søndag, juli 5, 2020

Battlefield V Open Beta

Daily Rush Debat Spil Battlefield Battlefield V Open Beta

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Deadmeat
  Bruger
  7.114 indlæg
  Offline

  Så har Origin netop åbnet for sluserne og man kan preloade Open Beta’en. Hint: klik ind på spillets hovedside i Origin og klik på “Try it First” / “Prøv det først”.

  Derudover åbner Betaen i morgen d. 4/9 for folk med pre-order og os med EA/Origin Access eller Premium abonnement. Resten må lege med fra d. 6/9 og foreløbigt er betaen sat til at slutte 12/9. Vil dog ikke blive overrasket, hvis de ender med at forlænge perioden, nu når spillet alligevel er udskudt med en måned.

  Glæder mig til endeligt at få ‘smagt’ lidt på godterne og se hvad de er kommet frem til Man kan i øvrigt læse masser af detaljer om indhold, ændringer og tilføjelser til betaen HER.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 92 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  SovseOrglet
  Bruger
  1.935 indlæg
  Offline

  Første BF jeg ikke er hyped på. Battlefield 1 var sjovt i en kort periode, så faldt interessen. Venter til et tilbud, og for at se hvordan det bliver taget imod.

  Et Bad Company, med samme opskrift som de brugte i 2eren kunne være helt vildt.

  Men god gaming til dig

  SovseOrglet

  #2

  Deadmeat
  Bruger
  7.114 indlæg
  Offline

  Spillet kræver nyeste NVIDIA driver installeret for øvrigt (hvis man er på grønt hold). Der er en lille skrivefejl når spillet gør opmærksom på det. Den forlanger driver version 399.7, men seneste udgave hedder egentlig 399.07. Anyway har hentet .07 driveren og nu starter spillet fint op (til og med menuen). Driveren kan hentes HER (Guru3D).

  #1: jo tak da

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #3

  Omnifilm
  Bruger
  5.417 indlæg
  Offline

  #1 er til dels enig. Jeg tror desværre det stammer fra af de offentliggører for længe på forhånd og så går ud med tests hvor der er for nogen signifikante fejl eller detaljer.
  Kombineret med latterlige vloggere eller commenters som kører deres eget hype tog på en måde som mest handler om at svine spillet til for svineriets skyld alene.

  Hold da op hvor var snakken om kvinder og proteser noget af det mest latterlige længe. Og jeg troede wow tog kagen ifht purister i sin tid men nej

  Dog har jeg ikkr tænkt mig at forudbestille oh måske jeg heller ikke får købt det til release, meb jeg ved jeg ender med at eje det på et tidspunkt.

  BF1 er stadig det spil jeg ender med at knalde en aften væk på fortrinsvis. NMS Next fangedr kort og intenst, men blev lidt træt af grind toget og savnede spillere.

  Er så hoppet på Destiny 2 nu fordi det er gratid, men så længe vil jeg trods alt ikke vente med V.

  Den store knægt har også nogen forventninger ;P

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 10 måneder siden af  Omnifilm.
  #4

  R3CoR
  Bruger
  2.577 indlæg
  Offline

  #3 “Hold da op hvor var snakken om kvinder og proteser noget af det mest latterlige længe. Og jeg troede wow tog kagen ifht purister i sin tid men nej”

  Det samme sker på youtube og andre steder. Det er komplet idiotisk at det pludselig er nu folk mener at Battlefield skal stå inde for autentiske detaljer for deres spil, når det aldrig har været sådan.

  Jeg har tilgengæld aldrig set nogle flyve rundt i et jetfly, hoppe ud midair, RPG et andet fly og hoppe tilbage i deres eget fly. Det er måske der folk sætter deres grænse for realitisk immersion?

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 10 måneder siden af  R3CoR.
  #5

  Harkonnen
  Bruger
  6.921 indlæg
  Offline

  Har spillet stort set alle Battlefield spillene, med undtagelse af nogle få som f.eks. BF: Hardline og BF: Heroes.

  Jeg kunne virkelig godt lide BF1, men desværre var BF1 bare meget fast paced. Kunne langt bedre lide de gamle slow paced Battlefield spil, så hvis BF: V bliver for meget fast paced, springer jeg nok over.

  He who controls the Spice, controls the universe!

  #6

  Deadmeat
  Bruger
  7.114 indlæg
  Offline

  #4: Det klip du refererer til fra BF3 er så f** awesome lavet, at det lige skal deles igen 😀

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #7

  Deadmeat
  Bruger
  7.114 indlæg
  Offline

  #5: BF1 er først og fremmest mere fast paced ved at man er tvunget 64 spillere sammen på nogle relativt ‘små’ maps. Derudover har DICE meget bevist lagt damage drop-off punktet for våbenene generelt tættere på spilleren end i BF3+4, hvilket igen bringer folk tættere sammen. Alt i alt opskriften på det perfekte cluster fuck.

  Jeg er selv virkelig spændt på om de har fået justeret det lidt tilbage til gamle dyder igen. BF1 var ganske sjovt, men jeg magter heller ikke endnu et spil af samme intensitet. De er død og pine også nødt til at bringe 48 spiller servere tilbage. Ellers ender jeg med at få en blodprop af de mange tilfældige encounters, hvor man dør ud af det blå.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #8

  TormDK
  Bruger
  14.625 indlæg
  Offline

  Boys, kan vi ikke lige holde tudekoret ude af den her tråd, for I har ligesom haft en del tråde at græde snot i, og så rent faktisk fokusere på det det handler om fra i morgen af?

  Åben beta bitches!

  #9

  Deadmeat
  Bruger
  7.114 indlæg
  Offline

  #8: Haha så i orden 😎 tag ikke fejl, jeg glæder mig skam som et lille barn til at få prøvet skidtet! Den største skuffelse i morgen bliver sikkert nærmere et massivt DDoS, der lægger serverne ned 😜

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #10

  knaseren
  Bruger
  6.746 indlæg
  Offline

  synes ea bør vende tilbage til det som bf1942 folken var så glad for.
  simpelt gameplay og mindre baner. fly der letter og lander fra skibe og strips.

  i7-6700k - asus z170 pro gaming - 16gb corsair dominator platinum 3000mhz - asus strix 1080ti - Predator Z321QU - 500gb 950 pro - 500gb 850 EVO - 1TB 860 EVO - Fractal define XL

  #11

  Deadmeat
  Bruger
  7.114 indlæg
  Offline

  #10: der har jo været rygter om en BF 1942 game mode i BFV, med nogen af de oprindelige baner. man kan da have lov at håbe 😊

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #12

  Cancerman
  Bruger
  1.131 indlæg
  Offline

  Jeg er heller ikke voldsomt hyped, men den beta skal da prøves. Nogen der ved om det er fra midnat vi kan gå i gang (hvis vi har Origin Access) eller skal vi vente på, at det bliver den 4. i United Bluff?

  #13

  TormDK
  Bruger
  14.625 indlæg
  Offline

  #12 Fra G000000gle;

  “OPEN BETA EARLY ACCESS STARTS
  September 4, 1 am PT (10 am CET)”

  #14

  Cancerman
  Bruger
  1.131 indlæg
  Offline

  #13 Øv. Så har jeg ingen undskyldning for ikke at arbejde i nat

  #15

  FukStick
  Bruger
  1.022 indlæg
  Offline

  BF serien KAN altså bare noget med musikken for satan da

  For helvede det dér menu musik alene kan give hero vibes

  Slap nu af...

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 92 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.