tirsdag, december 1, 2020

Det nye DR…

Daily Rush Debat Daily Rush Det nye DR…

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  johbe
  Bruger
  9.560 indlæg
  Offline

  Er det bare mig der er ved at blive for gammel til forandringer?

  Jeg har ualmindeligt svært ved at vænne mig til det nye DR: Det har slet ikke den hygge og charme som det gamle havde. Siden er langsom og ‘upersonligt(?)’.

  Førhen lurede jeg på DR i et åbent vindue hele dagen. Nu kigger jeg ind et par gange eller 3. Håber dælme det blot er tilvænningen der er lidt sløv, da jeg ellers ikke ved hvad jeg ellers skal frekventere, hvis ikke jeg varmer op til det nye DR

  Same shit, different day.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 48 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  kenkari
  Bruger
  5.326 indlæg
  Offline

  Ro på. Lad nu Phon og holdet bag ordne de sidste ting. Som du kan se, hvis du følger feedback tråden, så sker der noget hele tiden. Kanske vi får vores oversigt over sidste indlæg tilbage igen, hvem ved.

  Stay Loyal - Forget Royal

  #2

  Anonym 1.798 indlæg
  Offline

  Enig. For mig at se er det den grundlæggende IA og design, der er gået helt galt. Forum er blevet nedprioriteret, der er alt for mange bokse, for meget ligegyldig whitespace og veje ind til det samme, og alt for meget scrollen. Der er mange ting galt imo. Har hjemve buhuu

  #3

  kongkim
  Bruger
  16.300 indlæg
  Offline

  Yah personligheden er lidt væk :S
  Men er heller ikke helt så meget inde på den nu jeg ikke lige hurtigt kan se sidste indlæg som førhen.
  Men syntes nu også det er spændende nok med lidt nyt.

  Im nobody, and as we all know.. nobody is perfect.

  #4

  Kasper Kål
  Bruger
  3.284 indlæg
  Offline

  Jeg havde/har det lidt på samme måde. Nu er jeg begyndt at bruge denne her side som min DR-startside, det har hjulpet lidt: https://www.dailyrush.dk/forums/view/latest-topics/

  edith: copy-paste-fejl, det er denne her jeg bruger: https://www.dailyrush.dk/forums/view/topics-freshness/

  The Profile Formerly Known As kring17a

  #5

  PBT
  Admin
  3.642 indlæg
  Offline

  #0 Det er jo i bund og grund subjektivt, så ikke rigtig noget man kan argumentere for eller imod. Jeg kan dog ikke se hvordan man kan ændre noget, uden at vi alle en overgang føler os lidt forvirrede og ikke helt kan finde tingene. Det skyldes ikke, at det nye ikke er brugervenligt eller hvad man ellers kan argumentere, men simpelthen bare at det ikke er det samme som tidligere. Hvilket vel nærmest er en definition på forandring

  Så fat mod: Meget snart navigerer du det nye site som en fisk i vandet

  Startede Daily Rush og Quake3.dk sammen med Webster i et andet årtusind

  #6

  carn
  Bruger
  1.807 indlæg
  Offline

  Enig

  Kan slet ikke overskue det nye design og har totalt mistet lysten til at besøge siden. ;((

  #7

  Nass
  Bruger
  2.174 indlæg
  Offline

  Enig med #0, men TAK til #4 for det super fede link! Det er jo præcis den eneste side man gider se, hahaha

  Hell, it's about time

  #8

  SapowiTz
  Bruger
  1.881 indlæg
  Offline

  #6 Kan heller ikke overskue det, men har været mit “hjem” på nettet i 15 år godt og vel, så kan ikke lade være!
  Forstår bare ikke hvorfor at hele kernen af DR er blevet tilsidesat så meget ved launch. Ved godt at der bliver lavet store tiltag lige pt. og det er jeg super glad for… men alligevel at gemme forum væk på den måde er mig en gåde!… Havde i bund og grund slet ikke lyst til et nyt DR i første omgang. Var dejlig simpelt og uden crap og smarte funktioner! Keep it simple!

  Dog bruger jeg https://www.dailyrush.dk/forums/view/topics-freshness/ som min startside nu. Sjældent at artiklerne har haft særlig stor interesse sat overfor forummet! Men med den startside virker det nu meget godt… nu er det bare ren performance jeg savner meget! Kæft det gamle var er lyntog mht. hastighed!

  Jeg vil hellere spise her!

  #9

  Anonym 1.798 indlæg
  Offline

  #4 #8
  Heh. Havde også ændret bogmærket til det.

  #10

  Bunzai
  Bruger
  5.309 indlæg
  Offline

  Ja, det gamle havde en dejlig overskuelighed, men for at være realistisk, så tvivler jeg på, at det gamle design var en magnet på nye brugere. Som det nye DR ser ud, så rammer det i langt højere grad ind i, hvad der må betegnes som standarden for, hvordan et gaming site skal se ud. Hvis det her kan generere mere trafik på siden, så er det nu engang det bedste valg at få et design der ser sådan her ud.

  Phonetic lytter jo i høj grad til os, og der kommer konstant ændringer, så jeg synes det er meget positivt. Ud over det, så er jeg nu ret godt tilfreds med det nye site, og det giver mig faktisk mere lyst til at læse nyhederne nu.

  Er lidt trist, hvis folk allerede nu beslutter sig for at stoppe med at bruge sitet, så opnås der i hvert fald ikke meget

  #11

  ElSenator
  Bruger
  8.146 indlæg
  Offline

  Jeg skiller mig åbenbart lidt ud. Jeg kan godt lide det nye DR. Jeg skulle lige vænne mig til det, men funktioner som at bruge @[navn] synes jeg er fed og jeg kan godt lide potentialet i den måde profiler og notifikationer virker nu. Man får en besked hvis nogen har nævnt én og sådan.

  Lad det nu lige bundfælle sig folkens. Der er en del børnesygdomme lige nu som lige skal fikses. Derfra er jeg ret overbevist om at @phonetic lytter til hvad vi har at sige og tager de ting til sig der giver mening.

  http://www.muldjord.com

  #12

  ngin
  Bruger
  2.780 indlæg
  Offline

  Jeg synes det er lækkert. Det kræver lige lidt tilvænning, og måske lidt mere fokus på forum – og selvfølgelig en dark side version

  #13

  NoFaith
  Bruger
  4.291 indlæg
  Offline

  Alt forandring er svært, især når det er så radikalt som dette, men jeg er også fortrøstningsfuld, jeg ser det her som et “bud” og en “grunddej” til en ny side, jeg er sikker på den vil blive tilpasset meget efter vores feedback, sådan har det altid været, så på den måde tror jeg på vi nok skal “ende” med en side der bliver den gyldne mellemvej imellem det nye og det gamle.

  Man glemmer også tit hvor mange der råbte om nyt på det gamle site, og brokkede og bitchede over det ikke kunne det ene og det andet, og nærmest skreg efter nye features, nu er vi her, tag ja hatten på og lad os sammen skabe den side vi vil have, i det nye format.

  Its Funny Because Its True...

  #14

  Nass
  Bruger
  2.174 indlæg
  Offline

  Det er bestemt svært at vænne sig til, og man savner da det gamle – men jeg er ikke i tvivl om, at jeg kommer til at vænne mig til det. Og i sidste ende har vi fået en masse nye funktioner, og dem er jeg glad for.

  Glæder mig til der kommer noget dark-side

  Hell, it's about time

  #15

  Chrism
  Moderator
  6.111 indlæg
  Offline

  Som andre nævner, så er vi altså i de helt tidlige stadier, og jeg kan da afsløre at ligesom brugerne har et helt nyt design og funktioner at skulle lære, så er det også en læringsproces for os i baglandet, når vi nu skal navigere rundt på de nye præmisser.

  I disse dage er sitet (næsten) bemandet i døgndrift, og der må ikke herske tvivl om at ALT bliver læst og taget til efterretning.

  Tillid er godt, kontrol er bedre, razzia er bedst!

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 48 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.