søndag, april 21, 2019

CC eller teledk ADSL!

Daily Rush Debat Spil Quake CC eller teledk ADSL!

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  whimp
  Bruger
  150 indlæg
  Offline

  Jeg må vide det !!

  Er der nogen af jer der har købt CC eller Teledks ADSL ? Og kan man spille på linierne ? jeg er ligeglad med om man kan downloade hurtigt osv, JEG VIL BARE HØRE PING OG PL I Q3A

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 46 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  knold
  Bruger
  144 indlæg
  Offline

  Whimp, aldrig mere SQW?

  #2

  Spids
  Bruger
  136 indlæg
  Offline

  Tja…CC oprettelse tager 3-5 uger siger de så lad os vente nogle uger og se. Medmidre nogle har fået det eller har opgraderet fra 128/128 til 128/? med deres 1meg. Bortset fra det er TeleDk jo lidt dyrt hvis man vil gå i gang med deres Net Expres.

  #3

  HaZZi
  Bruger
  623 indlæg
  Offline

  lol

  #4

  4X-ToXiC
  Bruger
  5 indlæg
  Offline

  Well jeg har haft TDK’s NetExpress i snart 3 mdr tror jeg det er.
  Gaming mæssigt er det desværre INGEN fordel med TDK ADSL
  Jeg har deres 512/128 forbindelse, og der er IKKE tweaket noget, hvilket jeg mener IKKE burde være tilfældet for at få en ordentlig perf. Jeg får typisk +25-30 ringere ping forbindelse end med mit ISDN koblet op via Uni2. Jeg har så sent som i går talt med TDK, man lovede mig en tekniker & ventede 2 dage på et tekniker opkald, men fik en “bydreng” (supporter), der havde fået besked om, at det kunne man søremig ikke gøre noget ved, sådan var det bare, for deres målinger af linier viste jo ikke noget. Blev godt nok gusten sur over en så højrøvet attitude & ligegyldighed !!!!!

  Så hvis du tror & håber på bedre spilleforbindelse med TDK ADSL, så bliver du skuffet, pengene er givet LANGT bedre ud på ISDN.

  #5

  Losty
  Bruger
  1.088 indlæg
  Offline

  jeg har dog ikke prøvet adsl endnu…men har set et par folk med det…de havde ping 70 ca. Jeg ved ihvertifald at jeg beholder isdn indtil der kommer no’et andet end adsl…der går nok et stykke tid endnu før vi alle får ping 20 derhjemme

  Yes sire

  #6

  Pytte
  Bruger
  119 indlæg
  Offline

  Selve størrelsen af en linie har ikke noget at gøre med ping tiderne ..

  Jeg har selv et AsusCom modem (ja det seje modem ;))

  TeleDK opringning : ping 25 – 65 (for det meste 50)
  CyberCity FlatRate: ping 70 – 250 (fra 21-24 skodping)

  Jeg sad den anden dag med 2 computerer på mit AsusCom koblet op på TeleDK hvor vi begge sad på WOL’s AQ2 server med ping 55 .. så det er modemet og ens computeropsætning der tæller MEGET.

  Få fat i Ispeed ADSL folk .. og find en god opsætning..
  Så har i sikkert den gode ping .. dem med ping 25 er for det meste kabel og T1-3 folk .. det er fordi deres servere er sat MEGET godt op .. derfor behøver de næsten ikke gøre noget på deres egen computer for at det bliver gode ping tider ..

  Men ADSL folk som klager over ping 70 .. lær at sætte det op, og korte kabler er GODT!

  #7

  VaN_GoGO
  Bruger
  125 indlæg
  Offline

  En vigitg ting efter min mening, er at pingen skal være stabil! ellers er den keine værd.
  Jeg vil hellere have en stabil 70 end en ustabil 50

  #8

  Keyser
  Bruger
  315 indlæg
  Offline

  Check |AN|Bioheads ping . 10 lavere end resten på clanarena :).

  og CC sdsl både med 128/128 & 512/128

  #9

  Sjakalen
  Bruger
  1.059 indlæg
  Offline

  Hej Gutter jeg har haft ADSL 512k fra Teledanmark siden d.20/9-99 og jeg kan kun sige det rykker sku, er online næsten 24 timer i døgnet (jeg slukker min putter om natten) det er godt til quake, jeg har lidt højer ping end på min Zyxel Router (ISDN) men lag mærker jeg næsten aldrig, men det blev lidt dyrt da man Downloader 7mb og oploader 14mb på 1 time = 21mb a.0.25øre så de 300mb der er gratis i hvert kvatal er brugt på en week-end :o) men det er jo slut nu :o). jeg DL med 512kb/s og OPL med 128kb/s jeg har DL den Quake3 intro fra Bluenews.com 88MB på 35min :o) med ca. 50-55kb/s og jeg kan huske første gang jeg DL en patch til Quake2 på kun 9mb på mit Lasat k56 modem det tog 45min :o) på en god dag. Service og support synes jeg er helt i top fra teledanmarks side, aldrig haft problemmer med det! deres største probelem var deres priser men det problem har de også løst :o).

  og skulle det ske at jeg har problemmer med at få gang i et Download så bruger jeg da bare DLA (Download Accelerator Plus)http://www.downloadaccelerator.com/ som nok skal få gang i det link :o).
  jeg bruget det da jeg skulle hente den Intro til Quake3 88mb ellers tro jeg det ville tage 3 dage :o)

  When you gonna shoot, Shoot! don't talk | Rigtige mænd Facebooker den ikke | Windows 7 Ultimate x64 |

  #10

  Coma-Black
  Bruger
  1.382 indlæg
  Offline

  Vil lige sige til Sjakalen, at 50kb/s ik er særligt meget… jeg downloader normalt med 150kb/s… og fra de hurtige server kan jeg godt komme op på 255kb/s.. men det er nu sjældent det sker… og det er med Stofa Kabel Net jeg køre med… godt nok lidt dyre nu, da man betaler 10øre per min.. Quake.. jaa.. aner det ik.. men i Unreal Tournament ligger min ping på de 40-50 stykker normalt.. har set den lavere og højere.. men kommer lige an på hvilken server jeg joiner….
  Hvis en af mine venner der også køre Stofanet, laver server og jeg joiner er ping på 35……..

  Og med hensynt til Teledk og CyberCitys ADSL.. så er det alt for dyrt… iforhold til andre lande..
  læs lige de 2 artikler her indne i bestemmer jer for hvilke i tar……
  http://www.netplan.dk/newsspot.asp?News=1705001
  http://www.netplan.dk/newsspot.asp?News=1805002

  All that you touch and all that you see, is all your life will ever be

  #11

  i11uzion
  Bruger
  50 indlæg
  Offline

  Coma White>>> 50 Kilobyte/s er sgu en ganske ok fart, for en 512kilobit/s linje, da 512/8 er 64 kilobyte, så 64 kilobyte er maksimum…

  Du siger at du downloader med op til 255kb i sekundet, og der går jeg ud fra at det er kilobyte (ikke bit) du mener, men så vidt jeg husker er stofanet MAX 800 kilobit/s, hvilket så giver en maks fart på 100 kilobyte/s. Såeh enten har Stofanet fået en hel del mere fart på her de sidste par dage, eller også er det bare windows/getright (eller hvad du nu bruger), som viser forkert, hvilket nok er mest sandsynligt…

  Såådeeeet

  #12

  Mentor
  Bruger
  245 indlæg
  Offline

  >>Og med hensynt til Teledk og CyberCitys ADSL.. så er >>det alt for dyrt… iforhold til andre lande..
  >>læs lige de 2 artikler her indne i bestemmer jer for >>hvilke i tar……
  >>http://www.netplan.dk/newsspot.asp?News=1705001
  >>http://www.netplan.dk/newsspot.asp?News=1805002

  blarghh blarghh blarghhh …

  Mælk i Rusland koster næppe det samme som i Danmark … men klager vi over det? – og kan vi klage over det! NARJ!!

  Btw… I skriver ikke så meget om ping med CyberCitys 1MegModem … Jeg kunnne godt tænke mig flere kom med deres egne erfaringer!!

  Tak!

  Gør noget der dur, kør din puch ind i en mur

  #13

  Sjakalen
  Bruger
  1.059 indlæg
  Offline

  Coma White. jeg synes det er godt, men stofanet eller en 1mbit er da hurtiger!, men hos teledk kan du også få en 1mbit for 1.200 om måneden, med 1.024kb/s i DL og 256kb/s OPL. jeg tro den rykker for vildt :o)

  When you gonna shoot, Shoot! don't talk | Rigtige mænd Facebooker den ikke | Windows 7 Ultimate x64 |

  #14

  TolaGarf
  Bruger
  977 indlæg
  Offline

  Jeg kom lige i tanke om en vigtig detalje for dem, der har CC eller WOL xDSL… Når det er CC/WOL, så bruger man jo et Ethernet kort (10/100 ect), og mange af disse netkort er sat til Half-Duplex, fra fabrikken!
  Så hvis man har en for høj ping med xDSL, burde man lige checke sit netkort, om det er indstillet rigtigt, for jeg er næsten sikker på at del SKAL stå på Full-Duplex, så man kan sende/modtage data samtidigt.
  Hvis det står til Half-Duplex, kan det jo kun enten sende eller modtage data pr. packet, og der kan sku være stor forskel.
  Hvis man er usikker på, om ens xDSL modem nu kører Half eller Full-Duplex, så sæt netkortet på Automatic Dupplex, så skulle den være i hus.
  Håber at nogle kan bruge dette til noget, og at i evt. skulle få en bedre ping.

  TolaGarf @ Steam . Twitch . Twitter . YouTube

  #15

  Mystique
  Bruger
  177 indlæg
  Offline

  Jeg synes det er lidt underligt at de fleste besvarelser i dette emne ikke har en skid med spørgsmålet at gøre, så det vil jeg nu rette op på.

  WOL : Jeg fik deres 128/128 Xsdl forbindelse for små 2 uger siden, med stor forventning satte jeg udstyret op og kastede mig frådende over gamespy, stor var min skuffelse da jeg havde ping +80 på næsten alle servere.
  Hmm jeg ringede til WOL og forklarede dem at jeg med isdn havde ping 60 via deres opkald og ping 40 via get2nets opkald, hvordan ville de så forklare en ping på 80 med asdl; tja de mente først der måtte være tale om en fejl på måden mit signal blev behandlet på, så de bad mig om at pinge 212.54.64.171 -t (-t betyder at den bliver ved med at pinge), det gjorde den så¨en hel dag, da jeg kom hjem efter 8 timer kunne jeg se at det stadigvæk tog 64 ms at pinge deres dns, jeg ringede til dem igen dagen efter, forklarede at jeg ud over at være partner hos dem også var aktionær, og at hvis de ikke fik fingeren ud så skulle jeg nok lave ballade, der gik 1 time så havde jeg en tekniker i telefonen der kom med følgende forklaring; Det skyldes at firmwaren til routeren ikke kører optimalt, men at Cisco var ved at udvikle en ny firmware; fint sagde jeg så vil jeg godt opsige mit asdl og kører videre med isdn til de så har den firmware klar. Det mente teknikeren også var en god idé, så han viderstillede mig til salgsafd. hvor jeg så gjorde opmærksom på at jeg efter aftale med en tekniker skulle opsige aftalen.
  Men sælgeren sagde at denne tekniker måtte være åndsvag, firmware problemer..aldrig sagde han…næh det var selve routeren der var fejl på og han ville straks sørge for at sende mig en ny. 2 dage efter havde jeg en ny router, lynhurtigt var den gamle udskiftet med den nye og ind i gamespy…men ak pingen var stadigvæk +80.

  Så var det der udbrød krig mellem tele.dk og CC..fint tænkte jeg så ska jeg sgu have fra en af dem istedet, men ak CC leverer og har ingen tidplan om at levere til Humlebæk, nå pyt så tager jeg da tele.dk, men ak på deres hjemmeside får jeg at vide at de ikke kan levere før i slutningen af året!!!! men øh hvorfor kan wol så levere fra tele.dks central i humlebæk ???
  Se det vil jeg ringe og spørge dem om på mandag.
  Så kan de også lige svare på hvorfor de synes de vil forsøge at gøre det samme som Microsoft lige har fået dom for er ulovligt!!!de kære menesker inde hos tele.dk mener ikke der er noget forkert i at vi der er interesseret i deres asdl bliver PÅTVUNGET deres opasia lort, det er skam for vores eget bedste…ja godauw mand…i bliver klogere tele.dk

  Nå men er i ikke glad for at jeg forstår at fatte mig i korthed ?

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 46 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.