søndag, august 9, 2020

Dilemma Arbejde/Kammerat/kæreste

Daily Rush Debat Off-topic Dilemma Arbejde/Kammerat/kæreste

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Noztra
  Bruger
  1.934 indlæg
  Offline

  DR plejer at være gode ting at give forskellige syn på sagen.

  * Vi har en poker klub på arbejdet med 6-8 personer, hvor vi skifter til at holde det og hvor der snakkes om højt som lavt, både arbejde/privat.
  * Jeg er kærester med en inde på arbejdet.
  * Hendes chef er med i poker klubben og en kammerat af mig.
  * Hende og jeg flytter sammen i februar “på prøve” for at se om det kan fungerer at bo sammen, da ingen af os har prøvet at bo sammen med andre før.

  Dilemmaet er så følgende:

  Jeg har ikke valgt at “fortælle” det til hendes chef/min kammerat da jeg ikke føler der er noget at fortælle før vi har fundet ud af om hende og jeg kan bo sammen og om det skal være permanent.

  Min kæreste fortæller hendes chef at hende og jeg flytter sammen i februar, grundet noget med kørsel/arbejdstider.

  Hendes chef/min kammerat vælger så at fortælle det til en anden kollega/kammerat på arbejdet at hende og jeg flytter sammen.

  Næste dag kommer den anden kollega/kammerat og spørger mig om det og jeg bliver lidt overrasket over han ved det, men fortæller ham det så. Fortæller så også at gunden til jeg ikke har sagt noget, er at der ikke rigtig er noget at fortælle indtil videre.

  Da jeg så kommer hjem og kæresten spørger til hvordan dagen er gået, fortæller jeg om så dagen(som jeg plejer) og fortæller så endvidere at jeg også synes det var sjovt at ham min kollega/kammerat vidste det.

  Min kæreste bliver ked af det over at hendes chef har fortalt det videre, hvilket hun troede var i en mellem chef/medarbejder samtale. Hun vil så snakke med hendes chef en anden dag om det, fordi hun ikke synes det er okay han har fortalt det videre.

  Jeg snakker så med hendes chef/min kammerat dagen efter da jeg skal hente en bog han har lånt. Vi kommer til at snakke lidt om det og jeg fortæller at hun blev lidt ked af at han havde fortalt det videre. Jeg fortæller så at hvis jeg havde fortalt til ham som ven kunne han godt have fortalt det videre, men er måske noget andet når det er hans medarbejde der havde fortalt. Han kan godt se han har “dummet” sig lidt og siger han undskylder. Jeg er lidt ligeglad og siger det nok er til hende han skal undskylde og ikke mig.

  Dagen efter fortæller de to kollager/kammerater at de ikke gider spille/være med i poker klubben mere, da det ikke kan stole på at ting ikke kommer videre til min kæreste.

  Var lidt en lang smøre og ikke sikkert det hele giver mening, men værdsætter jeres indput.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  K19
  Bruger
  2.193 indlæg
  Offline

  Vent.. Så fordi din kæreste har sagt noget til en person som så har sagt det videre. Så er det lige pludselig dig og din kæreste man ikke kan “stole på”? Det giver da ikke mening.
  Det lyder dog til at dine kollegaer er bange for at sige noget til disse aftener der kan blive opfattet forkert eller sætte dem i et dårligt lys, hvis det bliver genfortalt til de forkerte eller fortalt i en forkert kontekst, og risikoen for dette er noget større grundet dit forhold til en i virksomheden.
  Ellers, hvis de 2 der ikke ville være med mere er dem som “kom til” at lære om jeres indflytning sammen (Det kunne jeg ikke lige tolke fra historien om det var de samme). I så fald kan det være en ubehagelig situation for dem at uvidende blive draget ind i en “sladderhistorie”. hvilket er fuldt forståeligt. Jeg tror enten må man leve med at folk kan være mere påpasselige overforen når man har et forhold til nogle i virksomheden, eller også må du prøve at forsikre dem om at det altså ikke er dig der siger ting videre og at du sagtens kan finde ud af hvad der delt med kæresten og what stays in vegas.

  #2

  Kwanza
  Bruger
  5.466 indlæg
  Offline

  Hvad er spørgsmålet? Vil du bare høre, hvad vi mener om aktørerne, eller vil du have hjælp til at redde pokerklubben, eller hvordan?

  • Denne kommentar blev ændret for 6 måneder, 2 uger siden af  Kwanza.
  #3

  mortendb
  Bruger
  374 indlæg
  Offline

  0# Lær at spille med åbne kort fra start så havde situationen været undgået.

  Husk i øvrigt at du kan bringe din ven som er kærestens chef i en meget skidt situation hvis hun begynder at brokke sig over han lækker personlig information til andre.

  #4

  Fisker
  Bruger
  12.239 indlæg
  Offline

  Tag nyhedsbrevet som er dine 2 kolleger/kammerater og unsubscribe.

  #5

  Noztra
  Bruger
  1.934 indlæg
  Offline

  #1 Jeg har aldrig fortalt noget videre fra vores poker klub, da aftalen er at det vi snakker om der, bliver der.

  #2 Bare hvad folk mener om det, om jeg har gjort noget forkert og evt. om poker klubben kan reddes.

  #3 Altså grunden til jeg ikke havde fortalt noget, var jo at der ikke var noget at fortælle. Vi skal jo først selv finde ud af om det er permanent.

  #4 lol

  #6

  -SANTA-Julemanden
  Bruger
  7.400 indlæg
  Offline

  #0
  Du giver ikke rigtigt mening. Dét din kæreste har fortalt til sin chef er vel noget som kommer fra hende og ikke fra Pokerklubben?!
  Hvad er dilemmaet, og hvorfor er dine to kammerater pigesure?

  BetWizer.com - Sports-betting made easy

  #7

  Emilsa
  Bruger
  11.191 indlæg
  Offline

  Det der med at filtre sit privatliv og arbejde sammen, især på tværs af arbejdspladsens hieraki kan hurtigt blive noget rod.

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #8

  Noztra
  Bruger
  1.934 indlæg
  Offline

  #6 Ja hun har fortalt til hendes chef, som er min kammerat og som er med i pokerklubben. Det som de virker sure over at jeg har fortalt min kæreste at han har fortalt det videre.

  #9

  TormDK
  Bruger
  14.653 indlæg
  Offline

  Ah, ja – den klassiske omgang Bro’s before Ho’s er jo nok i virkeligheden det er er problemet

  Jeg syntes ikke de to pige-sure såkaldte mands-personer ville være værd at samle på i den forbindelse.

  #10

  Fox
  Bruger
  3.773 indlæg
  Offline

  #0 – dvs. du er sammen med een fra dit arbejde (fair nok) og i flytter sammen. Oveni det er du homie med hendes chef ?! …allerede der havde jeg 5 red flags….du er vel
  teknisk set inhabil i arbejdssnak så ?

  Jeg forstår så ikke det hemmeligheds bullshit omkring at flytte sammen…det er der vel intet udiøst i…eller nogen der fniser i kulissen….selv hvis i går fra hinanden.

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #11

  VampiricEye
  Bruger
  25.767 indlæg
  Offline

  Hvilken klasse går I i? Det fremgår ikke tydeligt i #0.

  Spøg til side. I gør alt for meget ud af, at det skal være hemmeligt, at I flytter sammen. I er voksne mennesker. I kunne bare stille og roligt fortælle folk det. Jeg tror ikke, at andre end jer gør så stort et nummer ud af det.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #12

  Kwanza
  Bruger
  5.466 indlæg
  Offline

  De pokervenner virker som et par tudetøser. Hvad er det I taler om til pokeraftener, som de ikke kan klare, at din kæreste får at vide?

  Jeg går da som udgangspunkt altid ud fra, at kærester fortæller hinanden alt.

  #13

  K19
  Bruger
  2.193 indlæg
  Offline

  #5 selvom du aldrig har gjort det, og der er en aftale på plads, så tyder det på de ikke stoler på at denne aftale holder stik. Enten må du overbevise dem om at de sagtens kan fortsætte , ellers må du acceptere at i bare ikke skal spille poker længere. Jeg tror personligt at jeg ville spørger lidt indtil hvorfor de ikke vil være med længere, det er jo tydeligvis ikke noget du har gjort, så ved at snakke det igennem kan det være de indser det.

  #14

  Chukie
  Bruger
  1.622 indlæg
  Offline

  Enig med TormDK.
  Du og din kæreste har intet gjort forkert. Det er hendes chef der har lavet cluster fuck i det hele.

  Ude af syne, ude af sind. Find 2 nye medlemmer til pokerklubben

  God weekend, håber I finder ud af det.

  #15

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.304 indlæg
  Offline

  #0
  Lyder umiddelbart som om dine to “kammerater” burde trække de dildoer ud, som de tydeligvis har fået forvildet op bagi sig.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.