tirsdag, maj 26, 2020

at ‘låne’ spillere til dogl

Daily Rush Debat Spil Quake at ‘låne’ spillere til dogl

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  telum
  Bruger
  935 indlæg
  Offline

  Jeg har oxo postet det her på dogl.dk under tdm forum, men der er åbenbart ikke rigtigt nogen der kigger udover harkjer =).

  Det er ikke for at lyde bitter, men jeg blev da en smule overrasket da jeg fandt ud af, at tlf har ‘lånt’ anubis og mikas til KUN at spille dogl.
  Mikas spiller jo egentlig i lockdown som ikke nåede at komme med(eller måske ikke ville da de lige var startet op), mens anubis vidst er uden klan.
  Spillerne er lånt udelukkende til denne sæson af dogl, og er ikke permanente members så at sige.
  Det bryder jeg mig egentlig ikke om, til dels fordi klaner kan blive helt anderledes stærke i en bestemt konkurrence, end de i realiteten er…dvs. med de medlemmer som er permanente.

  En helt anden ting er, at den slags heller ikke er godt for miljøet i en klan. Hvis jeg var fast man for tlf, men ligepludselig ikke fik spilletid fordi man havde lånt nogle spillere til en given konkurrence, ville jeg sq blive en smule gnaven.

  Kan godt se at det er svært at dæmme op for med regler her på sitet, og var oxo mere et topic for at høre andres vurdering.
  Man kunne dog prøve at lave en regel i retning af, at man ikke må jumpe fra en klan til en anden og deltage i dogl i den efterfølgende sæson, men det er IMO en dårlig ide, da sæsonerne ligger for langt fra hinanden til, at man ikke ville ramme en masse ‘uskyldige’ så at sige.

  Det skal lige siges, at det ikke er for at flame tlf eller andre for den sags skyld, men bare for at få belyst emnet en smule…

  "In your face space coyote!" - Homer

Viser 4 kommentarer - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  telum
  Bruger
  935 indlæg
  Offline

  med ‘her på sitet’ mener jeg self. på dogl.dk – der det her først blev posted jo =)

  "In your face space coyote!" - Homer

  #2

  HackSaW
  Bruger
  380 indlæg
  Offline

  Ok

  #4

  Verndroid
  Bruger
  551 indlæg
  Offline

  Well… Som medlem af TLF har jeg sådan set efterhånden også fået en mening om den slags “lejesoldater”!

  Jeg er i bund og grund enig med dig i det du siger. “Lejesoldater” er en dårlig ting. Det giver et skævt indtryk af klanens styrke og kan give støj internt i klanen.

  Jeg vil dog sige, at for TLF’s vedkommende har det ikke givet problemer. Det er jo nogen flinke gutter vi har fået med i DOGL (Anubis og Mikas) og generelt har vi haft lidt inaktivitet blandt vores “Faste” medlemmer, der gør, at vi ikke har haft “bøvl” med at nogen er sat af holdet. Hva’ det angår er jeg nok den der bliver hårdest ramt så det skulle være et ganske godt grundlag jeg udtaler mig på!

  Mikas har comp-problemer i øjeblikket og om han når at spille nogen kampe for os ved jeg ikke.

  Anubis har vi jo som i kan se haft med og han kommer sikkert også med i de resterende kampe. Men til vores forsvar kan vi jo sige, at han er clan-løs og hvis han falder til i TLF har han (på et tidspunkt i hvert fald) hævdet, at han vil blive. Om det sker vil jo så vise sig. Personligt er jeg nok bange for, at han får et bedre tilbud og derfor stopper med at spille for TLF efter denne sæson af DOGL med mindre vi får hævet vores generelle niveau så det kommer tættere på hans niveau.

  Regler for dísse forhold kan nok ikke laves som du også siger, men vi kan måske appelerer til communitiet og håbe at det er en ting der ikke er kommet for at blive. Vi skal have tilbagekaldt den clan-loyalitet, der tidligere herskede, hvor det for en spiller gjaldt om at hjælpe sin clan så langt frem som muligt istedet for blot at skifte, når der kom et bedre tilbud, som vist efterhånden er ved at ske lidt for ofte. Det “fede” ved at være i en clan er efter min mening netop at stå sammen igennem tykt og tyndt og ikke bare give op, fordi det går dårligt i et stykke tid. Alle claner render ind i perioder, hvor det ikke rigtigt kører og at overleve disse perioder er det, der skiller fårene fra bukkene efter min mening.

  Ja det var vist mine 2k kr. om dette emne!

  Check your oil ma'm?

  #5

  LighTBringR
  Bruger
  484 indlæg
  Offline

  Spillede engang med Anubis det eneste han lavede var at flyve rundt og skyde på sine egne team members, det var godt nok ik en seriøs kamp men alligevel til stor irriatation for mig.

  - How appropriate. You fight like a cow.-

Viser 4 kommentarer - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.