tirsdag, juni 19, 2018

Apple Media Event – iPhone 8

Daily Rush Debat Platform iOS Apple Media Event – iPhone 8

 • Dette indlæg indeholder 139 kommentarer, har 35 deltagere og blev senest opdateret af  Nass for 9 måneder siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  3nickma
  Bruger
  4.158 indlæg
  Offline

  Så er det på tirsdag kl. 19 dansk tid, at Apple inviterer pressen hjem til åbningen af deres nye Steve Jobs Theater

  Let’s meet at our place

  Det bliver en vild og lang event med en masse lækre nyheder!

  1. iPhone 8 OLED + Face ID
  2. iOS 11 – specielt til iPads
  3. Apple Watch series 3 med LTE
  4. Apple TV 5 med 4K og HDR
  5. AirPods v1.2 – bliver vist en mindre opdatering

  Håber ikke jeg har glemt noget, men ellers så tjek 9to5mac hvor der er lækager til højre og venstre

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 139 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Steadi
  Bruger
  4.981 indlæg
  Offline

  Jeg regner ikke med at skulle have nogle af tingene, men ender alligevel med at se præsentationen.. For de er altid tilstrækkeligt underholdende – i hvert fald den første store del

  Og så bliver det da interessant at se hvordan 8’eren kommer til at se ud. Jeg har en ide om, at den kommer til at hedde iPhone X, da det er 10 år siden den første udgave.. Men en mere ordinær tilgang kan ikke afvises.

  My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

  #2

  Canis_Lupus
  Bruger
  1.873 indlæg
  Offline

  De næste par dage ser sådan ud

  #3

  Kaalund
  Bruger
  1.477 indlæg
  Offline

  #2
  Meget modent…

  Bliver spændende at se hvad de har fundet på, er selv Android mand og synes mobiludviklingen stagnerer en smule så håber da der kommer noget nyt og revolutionerende men tænker ikke det bliver det store.

  Origin: LaManchaDK // Steam: KongenDK // UPlay: LaManchaDK // Discord: Jensen

  #4

  Canis_Lupus
  Bruger
  1.873 indlæg
  Offline

  Jeg er også meget spændt på at se designet af 8’eren, nogle rygter siger også der kommer en special udgave Iphone X , eftersom at det er 10 års jubelæum for iphonen.

  #5

  Canis_Lupus
  Bruger
  1.873 indlæg
  Offline

  #3 ja I know, men jeg siger det bare. Jeg synes Samsung laver gode telefoner, og er klart foran apple på mange områder (VR på telefonen er fedt).
  Jeg bruger selv Apples telefoner, det er en smagssag..
  MEn jeg kender altså 3 Samsung-fanboys der hader alt ved Apple, og de skal alligevel sidde og se Apples keynotes bare at kunne finde på et eller andet at hate ved Apple.
  Jeg sidder trods alt ikke og ser Samsung Keynotes for at hate på deres telefoner

  #6

  Fisker
  Bruger
  11.478 indlæg
  Offline

  #5 Måske fordi Apple som et firma altid har ekstremt travlt med at fokusere på hvad andre laver, hvorfor de andre er dårligere og hvordan Apple selv er helt og aldeles overlegne.

  Det bedste forsvar er i manges øjne et godt angreb, som du jo også fint illustrerer ved at kaste den første sten.

  #7

  knekker
  Bruger
  1.214 indlæg
  Offline

  #5 Hey Fisker, da den første iphone blev annonceret nævnte Steve Jobs godt nok at de var 5 år forud alle deres konkurrenter, hvilket han jo havde ret i, hvis man kigger på bygge kvaliteten og softwaren, men jeg synes ikke jeg genkender det billede du ellers tegner. Kan du ikke linke til et par citater eller evt en apple keynote præsentation hvor de illustrere din påstand om at Apple altid fokusere på hvad andre laver og hvorfor de er dårligere?

  Mhs til din sidste bemærkning, lyder det lidt som at du enten selv er en apple hater og derfor ikke vil stå ved det #3 siger, som faktisk er alment kendt, eller også er du bare generelt ignorant.
  Jeg er selv tech enthusiast og besøger hver dag tech sites samt youtube videoer der bl.a. omhandler Samsung og apple telefoner. Det er min opservation at langt største delen af haters i kommentar sektionen på disse nyheder, består af android folk som ofte besidder et imponerende had til iphone nyheder. Jeg tror selv at det bunder i at der er en stor målgruppe af teenager og derover, der egentlig gerne vil have en iphone, men som ikke har råd eller er villig til at betale den pris apples dyre telefoner nu engang koster, så den hating får næring af jalousi og vi ved at jalousi er en meget stærk følelse.
  Jeg husker at newz.dk for mange år tilbage inden de lukkede ned, lavede en Apple sektion for sig selv, fordi folk simpelthen ikke kunne snuppe at der kom apple nyheder ind imellem de almindelige tech nyheder. Det var faktisk et generelt problem iblandt tech sites da iphonen udkom, det tog nogle år før folk stoppede med at brokke sig samt kalde skribenterne for apple fanboys, før de vendede sig til at iphone nyheder er kommet for at blive.

  #8

  VampiricEye
  Bruger
  23.150 indlæg
  Offline

  Kommer der en iPhone SE 2?

  Jeg ELSKER Mikaas generøsitet!

  #9

  knekker
  Bruger
  1.214 indlæg
  Offline

  #8 ja rygterne siger at den kommer til at have designet af iphone 6 men i en mindre størrelse og laves til markedet i fattige lande som indien osv.

  #10

  VampiricEye
  Bruger
  23.150 indlæg
  Offline

  #9 Jeg foretrækker 4″ skærm på min smartphone. Så hvis jeg skal have iPhone, så bliver det ikke længere mainline, da de simpelthen er for store.

  Jeg ELSKER Mikaas generøsitet!

  #11

  knekker
  Bruger
  1.214 indlæg
  Offline

  #10 Iphone SE ligger i top 5 listen over mest solgte telefon i danmark i 2016 samt 2017, så jeg tror bestemt ikke at du er alene om den holdning. Mon ikke den næste SE 2 model beholder nogenlunde samme skærm- og omrids størrelse som den første, men med et design der minder mere om iphone 6’eren. Altså en iphone 6 mini.

  #12

  Fisker
  Bruger
  11.478 indlæg
  Offline

  #7 At nævne de er “5 år foran konkurrenterne” (omend det er en noget søgt sandhed) er som sådan ikke det store problem, der skal selvfølgelig være plads til at sige at man udemærker sig, men det som er problemet er at nævne deres udemærkelse på bekostning af deres konkurrenter.

  Da jeg ikke har interesse i at spilde for meget af min tid på en mulig håbløs diskussion kan jeg nævne disse eksempler, det første er nok en af de største eksempler på det jeg nævner:

  “Antennagate”: Her gik Apple/Steve Jobs direkte til angreb på konkurrenterne og nægtede at der var en fejl i deres produkt, ved at illustrere produkter fra konkurrenterne(BlackBerry, Nokia, m.fl.) som havde “samme fejl”, dette var dog løgn. Så vidt jeg husker måtte Apple trues til at trække deres løgn tilbage da firmaerne begyndte at få advokater involveret. I en af Steve Jobs biografierne nævnes det at han godt var klar over designfejlen fra starten af, men valgte at leve med fejlen af æstetiske hensyn.

  Android -fragmentering: Dette nævnes nærmest årligt på en bevidst hånlig facon, senest mener jeg også at de er begyndt at inkludere Microsoft efter Windows 10 blev udgivet.

  Android-Sikkerhed: Mener jeg også nævnes årligt, men husker bestemt Tim Cook stående på scenen med “Android security is a toxic hellstew” (i øvrigt hvis man går old school var der PC vs Mac tilbage i starten af årtusindet ) men virkeligheden har været at sikkerheden basalt set altid har været et “Numbers game”, selv Windows har på mange fronter været foran Mac på sikkerhed, de nyder blot af at deres kundebase altid har været så lav at det ikke har været specielt populært at udvikle exploits til deres platform, at være et “niche” produkt rent forretningsmæssigt gør det også nemt for Apple at introducere nye foranstaltninger som ikke helt kan realiseres på fx en Windows platform, som i stor udstrækning stadigvæk er kompatibel med 20-år gammel software grundet dets massive brug i enterprise-verdenen.

  Med hensyn til din sidste bemærkning konstaterer jeg bare at #2, uden provokation, valgte at provokere Android brugere, hvilket egentlig blot ender med at give ham det modsatte af hvad han ønsker, og at det i øvrigt ikke stiller ham specielt over de mennesker, han har fordømt.

  Dine andre spekulationer har jeg ingen kommentarer til, men kan da nævne at jeg er ekstremt glad for at kunne give købe en rimelig habil mobiltelefon til 1500 kr, men jeg spenderer altså nu selv omkring det samme som Apple-folket gør, priserne på Android-siden er altså ikke specielt billigere, blot potentielt billigere.

  #13

  Fisker
  Bruger
  11.478 indlæg
  Offline

  #10 Ellers er den nye aspect ratio på mobilerne også ret interessant, det gør at en enhed godt kan have den noget større skærm, men stadigvæk være lille nok til at betjenes med én hånd, hvis det er dét som er dit problem.

  #14

  knekker
  Bruger
  1.214 indlæg
  Offline

  Fisker skriver: “…men det som er problemet er at nævne deres udemærkelse på bekostning af deres konkurrenter.”
  Det er ingen hemmelighed at konkurrenterne til de første 4 iphones, har været noget billigt bras. Derudover indeholder google’s androids app store meget mere malware end apples app store, fordi apple i langt højere grad kontrollere apps før de kan blive godkendt til deres app store. Man høre alt for ofte at nu har den og den malware spredt sig i google’s app store, og det er ganske enkelt ikke godt nok. Personligt lægger jeg kæmpe vægt på at man kan stole på de apps man installere på sin telefon og her gør apples app store det langt bedre.

  Alright jeg kan godt genkende de ting du mener apple gør for at fremhæve sig selv, men så længe de har ret i deres antagelser, så ser jeg absolut ingen problem i at pointere disse problemer. Man kan jo bare håbe at android producenter som google osv. er med på en lytter så de kan rette op på disse ting.
  Generelt synes jeg bygge- og software kvaliteten af android telefoner er kommet tættere på iphonen, men iphone’s nærmeste konkurrent Samsung Galaxy telefoner stopper nu altså stadigvæk med at blive software opdateret efter blot 2 år, hvilket er grunden til at samsungs telefoner falder så hurtig i værdi i forhold til ældre iphones.

  Dog vil jeg give dig ret i at at Steve Jobs var noget af en påståelig og arrogant kegle, jeg brød mig heller ikke om da han konsekvent nægtede at indrømme at deres antenne signal var noget bras og ifølge danske tests, så halter iphonen antenne styrke stadig efter noget så simpelt som en gammel klassisk nokia telefon. Men så længe man befinder sig tæt på by områder, så er det ikke et problem man vil opleve. Derudover er jeg langt fra fan af Itunes, men det er vist det eneste problem jeg har med Apple og iphone.

  Jeg har iøvrigt selv været tæt på at skifte til samsung note 7 i sin tid, men valgte alligevel ikke, da trods iphone’s dyre pris, så anser jeg iphones som stadig værende den bedste telefon der findes på markedet.
  Pt har samsung de bedste skærme med deres s8 og note 8, men jeg håber med købet af Harman Kardon, at de snart får nosset sig sammen til at tilbyde kvalitet stereo speakers i telefonerne frem for den elendige mono speaker som de pt kun fås med, og så ville det være rart hvis de blev ved med at holde telefonen opdateret i mindst 4 år fremover, da 2 år simpelthen er for lidt.
  Men nu kommer iphone X så heldigvis med et samsung OLED skærm panel, og telefonen bliver bestemt dyr, men da jeg bruger min mobil mange gange hver eneste dag, vil det være en telefon jeg vil få meget glæde af, tilmed at jeg har råd til det, så kan jeg sagtens retfærdigøre overfor mig selv sådan et køb. Så jeg snupper højst sansynligt den når det udkommer her d. 22.

  #15

  Fisker
  Bruger
  11.478 indlæg
  Offline

  #14 Sandheden er noget mere nuanceret end du tror den er, det er flere gange blevet bevist at Apple ikke har nogen “speciel” procedure for at sikkerhedsteste apps på deres butik, ligesom Google så laver de statisk kode analyse, og senere (efter Google, i øvrigt) ret basale heuristiske tests i et sandboxed miljø, hvilket er ret nemme at omgå, især når man ved at det faktisk foregår. (i øvrigt er de fleste rapporter om Android malware ikke begrænset til Google’s butik, for ikke at nævne den økonomiske interessekonflikt som der er)

  Det sagt, så er der er ingen tvivl om at Google er hårdest ramt da, som jeg sagde tidligere, det er et “numbers game”, men derfor lyder det stadigvæk lidt hult og dobbeltmoralsk at brokke sig over “Apple Haters” når det omvendt er i orden for Apple at være “Android Haters” fordi du tror det som bliver sagt repræsenterer sandheden.

  Det kan i øvrigt nok også forklare dine oplevelser på sider som “newz”, måske du skulle overveje at sandheden ikke så meget er “teenagere som ikke har råd til en bedre telefon”, men måske er tættere på “folk som faktisk arbejder med faget og påvirkes af disse halve sandheder i dagligdagen”. Det er faktisk ikke mere end en måned siden jeg var med til en familiefest og nærmest skulle igennem 3. grads forhør fordi jeg blev spurgt om “Mac kunne få virus”, og svarede det modsatte af hvad var forventet.

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 139 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.