fredag, januar 22, 2021

Det mest nederen du har oplevet i spil i år?

Daily Rush Debat Spil Det mest nederen du har oplevet i spil i år?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Sofacyklen
  Bruger
  221 indlæg
  Offline

  Tænkte det kunne være sjovt, at høre det absolutte mest nederen i har oplevet i et spil fra i år af.. Ting som virkelig har ramt en hårdt, ja sågar fået en til at overveje om det var værd at forsætte med at leve? Var du tæt på den perfekte score i et spil? Crashede dit spil og skulle du starte forfra? Love/hate relationship til et spil, Bloodborne f.eks.?

  Det mest nederen jeg har oplevet.. faktisk vil jeg vove at påstå det er #1 over dem alle, det var i det nye God of War spil. Som den kæmpe fan jeg er af serien, havde jeg undgået internettet i 1 uge, da jeg ikke ville ramme af spoilers. Havde kun set 1 trailer for spillet og that’s it! Jeg var hyped som aldrig før. Havde gået som et lille barn og ikke snakket om andet til kæresten i en måned, dag for dag hvor fedt det ville blive. Jeg havde købt nyt TV, opgraderet til en PlayStation Pro selvfølgelig, sendt kæresten hjem til sine forældre i weekenden, fået opsat mørklægningsgardiner .. Alt var perfekt, right?

  Et par timer inde i spillet, så får jeg en notifikation på min mobil fra YouTube/en random gut?! Det har jeg aldrig nogensinde fået før.. som i ALDRIG, ever ever NEVER! Jeg skimter det først og derefter kan jeg ikke stoppe øjnene i at følge teksten som lød:

  God of War: New weapon: Blades of Chaos, Athena….

  O M F G!!

  I shit you not, i de næste par minutter blev jeg fyldt med sådan et had og vrede, at Kratos ville frygte mig. Jeg kunne seriøst ha’ begået et mord i de efterfølgende minutter, hvis han fyren var i samme rum som mig.

  Så ja.. da jeg endelig når til det epic moment, hvor Kratos får Blades of Chaos da sad jeg tilbage med en “meh” følelse………. totalt ødelagt af sådan en nar!

  Jeg fatter stadigvæk ikke til den dag i dag, hvordan det kunne lade sig gøre. Aldrig før har jeg fået noget som helst fra YouTube af, har holdt mig laaaangt væk fra YouTube og ikke søgt på God of War! Men alligevel, mod alle odds, får jeg sådan en ond spoiler på min mobil.. en fucking notifikation?!?!?!!!!! Et par timer efter gik jeg ind på fyrens YouTube channel og fik tømt ud af min vrede, hvad jeg synes om ham……….

  Dette hjemsøger mig stadigvæk i dag og vil gøre det til den dag jeg stiller træskoene..

  Hvad er dit?

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 35 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  VampiricEye
  Bruger
  26.862 indlæg
  Offline

  Vent lige… Har du lige smidt en kæmpe spoiler for dem af os, der endnu ikke har spillet God of War?

  Ps.: Hvorfor i alverden lægger du sådan en tråd i off-topic?;)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #2

  Sofacyklen
  Bruger
  221 indlæg
  Offline

  #1: Du har haft +7 måneder til det. Men fedt du bidrager til emnet……

  Nu med spoiler tag, happy?

  • Denne kommentar blev ændret for 2 år, 1 måned siden af  Sofacyklen.
  #3

  Deadmeat
  Bruger
  7.627 indlæg
  Offline

  #0: Assassins Creed Odyssey. Og det er @brunebanan ‘s skyld det hele. I opvarmningstråden her på DR skrev han på et tidspunkt, hvor meget han glædede sig til hed lesbisk spartaner (ikke at forveksle med ‘spartansk’) sex. Som den forvoksede teenager jeg er, så glædede jeg mig pludselig også endnu mere til spillet.

  Så valgte selvfølgelig Kassandra som karakter, da jeg skulle i gang, og stor var glæden da min første kvindelige scoring kom i hus!

  Hvordan jeg i situationen lige kunne glemme, at det er et Ubisoft spil forstår jeg stadig ikke helt. Dog hører det med til historien, at jeg kommer fra The Witcher 3 som sidste RPG.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #4

  VampiricEye
  Bruger
  26.862 indlæg
  Offline

  #2 Vi kan ikke alle spille alle spil omkring launch.;)

  Det mest nederen, jeg har oplevet i år, må være, at jeg gennemførte Breath of the Wild. Det betyder nemlig, at jeg ikke har spillet det siden, og det er jo ellers et mesterværk. Men der skal også være plads til de andre spil. Jeg glæder mig dog til at vende tilbage til BotW på et tidspunkt.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #5

  BruneBanan
  Bruger
  36.130 indlæg
  Offline

  #1 Yeah, husker godt sagen med ham Youtuber-pikhovedet. Han afslørede også en vigtig ting om en af hovedkaraktererne på samme vis. Må hans konsoller være evigt forbandede med red ring of death!

  Jeg vil dog sige, at angående den spoiler, som du snakkede om, fik jeg det også fortalt inden jeg startede på spillet. Og det var ikke noget, der fik mit blodtryk til at stige. Men kan godt forstå dig!

  #1 Syv måneder efter udgivelsen ligger der 1.000 videoer på youtube med denne specifikke “spoiler”, som jeg personligt ikke ser som en spoiler med bare som et element af gameplayet. Og det har været omtalt på nok alle større spilhjemmesider i bred omfang

  #3 Beklager, det er min fejl. Jeg er også evigt skuffet over, hvordan sex scenerne udspiller sig i det spil. De er der jo ikke. Og romance er super crappy implementeret. Øvs.

  On topic:
  Det mest nederen, jeg har oplevet i år, er Fallout 76. Det er nok på min top 3 over dårligste spil nogensinde. Hvordan Bethesda kan lave sådan en omgang slamkode og tilmed formå at fjerne al sjæl og alle de ting, der har gjort Fallout til Fallout igennem de sidste 25 år, det fatter jeg ikke.

  Fik Bethesda fixet de myriader af bugs og fejl, så står vi stadigvæk tilbage med et spil, der er så hamrende kedeligt og intetsigende, overfladisk og gudsjammerligt forældet, at ingen burde røre det med en ildtang.

  Det er ikke engang noget med, at spillet bliver først godt efter nogle timer. Nej, det bliver simpelthen ringere og ringere. Jo højere level du bliver, desto mere går det ud på inventory management. Nok det mest crappy element i spilhistorien. Derudover kan du se frem til elendigt implementeret basebyggeri, missionsdesign så svagt, at det får en vandpyt til at ligne Marianergraven … og der til har du ingen interessant historie, sjove samtaler eller meningsfyldt interaktion med de andre spillere.

  Fallout 76 er det største AAA flop jeg kan mindes. Jeg forventede et ekstremt intetsigende spil. Jeg blev stadig meget, meget skuffet.

  Jeg vil gerne justere min score ned til 2 bobbelheads ud af 76 mulige. Sikke da noget lort.

  … og sjovt nok er Fallout 76 nok det eneste AAA-spil som drengene fra Giant Bomb har droppet at anmelde, da de ikke orkede at slide sig igennem lortet. Det siger en del.

  • Denne kommentar blev ændret for 2 år, 1 måned siden af  BruneBanan.
  #6

  VampiricEye
  Bruger
  26.862 indlæg
  Offline

  #5 Jeg har ikke hørt det før.:D To be fair, så får jeg nok aldrig spillet det. Jeg ville bare drille #0.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #7

  Pro_Olaf
  Bruger
  524 indlæg
  Offline

  Hva’ satan er det for en nederen tråd, kan jo ikke læse nogen af indlæggene uden at det omtalte spil bliver spoilet

  #8

  MiNo
  Bruger
  2.846 indlæg
  Offline

  Min største skuffelse var slutning på RAGE som jeg var blevet anbefalet at prøve. Efter nogle timer så hyggede jeg mig faktisk OK men så kom jeg til en by, lavede 3-4 missioner og bum – så sluttede spillet. Jeg fik ikke engang undersøgt den by (subway town) eller de side missions der var. Slutning kom hurtigt og uden advarsel. Man kan ikke returnere til byen heller og spille side mission. End credits. Slut. Nederen.

  i7-6700K@4.5 Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|GTX1080ti|32GB DDR4|Pro 950 512GB NVMe|2x 850 Evo 1TB SSD|CORSAIR AX 850W|R5|Asus PG279Q

  #9

  Elocon
  Bruger
  2.093 indlæg
  Offline

  Det mest nederen jeg har oplevet i spil i år må være alle de forbandede langsomme animationer i RDR 2.

  Har simpelthen ikke tålmodighed til det.

  For at blive gammel og klog, bliver man nød til at ha været ung og dum

  • Denne kommentar blev ændret for 2 år, 1 måned siden af  Elocon.
  • Denne kommentar blev ændret for 2 år, 1 måned siden af  Elocon.
  • Denne kommentar blev ændret for 2 år, 1 måned siden af  Elocon.
  #10

  SittingDuck_m
  Bruger
  503 indlæg
  Offline

  Heh har ikke noget så meget gaming de sidste halve år pga baby. Men lige pt spiller they are billions og må sige de er super træls at bruge 2 timer pp at sætte et forsvar op mod zombier for at blive taget ud af en zombie som starter en lavine efter at have vadet ind i det lille hul der nu var i mit forsvar… 2 timer og bum så var den bane slut🙂

  Eller må det var da jeg spillede company of heroes med nogle venner for at bliver smidt ud af spillet… fordi min kæreste kom til at slukke modem bag sofaen🙂

  #11

  matrixmagic
  Bruger
  216 indlæg
  Offline

  Værste oplevelse var nok da jeg blev slået hjem i Ludo. Glemmer det aldrig. Det var 24/8-97. Har aldrig spillet Ludo siden……..

  { If You're First - You're First. If You're Second - You're NOTHING }

  #12

  Fox
  Bruger
  3.919 indlæg
  Offline

  Farcry 5 – alle de “missioner” hvor du bliver fanget og skal “flygte”….hold nu kæft noget crap ! Specielt leap of faith fik mig helt op og ringe….

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #13

  Rieder73
  Bruger
  6.043 indlæg
  Offline

  #9:
  Langsomme animationer? Forstår ikke dette. Kan du uddybe?

  viewreview.podbean.com

  #14

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  #13 Kunne forestille mig han mener ting som at crafte ammo osv, hvor du skal se den samme “lange” animation igen og igen og igen.

  Personligt har jeg ikke noget imod dem i RDR2 da jeg har masser af tid til at spille, men jeg kan sagtens se hvordan de kunne være irriterende, især hvis man var en af dem som måske ikke har vildt meget tid til at spille.

  Hvis man kun kan spille et par timer i weekenden eller en halv time om aftenen eller lignende gider man nok ikke sidde og trykke på den samme knap for at se den samme animation flere gange.

  RDR spillene er bare langsommere end GTA spillene.

  #15

  Guldkortet
  Bruger
  2.880 indlæg
  Offline

  Når jeg bliver double teamed i company of heroes og min medspiller bare piller næse i hans del af mappet.

  Work work.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 35 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.