mandag, juni 17, 2019

Astralis vinder Grand Slam

Daily Rush Debat Sport Astralis vinder Grand Slam

Viser 13 kommentarer - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  NightBreaker
  Bruger
  6.447 indlæg
  Offline

  Ja, var sgu fucking sick !

  #2

  VampiricEye
  Bruger
  24.511 indlæg
  Online

  Ret blæret at runde sådan en Grand Slam af på hjemmebane.:D

  Nintendoredaktør

  #3

  mutley
  Bruger
  2.793 indlæg
  Offline

  Det var fedt.. og velfortjent !

  Men damn.,. stakkels liquid.. de har snart fortjent den sejr!

  PSN: Viiviio

  #4

  Alloc
  Bruger
  1.747 indlæg
  Offline

  Det var en konge kamp at se

  Come-Join.us
  https://www.facebook.com/morerandomthancool/

  #5

  ice_boy
  Moderator
  13.575 indlæg
  Offline

  Stærk spillet og kæft de tjener godt med dukater for tiden

  #6

  Kraben
  Bruger
  1.947 indlæg
  Offline

  Må sige, at produktionen af selve arrangementet med værter, journalister mm. var spot on. Helt på højde med diverse sportsdækninger. Det glæder mig, at eSports er ved at nå derop af. Om 10 års tid vil eSport sikkert blive sendt på de landsdækkende kanaler midt i primetime

  Tillykke til Astralis!

  #7

  Jacques
  Bruger
  9.889 indlæg
  Offline

  #6, jeg håber det ikke.

  Det er meget hyggeligt at se andre spille engang i mellem, men computerspil som sport er simpelthen så hammerkedeligt. Jeg holder mig til vanvittigt atletiske gutter, der dribler lynhurtigt gennem flere forsvarere og efterfølgende flyver gennem luften og slamdunker bolden i kurven

  Bye with a warmly hugs

  #8

  sYnCHAoZ
  Bruger
  11.978 indlæg
  Offline

  #7
  Fair nok, bedstefar

  #9

  Paxdk
  Bruger
  1.884 indlæg
  Offline

  Som en der lejlighedsvis følger med i E-sport; er det korrekt at sige, at Astralis pt. er CS’s Real Madrid? Synes nærmest de har vundet alt i år, og for længst er kommet væk fra at være “Finale gatekeepers” hvor de altid nåede semifinalen, men ikke kunne tage det sidste skridt.

  Under alle omstændigheder – godt gået drenge! Imponerende at vi (som land) dominerer CS scenen for tiden.

  "Smokey my friend, you're entering a world of pain..." -Walter Sobchak.

  #10

  Baijs
  Bruger
  1.291 indlæg
  Offline

  #7 What?! Det er da altid pisse fedt at se folk, der er hammer dygtige til det de laver. Både dem der spiller computer og dem der løber hurtigt. Personligt synes jeg CS er noget af det sjoveste konkurrence at se! Jeg har ikke noget problem med, at man ikke vil kalde det sport. Det er konkurrenceelementet der er pisse fedt. En masse lækker taktik blandet med raw skills set fra første hånd.

  Og ja, tillykke til drengene. Det har sgu været fantastisk at følge dem helt fra start, og til der hvor de står nu. Den lange periode de gik igennem, hvor de altid chokede i kvart/semier, til i dag at kunne modstå nærmest alt og flå alle andre hold fra hinanden. Det er fandme sejt!

  #9 Jeg ved hvad du mener. Men jeg synes måske Real Madrid er lidt forkert. Astralis er bygget fra bunden af Xyp, Devve og Duppe. De har så skiftet lidt ud løbende, indtil de fandt den optimale trup. Men det var ikke superstjerner de hentede ind. Så de har ikke købt sig til sejr, som man måske kan beskylde Real for. Det er solidt og hårdt arbejde.

  #11

  Paxdk
  Bruger
  1.884 indlæg
  Offline

  #10 Tak for dit besyv. Det er rart at få et mere fuldendt billede af sporten, end når man som nævnt kun følger det fra tid til anden.

  "Smokey my friend, you're entering a world of pain..." -Walter Sobchak.

  #12

  Kraben
  Bruger
  1.947 indlæg
  Offline

  Omend i forhold til kvalitet og dominans, så må Astralis være oppe ved siden af Real Madrid. Måske ikke i forhold til indkøbspolitik nej, men deres resultater taler for sig selv. Og jeg er ikke RM fan ej heller spiller jeg selv CS aktivt Der skal vi helt tilbage til den gode gamle Halflife tid Alligevel er det helt underholdende at følge med i og jeg og kæresten har set deres kampe de sidste par aftener. Selv hun synes det virker spændende og ikke mindst pga et par medlevende kommentatorer og værter. De formår at sælge konceptet imo.

  #13

  Baijs
  Bruger
  1.291 indlæg
  Offline

  Der er da helt klart en sandhed i, at Astralis de sidste 8 måneder har været alt dominerende. Lige bortset fra Blast i København sjovt nok… Og på den måde giver det selvfølgelig mening at sammenligne dem med Real eller andre store hold i fodbold. Min anke gik mest på måden de nåede dertil, som jeg synes er overdrevet sej!

  Nu må vi se om de kan holde motivationen oppe til næste år og udvikle deres spil endnu mere i en ny retning. De har lidt været nogle trendssættere de sidste 3-4 måneder med blandt andet smoke kills og nade timings. Det er utrolig spændende at følge, for en som ser ret meget CS

Viser 13 kommentarer - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.