onsdag, maj 27, 2020

Bungie smutter fra Activision

Daily Rush Debat Spil Bungie smutter fra Activision

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 21 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Spoock
  Bruger
  1.455 indlæg
  Offline

  Gid Blizzard ville følge efter…

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 4 måneder siden af  Spoock.
  #2

  Nass
  Bruger
  2.011 indlæg
  Offline

  SÅDAN!!! Så kan man snart købe Destiny med god samvittighed. Ja tak!

  Hell, it's about time

  #3

  Deadmeat
  Bruger
  7.005 indlæg
  Offline

  #1: Det ville være fuldstændig fantastisk hvis Blizzard også lige stak Activision fingeren og gjorde sig fri. Sikke et statement til deres ledelse og et prstigetab, hvis det skete!

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #4

  Wane
  Bruger
  97 indlæg
  Offline

  #1 #3
  Enig, det ville være helt fantastisk. Specielt set i lyset af at Activision netop har sat Blizzard på “slankekur” (hvilket fik fans til at lave den her underholdende video https://www.youtube.com/watch?v=OM-MbnHV8xg). Som en glad HoTS spiller skærer sådan noget i hjertet.

  Det kommer dog ikke til at ske så nemt, hvis overhovedet. Bungie havde “bare” en 10 årig udgivelsesaftale med Activison Blizzard, men forblev et selvstændigt firma.
  Som navnet ‘Activision Blizzard’ hentyder er de to firmaer fusioneret, og at købe Blizzard ‘fri’ ville kræve helt ufatteligt mange dineros.

  No Signature Needed.

  #5

  Deadmeat
  Bruger
  7.005 indlæg
  Offline

  #4: Ja desværre 😕 og det virker ikke som noget ligeværdigt forhold. Blizzard er vist hånddukken i deres lille teaterforretning, hvis du forstår hvad jeg mener.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #6

  Harkonnen
  Bruger
  6.917 indlæg
  Offline

  Activision Blizzard går fra den ene PR skandale til den næste og topchefer forlader selskabet i stor stil og et hav af medarbejder bliver fyret og fritstillet.

  Alt imens Activision Blizzard taber omsætning og taber kunder (gamer). Der går sgu ikke længde inden at Overwatch og COD Blackout bliver free to play.

  Kan godt forstå Bungie vil væk, så hurtigt som muligt.

  He who controls the Spice, controls the universe!

  #7

  Wane
  Bruger
  97 indlæg
  Offline

  #5 Kun alt for godt.
  Retfærdigvis tror jeg at sparekniven har været svinget hele vejen rundt i Activision Blizzard. Fra start oktober til slut december (sidste år) gik deres aktieværdi fra 540 kr. til 285 kr., det må også gøre lidt ondt.

  No Signature Needed.

  #8

  Fisker
  Bruger
  12.132 indlæg
  Offline

  #1, #3, #4 Blizzard er et datterselskab af Activision, Bungie er et selvstændigt firma som indgik en aftale med Activision om bl.a. 4 Destiny spil, hvor det sidste skulle være udgivet i år.

  Hvert fald i forhold til den kontrakt som offentligheden fik fat i, den kan selvfølgelig have ændret sig siden.

  #9

  Tyfalion
  Bruger
  605 indlæg
  Offline

  Har tidligere været aktionær i ATVI i en årrække. Efter nogle år er jeg tilbage igen. Forstår da godt at man som long-time fan af Blizz’s titler er frusteret. Jeg ser god mening i Diablo mobilspil. En del af de andre store gør det og tjener penge. Jeg ville aldrig selv spille det, men det vil mange andre. Og bare fordi det er på mobil, behøver det jo ikke være et dårligt spil overhovedet.

  Jeg ville elske et nyt Warcraft RTS, men finansielt kan jeg ikke se det for mig (ligesom mange andre). Og lad os sige det, som det er: Om så de lavede et fantastisk Diablo 4 i stil med 1/2 eller et Warcraft 4, ville mange stadig være utilfredse et par år efter.

  Er ærgerlig over at HOTS ikke tiltrækker flere da jeg selv syntes, det var sjovt i tidernes morgen. Men ud fra hvad jeg har læst, giver det god mening at skifte udviklere over på andre projekter.

  .

  #10

  sYnCHAoZ
  Bruger
  12.032 indlæg
  Offline

  Blizzard, som synonym for det Blizzard Entertainment vi kender fra spilhistoriens tidlige morgen, eksisterer ikke mere. Det er en overstået æra og nu istedet en gravsten på kirkegården.

  Det betyder ikke at navnet ikke fortsætter, og måske endda kan skabe nye og fantastiske titler (jeg har da positive håb for Diablo 4 endnu), men det er et nyt Blizzard der bærer det legendariske navn nu. Det oprindelige og originale Blizzard er død or borte.

  Som jeg ser det, så er det et reset. Blizzard bliver nulstillet, formateret og geninstalleret med nye drivers, nyt hardware og et nyt OS. Kan det blive godt? Ja, uden tvivl. Bliver det nogensinde det samme? Nej, aldrig.

  Men det kan også styrte sammen fuldstændigt, og ende i at Blizzard navnet i sig selv bliver pensioneret, lukket og slukket. Eller at det skifter identitet og bliver mobile only, eller noget helt fjerde. Hvem ved.

  At Bungie er kommet væk fra Activisions voldtægt er super godt. Men deres ry er alvorligt skadet, og de vil få meget svært ved at vinde folks tiltro tilbage igen, også selvom det måske ikke var helt deres skyld.

  Bethesda er i samme sko. Folk stoler ikke på dem længere, og alt hvad de laver fremover nu – ALT – vil blive kritiseret meget mere hårdt og uden fløjelshandsker som førhen.

  #11

  StultusX2
  Bruger
  5.423 indlæg
  Offline

  #10 +1

  My TIE! My nimble coffin!
  En snarligt uddøende Single-Player, der "skal tage sine piller og sætte sig ned bag i bussen"..

  #12

  Sven_Bent
  Bruger
  25.666 indlæg
  Offline

  #10
  +2

  Sven Bent - Dr. Diagnostic
  www.TechCenter.DK

  #13

  knekker
  Bruger
  1.671 indlæg
  Offline

  #10 god opsummering

  #13

  knekker
  Bruger
  1.671 indlæg
  Offline

  #10 god opsummering

  #15

  Anubis
  Bruger
  5.705 indlæg
  Offline

  #10 Opsummeringen var god.

  Is The Grizzly Reaper mowing?

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 21 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.