tirsdag, oktober 27, 2020

Apple Media Event – iPhone 12

Daily Rush Debat Platform iOS Apple Media Event – iPhone 12

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  3nickma
  Bruger
  4.411 indlæg
  Offline

  Så er det i aften kl. 19 dansk tid, at Apple afholder deres Hi, Speed event.

  Denne gang er den primære fokus på de nye iPhone 12

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 56 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  GrillBiller
  Bruger
  2.745 indlæg
  Offline

  https://keynotebingo.github.io/

  Apple er stortset ikke andet end buzzwords…

  ”Vi griner meget sammen, men vi er også meget forskellige. Nogle gange bliver Bubber altså 12 år – det er charmerende, men også lidt anstrengende to måneder i træk.” B.S. Christiansen

  #2

  Steadi
  Bruger
  5.670 indlæg
  Offline

  Jeg sidder klar. Men, men jeg har også gjort mig det klart på forhånd, at det er en lang salgstale.

  Jeg har i hvert fald bemærket efter de seneste Apple-præsentationer, at der er pænt meget kritik af, at det “bare” var endnu en salgstale. Hvad skal Apple gøre? De lever jo af at hype deres produkter mest muligt.

  Jeg regner ikke med at skulle have en iPhone 12, men måske en 11’er, når de falder i pris. Min 1st gen iPhone SE er ved at være træt.

  My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

  #3

  Nass
  Bruger
  2.132 indlæg
  Offline

  #0 Glæder mig til at se det, og jeg håber der kommer en overraskelse i forhold til de nye telefoner. Kunne overveje at opgradere i år fra min XS

  Hell, it's about time

  #4

  Kallekun
  Bruger
  3.945 indlæg
  Offline

  Jeg har en 11 igennem arbejdet og ville aldrig selv betale 6500 for en telefon der holder 2-3 år før den er pisse langsom.

  Ved Osiris og ved Apis, du er et vildsvind, jaaa et vildsvin. Kig godt på mig....

  #5

  MiNo
  Bruger
  2.728 indlæg
  Offline

  #4 vildsvind? Altså mindre og mindre vild som dagene går?

  Hvor er det lige man ser hvilken iPhone man har, hvis man har glemt hvad den hedder? Har en 11 Pro Max … tror jeg … som synes at kunne alt som jeg kan finde på at bruge en telefon til. Stadig spændt på om de kan finde på noget nyt. Fremover vil noget wifi 6 og 5G være rart, men ikke ligefrem et *must* lige nu.

  Noget der reelt ville være fantastisk er en uge på batteri – med 4-5 timers brug om dagen. Tvivler på vi ser den slags dog.

  i7-6700K@4.5 Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|GTX1080ti|32GB DDR4|Pro 950 512GB NVMe|2x 850 Evo 1TB SSD|CORSAIR AX 850W|R5|Asus PG279Q

  #6

  LM
  Bruger
  2.508 indlæg
  Offline

  De fremvisninger er ret ligegyldige indtil der engang kommer en rigtig håndgribelig game-changer.

  Det bliver et par timer med selvmasturbation fra Apples side (Mnnnnngg 5G inkluderet, processoren er opgraderet) imens de kigger seerne dybt i øjnene og etablerer dominans, rent powermove.

  Jeg respekterer det; men vælger ikke at kigge med, 1-2 minutter med overskrifter vil med nærmest garanti være alt rigeligt.

  #7

  Steadi
  Bruger
  5.670 indlæg
  Offline

  #6 – Hvis Apple holder kadencen fra præsentationen af Apple Watch Series 6, så tager det maks en time i aften. De var pænt effektive. Sparer vel også lidt tid, at der ikke er klapsalver undevejs.

  My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

  #8

  Canis_Lupus
  Bruger
  2.826 indlæg
  Offline

  My body is ready

  #9

  Nass
  Bruger
  2.132 indlæg
  Offline

  #4 Det er så misvisende, du kan jo ikke understøtte at der går 2-3 år og så er den langsom… Jeg kan sige lige så vel som dig, at de ikke bliver langsomme.

  Hell, it's about time

  #10

  Alloc
  Bruger
  1.912 indlæg
  Offline

  Bliver spændende om man skal overveje en opgradering af min 6s efter i aften

  Come-Join.us
  https://www.facebook.com/morerandomthancool/

  #11

  Fisker
  Bruger
  12.445 indlæg
  Offline

  #9 Efter ca. et år udsender Apple en opdatering til telefonen der throttler CPU’en, det har de såmænd selv anerkendt.

  #12

  Nass
  Bruger
  2.132 indlæg
  Offline

  #11 Neeeeej de har ikke LOL hahahahahah

  Det er ikke nogen “Opdatering” LOL

  Det er indbygget i telefonen, at hvis batteriet er slidt så meget, at det ikke kan levere nok strøm til CPU’en under peak load, så skal CPU’en throttle for at undgå at telefonen slukker. Funktionen aktiveres først, når det ER sket 1 eller 2 gange, at telefonen er crashet pga. batterisvigt.

  Udskiftning af batteri til 200 kroner gør telefonen så god som ny, i modsætning til android telefoner som efter 2-3 år ikke kan bruge den nyeste version af Android….

  Sæt dig ind i tingene.

  Hell, it's about time

  #13

  Fisker
  Bruger
  12.445 indlæg
  Offline

  #12 Nej, det kunne være indbygget, ret trivielt faktisk.

  Men fordi Apple insisterer på at lade som om at det er en “feature”, så leger de at de ikke til enhver tid kan læse batteriets status.

  Senest blev det gjort i 13.1 for iPhone XS-serien

  #14

  aloC
  Moderator
  8.986 indlæg
  Offline

  Min 3 år gamle iPhone X flyver stadigvæk derudaf. Batteri kapaciteten er på 82% og jeg behøver stort set aldrig oplade i løbet af en dag medmindre jeg har brugt GPS flittigt uden at tilslutte til CarPlay i bilen. Og mht throttling af CPU når batteriet bliver sløvere, så kan man endda vælge at slå den del fra hvis man vil. Så de der konspiratoriske kommentarer omkring langsomme iphones der er 2 år og 1 måned gammel kan i godt pakke væk. Hvis din mobil er sløv er det sansynligvis pga den måde du har valgt at (mis)bruge den på. Eller du har valgt at fylde den til randen med apps og musik så der kun er ganske lidt ledig plads for iOS at arbejde med. En ganske almindelig computer bliver også sløv med en næsten-fuld harddisk.

  "I am Guybrush Threepwood and i wanna be a pirate!"

  #15

  Fisker
  Bruger
  12.445 indlæg
  Offline

  #14 Det sjove ved at klandre andre for de “konspiratoriske” kommentarer er netop at Apple konspirerede imod deres brugere fordi de forsøgte at holde det hemmeligt at de throttlede deres egne enheder sågar selv når det ikke var nødvendigt.

  Den løgn endte de med at betale $500 mio. for, og som nævnt ovenfor kunne de trivielt til enhver tid have kigget på batteriets status, men måske for at redde ansigt har man siden da fået “udviklet” den “feature” specifikt til forrige års modeller hvert år.

  • Denne kommentar blev ændret for 1 uge, 6 dage siden af  Fisker.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 56 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.