lørdag, august 8, 2020

D3 Season Journey spørgsmål

Daily Rush Debat Genre RPG D3 Season Journey spørgsmål

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  3nickma
  Bruger
  4.366 indlæg
  Offline

  Hvordan foregår det når man starter på en ny Season (på PlayStation)?

  Skal man igen kæmpe sig igennem kampagnen og udvidelsen for at kunne låse op for det reelle spil = end game, level 70, bounties, rifts osv. eller kan man springe dette trælse trin over?

  I fredags købte jeg D3 Eternal Collection for 200 kr. til min PS 4 Pro.
  I lørdags gennemførte jeg både Main Campaign og Reaper of Souls udvidelsen! Det gik sku meget huritgere og nemmere, end da jeg spillede på PC i sin tid Sprang så også det meste over for hurtigst muligt at komme igennem spillet.

  Personligt vil jeg langt hellere spille non-seasonal, da jeg ikke har uanede tid til at starte forfra hver gang, samt jeg godt kan lide at samle på godt gear til én char, nemlig min Wizard.

  Har dog lige lært, at der er noget, som hedder Headrig’s Gift. Hvis jeg gennemfører Chapter 2+3+4 skulle jeg for Season 13 få et komplet Firebirds sæt. Sweet med et garanteret drop kontra et random drop! Især nu hvor jeg i weekenden blev Paragon 50 og spiller med et for mig sjovt Fire setup.

  Har fundet en Journey Tracker, der viser målene for Season 12. Sådan som jeg forstår det, så ser Chapter 2+3 overkommelige ud i forhold til det, som jeg har klaret allerede. Dvs. jeg sådan set kunne have haft 4 gratis Vyr’s Amazing Arcana set pieces allerede.

  Overvejer at prøve Season 13 og få det Firebirds sæt, og resten er jeg sådan set ligeglad med. Er der andre fordele, som Seasons giver?

  Synes det er surt at skulle starte forfra hver gang, finde nyt gear til et måske nyt build pga. det. Personligt synes jeg det er langt sjovere at koncentrerer sig om én figur, men det lokker sku lidt at kunne få fat i disse “gratis” sæt blot ved at gennemføre nogle (forhåbentligt realistisk overkommelige) mål.

Viser 11 kommentarer - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Phonetic
  Bruger
  23.576 indlæg
  Offline

  Det skal man på Xbox One. Så formoder at det er det samme på PS4. Dog synes jeg Diablo 3 er som skabt til konsollerne. Og især på Xbox One X er det en sublim nydelse i 4K i 60 fps.

  Daily Rush Head Honcho

  #2

  kongkim
  Bruger
  16.162 indlæg
  Offline

  På PC har de lavet så man bare kan hoppe in i adventure mod uden at skulle lave campain først. Så vil da næsten tro det var det samme :S

  Medlem af den religiøse Pc-Religion Konsol hader to the max. PC for ever. - Største ønske på DR: Alle fora på forsiden.

  #3

  LiberNull
  Bruger
  5.154 indlæg
  Offline

  I seasons kan du bare hoppe direkte ind i adventure mode.

  See I'd like to share your point of view... as long as it's my view too

  #4

  Phonetic
  Bruger
  23.576 indlæg
  Offline

  ja, men du skal stadig levelle ik?

  Daily Rush Head Honcho

  #5

  LiberNull
  Bruger
  5.154 indlæg
  Offline

  Jo, man starter fra nul… ingen gear og ingen paragon levels.

  edit:
  Men slipper for den slatne historie.

  See I'd like to share your point of view... as long as it's my view too

  #6

  Donkeyman
  Bruger
  218 indlæg
  Offline

  Med “udnyttelse” af challenge rifts tager det godt to timer at blive level 70 i en ny season for et 4-player party. Man grinder bare rifts i adventure modes, som er unlocked med det samme, hvis bare man har klaret campaign på et tidligere tidspunkt.
  Nogle classes kan solo til level 70 en anelse hurtigere.

  Der er ikke rigtig nogen fordele ved at spille season udover, du kan unlocke noget ekstra plads i dit stash. De andre seasonal unlocks er kosmetiske.

  Kender man spillet og spiller meget, løber man ind i en ”progress-wall”, hvor man ikke udvikler sin character særlig meget allerede få dage efter, den nye sæson er startet.

  Jeg synes, det er hyggeligt at starte forfra med nogle venner, når der kommer en ny season. Glæden er dog kort pga. den progress-wall.

  #7

  3nickma
  Bruger
  4.366 indlæg
  Offline

  Er Legendary Potions blevet udfaset? Eller er det en PC only feature?

  Og hvad med Pages/Tomes of Traning (eller hvad de nu hedder) samt Infernal Machines?

  Prøver at danne mig et lille overblik over hvor meget, der er blevet ændret siden jeg sidst spillede det på PC Hvis konsollerne har fået det hele med.

  #8

  LiberNull
  Bruger
  5.154 indlæg
  Offline

  Konsollerne har det samme som PC. På nær nogle cosmetics fra tiden inden konsollerne fik seasons.

  Infernal Machines eksisterer stadigvæk… ikke at jeg bruger tid på dem.

  Men al loot og items skulle være identisk.

  See I'd like to share your point of view... as long as it's my view too

  #9

  LiberNull
  Bruger
  5.154 indlæg
  Offline

  https://us.battle.net/d3/en/blog/21534734

  See I'd like to share your point of view... as long as it's my view too

  #10

  3nickma
  Bruger
  4.366 indlæg
  Offline

  #1 Jeg kan kun give dig ret

  Er super lækkert at kunne smide sig i sofaen med stængerne oppe og bare game løs på et 55″ LG B7V OLED TV

  Jeg har dog besluttet mig for IKKE at spille seasons alligevel. Ligesom det var min oprindelige plan ikke at ville spilde tid på det.

  Er blevet Paragon level 129. Kører T5 bounties. Har lige klaret en Grift level 34, hvor der dropper mellem 1-3 legendaries per gang. Det er mega hyggeligt og underholdende for en ny spiller med så meget XP og loot so far.

  Har allerede et halvt sæt Vyr og Firebird. Det gav ligesom beslutningen om ikke at ville starte forfra, når jeg nok bare kan køre videre og få resten af sættet.

  Nu burde det lange mål være at blive Paragon level 800, så alle point er brugt, og det derefter kun handler om main stat. Hvis ikke jeg er gået død i spillet inden. Og først og fremmest at nå Grift level 70, så jeg unlocker for Primal Ancient items. Har allerede fået et par Ancients.

  #6 Kan godt se at spillet er meget mindless grind hvis man har spillet det et par gange. Nu er jeg heldigvis ikke nået til det punkt endnu. Jeg samler stadig glædeligt alle Rare items op og salvager dem. Og hver gang der dropper et brunt eller grønt item bliver jeg mega spændt på hvad det er

  #11

  3nickma
  Bruger
  4.366 indlæg
  Offline

  Hvordan beregner/tester I om build X er bedre eller dårligere end build Y?

  Kører I f.eks. Grift level ZZ igennem 5 gange med build X og 5 gange med build Y. Noterer herefter et gennemsnit af tiderne, antallet af dødsfald osv. før I drager nogen konklusioner?

  Synes det kan være lidt uoverskueligt at vide om man skal give afkald på f.eks. 400k sheet DPS kontra et fuldt sæt med diverse bonusser.

Viser 11 kommentarer - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.