onsdag, oktober 23, 2019

Dating

Daily Rush Debat Off-topic Dating

 • Dette indlæg indeholder 26 kommentarer, har 20 deltagere og blev senest opdateret af  abehanne for 3 år siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  CEX
  Bruger
  2 indlæg
  Offline

  Hej med alle jer,

  Jeg læste en gammel tråd der lå herinde omkring dating og ville gerne høre jeres oplevelser omkring dating, da jeg selv er forholdvis ny til det.

  Mine spørgsmål går primært ud på:
  Hvad laver i på date 1, 2, 3 osv?
  Hvor hurtigt går i frem med fysisk kontakt og hvor meget. Kigger i efter et specielt kropssignal der bliver udsendt, inden i laver jeres move?

  Jeg har selv været på en date med en kvinde og det gik godt. Det startede med at vi hentede noget mad og satte os over i kongens have og spiste/snakkede efterfulgt af en gåtur rundt omkring nyhavn.
  Vi har aftalt at mødes igen og dato er fastsat. Så helt galt er det ikke gået :P.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 26 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Fox
  Bruger
  3.645 indlæg
  Offline

  Der findes ikke nogen walkthrough til dette min ven ! Det er bare at klø’ på og så lære af de fejl du laver – for dem vil du lave uanset hvad. Kvinder er jo ligeså forskellige som dig og mig….

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #2

  Tequilashot
  Bruger
  4.659 indlæg
  Offline

  Mænd er rationelle simple mennesker.

  Vi snakker om en ting ad gangen og disse ting overlapper ikke hinanden.

  Kvinder snakker om alt på en gang og disse ting overlapper hinanden.

  Uden at set om kvinder har ret eller ej så vinder mænd aldrig i en diskussion.

  Velkommen til de voksnes rækker.

  Den første pc jeg havde var en 386sx med 8 mb ram som jeg gamede warcraft 1 på i dos 5.

  #3

  ChiCk_oN-sPeeD
  Bruger
  965 indlæg
  Offline

  Synes det lyder som en super første date. Der handler det jo netop om at lære hinanden at kende lidt overfladisk. Kan du overtale hende til en homecooked dinner at your place til anden date, er den hjemme ! Ellers tag ud og lav noget aktivt, se nogle ting osv. Så har I noget at snakke om.

  Jeg har en kammerat der sværger til at man SKAL kysse på første date. Jeg er ikke enig. Hvis muligheden byder sig skal man selvfølgelig, men min erfaring siger mig, at de fleste piger gerne vil vente. Til gengæld skal du slå til på anden date, ellers bliver det i de fleste tilfælde til noget venskabeligt fra hendes side. Hvis der er nerver i det, så tænk over, at hun allerede har godkendt både dit udseende og personlighed og nok i bund og grund forventer du laver et move på anden date. Hvorfor ellers sige ja til at ses igen :).

  Hvis du leder efter signaler, læg mærke til om hun rør ved sit hår, rør ved dig, smiler, har åbent kropssprog (ingen krydsede arme osv.). Men du skal også forvente at hun forventer at DU laver et move og er en mand. Sørg for at hold den gode øjenkontakt, så kan det næppe gå helt galt.

  Held og lykke på date 2

  EDIT: Der er helt sikkert en masse herinde der vil give mig hug for den her, men noget der har hjulpet mig meget er hele tiden at have en samtale kørende med flere piger på samme tid og måske oven i købet se flere på samme tid. Kvinder kan lugte desperation en på en kilometers afstand og så er den død. Og har du lagt alle æggene i én kurv med din ene date, så har vi fyre hurtigt tendens til at blive meget needy og usikre :).

  Friske fisk sælges her

  #4

  knekker
  Bruger
  1.575 indlæg
  Offline

  EDIT: Der er helt sikkert en masse herinde der vil give mig hug for den her, men noget der har hjulpet mig meget er hele tiden at have en samtale kørende med flere piger på samme tid og måske oven i købet se flere på samme tid.

  Synonymet triggered!

  Men ja hele dating spillet ‘is a numbers game’, saa laeg aldrig alle dine aeg i en kurv, date flere pigere samtidig, udover at virke mindre desperat som #3 inde paa, saa giver det dig ogsaa mulighed for at vaelge den pige som du synes passer bedst til dig, naar valget kommer til skulle gaa fra at date til at indlede et forhold, omvendt goer det ogsaa langt nemmere at komme over en pige du dater, hvis hun vaelger at vrage dig.

  #5

  Synonymet
  Bruger
  8.204 indlæg
  Offline

  #0: Jeg har lavet mange forskellige ting på dates. Det vigtigste er, at I hygger jer, og hvis det er dig, der skal arrangere daten, så skal du lave noget, som du selv synes er sjovt, og som du tror, at hun også vil synes er sjovt.

  Og så lad det udvikle sig, som det nu engang gør. Det skal ikke forceres.

  #4: Gider du lige…? Læs reglerne for DR. Dét der er personforfølgelse, og det er ikke okay.

  Hellere komme galt afsted, end slet ikke komme afsted.

  #6

  ahymdahl5
  Tilskuer
  9.424 indlæg
  Offline

  #0 Det er som udgangspunkt ikke bare så dårligt, men perfekt! Det skal du bare forsætte med. Simple dates, så længe kemien er der, er en stensikker vej. Du kan altid gemme federe aktiviter til senere, hvis det bliver seriøst, så er det også det værd.

  Personligt har jeg prøvet alt muligt. Både en meget kompleks plan for hvad der ske med dagen til meget simpelt som at blive spontan(med et par ting planlagt som forslag). Sidst nævnte har altid fungeret perfekt.

  Som en hund jeg er, har jeg også kastet mig ud i kropssprog, manipulation, overfladisk hypnose mv. Du skal bare holde dig langt væk fra alt det her(også guides du læser på nettet).

  Jeg glemmer aldrig en super sød 19årig pige(jeg var selv 28, er jo en hund)og hvordan jeg fuckede det hele op pga. Overanalyse og mærkelig adfærd. Hun var nærmest klar på alt med mig, der var intet der stod i vejen. Og det var heller ikke en masse metoder, som gjorde vi datede til at starte med.

  Derfor simpelt er vejen frem.

  Min seneste(og forhåbentligt den sidste)succes var indisk resturant, efterfulgt af vandpipe cafe besøg, til sidst på en bar for at danse og drikke lidt. Det var 2. Date og her fik hun kysset. Pointen er sådan set at have det sjovt.

  Vær dig selv, så mange gang federe(men med selvtillid).

  Un dos tres Maria!

  #7

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.079 indlæg
  Offline

  #6
  Jeg vil rigtig gerne høre om dengang du var på date og forsøgte dig med “overfladisk hypnose”

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #8

  kongkim
  Bruger
  15.831 indlæg
  Offline

  Tag tingene som de kommer. Og læg mærke til hvad hun vil

  Medlem af den religiøse Pc-Religion Konsol hader to the max. PC for ever. - Største ønske på DR: Alle fora på forsiden.

  #9

  ahymdahl5
  Tilskuer
  9.424 indlæg
  Offline

  #7 NLP. Basaltset er det bare en kommunikationform der kan få folk til at tro, at jorden er rund(og du har verdens største penis). Det går under hypnose, men det er ikke med uret, tophatten og søvn. Det er bare en samtalemetode.

  Jeg benyttede mig af det ikke som sådan(det kræver kurser og man skal nørde), men ved det er anerkendt og folk bruger den sorte bog(til en masse forskellige formål). Jeg var bare mere overbevist om potentialet ved kommunikation og det i sig selv rigeligt.

  Un dos tres Maria!

  #10

  Kwanza
  Bruger
  5.397 indlæg
  Offline

  #9 Jeg tror godt, at jeg helt uden NLP kan få folk til at tro på, at jorden er rund.

  #11

  Octo
  Bruger
  1.140 indlæg
  Offline

  1. date: 1-3 timer. gåtur, minigolf, is, kaffe-to-go eller andet simpelt hvor der sker lidt samtidig med, at I kan snakke. Ikke noget move.
  Dyr middag eller lignende er no-go på første date – spild af penge.

  2. date: 3-5 timer. Hvis hun er klar på at mødes igen, så kan det være noget take-away mad i solen, café eller sushi som ikke tager hele aftenen. Gerne med vin eller en øl. Efter maden går i en tur, går til ny cafe for at få kaffe, køber en is eller lignende. På vej der hen siger du, at du har lyst til at holde i hånd. Hvis hun ikke har lyst, så prøv ikke flere moves den aften – og 3. date er tvivlsom. Er hun frisk, så kan du roligt afslutte daten med et kys og 3. date er så godt som sikker.

  3. date: 5-15 timer. Inviter hende hjem og lave mad hos dig eller hende – det er altid hyggeligt/sjovt at lave det sammen. Giv hende et kort kys når hun ankommer (hvis du afsluttede 2. date med det – ellers ikke), så den barriere er brudt. Efter maden så lav et eller andet fx spil kort/brætspil. Hele aftenen med vin/øl. Midt på aftenen kan du roligt tage snave-movet og give den gas – måske overnatter hun. Nogle kvinder vil dog af princip ikke kysse for meget eller andet før efter flere dates. Men er hun sød, så er det jo også fuldstændig ligemeget.

  Fremgangsmåden passer til 9 ud af 10 kvinder

  #12

  CEX
  Bruger
  2 indlæg
  Offline

  Der er da et par ting jeg kan bruge herfra :).

  Mange tak for svarende ihvertfald.

  #13

  hamster
  Bruger
  2.462 indlæg
  Offline

  KNEP PÅ FØRSTE ELLER SKRID !!!….

  Ok.
  Den lidt mere “voksne” version:
  Tag det roligt.
  Nogle gange er det hele vejen første gang, andre gange er et kindkys (hvis kemien er der) nok.
  Slap af og giv tid.

  Hvis jeg vil have din mening, så giver jeg dig en.

  #14

  Caulnian
  Bruger
  859 indlæg
  Offline

  Jeg blev for et halvt års tid siden single efter næsten 11 års forhold, og jeg begyndte for en måned siden at date. Nu har jeg mødtes med 4 piger, og 2 af dem er jeg nået videre med.
  Min erfaring er, at der er langt større chance for, at det fører til mere, hvis man først skriver sammen over sms i nogle dage, og finder ud af at der i hvert fald er en form for kemi dér. Når man så skal mødes, fungerer det super godt (for mig) at mødes en aften hos mig eller hende til en flaske rødvin (eller to!). Jeg er i hvert fald 2 for 3 på den konto.
  Det der med at mødes til en gåtur eller på cafe fungerer ikke super fint for mig. Det er alt for kedeligt og overfladisk. Men det er selvfølgelig ikke alle piger, der har lyst til at mødes privat første gang, man mødes.
  Hvis jeg oplever, at der er kemi, forsøger jeg at kaste nogle lidt komplimenter afsted om hvor pæn hun, og forsigtige berøringer på arm eller skulder. Og hvis jeg stadig tror, at der er kemi, spørger jeg, om jeg kan kysse hende. Og så må man lidt føle sig frem derfra.

  Den ene har jeg nu mødtes med 4 gange, og det er først næste gang, vi tager ud at spise sammen. De andre gange har bare været totalt hyggelige “sofa og rødvin”-dates med mere.

  #15

  ahymdahl5
  Tilskuer
  9.424 indlæg
  Offline

  Jeg læser mere af at i spørger om i må kysse heller holde hånd. Jeg synes ikke ens maskuline energi bør ligge der.

  Du ved hvornår det er rigtigt, så gøre du det bare. Tricket er ikke at kysse, man at du som manden danner rammen for det. Det også en meget federe oplevelse for hende, end “her kommer kysse-flyet”.

  Un dos tres Maria!

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 26 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.