fredag, januar 22, 2021

Darkest Dungeon Tips og tricks

Daily Rush Debat Platform PC Darkest Dungeon Tips og tricks

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Schalde
  Bruger
  6.287 indlæg
  Offline

  Ikke et nyt spil men tænkte det kunne være interessant at lave et indlæg med fokus på lidt hjælp i DD. Er endelig selv kommet igang med det og vil lægge ud med nogle ting der undre mig.

  – Kan det virkelig passe man skal ud på nettet og søge hver gang man får en Qurks eller afflition som man ikke kan læse sig frem til udefra teksten?

  – Hver område ser ud til at have fokus på specifikke creatures, abilities, men synes ikke der er nogen steder man kan læse sig frem til i spillet hvad der er godt at have med i feks. “The ruins”?

  I could agree with you, but then we'd both be wrong

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 37 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  TormDK
  Bruger
  14.794 indlæg
  Offline

  Det er per design, så ja – hav Wiki’en åben så du ikke laver alle mulige mystiske curio klikkeri.

  #2

  VxChemical
  Bruger
  3.390 indlæg
  Offline

  Jeg døde bare tilpas mange gange til jeg ikke gad mere

  Stemningen er ellers fed.

  And then he grinned like a fox eating shit from a barbed wire fence

  #3

  Schalde
  Bruger
  6.287 indlæg
  Offline

  #1 Fair nok må jeg gøre så

  Fandt lige et secret room med en kiste med 4 gems til en værdi af 5k gold, havde ikke plads til det så lukkede kisten for at rydde min inventory men så var de gems forsvundet.. er det mig der er helt væk eller skal man loot dem når man har det åben? o.O

  I could agree with you, but then we'd both be wrong

  #4

  TormDK
  Bruger
  14.794 indlæg
  Offline

  #3 Hvis du lukker den dør baby.

  Du kunne godt editere i din backpack imens den er åben sidst jeg spillede det.

  PS; Lad være med at bruge en fakkel hvis du finder et void alter

  #5

  Heschen
  Bruger
  1.908 indlæg
  Offline

  #1 Har selv lige købt det og dør også hele tiden.

  Jeg har fundet 2 sider jeg er begyndt at bruge flittigt.

  Dungeon guide der giver en smule info omkring hvad for fjender man kan møde og hvad skade de laver: http://darkestdungeon.gamepedia.com/Expeditions_Guide

  Curio guide: http://darkestdungeon.gamepedia.com/Curio

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

  #6

  Schalde
  Bruger
  6.287 indlæg
  Offline

  #1 #5 Hvad sværhedsgrad spiller i? Har selv taget den nemmest så er udfordrende men er ikke død endnu spiller også forsigtig og er startet forfra 2 gange indtil jeg fik styr på det basale

  #3 Haha i know.. har set streams

  I could agree with you, but then we'd both be wrong

  #7

  Heschen
  Bruger
  1.908 indlæg
  Offline

  Jeg spiller også på den nemmeste, men den er ikke “nemmere” bare hurtigere gameplay, så de har altså ikke mindre HP, resists eller laver mindre skade

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

  #8

  knekker
  Bruger
  2.002 indlæg
  Offline

  #2 jeg synes ogsaa spillet har en fed stemning, men den spil ser godt nok haabloest svaert ud.
  Jeg elsker dungeon crawlers saa som Grimrock, men jeg er ikke fan af at man loebende mister sine charakter, og man saa skal til at level nogle nye op igennem spillet, meh.
  Saa hellere se paa folk via youtube blive frusteret over spillet =P

  #9

  NeoCorteX
  Bruger
  332 indlæg
  Offline

  Nu har jeg alligevel lagt en del timer i spillet, så kan da godt lige dele ud af nogen tips.
  Har selv haft det svært med spillet da jeg startede, men det er faktisk ikke så slemt igen, når man først lige lærer det at kende.

  1. Tag masser af fakler med i starten. Ingen grund til at gøre det sværere for dig selv, når spillet allerede er svært. Du får stadig fin loot og sparer dig selv for en masse frustration. Jeg plejer at kører 8 fakler til short runs, min 12 på medium og min 16 på long.

  2. En stor del af vejen til succes er ingame knowledge omkring hvordan de forskellige dungeons skal håndteres, både i forhold til items der skal medbringes og hvilke characters der er gode til dem. Det er virkelig frusterende at have en character med på et run, hvis den sucks mod de monstre der findes der. Brug wikis til at guide.

  Eksempel. Ruins er fyldt med undead som er immune overfor bleed, så Flagellants er temmelig ubrugelige der.

  3. Lad være med at investere for mange penge på low lvl characters. Der er ingen grund til at bruge flere tusinde guld på at opgradere på level 1-2 characters. Hvis de kommer tilbage fra et run med fuld stress og flere negative quirks, så dismiss dem og find en ny. Det kan anbefales at opgradere ens stagecoach tidligt så man får bedre udvalg og plads til flere heroes.

  4. Healere er et must. Medmindre jeg kører et run med lvl 0 characters, hvor at det er ligemeget om de vender tilbage, så har jeg ALTID en healer med.
  Diverse små heals som en del characters har er ok, men der er bare ingen vej udenom at have en ordentlig healer som Vestal eller Occultist med til når en character bliver smækket af et random crit, og mister 2/3 hp. Hvis en character dør er det stort set altid game over for et run.

  5. Team composition, specielt at have noget til at håndtere fjendens backline. Det er så vigtigt at få fjernet de bagerste fjender først, da det næsten altid er dem som uddeler store mængder stress og damage. Plague doctor, Grave robber, Occultist og Highwayman er dem jeg klart foretrækker. Arbalest er middelmådige, og bruger dem aldrig.

  Har sikkert glemt en del ting, men her er ihvertfald lidt at starte på.

  EDIT:

  6. Accepter at du nogen gange bliver fucket af RNG. Det er nemt at huske da man blev ramt af 3 crits i streg, men man glemmer ofte de gange hvor man selv fik det samme.
  Det er ok at abandone nogen runs tidligt hvis det ser sort ud. Jeg har før trukket mig fra et run fordi at jeg blev ramt af dårligt held tidligt og endte med 2 characters på deaths door og med fulde stress bars. Shit happens, videre til næste run. At forsøge at redde et fucked run giver kun flere frustrationer.
  Det er bedre at få et par items og guld, end at lave et helt team wipe.

  #10

  Heschen
  Bruger
  1.908 indlæg
  Offline

  #9 Mit store problem er især i Ruins hvor nogle short og medium dungeons bare har for mange mobs til at min healer kan heale igennem alt den skade de lavet.

  Syntes især de der 2 skeletter med armbryst der står bagers bare helt smdre mit hold, når de laver 4 skade på alle, og så kommer deres lorte frontline og laver 12 crit, dette kan ske på første gruppe jeg møder og så er jeg bare på hælene resten af dungenen.

  Andre gange spreder dungeonen sig totalt meget ud og så er der så pisse mange rum jeg skal igennem igen og så støder jeg ind i problemet ovenfor igen.

  #8 Også lidt det jeg kæmper med, det at man hele tiden mister heroes og man bare skal finde nye og lære op er det jeg mindst syntes om spillet.

  Og så at det hele mere eller mindre er RNG

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

  #11

  Ixnatifual
  Bruger
  2.689 indlæg
  Offline

  Prøv at fokusere på at dræbe 1 fjende ad gangen i stedet for at sprede skaden ud. Gå typisk efter dem der er mest farlige og mest sårbare. Ofte står disse monstre bagest så det er godt at have nogle der kan slå hardt på fjendens bagrække. Hellion kan f.eks. ramme position 4 hvis hun står på position 1 og har Iron Swan.

  Noget jeg meget sent opdagede var at man kan skifte skills undervejs i et dungeon run så længe man ikke er i kamp. Det kan være ret nyttigt.

  #12

  NeoCorteX
  Bruger
  332 indlæg
  Offline

  #10 Det lyder umiddelbart som om at den team comp du kører ikke dræber deres baglinie hurtigt nok så. Jeg har for det meste ryddet deres baglinie på tur 1 eller 2.

  Mit typiske setup er noget i den her stil.

  Slot 1. Frontline tank/DPS. Typisk Crusader, Leeper eller Hellion.
  Blødgøre deres frontline imens de 3 andre slots rydder fjendens baglinie. Hellion kan også bruges til at ramme deres 4. spot med Iron swan.

  Slot 2. Sekundær tank/DPS/support.
  Afhænger lidt af hvem jeg har i slot 1, men typisk enten Flagellant, Crusader, Highwayman, Man at arms eller Bounty hunter. Hvis slot 1 kan håndtere baglinie, så bruger jeg typisk en mere supportish char som Flagellant eller Man at arms. Ellers noget der kan bidrage til at CC og dræbe baglinie. Highwayman eller Bounty hunter typisk.

  Slot 3. Baglinie bomber. Plague Doctor, Grave Robber, Highwayman. Plague doctor er specielt god til det pga han kan stunne og blight slot 3-4, og blight/bleed på frontlinie hvis nødvendigt.

  Slot 4. Healer/Support. Vestal eller Occultist. Aldrig andet. Primær job er self heals, ellers CC og baglinie damage.

  Ikke nævnte chars:
  Arbalest. Syntes ikke hun bidrager med noget som andre classes ikke gør bedre.
  Undtagelsen er dog i samarbejde med bountyhunter, da de begge kan marke targets og få gode bonus damage mod marked targets.
  Houndmaster. Aldrig været den store fan, men er ganske god til kampe hvor der skal stackes bleeds. Feks bosser der gemmer sig i slot 3-4.
  Jester. Meget det samme som overstående. Knapt så god efter Finale blev ramt af nerf hammeren.
  Abomination. Er ikke vild med at man stresser resten af sit party for at kunne uddele damage. Foretrækker andre chars over ham.
  Antiquarian. Gående skraldespand, giver mulighed for at tjene lidt ekstra, men skal bæres af resten af holdet. Kan til nøds bruges til lvl 0-1 runs, hvis pengekassen er halvtom.

  #13

  Heschen
  Bruger
  1.908 indlæg
  Offline

  #12 Køre samme chars som dig, tank i front, typisk Crusader da de er unholy, nummer 2 slot bruger jeg Highwayman, og så har jeg plague på 3 og healer på 4, nogle gange skiftrer jeg Plague på 3 ud med en lidt mere direkte dps der ikke er dots, men de driller sgu stadig.

  What LOL champ do you hate the most? - and why is it Teemo?

  #14

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.498 indlæg
  Offline

  Hvis man kan holde til at høre på en østeuropæer snakke engelsk, så er Marbozirs videoer ganske udemærket. Jeg har endnu ikke måtte trække mig tilbage fra et dungeon på normal: https://www.youtube.com/watch?v=N1KqDyRoDw8&list=PLHQyGGzRHYIbFkbemlh585OnKceOrlta4

  Ny serie med crimson court: https://www.youtube.com/watch?v=lGwK63gXEZw

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #15

  Krael
  Bruger
  2.374 indlæg
  Offline

  #14

  Jeg vil også anbefale Marbozirs Youtube channel. Hans fremgangsmåde til spillet er rigtig fin og der er især noget at lære om team-composition.
  En anden ting, der er ikke noget i vejen med at “farme” eksempelvis med 4 antiquarians, der er level 0. Det kan godt give pænt meget guld, hvis du står og mangler. Der er ingen straf for at abandonne og det har reelt set ingen betydning om du slutter spillet på dag 70 eller 370 udover din e-peen selvfølgelig ikke er ligeså lang som andres

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 37 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.