torsdag, december 3, 2020

Capt. Marvel

Daily Rush Debat Film & TV Capt. Marvel

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Bullit
  Bruger
  1.016 indlæg
  Offline

  Jeg er lige komme hjem fra kinoen. Jeg vil ikke spoile noget. Men den er ikke sjov. Altså som i overhovedet ikke sjov. De gør ellers alt hvad de kan hele filmen igennem. Det virker bare ikke. Green Lantern var sjov i forhold til.

  Med lidt spoiler alert så snyder de ved at “klippe” historie ukronologisk sammen. Flashback osv. Det er et billig trick.

  Don't say motherfucker, motherfucker.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 41 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Tjaldfeen
  Bruger
  1.108 indlæg
  Offline

  På vegne af Bullit vil jeg gerne komme med et dementi. Captain Marvel er en ganske god film som også formår at være sjov.
  Bevares, den er ikke den sjoveste af de film der har været, men den er bestemt ikke usjov.
  Det kan i øvrigt anbefales at være have set en god del af de tidligere film for ikke alt for længe siden. Ikke et must, men en fordel.

  "Coffee and bras are basically the same.. 3 cups is 1 too many!" -Demetri Martin

  #2

  kenkari
  Bruger
  5.330 indlæg
  Offline

  Hvorfor er det at lige denne film skal have et indlæg for sig selv, når der findes en tråd til det samme?

  Stay Loyal - Forget Royal

  #3

  PBT
  Admin
  3.657 indlæg
  Offline

  #1 God pointe med de tidligere film. Der er så mange MCU-film nu, der bindes så meget sammen, at max udbytte forudsætter, at man kender de andre. Spoilereksempel: Hvis man f.eks. ikke kender til tesseract’en, er man nok ret ligeglad med, at Captain Marvel-filmen forklarer, hvordan den ender på jorden.

  Startede Daily Rush og Quake3.dk sammen med Webster i et andet årtusind

  #4

  Tarash
  Bruger
  821 indlæg
  Offline

  #1 Enig, jeg var oppe og se den med en ven i går, jeg havde læst en god bunke negative anmeldelser fra folk, om blandt andet Brie, og var altså ikke noget jeg selv kunne se mig enig i, synes faktisk det var en god film med ret solid humor, fortalt på en lidt anden måde end de normalt gør med deres marvel film

  "ware u giet dat sygyl?" you can say "QUIET HEATHEN! This sigil was bestoweth upon thy banner by the launch site." and they'll be all like "oooooh... wuz thattt?" and then you slay them and take their ear.

  #5

  3nickma
  Bruger
  4.433 indlæg
  Offline

  Skal man være bekymret for “stemningen” i biffen?

  Har lige læst en kammerats Facebook opslag hvor han nævner, at der var en del stødte mænd, som højlydt kommenterede på flere ting i filmen.

  Har set den har fået rigtigt mange 1 taller på IMDb, men kan på ingen måde tro den er SÅ dårlig. Det må være noget politisk SJW halløj er jeg sikker på.

  Håber sku folk kan holde en ordentlig tone i aften, når min bror og jeg skal ind og se den.

  #6

  VampiricEye
  Bruger
  26.424 indlæg
  Offline

  Jeg regner med at skulle se den. Den kan umuligt være ringere end Black Panther.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #7

  Fisker
  Bruger
  12.519 indlæg
  Offline

  #5 Intet problem her, og som de andre har sagt, så er det en fin film i øvrigt.

  Men det er rigtigt nok at den ikke er Marvel’s bedste, jeg vil dog sige at karakteren selv også lider lidt under superman fænomenet, heldigvis er det en film der kontra film som fx Man of Steel, faktisk formår, efter min mening, at fokusere bedre på personen, og ikke så meget på konflikten. Vi har ikke brug for en halv time med Hans Zimmer på fulde tryk mens uskyldige i alle retninger bliver dræbt af krydsilden.

  Min eneste skuffelse umiddelbart er Phil Coulson ikke spiller større rolle i filmen, men der må jeg nok bare erkende at han er stendød hvad MCU angår

  #8

  Mr_Wizard
  Bruger
  1.208 indlæg
  Offline

  #4 Har ikke hørt ret meget om filmen, men tilgengæld hørt(læst) en del negative kommentarer omkring skuespilleren Brie Larson…..og at der blev kraftigt opfordret til at tale negativt om alt hun medvirkede i.

  Det må vel være nutidens moderne “Internet mobning” af værste skuffe, hvor der er nogen der forsøger at udøve magt fra deres “keyboard warrior” platform. Måske man “tester” hvor meget man kan påvirke billetsalget af en film, bare ved at køre internet had imod en bestemt skuespiller.

  Syntes det virker “barnligt” og ret uansvarligt både overfor Brie, men ikke mindst også de folk som er afhængige af indkomsten fra de forskellige film og ingen del har i “konflikten” med Brie at gøre.

  Har ikke gidet sætte mig dybere ind i det, men hele balladen skulle angiveligt stamme fra at nogen var blevet gal på Brie pga. et citat(sandsynligvis fra et interview).

  Selv “kender” jeg Brie Larson fra flere TV interviews i The Late Late Night show med Craig Ferguson. Hvor hun virkede som en rigtig sød pige med humor. Men samtidig også afslørede at hun privat var ret “introvert” anlagt(altså er indad vendt socialt/holder sig ofte for sig selv eller kun hos meget nære bekendskaber såsom familien og de næreste venner) og bl.a. derfor havde lidt svært ved at få kærester, som Craig drillede hende med stort set hver gang.

  Jeg kunne måske “frygte”, at denne personlige egenskab, nu bliver brugt imod hende for at få hende til at fremstå som en “arrogant/menneskefjendsk” pige…..hvilket jeg isåfald syntes er noget svineri……uagtet om filmen er god eller dårlig!

  Det værste ved det er, at hvis det ender med at få konsekvenser for indtjening og Brie som skuespiller…..har vi måske pludselig givet (for meget?)magt til internet trolls, som fremover sikkert vil forsøge sig igen og igen…..

  /rant off

  OT: God fornøjelse til dem der skal ind og se filmen!

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 9 måneder siden af  Mr_Wizard.
  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 9 måneder siden af  Mr_Wizard.
  #9

  VampiricEye
  Bruger
  26.424 indlæg
  Offline

  #8 Hun har muligvis ikke ment det, som hun har sagt det, men nogle af de citater er altså også lidt uheldige.:) Ikke nok til totalt at trolle filmen, men sådan går det jo.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #10

  Mr_Wizard
  Bruger
  1.208 indlæg
  Offline

  #9 Så kom jeg alligevel til at google “bad quotes” og kom herinde = https://www.express.co.uk/entertainment/films/1089234/Captain-Marvel-review-bombed-Brie-Larson-hates-white-men-comments-backlash-false

  Men lyder til at det var som jeg mistænkte……citater grebet udenfor sammenhæng og gengivet videre på den mest negative måde, for at stille en skuespiller i dårligt lys/mobbe- vedkommende….

  #11

  VampiricEye
  Bruger
  26.424 indlæg
  Offline

  #10 Jeg tror, at mange har reageret på det her fra et tidligere interview: ““I don’t need a 40-year-old white dude to tell me what didn’t work about A Wrinkle in Time,” Larson said. “It wasn’t made for him!”

  Det kan man jo så mene om, hvad man vil. Jeg er ikke helt enig i hendes argument, men det bringer ikke ligefrem mit pis i kog. Og det har intet med Captain Marvel at gøre.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #12

  Bullit
  Bruger
  1.016 indlæg
  Offline

  Filmen er nu ikke dårlig. Den “prøver” bare for meget på at være sjov og det virker ikke for den. Det er måske også lidt for mit vedkommende at Alison Brie ligner lidt Amy Poehler og hun er i min verden pisse sjov. Så jeg forventede med Mar Vell at humoren sad lige i skabet.

  Don't say motherfucker, motherfucker.

  #13

  HolgerDK
  Bruger
  3.177 indlæg
  Offline

  #12: Nu er Allison Brie så ikke med i Captain Marvel. Men hverken Brie Larson eller Allison Brie ligner Amy Poehler

  "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic." - Arthur C. Clarke.

  #14

  GrillBiller
  Bruger
  2.755 indlæg
  Offline

  Jeg er rimelig glad for at jeg valgte at ignorer Trolls opslag mod Brie og Captain Mar-Vell da de begyndte at komme… for jeg var da ganske underholdt.
  Filmen er lige på højde med alle de andre Marvel film. with a clear mind

  ”Vi griner meget sammen, men vi er også meget forskellige. Nogle gange bliver Bubber altså 12 år – det er charmerende, men også lidt anstrengende to måneder i træk.” B.S. Christiansen

  #15

  Bullit
  Bruger
  1.016 indlæg
  Offline

  Dem som er vilde med Capt. Marvel, hvad syntes I om Wonder Woman som jeg vold elskede? Ikke at det er nødvendigt at sammenligne de 2 film, men det giver alligevel lidt mening med kvindelige superhelte hovedroller.

  #13 my bad ned navnene. Det var en fejl.

  Don't say motherfucker, motherfucker.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 41 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.