torsdag, juli 9, 2020

BioPlus er lavet om (føler I jer også snydt?)

Daily Rush Debat Film & TV BioPlus er lavet om (føler I jer også snydt?)

Skal du mere i biografen nu?

Giver en rabat på 10 kr. pr. billet dig mere lyst til at gå i biografen?

Du skal være logget ind for at deltage.
 • Ja
 • Nej
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  ArmchairWarrior4
  Bruger
  19 indlæg
  Offline

  Jeg har længe været Guld-medlem hos Nordisk Film Biografer, og som regel besøger vi den lokale biograf hver anden uge.

  Nu tikkede der så en mail ind om at der er kommet nye medlemsvilkår – kort opsummeret:

  – Man kan ikke længere optjene point på billetter (og køb i deres kiosk)
  – Guld- og Sølv medlemsskaber ophører
  – I stedet tilbydes 10 kr. rabat pr. billet købt online eller via app

  Læs mere her: https://www.nfbio.dk/dokumenter/bioplus-faq

  Undskyld sproget, men jeg synes f*ndme det er at tage en vis legemsdel på loyale biografgæster. Os, der trofast har støttet biograferne i medvind og modvind (og gennem alle deres prisstigninger)…

  En rabat på 10 kr. pr. billet klinger ekstremt hult, særligt når man tænker på frekvensen af prisstigninger pr. billet!

  Men nuvel, Nordisk Film bringer følgende argument på banen i deres svar til nogle af de utilfredse Trustpilot-anmeldere:

  “Vi har over 750.000 medlemmer af Bioplus, og jeg ved ikke hvilke kriterier der er blevet udvalgt efter til vores undersøgelse, men vi har forholdt os tl de besvarelser vi har fået fra undersøgelsen, og her er ønsket en kontant rabat, her og nu fordele og at det skal være mere simpelt at anvende.(…)”

  Citat fra denne anmeldelse:
  https://dk.trustpilot.com/reviews/5d6d0d12f0186907108ac324

  Så nu spørger jeg bare lige for sjov:

  Sidder der mon nogen herinde, som er TILFREDSE?

  Ifølge Nordisk Film skulle der jo være masser af medlemmer, der er tilfredse med dette nye tiltag

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Munchkim
  Bruger
  914 indlæg
  Offline

  Det er sket før.
  Jeg har været det som svarer til Guldmedlem 2-3 gange tidligere, hvor de så pludseligt ændre deres ordning om, så ens point bliver nulstillet.

  If idiots could fly, Battle.net would be an airport!

  #2

  VampiricEye
  Bruger
  25.615 indlæg
  Offline

  Husk at få konverteret jeres point til penge (et gavekort). Jeg havde da 130kr. stående. Point blev jo nærmest værdiløse, da de ændrede systemet sidst (det var konge før, da man kunne bruge point på ALT), så jeg havde ikke fået dem brugt.

  Jeg er kommet i den samme biograf, siden jeg var barn, og jeg har været Guld/VIP i flere år, end jeg kan huske. Det her nye system gør da, at jeg føler mig knap så “bundet” til den samme biograf længere, og jeg vil nok oftere hoppe i Cinemaxx i stedet. Deres popcorn er godt nok en del ringere, men VIP-stolene er awesome.:D

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #3

  Kallekun
  Bruger
  3.905 indlæg
  Offline

  Synes generelt det er skide dyrt i biografen. Kr 110 pr person er meget. Jeg ved godt at en biograf næsten kun tjener penge på slik osv. Men jeg synes tit det ikke er værd at gå i biografen. Jeg har et 65″ 4K tv, det bruger jeg i stedet for.

  Ved Osiris og ved Apis, du er et vildsvind, jaaa et vildsvin. Kig godt på mig....

  #4

  ArmchairWarrior4
  Bruger
  19 indlæg
  Offline

  #1 Lige præcis. Det er ikke første gang, de forringer deres ordning. Og hver gang skal man “skynde sig” at gøre et eller andet med sine optjente point, for ellers udløber de…

  #2 Jeg er helt enig En rabat på 10 kroner bliver jo også hurtigt ædt op af prisstigninger, for billetterne stiger jo rask væk 5-10 kroner om året.

  #3 Ja det er blevet monsterdyrt de sidste par år. Man bruger gerne 5-600 kroner som en familie, HVIS man sparer på køb af slik/snacks/sodavand. Ellers sniger det sig hurtigt op på 7-800 kroner per tur for en familie på 4 personer.

  Med alle de nye streaming tjenester der snart er på vej, er det da også nærliggende at blive hjemme i sofaen og se film. Det er bare ikke helt det samme med nye premierefilm…

  #5

  3nickma
  Bruger
  4.354 indlæg
  Offline

  Jeg har lige stemt forkert!
  Trykkede på Ja, som i jeg også føler mig snydt, uden at læse ordentligt efter hvad spørgsmålet var. My bad

  Synes virkelig godt nok det er en skam, at de er gået væk fra Sølv og Guld medlemskaberne. Der var da noget helt særligt ved at optjene de point. Selv efter den forrige forringelse, men det er helt slut nu, for kun 10 kr. per billet. Øv.

  #6

  NoFaith
  Bruger
  4.115 indlæg
  Offline

  Det er jo bare et klart signal om at den branche er ved at dø helt, og ærlig talt så er det jo bare et spørgsmål om tid.

  Med 65″ 4k tv og en sorround oplevelse derhjemme får jeg ofte en bedre og billigere film oplevelse end i biffen, det er slut det bio ræs der, det var jo meningen 3D skulle genoplive dem men det blev jo aldrig rigtig et hit.

  Synes bare de skal lukke og slukke inden det bliver pinligt.

  Its Funny Because Its True...

  #7

  hunterSEG
  Bruger
  567 indlæg
  Offline

  Synes heller ikke jeg følte mig lige så positiv, som deres mail omkring den “meget” bedre BioPlus ordning lægger op til.

  #8

  ArmchairWarrior4
  Bruger
  19 indlæg
  Offline

  #5 Ups hehe Jeg beklager at teksterne kunne misforstås, havde ikke lige tænkt på at de to spørgsmål modsiger hinanden ift. afstemningen

  #6 Jeg er til dels enig med dig. Jeg tror biograferne gør klogt i at opgradere deres sæder, hvilket mange allerede er gået igang med, så man kan få sig en helt ekstraordinær oplevelse. Recliner seats, stort lærred, varme popcorn og splinternye premierefilm. What’s not to like

  Men ja, hvis de fortsat skal have succes skal de måske PRØVE at værdsætte deres brugere – i stedet for at presse citronen yderligere for lidt hurtigere profit.

  #7 Nej vel? Jeg havde det på samme måde. Jeg føler mig til grin, at de kalder det en “fordel” med en her-og-nu rabat på 10 kroner.

  Det ser desuden også ud til at afbestillingsbetingelserne er lavet om, således at man ikke længere kan få refunderet sit køb.
  ^Set i lyset af at der kun sjældent er helt fyldt op i min lokale biograf, finder jeg det underligt at man ikke er bedre til at imødekomme kunderne og deres behov.

  #9

  Steadi
  Bruger
  5.440 indlæg
  Offline

  En “kontant” bonus på 10 kr. pr. billet får mig absolut ikke mere i biografen. Jeg var faktisk ret tilfreds med Bioplus, som det fungerede inden de varslede ændringer

  #2 – Tak. Jeg havde bare arkiveret mailen, men der stod alligevel 150 kr. på det konverterede gavekort.

  #6 – Biografens død blev også spået da tv’et ankom i de små hjem.

  #8 – Opgraderede sæder siger mig ingenting, hvis jeg skal i biografen. At sidde mindre komfortabelt i 2-2,5 time genererer mig ikke nok til, at jeg gider give 10-30 kroner ekstra per billet.

  Jeg har aldrig forstået det med gebyr for bestilling – det er jo de kunder, som faktisk bruger deres bestilling, som betaler. Men der er sikkert en økonom, som kan forklare mig det geniale i den ordning.

  Næ, månedligt abonnement, det kunne få mig afsted!

  My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

  • Denne kommentar blev ændret for 9 måneder, 2 uger siden af  Steadi.
  #10

  kamala
  Bruger
  483 indlæg
  Offline

  Om 2 mån. tid får vi langt om længe en ordentlig biograf her i byen, så er det alligevel slut med at tage udenbys for at besøge en NF biograf. Nu skal alle mine point bare skydes af og så er den skid slået.

  #11

  snowball42
  Bruger
  1.288 indlæg
  Offline

  I starten med VIP hvor man kunne købe billetter for pointene så var det noget ved. Så lavede de om så man kun kunne få 50% på et billet.. og nu det her.

  og til 115kroner for en film, så er det godt nok også betalt. Selv med en 10’er i rabat så man er på 105kr.. Så koster snolder 17kr/100 gram, og 29 kroner for en gang flaskevand. Bevares, nu er biografen flyttet til nye lokaler, så stolene kan styres, billede og lyd er fin. Men når man så skal vente på filmen starter, føles det som om man sidder i et venteværelse, ikke meget biograf feel over det. Forhåbentlig er det bedre i andre NFbio’er stadig.

  #12

  VampiricEye
  Bruger
  25.615 indlæg
  Offline

  #9 Det var så lidt.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #13

  Nickell
  Bruger
  4.228 indlæg
  Offline

  Jeg vil nok altid se de store Blockbuster-film i biffen, uanset prisen.

  Patos er bare bare større, når man sidder fordybet i en film, i biografen lukker jeg alt andet ude. Det kan et større tv trods alt ikke gøre for mig hjemme.

  Prisen må jeg desværre betale, men jeg ser højest fire film i biffen hvert år, så det er nok mig, som de kan ramme, uden at jeg gider brokke mig over prisen.

  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

  #14

  Fox
  Bruger
  3.751 indlæg
  Offline

  Jeg er aldrig gået så lidt i biffen som 2019……synes ikke filmene har været til det og så er en billet +100 kr bare for dyrt. Så bliver kun “epic” film som skal ses på det store lærred; SW, ST og lign.

  Jeg betaler ikke 100 kr for at se Vin Diesel køre hurtige biler eller Gerad Butler smadre det hvide hus for 5. gang.

  Sometimes you gotta rise above your morales

  #15

  Nickell
  Bruger
  4.228 indlæg
  Offline

  Jeg betaler ikke 100 kr for at se Vin Diesel køre hurtige biler eller Gerad Butler smadre det hvide hus for 5. gang.

  SPOT ON!

  Derudover er det vel blot inflationen, som slår igennem her. Det har aldrig været dyrere, men vores lønninger har jo heller aldrig været højere, så i den sidste ende giver det vel det samme, oder was?

  Jeg købte en børnesoftice med drys i går. 30 kroner! Men jeg fik min lønseddel i dag, så jeg køber en is til senere i dag!

  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.