søndag, januar 24, 2021

Den nye cs_siege

Daily Rush Debat Genre FPS Den nye cs_siege

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Eposonic
  Bruger
  30 indlæg
  Offline

  [Flyttet fra det gamle Counter-Strike generelt/klan forum]

  Jeg var inde på en tilfældig FFA server tidligere i dag, for at holde mit cs i gang. Da jeg kommer inde skifter den bane, og jeg venter forhåbningsfuldt på at se hvilken den skifter til. Jeg bliver glædeligt overrasket da det er de_dust, en af mine ynglings baner, og skynder mig frem, efter at have valgt CT som jeg plejer. Jeg løber til venstre efter den store port, og gør mig klar.

  Til stor forundrelse se jeg et hul i muren til venstre, og stopper chokeret op. Jeg vurdere at det måske er det nye bombested, og sigter den normale vej til højre. 2 sekunder efter bliver jeg nakket af et par burstfire skud bagfra. Jeg begynder som død at udforske det nye, og forstår det endnu ikke helt før der kommer en ny runde. Jeg løber samme vej igen, og venter et lille øjeblik før jeg går frem. Jeg hopper frem med sigtet til venstre denne gang og bliver igen ubehageligt overrasket. Efter en halv time med denne bane konkluderer jeg er nød til at løbe til højre efter den store port/hoved-udgangen og enten løber videre igennem døren, eller blive den første åbning til “T krydset”.

  Denne ændring er formentlig lavet så Terrorister har større chancer, men jeg synes at det virker omvendt, det er alt for nemt at nakke et afventende T hold, bare man kommer forbi der hvor jeg blev nakket adskillige gange. Det er også for let at bare stå nede ved midterste bombested som CT med en awp, da man har et så langt lige syn på tværs af banen. Man er som T, efter min mening, også tvunget til at rushe, i stedet for at måske vente til der er 1:25 tilbage, som i nogle tilfælde kan være fordelagtigt. Jeg synes at den skulle laves om til sin originale version som den var i beta 4.

Viser 3 kommentarer - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Wezer
  Bruger
  31 indlæg
  Offline

  Your joking right? Altså med overskriften ikke? Det er den nye de_dawn vi snakker om tror jeg. Nu gør jeg en ting jeg helst ikke vil men jeg bliver nødt til – sorry Webster! Nå men vi har altså haft den på http://www.counter-strike.dk i lang tid under vores maps downloads samt at jeg lavede en nyhed om det map som den første side i verden med screenies og mere. Jeg bryder mig ikke om at reklamere for cs.dk herinde da jeg selv hader at mine konkurrenter gør det samme på min side men det var altså en nødvendighed:)

  #2

  Eposonic
  Bruger
  30 indlæg
  Offline

  En af mine venner har også kontaktet mig, og ja, du har ret Wezer, det hedder den altså, men den lignede bare så mega meget

  #3

  Webster
  Bruger
  617 indlæg
  Offline

  Det er heller ikke en helt ny bane. Manden har bare lavet de_dust en smule om (med den oprindelige level designers accept).

  Founding Father of Daily Rush | Loud Thinking: Broadcasting Brain

Viser 3 kommentarer - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.