tirsdag, august 4, 2020

B&OXbox samarbejde

Daily Rush Debat Hardware Konsoller B&OXbox samarbejde

Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Kasper Kål
  Bruger
  3.219 indlæg
  Offline

  B&O ER desperate

  The Profile Formerly Known As kring17a

  #2

  knekker
  Bruger
  1.730 indlæg
  Offline

  B&O har et tæt samarbejde med LG og Microsoft arbejder allerede tæt sammen med LG for at få VRR til at virke til den nye Xbox og playstation, som dækker billede siden, så giver det egentlig meget god mening at B&O så kommer ind og dækker lyd siden.
  Jeg synes det faktisk er et smart træk, og det vil helt sikkert hjælpe med at få introduceret B&O til den yngre generation, hvilket ikke rigtig har lykkedes dem indtil videre, da mit indtryk er at B&O stadig oftest købes af ældre mænd med penge. Men de burde også have et samarbejdet med Sony og Nintendo, i så fald kan det sagtens gå hen og blive en cash cow for dem.

  #3

  snowball42
  Bruger
  1.304 indlæg
  Offline

  Jeg synes den er svær. For B&O har et brand omkring at være hightech og fancy design. Problemet for dem er jo bare at der er kommet så mange andre ind fra siden og har samme eller bedre teknologi til lavere pris. De har nogle af de nyere produkter der i min optik ser .. rimelig grimme ud f.eks. Beosound 1 & 2. Deres Beoplay og Beolit ligner en række andre produkter. At deres fjernsyn så vel starter på 20+ gør også at det er et meget lille segment de henvender sig til.

  Så for mig at se så ved B&O ikke helt hvad de vil. De lukkede en masse butikker ned, og fjernede deres brand fra øvrige butikker fordi de mente det ikke var eksklusivt nok. Nu vil de så ramme gamer segmentet fordi de mener gamere vil betale mere for god lyd. Fair nok, men hvor vil de så ligge sig prismæssigt, og vil den almindelige gamer kunne høre forskel på B&O eller en hvilken som helst anden producent af samme type udstyr?

  Jeg tror de skal håbe på at deres valg virker, for jeg tror ikke de har råd til mange andre fejlskud. Jeg er da spændt på om det virker for dem. Set udefra, så gav det nok mere mening at de blev opkøbt af en anden virksomhed der allerede har det “almindelige” segment af brugere, og så blev brugt for at fange det dyre segment. Jeg tror desværre lidt tiden er løbet fra B&O.

  #4

  Kallekun
  Bruger
  3.914 indlæg
  Offline

  Jeg har b&o lyd i min Fiesta. Lyden er rigtig god, men ville aldrig selv købe b&o da deres priser er for alt for høj til mig. Hvis jeg havde 1.000 milliarder så købte jeg b&o.

  Konsoller købes af gamer, ikke audiofile.

  Ved Osiris og ved Apis, du er et vildsvind, jaaa et vildsvin. Kig godt på mig....

  #5

  knekker
  Bruger
  1.730 indlæg
  Offline

  Lyden i Tesla’s biler har fået stort ros i alle reviews, gæt hvilke enginør de snuppede til at designe lydsystemet i deres biler? =P
  Jeg var inde i B&O butikken i forige uge og høre deres BeoLab 50, hold da op lyden var fantastisk.
  Jeg synes mit Logitech Z5500 surround set til mit pc setup, trænger til en opdatering, og er i den anledning er jeg på jagt efter noget highend lyd system til at erstatte det, men der findes overraskende lidt highend udbud til PC gamer/musik segmented, så ud fra min erfaring med B&O, ser jeg frem til at se hvad de lancere af produkter, da det meget vel kan gå hen og blive mit nye PC anlæg.

  Flatpanels har iøvrigt også skrevet en lille artikel omkring denne nyhed.
  https://www.flatpanels.dk/nyhed.php?subaction=showfull&id=1591682730

  #6

  Retarded_wookie
  Bruger
  544 indlæg
  Offline

  Tror den eneste måde B&O kan overleve på, er ved at skære alt andet end super high end lydprodukter produkter væk og tilpasse antallet af medarbejdere herefter.

  Jeg forstår godt at man ønskede at få en bid af kagen med mainstream-produkterne i play-serien, men tror udfaldet er som at pisse i bukserne på en kold vinterdag: Du tjener umiddelbart flere penge, men dit brand bliver devalueret på sigt.

  Jeg kan tage fejl, men tror ikke B&O nogensinde bliver i stand til at konkurrere i mainstream-segmentet eller på produkter med hastig teknologisk udvikling – såsom tv, medmindre det er til de superrige, der er ligeglade med at bruge 100k hvert andet år.

  Forestil dig hvordan en retarderet Chewbacca lyder.

  #7

  Masoz
  Bruger
  136 indlæg
  Offline

  #5
  Offtopic: Interessant at der sniger sig en gang mascara med ind på det logitech surround sæt link

  #8

  knekker
  Bruger
  1.730 indlæg
  Offline

  #7 Jeg klikkede lige linket igen, og jeg kan ikke se noget mascara, er du sikker på at det ikke er cookie tracking fra din side som gør at den kommer frem når du trykker linket? Men bare rolig Masoz, jeg dømmer ikke. ; P

  #9

  Molfen
  Bruger
  34 indlæg
  Offline

  #8
  Scroll lidt ned. Kig under “Details, model name”

  #10

  Deadmeat
  Bruger
  7.151 indlæg
  Offline

  Jeg fik et par B&O in ear hovedtelefoner med til en LG telefon for 2-3 år siden. Ikke prangende på nogen måde og oplever det som misbrugt branding. I hvert fald hvis de stadig vil være kendt for super lydkvalitet. Problemet er, at hi-fi er blevet main stream og til at købe for almindelige penge. Når B&O så samtidig ikke længere formår at levere nye designs med B&O lækkerhedsfaktor i top, så ser det skidt ud.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #11

  Nioxic
  Bruger
  17.814 indlæg
  Offline

  Det er vel bedre end at de går konkurs

  jeg synes generelt bare deres ting er ret overpriced ifht konkurrenterne… om man så synes designet er prisen værd, det må være op til den enkelte. jeg gider personligt ikke betale flere tusinde kroner mere, for en sort firkant i min stue, bare fordi den er fra B&O – de ser sgu alt for ens ud. ja, så har de nogen mærkelig designs med højttaleren nedenunder osv, men det gider jeg da ikke se på..

  http://www.reddit.com/r/random/

  #12

  gumshot
  Bruger
  474 indlæg
  Offline

  #7 Enig, når man ser på billeder til venstre, så er flere af dem, billeder af noget mascara, meget mærkeligt. Ville ikke købe det fra amazon, hvis det er en del af produktet, så kan man jo risikere man får en tændstik æske til $1500

  Alt du skal vide - 4 8 15 16 23 42

  #13

  knekker
  Bruger
  1.730 indlæg
  Offline

  #12 Ah der var der billederne gemte sig. Ja ok det virker ret besynderligt at have billeder af mascara i samme billede gruppe hehe.

  #14

  Ghidora
  Bruger
  8.478 indlæg
  Offline

  Hvem køber også et B&O TV som leverer samme billede som et tv til 1/4 af prisen?

  Ghidora84

Viser 14 kommentarer - 1 til 14 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.