tirsdag, august 4, 2020

De første billeder fra DUNE Filmen

Daily Rush Debat Film & TV De første billeder fra DUNE Filmen

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Zanmato
  Bruger
  874 indlæg
  Offline

  Damn det ser nice ud
  Dit link er lidt i stykker btw, med mindre man copy/paster det

  #2

  Canis_Lupus
  Bruger
  2.730 indlæg
  Offline

  #1 takker, har fixet det

  #3

  Deadmeat
  Bruger
  7.151 indlæg
  Offline

  Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften! Det er også et virkelig godt valg af instruktør tænker jeg. Og så får vi mindst en film mere, hvis det går godt med den første.

  Jeg har læst den første bog, som er fantastisk, men gik død i den anden, der var virkelig tung og kedelig til sammenligning. Jeg ved ikke engang om filmene kommer til at strække sig ud over den første roman.

  Jeg er for øvrigt åbenbart en af de få, der rent faktisk synes David Lynch’s filmudgave er fed og kult! Filmen har virkeligt mange fejl og mangler, og elendige effekter, men til trods for det synes jeg godt om den. Andre der er i samme båd her på DR?

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #4

  Fafner
  Bruger
  1.521 indlæg
  Offline

  #3, nej den film er en katastrofe.

  Fafner SoISuckAtStarcraft

  #5

  NightBreaker
  Bruger
  6.809 indlæg
  Offline

  Er meget positive overrasket. Ser sgu godt ud.

  #6

  -zybr
  Bruger
  2.973 indlæg
  Offline

  wtf? hvorfor rebooter de Dune nu?!

  Ja, David Lynch versionen var på flere måde god. Noget speciel og manglende på flere måder, men den havde en speciel stemning og en række gode scener osv. Altså ikke så dårlig som folk gør den til.

  I øvrigt er der miniserierne Dune(2000) og Children og Dune som jeg faktisk også synes var gode, så forstår ikke at der allerede skal rebootes…

  "Tibet-kommissionen har derimod ikke kunnet læse de øverste chefers mails, fordi ”deres korrespondance simpelthen var væk. Slettet. Slettet også fra backup’en og væk", -Kommissionens formand, Tuk Bagger.

  #7

  Harkonnen
  Bruger
  6.927 indlæg
  Offline

  Fordi man skal smede imens jernet er varm.

  Star Wars er kørt i sænk og nu skal ordentlige og mere seriøs franchise tager over og her er Dune perfekt. Det bliver det største rum eventyr nogensinde og vi får også en mini serie senere Dune: The Sisterhood, hvis alt går godt.

  Det bliver spændende at Stellan Skarsgård som Baron Vladimir Harkonnen og David Dastmalchian som Piter De Vries. Nogle de mere vigtige karaktere.

  Denis Villenuv har også haft stor success med hit filmene som f.eks. Blade Runner 2049, Arrival og Sicario.

  Men det er vigtig at sige at Denis Villeneuve ikke vil følge Frank Herbert´s Dune og originale source matr. og så vi kommer til at få en helt ny fortælling af Dune.

  He who controls the Spice, controls the universe!

  #8

  Omnifilm
  Bruger
  5.435 indlæg
  Offline

  Uhh… og de har Greig Fraser på som fotograf. Han har skudt nogen ok fine billeder i andre film. Skal nok blive godt.

  #9

  TheAviator
  Bruger
  713 indlæg
  Offline

  Lovende instruktørvalg. Var vild med Sicario.

  Til David Lynchs forsvar skal det siges, at han ikke havde final cut på DUNE. Han er ikke selv stolt af den film, og siden da har han stået fast på at have fuld kreativ kontrol over sine værker.

  Edit:

  “I don’t think that people accept the fact that life doesn’t make sense. I think it makes people terribly uncomfortable.”
  ― David Lynch

  • Denne kommentar blev ændret for 3 måneder, 2 uger siden af  TheAviator.
  #10

  Deadmeat
  Bruger
  7.151 indlæg
  Offline

  #6: Enig @zybr den gamle film gjorde flere ting på en fed måde. Men tvivler på en directors cut sådan for alvor kunne have reddet den. I bund og grund er historien bare for lang til at man meningsfuldt kan klemme den ned i én film IMO.

  #7: @harkonnen er det officielt meldt ud at de ikke følger bogen? Jeg håber ikke de laver for mange afvigelser i så fald.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #11

  Emilsa
  Bruger
  11.175 indlæg
  Offline

  #10 – Er det fordi de henter input fra jodorowsky’s forlæg, eller går de helt andre veje?

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #12

  Harkonnen
  Bruger
  6.927 indlæg
  Offline

  Man skal huske på at den såkaldte “orignale” Dune bog, var sådan set 2 sammensat korte noveller som blivet smækket sammen og så senere omskreven til det som vi kender i dag.

  Frank Herbert´s har selv cuttet meget i hans egne Dune Saga fordi at bøgerne var alt for store og kompleks, dengang de skulle udgives.

  Så meget af det som udblev eller taget ud af den såkaldte rå matr eller raw source code, kommer med i Denis Villeneuve nye film. Altså det som skulle være en del af den “rigtige” fortælling. Så der er nogle begivenheder, som ikke finder sted eller rettet ændret og nogle karakter har andre roller og mere vigtig, man får også motiverne frem, hvorfor de handler og ændre sig i løbet af historien.

  Denis Villeneuve nævnte for nogle dage siden at Dune vil blivet delt i to film og det var den sværeste film han nogensinde skulle lave. Det var simpelthen for meget matr.

  Jeg tror ikke man skal være bange eller nervøs som mega fan, men derimod skal man være helt hyper på at vi for en mere dybere og anderledes fortælling nu (Som den også burde være).

  He who controls the Spice, controls the universe!

  #13

  Deadmeat
  Bruger
  7.151 indlæg
  Offline

  #12: I virkeligheden kan filmens største problem måske så blive, om den rammer mainstream segmentet. Vi har brug for at den bliver en kommerciel succes, så nr. 2 film bliver lavet også

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #14

  GrayHair
  Bruger
  2.131 indlæg
  Offline

  Det ser faktisk ret lækkert ud og ikke noget med følge diversity “trenden” og lave om på kønne. Det er sgu i orden

  Dingleswitch

  #15

  Kallekun
  Bruger
  3.914 indlæg
  Offline

  Får vi så et nyt Dune spil? Dune2000 er jo lidt gammel nu.

  Ved Osiris og ved Apis, du er et vildsvind, jaaa et vildsvin. Kig godt på mig....

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.