tirsdag, maj 26, 2020

at ‘låne’ spillere (nr 2?)

Daily Rush Debat Spil Quake at ‘låne’ spillere (nr 2?)

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  telum
  Bruger
  935 indlæg
  Offline

  har skrevet det her før, men det kom underligt nok ikke ind under ‘nyeste indlæg, så prøver lige igen…

  Jeg har oxo postet det her på dogl.dk under tdm forum, men der er åbenbart ikke rigtigt nogen der kigger udover harkjer =).

  Det er ikke for at lyde bitter, men jeg blev da en smule overrasket da jeg fandt ud af, at tlf har ‘lånt’ anubis og mikas til KUN at spille dogl.
  Mikas spiller jo egentlig i lockdown som ikke nåede at komme med(eller måske ikke ville da de lige var startet op), mens anubis vidst er uden klan.
  Spillerne er lånt udelukkende til denne sæson af dogl, og er ikke permanente members så at sige.
  Det bryder jeg mig egentlig ikke om, til dels fordi klaner kan blive helt anderledes stærke i en bestemt konkurrence, end de i realiteten er…dvs. med de medlemmer som er permanente.

  En helt anden ting er, at den slags heller ikke er godt for miljøet i en klan. Hvis jeg var fast man for tlf, men ligepludselig ikke fik spilletid fordi man havde lånt nogle spillere til en given konkurrence, ville jeg sq blive en smule gnaven.

  Kan godt se at det er svært at dæmme op for med regler på dogl.dk, og var oxo mere et topic for at høre andres vurdering.
  Man kunne dog prøve at lave en regel i retning af, at man ikke må jumpe fra en klan til en anden og deltage i dogl i den efterfølgende sæson, men det er IMO en dårlig ide, da sæsonerne ligger for langt fra hinanden til, at man ikke ville ramme en masse ‘uskyldige’ så at sige.

  Det skal lige siges, at det ikke er for at flame tlf eller andre for den sags skyld, men bare for at få belyst emnet en smule…

  "In your face space coyote!" - Homer

Viser 11 kommentarer - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  telum
  Bruger
  935 indlæg
  Offline

  det her ngæter at komme ind under ‘nyeste indlæg’ :<<<<<<

  "In your face space coyote!" - Homer

  #2

  Invader
  Bruger
  2.476 indlæg
  Offline

  det nyeste indlæg

  #3

  telum
  Bruger
  935 indlæg
  Offline

  under q3..der virker lortet ikke :< men j-cop siger at der er probs med det i øjeblikket, så nok ikk kun mig det går ud over =)

  "In your face space coyote!" - Homer

  #4

  slapper
  Bruger
  1.624 indlæg
  Offline

  men telum…. har sq ik tænkt på det på den måde, men syns du har mange gode synspunkter der….. men se det fra TLF´s side… de er lidt short of members for tiden med mange inaktive… så der er jo ingen der bliver trådt over tæerne der…..

  Hygge

  #5

  Moonie
  Bruger
  5.546 indlæg
  Offline

  ok telum du ved jo slet ikke wof vi tog dem med?? … det var jo ikke pga at vi bare ville vinde det hele og så’n… og hvis du kigger på de kampe vi har spillet har vi kun brugt anubis i den ene kamp… men vi tog anubis med fordi han ville selv gerne se om tlf var noget for ham… hvis han kunne li’ tlf og ikke finder nogen bedre klan en tlf vil han gerne blive… hvis du kigger på vores hp http://www.clantlf.dk og læser lidt news ville du måske finde ud af at det var derfor han joinede…fordi vi tog mikas med var pga vi manglede members og mange af os var inaktive så for at det ikke skulle gå ud over dogl og de andre teams at vi bare leavede leaguen og blev totalt glemt tog vi ham med… men mikas’s pc er så gået ned og vi har ikke kunne bruge ham! vi har så haft nok members alligevel til de kampe som nu engang skulle spilles : )

  men læs lidt på http://www.clantlf.dk eller snak med mig før du så’n bliver sur på os uden grund : / .. altså hva’ er der forkert i at anubis spiller dogl for os? han har da også spillet emd i pcw’s! og hvis nu anubis bliver i tlf så er det jo fint fint…gør han ikke så er det bare en skam… jeg vil lige paste noget fra vores hp eftersom jeg er 100% sikker på du ikke gider læse news på vores hp : I

  anubis:
  Gonna’ help these guys out in The Danish Quake League – we’ll see if im gonna stick around after that

  …såå : )håber du er glad nu : I

  #6

  telum
  Bruger
  935 indlæg
  Offline

  læs nu selv hvad JEG skriver…den sidste linje måske ?

  "In your face space coyote!" - Homer

  #7

  Verndroid
  Bruger
  551 indlæg
  Offline

  Nu ikke hidse jer op. Moonie / Telum!

  Jeg laved et indlæg til den tidligere tråd, så det vil jeg da lige paster her:

  Som medlem af TLF har jeg sådan set efterhånden også fået en mening om den slags “lejesoldater”!

  Jeg er i bund og grund enig med dig i det du siger. “Lejesoldater” er en dårlig ting. Det giver et skævt indtryk af klanens styrke og kan give støj internt i klanen.

  Jeg vil dog sige, at for TLF’s vedkommende har det ikke givet problemer. Det er jo nogen flinke gutter vi har fået med i DOGL (Anubis og Mikas) og generelt har vi haft lidt inaktivitet blandt vores “Faste” medlemmer, der gør, at vi ikke har haft “bøvl” med at nogen er sat af holdet. Hva’ det angår er jeg nok den der bliver hårdest ramt så det skulle være et ganske godt grundlag jeg udtaler mig på!

  Mikas har comp-problemer i øjeblikket og om han når at spille nogen kampe for os ved jeg ikke.

  Anubis har vi jo som i kan se haft med og han kommer sikkert også med i de resterende kampe. Men til vores forsvar kan vi jo sige, at han er clan-løs og hvis han falder til i TLF har han (på et tidspunkt i hvert fald) hævdet, at han vil blive. Om det sker vil jo så vise sig. Personligt er jeg nok bange for, at han får et bedre tilbud og derfor stopper med at spille for TLF efter denne sæson af DOGL med mindre vi får hævet vores generelle niveau så det kommer tættere på hans niveau. Men nu får vi se.

  Regler for dísse forhold kan nok ikke laves som du også siger, men vi kan måske appelerer til communitiet og håbe at det er en ting der ikke er kommet for at blive. Vi skal have tilbagekaldt den clan-loyalitet, der tidligere herskede, hvor det for en spiller gjaldt om at hjælpe sin clan så langt frem som muligt istedet for blot at skifte, når der kom et bedre tilbud, som vist efterhånden er ved at ske lidt for ofte. Det “fede” ved at være i en clan er efter min mening netop at stå sammen igennem tykt og tyndt og ikke bare give op, fordi det går dårligt i et stykke tid. Alle claner render ind i perioder, hvor det ikke rigtigt kører og at overleve disse perioder er det, der skiller fårene fra bukkene efter min mening.

  Ja det var vist mine 2k kr. om dette emne!

  Check your oil ma'm?

  #8

  Moonie
  Bruger
  5.546 indlæg
  Offline

  du kan sq sige det vern : )

  #9

  Caledonia
  Bruger
  922 indlæg
  Offline

  en clan er dens members – om de er der i kort eller lang tid. lige så vel som man bør kikke på hvilke spillere der får clanen til at vinde, så skal man ligeledes kikke på hvad der får den til at tabe (en pcw aften i tdm hvor det kun er inaktive ra3 spillere f.x.

  nogle gange virker det absurt, andre gange skal man bare lige ha en forklaring

  #10

  lightchen
  Bruger
  901 indlæg
  Offline

  Jeg spiller da også for DKA i en enkelt sæson DOGL, og jeg syntes det har fungeret helt fint… I starten var det måske lidt suspekt at jeg havde +40 og de andre lå på minus, men nu har jeg spillet sammen med dem i et par måneder og nu er vi da rimeligt lige i skill… På den måde har de haft en hel del ud af at jeg har været en del af klanen og på samme måde har jeg også lært mere taktik

  #11

  sar
  Bruger
  5.817 indlæg
  Offline

  hehe… syns nu nok anu efterhånden kan kategoriseres som “lejesoldat” :PPPPPPPPPPPPP

Viser 11 kommentarer - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.