Crockpot/SlowCooker til langtids tilberedning af kødretter
Daily Rush › Debat › Off-topic › Crockpot/SlowCooker til langtids tilberedning af kødretter
- Dette indlæg indeholder 28 kommentarer, har 11 deltagere og blev senest opdateret af
Sever for 1 år, 10 måneder siden.
- ForfatterEmne
- 19/03/2019 kl. 14:57#0
Er det noget du har erfaring med?
Jeg tænker lidt på at anskaffe mig sådan en svend, men savner lige lidt expert indspark om model og teknik man skal kigge efter og være særligt opmærksom omkring
Jeg er den helt store kød spiser og lever nærmest sådan helt Zero Carb style (ketosis er helt fantastisk) og lever rigtig godt på fedt og tænker at sådan en gryde må være det helt rigtige valg til at står og skabe magi med nogle seje kødstykker, men jeg sidder og knokler på arbejde.
Any one?
Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk
- ForfatterEmne
- ForfatterKommentarer
- 19/03/2019 kl. 16:38 #1
Jeg nævnte at jeg overvejede en, overfor min stedfar, som må siges at være en køkken/mad entusiast
han mente 100% man kunne opnå præcis det samme resultat med en alm. ovn eller en alm. gryde. afhængigt af målet med retten.
Det med langtidsstegning er dog ikke noget jeg har super meget erfaring med (i en ovn) og for “nemhedens skyld” ville jeg skaffe mig sådan en slowcooker, da jeg tænkte den måtte være betydeligt nemmere at gøre ren, end en skide ovn..
inde på bl.a. /r/keto og et par andre subreddits, har jeg da set nogen anbefale en “crock pot” ret ofte. den laver maden imens man er på arbejde…
ps. det’ sgu rart at se en anden zerocarber! der er ikke mange af os, endnu
der er måske nogen retningslinjer ifht valg af “model type” osv her
https://www.youtube.com/watch?v=h9__CI_oLwQ
edit: ser den video nu. de er ret grundige! (De ender med at anbefale kitchen aids model, som jeg på ingen måde kan finde til salg udenfor amerika)
http://www.reddit.com/r/random/
19/03/2019 kl. 18:18 #2Hvad er der nu i vejen med en gammeldags stegeso?
Men udover det jeg ville nok genoverveje min kost hvis jeg var dig.
19/03/2019 kl. 18:53 #319/03/2019 kl. 19:17 #4#3 Mit primære indspark var sådan set forslaget med stegesoen.
Men så aggressiv som du er vil jeg da helt klart forslå at du skære ned på det steroide indholdsrige kød og snupper en salat en gang imellem.19/03/2019 kl. 19:22 #5#4 +1
Den første pc jeg havde var en 386sx med 8 mb ram som jeg gamede warcraft 1 på i dos 5.
19/03/2019 kl. 19:46 #6Jeg har en crockpot og den er til visse retter fantastisk – dog har jeg set folk på nettet lave nærmest alt.
Jeg har en på 6,2L eller deromkring, der kan være sådan en standard 2kg nakkefilet + lidt.
Den er genial til pulled pork/beef og gryderetter.
Jeg har også lave hele kyllinger i den.
Man får også en fantastisk fond efter man har lavet en kylling, gris, ko i den – det ryger naturligvis lige i fryseren.Alt tager nærmest 4 timer på low og 8 på high.
Det fede ved den er at det er fire and forget.
Jeg marinerer f.eks. kødet og halverer løg og gulerødder om aftenen, næste morgen inden jeg tager på arbejde så hælder jeg tingene i gryden og starter på low.
Når jeg kommer hjem er det mad.Min kan også røre rundt af sig selv, det et fint til supper og gryderetter.
Bevares, den kan ikke lave noget en ovn og en gryde ikke kan. Men den kan passe sig selv og det er det smarte.
8/10 would buy again.
"Hummerbestanden i de vestlige farvande har lidt et grumt nederlag som følge af min svaghed for deres überfråderen kød" - Ukendt dansker i Caribien.
19/03/2019 kl. 20:10 #719/03/2019 kl. 21:09 #8#7 Ok så rejser jeg mig op og går helt ud i mit køkken og kigger efter… Hvad man ikke gør for DR.
Det er denne model.
https://www.amazon.co.uk/Crock-pot-Stainless-Digital-Countdown-Auto-Stir/dp/B00YCATDXY
Den er så 5,7L kan jeg se."Hummerbestanden i de vestlige farvande har lidt et grumt nederlag som følge af min svaghed for deres überfråderen kød" - Ukendt dansker i Caribien.
19/03/2019 kl. 21:29 #9#6 En ovn eller et komfur kan vel også passe sig selv?
#7 Mjah.. Svine kød og Kyllinge kød er pumpet med antibiotika, som gør at bakterier er ved at være resistente. Oksekød er fyldt med steroider.
Der udover er vores tarme ikke super effektive til at fordøje kød. Så vi brugere mere energi på det, hvilket er årsagen til at mange top atleter køre vegetarisk kost.
Så har vi ikke engang berør de klima mæssige og etiske årsager til at spise mindre kød.Jeg vil nærmere vende den om og sige at kød ikke gør noget godt for os. Med det sagt er jeg ikke selv vegetar, så det er ikke fordi jeg prøver at fremstå som nogen ophøjet engel.
Men jeg vil lade den ligge her, da jeg er lidt bange for at Johbe råber af mig igen
19/03/2019 kl. 21:38 #10#9 Du kan takke kød for vores hjerner og når du er færdig med det så vil jeg gerne have navne på 10 topatleter der er vegetarer. Nej vent, jeg kan nøjes med 3.
Og nu skal du ikke spidse mig af med tyske 2. Bundesliga spillere der ligner Limahl."Hummerbestanden i de vestlige farvande har lidt et grumt nederlag som følge af min svaghed for deres überfråderen kød" - Ukendt dansker i Caribien.
19/03/2019 kl. 22:42 #11Veganer snak kan vi holde i en anden tråd tak. Jeg er glad for at i bekymre jer om jeres eget helbred. Mit helbred skal i dog ikke bekymre jer om. Tak.
Og jo en stegeso i ovn er da det samme, MEN tjek forbruget på jeres ovn! En slow cooker bruger ikke så meget strøm som en ovn, der har et stort tab til omgivelserne. Nogle komfure har et sikkerhedssystem der gør at de ikke kan være tændt i mere end 2 timer. Så hvis i ikke er interesseret i en slow cooker så bare kig den anden vej.
Til dem der er med på den: hvor er det fedt at høre. Jeg tænker at det er sådan en jeg skal ud og have fat i.
Jeg vil gerne have een der kan indstilles til selv at gå ned på Warm når den indstillede tilberedelse er opnået. Så gør det ikke så meget hvis man ikke lige når hjem efter 8 timer. Og super fancy med een der selv kan røre i gryden. Det virker som en rigtig løsning.
Er der flere lækre retter i kan diske op med?
Hvad med okse fars til kødsovs? Det er man vel nød til at brune først, right?
Eller vil man kunne smide en klump hakket oksekød i den og 8 timer vil det kunne pilles fra hinanden ved at røre i gryden? Givet at det selvfølgelig ikke vil være ristet af som på en pande eller gryde på komfuret.Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk
- Denne kommentar blev ændret for 1 år, 10 måneder siden af
Festival_H.
19/03/2019 kl. 22:52 #12#8 Lige tjekket din model ud og FUCK den ser cool ud. Det lyder dog af meget med 5,7 liter, men man kan jo altid fryse lidt ned i poser så der er lykke poser i fryseren.
Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk
19/03/2019 kl. 23:24 #13#1 Nice gennemgang. Der er mange med masser af knapper så forstår godt nogle testere blir forvirret
Og husk nu: densutterjoikksigselv.dk
20/03/2019 kl. 08:10 #14Jeg købte en sous vide… ikke helt det samme men for fanden vi har lavet godt kød og fisk i den fætter.
Humle bringer hygge.
20/03/2019 kl. 08:24 #15These 14 elite athletes are vegan — here’s what made them switch their diet
Kun fordi jeg blev spurgt.
- Denne kommentar blev ændret for 1 år, 10 måneder siden af
Tjaz.
- Denne kommentar blev ændret for 1 år, 10 måneder siden af
- ForfatterKommentarer
- Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.