lørdag, juli 4, 2020

Børn i fangelejr

Daily Rush Debat Politik Børn i fangelejr

 • Dette indlæg indeholder 19 kommentarer, har 13 deltagere og blev senest opdateret af  Fox for 1 år siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  abehanne
  Bruger
  1.133 indlæg
  Offline

  er noget værre lort. Jeg mener ikke børn skal straffes for deres forældres hjerneblødninger. Samtidig går jeg ikke ind for at splitte børn fra forældre. Men jeg går satanædemig heller ikke ind for at hive et par sindsyge islamister hjem til dk igen.

  https://photouploads.com/image/EPBI

  Hvad siger i?

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  MortZ
  Bruger
  6.981 indlæg
  Offline

  Hvis der er chance for, at de kan “reddes” så de kan få et normalt liv i Danmark, opfostret og opdraget efter danske værdier og bliver dannede, skattebetalende borgere i landet, så fint med mig.

  Wrex: If the council won't acknowledge the Reaper threat after what happened with Saren, the Geth, Eden Prime, Ilos, and the Citadel, they're fools. You should eat them. Shepard: O.O The Council: O.O And thus shepard ate them.

  #2

  Noize
  Bruger
  4.463 indlæg
  Offline

  #1 det bliver de nok aldrig.

  #3

  TormDK
  Bruger
  14.625 indlæg
  Offline

  #2 Det er vist den klassiske diskussion omkring arv og miljø.

  #4

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.279 indlæg
  Offline

  Skal vi ikke lige få det på det rene, at børn næppe frivilligt har besluttet at blive en del af det cirkus? De er rejst på baggrund af påvirkning fra deres omgivelser, som i dette tilfælde kom fra moderen, som ligeledes var deres forsørger, og næppe har givet dem et reelt valg – selvom de måske havde det. At kalde små børn for islamister er ekstremt imo.

  Børn er børn, og de bør få chancen for at blive mønsterbryder ligesom andre danske børn. Er enig med #1.

  Moderen har jeg dog intet imod man lader blive. Hun tog et bevidst valg.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #5

  Emilsa
  Bruger
  11.155 indlæg
  Offline

  Jeg synes det er ret slående at vi vil sende folk der begår kriminelle ting her, hjem hvor de kommer fra… men omvendt vil vi ikke tage imod kriminelle danskere der bryder loven andetsteds…. Luften er så tyk af hykleri at det er til at skære ud i skiver.

  at de kan “reddes” så de kan få et normalt liv i Danmark, opfostret og opdraget efter danske værdier og bliver dannede, skattebetalende borgere i landet, så fint med mig.

  Børn er børn børn børn… slut. Vi skal overhovedet ikke ud i diskussioner om hvorvidt de blever + eller minus borgere. Desuden er de danske statsborgere, og hvis ikke statsborgerskabet skal reduceres til en ubetydelig ligegyldighed der ikke rummer andet end nogle symbolske værdiladninger, så er staten nød til at tage hånd om sine borgere især børn der er i klemme i udlandet.

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #6

  -SANTA-Julemanden
  Bruger
  7.400 indlæg
  Offline

  De skal alle sammen hjem. Hvis moderen har begået noget kriminelt dernede har jeg det fint med at hun først skal afsone sin straf dernede hvorefter hun skal hjem til DK og evt. afsone noget herhjemme.

  Børnene skal selvfølgelig have lov at komme hjem. Hvis de er blevet tvunget ned i kalifatet, må det være grund nok til en tvangsfjernelse.

  BetWizer.com - Sports-betting made easy

  #7

  anden145
  Bruger
  694 indlæg
  Offline

  #5
  Helt enig.

  #8

  abehanne
  Bruger
  1.133 indlæg
  Offline

  #4 Sorry jeg fik ikke udtrykt mig helt klart. Jeg mener nemlig IKKE at børn skal straffes for deres forældres sindssyge. De har AL ret til at komme til Danmark, men deres mødre er jeg ikke helt vild med at få hjem igen. Jeg skærer det lige helt ud. Børnene i lejren er jeg (tillad mig at sige selvfølgelig) klar over ikke er ekstremister og jeg er ked af at føle mig nødsaget til at pointere det helt og aldeles for dig. MØDRENE er ekstremister, de skal holde sig langt væk.

  edit: hence problemstillingen

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år siden af  abehanne.
  #9

  Steadi
  Bruger
  5.440 indlæg
  Offline

  #5 – enig.

  Men, spørgsmål: Der har været en del sager, hvor danskere er kommet alvorligt til skade i udlandet, men ikke har haft forsikring. Her har den danske stat oftest afvist at hjælpe.

  Er det i denne sag fordi, at der er tale om børn, og ikke voksne, at der er forskel?

  My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

  #10

  Emilsa
  Bruger
  11.155 indlæg
  Offline

  #9 – Sådan en praksis synes jeg heller ikke er uden kritik, man kunne hente uforsikrede klodrianner hjem og så fakturere dem efterfølgende. Men jeg synes at hvis danskere er i livsfare eller der er tale om børn, så er det vigtigt vi henter dem hjem …

  Desuden har Kurderne tilkendegivet de ikke gider have dem, de vil gerne have dem til de lande de kommer fra. Det synes jeg er fair, de har blødt for at nedkæmpe den bærme og nu skal de så underholde en bunke strandede teokratturister fra forskellige velbeslåede lande der tænkte med kussen og ikke frygtelig så meget andet.

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #11

  Fox
  Bruger
  3.749 indlæg
  Offline

  #8

  De har AL ret til at komme til Danmark, men deres mødre er jeg ikke helt vild med at få hjem igen.

  Dvs. børn født i f.eks. ISIS-kontrolleret Irak har den ret ? Hvordan vil du håndhæve det ?

  For lige at tage luften ud af Emilsa (for jeg ved han kommer på banen…) – så ser jeg ingen problem i at tage børn til DK med dansk pas. Det må være den korrekte måde at gøre det på.

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #12

  Emilsa
  Bruger
  11.155 indlæg
  Offline

  #11 – Hvis en af deres forældre har dansk statsborgerskab, så har de dansk infødsret og så har de krav på et dansk statsborgerskab, uanset hvor i verden de er født. Sådan er loven nu engang, jeg har selv benyttet mig af den.

  Det er de børn vi specifikt taler om, og evt. børn som forældrene har fragtet ud af Danmark til Dasesh territorie. Det aner jeg ikke om er sket i DK men der er sager fra andre lande hvor det er tilfældet.

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år siden af  Emilsa.
  • Denne kommentar blev ændret for 1 år siden af  Emilsa.
  #13

  Caulnian
  Bruger
  912 indlæg
  Offline

  Danmark er ansvarlig for at tage imod sine egne statsborgere. Som udgangspunkt skal de retsforfølges og straffes der, hvor de nu engang begår deres forbrydelser, og så tager vi imod dem, bagefter. Hvis ikke det kan lade sig gøre, så må vi selv forsøge at forfølge deres forbrydelser her. Vi kan ikke på den ene side brokke os over, at Somalia ikke vil tage imod egne statsborgere, hvis vi ikke engang selv gider.

  Hvorvidt vi skal bruge kræfter på aktivt få hentet dem, må vurderes fra sag til sag. Børnene har vi naturligvis et særligt ansvar for at få hjem, men forældrene må som udgangspunkt selv finde hjem, hvis de ikke er alvorligt sårede. Det er ikke det samme som at rejse på skiferie uden forsikring.

  #14

  abehanne
  Bruger
  1.133 indlæg
  Offline

  #11 Hence problemstillingen. Det er netop derfor jeg synes denne debat er et dilemma for mig.

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år siden af  abehanne.
  #15

  Nioxic
  Bruger
  17.787 indlæg
  Offline

  #14 husk lige at forældrene skal skrive under på at staten godt må tage barnet… (altså, ud af landet, væk fra mor) det hørte jeg ihvertfald imorges ifht den sag om knægten der lige er blevet flyttet ud af syrien. (i radio 24 syv morgen)

  Om hun så også overdrager forældremyndigheden, ved jeg ikke.

  http://www.reddit.com/r/random/

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år siden af  Nioxic.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 19 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.