lørdag, september 19, 2020

AS3 – erfaringer, holdninger, hørt om nogen?

Daily Rush Debat Off-topic AS3 – erfaringer, holdninger, hørt om nogen?

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Omnifilm
  Bruger
  5.463 indlæg
  Offline

  Hejsa folkens

  Jeg vil høre jer om der er nogen af jer der har direkte erfaring med eller kender nogen som har erfaring 2. aktør AS3? Jeg har godt checket Trustpilot ud og der er udgangpunktet jo ikke super fedt.

  Det er 12 år siden jeg sidst har været i nærheden af sådanne firmaer, og min egen erfaring (som ikke var AS3) var ikke god.
  Men… det kan jo være noget har ændret sig? :S

Viser 5 kommentarer - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Nioxic
  Bruger
  17.872 indlæg
  Offline

  Hvis vi snakker om en webshop (det går jeg ud fra, siden du nævner trustpilot)

  så lyder det som om du stadig skal holde dig væk

  http://www.reddit.com/r/random/

  #2

  Omnifilm
  Bruger
  5.463 indlæg
  Offline

  Nej de går under betegnelsen “outplacement”, hvilket vel egentlig er et pænt nyt ord for 2. aktør… ie. folk der får penge for at fortælle dig, at du skal huske at søge arbejde

  #3

  Muspelheim
  Bruger
  1.206 indlæg
  Offline

  Jeg har netop været igennem et meget kort forløb ved AS3 i Sønderborg.
  Min erfaring har helt sikkert været positiv. Et par gode snakke med min “coach” og igennem brugen af deres værktøjer har jeg i hvert fald fået øjnene op for hvordan jeg anskuer mig selv og mine kompetencer meget anderledes.
  Er heldigvis kommet i arbejde meget hurtigt, hvorfor vi afbrød forløbet allerede efter 3 møder på ca. 2½ måned.
  Deres krav til kontaktpersonerne er at de som minimum har 10 års erfaring fra erhvervslivet, så du ikke kommer ud til Trunte på 22 i det lokale Jobcenter som bare følger en skabelon hun har fået stukket i hånden…

  #4

  snowball42
  Bruger
  1.322 indlæg
  Offline

  Vi har haft brugt dem for en del år siden, og der svinger kvaliteten af konsulenterne en hel del. Der var et par stykker som var pæn værdiløse, mens andre var rigtig dygtige og virkelig hjalp folk. Perifiært kender jeg en freelancer der er tilknyttet som coach, som også er dygtig. Så tror det er svært at skære dem over en kam.

  Jeg ville hvis jeg var i en situation hvor jeg var i et firma der skulle gennem et outplacement forløb nok nærmere kigge efter freelancere der kunne lave lignende forløb. Eller hvis det var IT, så hyre et konsulenthus ind og have en konsulent chef eller key account manager der kunne give bud på retninger hvor der var job muligheder eller størst potentiale i at udvikle sig for at gøre sig interessant til fremtiden.

  #5

  Deadmeat
  Bruger
  7.292 indlæg
  Offline

  Har en personlig god erfaring med et forløb hos firmaet Makio, men som nævnt af andre, så kommer kvaliteten jo helt an på hvilken coach man havner hos.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

Viser 5 kommentarer - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.