onsdag, januar 20, 2021

Bedste familiecontainer (brugt)?

Daily Rush Debat Off-topic Bedste familiecontainer (brugt)?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  VampiricEye
  Bruger
  26.839 indlæg
  Offline

  Med barn nummer 2 på vej, så er vi begyndt at kigge efter bil (og jeg er begyndt at tage kørekort, hep-hey!), men det er jo selvfølgelig en jungle. Vi kigger klassikere som Berlingo og Fabia, og så kan fruen godt lide Passat (ud fra billeder) . Men hvad er anbefalelsesværdigt, og hvad skal vi være opmærksomme på?

  Der skal smides to autostole i, og der skal være god plads i bagagerummet. Budgettet hedder ca. 60.000kr.

  Ingen af os har haft egen bil før, så vi er totalt rookies på markedet.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 73 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Uranos
  Bruger
  2.239 indlæg
  Offline

  Jeg vil helt klart anbefale i sætter en god sjat tid af, tager en rundtur hos de forskellige forhandlere og prøver et par biler her og der.

  I skal selvfølgelig gå efter nogen billige, men pointen er ikke om i har råd til dem ! Pointen er der er rigtig mange ting man først betyder noget for en, når man har prøvet at køre.

  Fx. lærte jeg hurtig at for mig betyder sædet rigtig meget (og der er virkelig stor forskel), men også Hvor lækkert bakkamera er. kop holder er da nice men slet ikke prioriteret. Lydniveau betyder også meget, instrumenterne i midten, kan man også pludselig få en meget klar holdning om.

  Altså prøv nogle biler med din udkårende, for perspektivet ændre sig når man lige får prøvet noget forskelligt.

  Angående brugt bil; hvis i går efter meget plads, så prøv en C4 picasso. (kender ikke brugtbil prisen)

  Alle har deres særheder,,

  #2

  VampiricEye
  Bruger
  26.839 indlæg
  Offline

  #1 Vi skal selvfølgelig kigge og prøve, inden vi køber.:) Tråden her handler mere om at blive pejlet lidt ind. Der er jo en milliard ting at forholde sig til, hvis man ikke indsnævrer det.

  C4 Picasso er på listen.:)

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #3

  MiNo
  Bruger
  2.846 indlæg
  Offline

  FDM har en masse gode råd i deres magasiner og har faktisk også gode folk man kan ringe og spørge om alt muligt. Et medlemskab vil ikke være tosset for den nye billist; man får meget god info synes jeg.

  En af tingende de f.x. siger er, at man ikke kun skal kikke på prisen, men også de løbende udgifter. En bil til 75.000 kan nemt være billigere end en til 60.000 set over 3 år.

  De har længe kørt med en artikelserie om køb af brugt bil, hvor 3 biler bliver valgt ud af FDM til at dække et givet behov og så udvælges der så en ‘vinder’ af den aktuelle forbruger. De artikler er rigtigt gode til at få afdækket de ting man kan tage med i sine overvejelser.

  De har lidt ‘gratis’ råd her, men artiklerne kræver medlemskab.
  https://fdm.dk/alt-om-biler/koeb-leasing-salg/ny-eller-brugt-bil/brugt-bil-hos-forhandler

  i7-6700K@4.5 Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|GTX1080ti|32GB DDR4|Pro 950 512GB NVMe|2x 850 Evo 1TB SSD|CORSAIR AX 850W|R5|Asus PG279Q

  #4

  Noztra
  Bruger
  2.241 indlæg
  Offline

  #0 Hvor langt kører i? Hvor meget skal i køre i den? Pendle på arbejde, eller kun hente børnene? Hvor meget plads skal der være i den? 2x voksne, 2x børn, barnevogn, etc? Diesel, Benzin? Har i overvejet leasing? Skal i kunne bruge den til at køre på ferie i?

  #5

  mOO-iM-AcOW
  Bruger
  1.989 indlæg
  Offline

  der er jo væsentlig forskel på Passat og Fabia rent størrelses mæssigt. Måske overvej en octavia der får i mere for pengene og får næsten en Passat.

  Jeg er selv en lykkelig fabia combi ejer. Vi har dog ingen børn men det større bagagerum og krog på bilen har gjort været hverdag lykkeligere. Bilen er ikke prangende men til prisen er den virkelig god.

  personligt ville jeg holde mig fra toyota. ikke fordi bilen fejler noget men har endnu ikke prøvet at sidde i en toyota og følt noget i interiøret var tiltalende.

  #6

  Uranos
  Bruger
  2.239 indlæg
  Offline

  #2 Det er jeg med på, men smagssagen er en stor del i at vælge bil, og kan kun anbefale at få reele oplevelser at diskutere prioriteringer ud fra; Jeg endte op med at prioritere helt anderledes, end jeg gjorde inden der blev prøvet forskellige biler.

  Og så lige en lille ting når nu du nævner barn, når nu i sidder der, så prøv lige at række bagud; Der er nogen biler hvor der virkelig ikke er meget plads hvis man lige skal putte sutten ind igen.. . . Med mindre i har tænkt jer at en sidder omme med barnet.

  Alle har deres særheder,,

  #7

  Human
  Bruger
  4.991 indlæg
  Offline

  Jsg synes i skal købe en multipla.

  #8

  TabascoPreben
  Bruger
  839 indlæg
  Offline

  En Passat til 60k kan ende med at blive et rigtigt dyrt bekendtskab da den vil have en del km og år på bagen og kræve meget vedligehold for at komme derned i pris.

  Berlingo og Fabia Combi er nok ikke helt dårlige bud til de behov i lister op. De lidt kedelige og usexede mærker giver som regel også lidt bedre value på brugtmarkedet. Så undersøg evt. biler som Ford Focus, Opel Astra, Nissan Almera mv.

  Edit: Og Multipla med dens sexede kurver og sensuelle design ville selvfølgelig også være et fremragende bud.

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år siden af  TabascoPreben.
  #9

  sunlock
  Bruger
  588 indlæg
  Offline

  Jeg kan uden tvivl anbefale en masse og fraråde en masse, men det bedste råd er at prøvekøre, prøvekøre og prøvekøre. Og så lige en ekstra gang prøvekøre.

  Ellers er det mere smag/behag – nogle elsker musik, andre vil have plads, andre … Ja, you get the point.

  #10

  Nickell
  Bruger
  4.428 indlæg
  Offline

  Fabia’en er ret smal. Kig eventuelt på en Skoda Octavia, som har g fået ros for at være en af de bedste brugtbiler, som kan fås.

  Xbox-nyheder? https://xgamer.dk
  Familiv uden kemi? Tjek http://gronfamilie.dk/

  #11

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.491 indlæg
  Offline

  #0
  BERLINGO!?

  Rejs dig lige op og slå dig selv hårdt i løgene.

  Fabia går an, men har I pengene, så overvej Octavia som flere nævner. Du vil værdsætte det, når du skal til at mosle med autostole og indkøbsvare i en travl hverdag tror jeg.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #12

  Stavepladen
  Bruger
  208 indlæg
  Offline

  Berlingo er et glimrende præservativ, men jeg tror alligevel, at det gør lidt ondt at få hakket løgene af, når man skal betale.

  Hvis I ikke er alt for høje kan en Fabia nok gå an, især hvis I kan undgå at slæbe barnevogn med rundt. Jeg vil dog tilslutte mig anbefalingen af en Octavia. Den har plads som en Passat, men da det er en billigere bil til at begynde med, vil I kunne få en nyere bil end hvis I køber en Passat. Det kan være betyde lavere udgifter til reparationer. Men som tidligere ejer af en mandagsbil, kan jeg afsløre at der ikke er nogen garanti for at det forholder sig sådan

  #13

  Shodo
  Bruger
  162 indlæg
  Offline

  Octavia Combi er et rimligt godt bud.

  #14

  Kraben
  Bruger
  2.049 indlæg
  Offline

  Har altid syntes Skoda Fabia er utrolig smal. Octavian derimod har jeg haft for nogle år tilbage. Bedste brugt bil uden den store vedligeholdelse. 1.8 TSI. Nøj jeg savner den især nu hvor jeg kører rundt i en Kia Picanto

  #15

  mengsk
  Bruger
  1.106 indlæg
  Offline

  +1 Octavia køb en nyer version med isofix på forsædet.

  - Spil Vanilla, lev drømmen.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 73 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.