onsdag, maj 27, 2020

Apple Media Event – Subscriptions

Daily Rush Debat Hardware Hardware Apple Media Event – Subscriptions

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  3nickma
  Bruger
  4.336 indlæg
  Offline

  På mandag kl. 18 dansk tid afholder Apple deres It’s show time event.

  Den primære fokus skulle være på News subscriptions og TV subscriptions. Personligt er jeg helt vildt spændt på denne (US only) event! /s

  Apple har dog i ugens løb ret utraditionelt annonceret en række opdateringer til deres produkter via press releases. Det startede i mandags med, at deres shop pludseligt var nede, og efterfølgende gik folk i gang med at finde ud af hvad, der var nyt:

  Ny iPad Mini
  Ny iPad Air
  Ny iMac
  Ny AirPods

  Apples famøse AirPower trådløse oplader station er også blevet spottet i HTML koden på den australske hjemmeside, og Apple har opnået rettighederne til AirPower navnet.

  Det rygtes også, at der kommer en ny iPod Touch, som muligvis har et all-screen design. Dette tror jeg kunne blive et fedt device, men der var ingen opdateringer på Apples hjemmeside i går, så det begynder at se lidt tvivlende ud med den lancering.

  • Dette indlæg blev ændret for 1 år, 2 måneder siden af  3nickma.
  • Dette indlæg blev ændret for 1 år, 2 måneder siden af  PBT.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 16 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  3nickma
  Bruger
  4.336 indlæg
  Offline

  Så er der 1 time til start af denne sikkert skuffende event

  #2

  VampiricEye
  Bruger
  25.447 indlæg
  Offline

  God timing med nye Airpods. Jeg har fødselsdag i midten af maj, og jeg overvejer kraftigt at ønske mig nogle Airpods.:)

  Fungerer de ok med Android? Jeg bruger primært mine headphones til at høre podcasts. Jeg ved godt, at det kan virke fjollet med Airpods, når jeg ikke kører iOS, men jeg har brugt Apples Earpods i mange år, og de passer perfekt til mine ører. Så jeg forestiller mig, at det også er tilfældet med Airpods.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #3

  3nickma
  Bruger
  4.336 indlæg
  Offline

  Jeg er vilde med mine AirPods! Helt klart en af mine bedste (Apple) investeringer længe

  Hvis EarPods passer dig godt, så burde AirPods også, da det jo sådan set bare er det samme uden ledningen.

  Jeg har nakket første sæson af Morten Resen: Startup podcasten på dem, og det klarer de synes godt synes jeg

  Jeg ved dog desværre ikke helt hvordan de fungerer med Android, ej heller med Switch Mener man skal trykke på knappen på oplader etuiet, så man kan bruge dem som alm. Bluetooth høretelefoner sammen med non-Apple devices.

  #4

  3nickma
  Bruger
  4.336 indlæg
  Offline

  Haha det blev sku hurtigt en omgang værre lort! Haha..

  Synes faktisk første halvdel var overraskende spændende og lovende

  Men så kom de til Apple TV+ og deres politiske korrekte film og serier og det hele kørte bare i grøften for mig, og for mange andre på diverse fora, haha..

  #5

  VampiricEye
  Bruger
  25.447 indlæg
  Offline

  #3 Har du prøvet at løbe med dem i ørerne? Det tænker jeg, at jeg kommer til, og så skal de jo helst ikke falde ud.:)

  Jeg skal bruge dem til en Huawei, hvilket ikke bør være et problem. Men det er ikke lige planen at bruge dem med min Switch.:) Det kræver vist også en ekstra bluetooth transmitter.

  Nintendo Influencer

  På dansk: https://www.youtube.com/channel/UC-6I6HgrpYjimEpvayLu3Vg

  På engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCNNzj5gu0Iolj4vcNIp1IUA

  #6

  Baijs
  Bruger
  1.311 indlæg
  Offline

  #4 Enig! Første del var faktisk overraskene god. Der følte jeg mig godt underholdt. Men deres Apple TV+… Wow det var kedeligt og underligt.

  Og som dansker, så er det jo bare kedeligt at vide, at man ikke får adgang til særlig meget af det der blev præsenteret, før der går lang tid. Men sådan et Appe News+ abonnement med de store danske aviser og magasiner. Det ville være guf!

  #7

  Nass
  Bruger
  2.011 indlæg
  Offline

  #5 Jeg har løbet DHL med AirPods i ørerne, de faldt ikke ud, men en gang i mellem skulle jeg lide presse dem længere ind

  Hell, it's about time

  #8

  Baijs
  Bruger
  1.311 indlæg
  Offline

  #7 Jeg kan ikke sidde stille i sofaen uden den højre ryger ud Man skal vidst prøve de her ting på egen krop.

  #9

  Nass
  Bruger
  2.011 indlæg
  Offline

  #8 Vildt! Ja, så skal de vist prøves.

  Hell, it's about time

  #10

  MaD_MaX
  Bruger
  2.123 indlæg
  Offline

  Det er lidt interessant at de er kommet i så meget pengenød, at de skifter fra:
  “Her er U2’s nye album, gratis til alle ios ejere, fordi I køber vores dyre produkt”
  til:
  “Her er vores endnu dyrere product… nu med flere abonnenter der løbende gør det dyrere endnu”

  don't much care what it is

  #11

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  Jeg kan nogen gange godt finde på at starte youtube playlist med alle Apple pressekonferencer og så bare lade den kører imens jeg arbejder… Men den her pressekonference kommer til at blive sprunget over asap.

  Vi fik alle vores hardware opdateringer i sidste uge, WWDC er stadig 3 måneder væk, og nye hardware er først til Sep-Nov.

  Det ligner ikke Apple at gå ud og annoncere sådan nogen “store” ting og så ikke gøre dem tilgængelige rimelig kort tid efter, medmindre de har en god undskyldning, her tænker jeg f.eks. på annonceringerne af de originale iPhone/Apple Watch/iPad, hvilket primært vist var pga. FTC-godkendelser der er offentlige tilgængelige.

  Og Goldman Sachs til det nye AppleCard? Uffff, der skar det mig sq lidt i hjertet. Jeg ventede bare på at de dolkede mig igen ved at annoncere “And in Denmark, we are partnering with Danske Bank… “.

  De skulle have ventet med de her “nyheder” til de reelt var klar til at lancere dem, men det bliver da spændende og se hvilket/om de kan lave et impact på markedet.

  #12

  3nickma
  Bruger
  4.336 indlæg
  Offline

  Så er watchOS 5.2 ude med EKG understøttelse på Apple Watch series 4 i Danmark!

  #11 Synes Apple trods alt er blevet mere åbne med deres previews. Før i tiden var det en Keynote efterfulgt af lancering kort tid efter, men nu er de ikke helt så strikse længere. Bare se på AirPower

  Der har været snak om, at de endelige detaljer ikke er færdige endnu for deres TV+ koncept, og det måske kan være en måde at vurderer markedet på mht. prissætning og hype.

  Glæder mig nu stadig meget til WWDC 2019 og se hvad de disker op med vedr. iOS 13

  #13

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  #12

  De er klart blevet mere åbne med previews, men de er fandme også blevet noget sløset med at holde sig til deres udgivelses planer:

  Både AirPods, HomePod, Apple Watch blev forsinket i forhold til deres originale planer.
  https://www.idownloadblog.com/2018/01/08/wsj-apple-product-delays/

  Og ja, lad os overhovedet ikke begynde og snakke om AirPower De nye billeder fra kassen til det nye trådløseopladnings AirPod etui, hinter stærkt af at Airpower stadig er på vej, men nu er Apple altså snart oppe på hvad, +1 års forsinkelse? Skulle have været udkommet i starten af 2018 og nu nærmer vi os sommeren 2019…

  Jeg tror også at grunden til at de snakker Apple TV+ nu, er for at skabe hype til lanceringen i Efteråret, men det var godt nok en tynd kom tea og se dem hive den ene berømthed op på scenen efter den anden, for at tale om deres “fantastiske projekter”, uden at vise noget som helst fra de egentlige produktioner.
  Jeg ved godt vi fik et liiiille glimt af produktionerne i et sizzle reel til aller sidst, og bevares “The Morning Show” lyder spændende, men tror godt de kunne have ventet til efter WWDC med sådan et event her.

  Det eneste de reelt havde klar til frigive nu og her, var Apple News+, hvilket jeg sagtens tror de kunne have lavet et meget lille event i New York med.

  Men vi mangler stadig priser på:
  AppleArcade
  AppleTV+

  Kigger man dybere, så har vi snart både subscriptions til Apple News+, Apple Arcade+, Apple Music og Apple TV+… Hvis det er 9.99$ om måneden, så taler vi altså knapt 39.99$ om måneden for Apple Services, og det er uden at medregne evt. opgradering af iCloud-storage. Mit håb med alle de her services er, at Apple enten laver et samlet abonnement med alle servicerne i til en favorable pris, eller laver en form for bland-selv-pakke, så jo flere services du har, jo billigere bliver det i totalen…

  Men så igen, det er Apple det her, det bliver frem med tegnedrengen og så bare åbne op…

  Jeg ser også rigtig meget frem til WWDC, specielt fordi meget tyder på at vi får den nye modulære Mac Pro og se, så vi kan smide skraldespanden i… skraldespanden.

  #14

  3nickma
  Bruger
  4.336 indlæg
  Offline

  AirPower CANCELLED

  Wow den havde jeg sku alligevel ikke set komme, når de nye AirPods har et billede af den på deres kasse. Indtil videre vandt fysikkens love.

  #15

  Fisker
  Bruger
  12.132 indlæg
  Offline

  #14 Apple’s marketing vandt vist også, fedt at reaktionen på at et firma har ville sælge dig et produkt med lovning om denne kommende funktionalitet med et fremtidigt produkt som nu er skrinlagt blot er “Indtil videre vandt fysikkens love”

  Edit: I øvrigt monster grineren at 9to5mac har haft en “AirPower: buy now” artikel i støbeskeen, muligvis siden det blev annonceret og så bruger den til den artikel som bekræfter det ikke kommer alligevel

  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 1 måned siden af  Fisker.
  • Denne kommentar blev ændret for 1 år, 1 måned siden af  Fisker.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 16 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.