lørdag, december 7, 2019

Anthem tager $20 for mech-skin

Daily Rush Debat Spil Anthem tager $20 for mech-skin

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  Kimozabi
  Bruger
  24.573 indlæg
  Offline

  “Vi lærer af vores fejl”, siger EA efter fadæsen med deres ekstreme priser og lootboxe i Battlefront 2.

  Og i Anthem lærer da af deres fejl ved at tage $20 for enkeltvise mech-skins:
  http://www.pushsquare.com/news/2019/01/anthem_microtransaction_controversy_starts_early_bioware_says_pricing_isnt_finalised

  Så man betaler $60 for hele spillets, alle dets mechanics og systemer, world building, historien, alle missioner, design af spillets 4 classes, arbejdet i flere år osv osv…
  Og så skal man så ledes til at tro, at et enkelt mech-skin svarer til 1/3 af ovenstående indsats.

  “Hov, nej, vent, priserne er ikke færdigtunede endnu”, kommer det fra Bioware. Og det kunne de jo aldrig finde på bare at sige, fordi et screenshot af deres prisstrategi blev lækket og de ihærdigt vil undgå endnu et kontrovers a la Battlefront II, før Anthem udkommer.

  Man kan vitterligt undre sig over, om deres ledelse helt seriøst håber, at deres kundebase ikke har noget imod endnu en omgang skyhøje MTX-priser, og at raseriet imod BF2 bare var en engangsaffære.

  Jeg har popcornene klar.

  PS: Jeg er personligt ligeglad med prisniveauet, jeg skal ikke have spillet. Men at verdens (måske) største spiludgiver virker så blind overfor deres position på markedet er næsten bizart.

  "You don't want to see me when I'm angry - because I back up my rage with facts and documented sources." - The Credible Hulk.

  • Dette indlæg blev ændret for 10 måneder, 1 uge siden af  Kimozabi.
  • Dette indlæg blev ændret for 10 måneder, 1 uge siden af  Kimozabi.
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 35 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Deadmeat
  Bruger
  6.493 indlæg
  Offline

  #0: Kan man vende den på hovedet og gå ud fra, at der rent faktisk sidder nogen (mange) gamere derude og køber de her ting til de udbudte priser? EA ville vel ikke blive ved med det, hvis de ikke sælger noget.

  Jeg har en klar fornemmelse af, at vi er oppe imod det tavse flertal her. Eneste direkte måde at påvirke det på er naturligvis at lade være med at købe tingene i spillet. Så længe det er 100 % kosmetiske ting, så kan det vel heller ikke påstås at være spilødelæggende.

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

  #2

  SaYMeNs
  Bruger
  866 indlæg
  Offline

  Såvidt jeg læste mig til (hæng mig ikke op på det) en gang var at EA’s undskyldning for de vil fortsætte med skins og what not er fordi de sagde at de ikke ville lave det medmindre efterspørglsen faktisk er der, og den skulle være ret stor inde hos dem, ligemeget hvor meget vi hader det

  http://www.twitch.tv/saymens

  #3

  OliverDK
  Bruger
  189 indlæg
  Offline

  Som jeg har forstået det så er denne forretningstrategi bare for attraktiv pga. de kunder der kaldes “hvalerne”. Disse kunder køber for flere 1000 dollars hver og især og der skal vel sælges mange $60 spil for at kunne hamle op selv hvis bare en lille procent del af den samlede spilmasse består af disse “hvaler”.

  Eneste måde at stoppe denne stigende grådighed på er la’ vær med at købe spil fra firmaer som EA, hvs man ikke ønsker at se microtransactions i sine spil. Personligt holder jeg mig fra alt der hedder EA og Activision.

  #4

  zim-
  Bruger
  1.666 indlæg
  Offline

  Fake news, spillet er ikke udkommet endnu og man kan ikke købe noget som helst.

  “Anthem tager måske $20 for mech-skin”

  Men ja, EA hate er jo populært og man skal have nogle clicks.

  Sometimes, when I'm alone I google myself

  #5

  knekker
  Bruger
  1.595 indlæg
  Offline

  så længe det blot er skins de sælger og ikke play to win, så er det vel ligemeget?

  #6

  Ryha
  Bruger
  8 indlæg
  Offline

  Når det bare er kosmetisk, så kunne de tage 1 mio og det ville ikke røre mig..

  #7

  sYnCHAoZ
  Bruger
  11.996 indlæg
  Offline

  #1

  Så længe det er 100 % kosmetiske ting, så kan det vel heller ikke påstås at være spilødelæggende.

  Jo. Det er delvist spilødelæggende. Alene den mængde tid og indsats der bliver dedikeret til cosmetics i spil siger ikke så lidt. En rigtig stor del af udviklingen går til skins, models og diverse MTX elementer istedet for historie, levels, gameplay features osv. Cosmetics er et kerne element af spiloplevelsen i den slags online spil, og spillene er ikke i nogen lille grad bygget op omkring det.

  Det er et menneskeligt psykologist element, som udviklerne udnytter og misbruger. Og helt ærligt? Jeg tror ikke på de folk der siger de er totalt ligeglade med hvordan deres karakter ser ud.

  Selv de gamle Doom spil fra 1990’erne kunne man i multiplayer vælge farve til sin Doom Guy, noget som folk flittigt benyttede sig af. Folk elsker at lege klæd ud i alle spil, selv singleplayer.

  Nogle går tilstrækkeligt lidt op i det til aldrig at bruge penge på cosmetics. Men hvis de fik det fede $20 skin foræret gratis, 100% sikkert at de ville bruge det og få et lille kick ud af det og ikke være ligeglade.

  At tage så vanvittige penge priser for den slags er psykologisk misbrug. Intet mindre.

  #8

  Sofacyklen
  Bruger
  221 indlæg
  Offline

  #7: +1 ! Fantastisk godt skrevet. Spot on.

  #9

  Schalde
  Bruger
  5.763 indlæg
  Offline

  #7 /Thread

  Heldigvis ser vi en masse lækre Indie spil der blomstre. Men det er helt sikkert en trist udvikling spilbranchen har fået.

  Angry Joe giver også sin mening og har nogle enorm gode pointer

  AJ Anthem

  I could agree with you, but then we'd both be wrong

  • Denne kommentar blev ændret for 10 måneder, 1 uge siden af  Schalde.
  • Denne kommentar blev ændret for 10 måneder, 1 uge siden af  Schalde.
  #10

  Mr_Wizard
  Bruger
  1.109 indlæg
  Offline

  #0 Jeg prøver lige at tage “ja-hatten” på.

  Micro-transactions kan potentielt bidrage til at holde spillenes pris nede, da den ekstra indkomst vil gøre at spil udvikleren(samt udgiver) ikke er nær så afhængige af at sælge x-antal kopier af spillet, for at være rentabelt.

  Og som andre nævner i tråden, så længe det gøres på en måde som ikke giver gameplay mæssige fordele….såsom at man kan købe sig til(afhængig af genre) bedre våben/spells/experience/mere valuta inde i spillet osv.
  Hvis det holdes til det kosmetiske segment, har jeg egentlig ingen kvaler ved det.

  Jeg kan måske være bekymret for, om “de” kan styre sig, hvis indtjeningen går amok med micro-transactions. At “gråzone områderne” vil blive udforsket jævnlig pga. griskhed/finansielle interesser!

  Det’ sagt, så syntes jeg at 5$ lyder mere passende. Jeg tænker umiddelbart “kunderne” til kosmetiske addons mest vil bestå af hardcore fans og en stor del af denne gruppe være helt unge gamere…..hvor det potentielt vil være deres forældre der betaler. Så prisen bør være “fair” og afspejle udviklerens omkostninger for at lave det.
  Der hvor man så evt. burde begynde at råbe op, er når udviklerne påstår de bliver nødt til at hæve prisen pga. øget udviklingstid…..her kunne man argumentere for, at nu tipper balancen pga. økonomisk incitament. Man kunne måske “lovgive” om at beløbet ikke måtte overstige et vist universelt max beløb….f.eks. indenfor 5-10$ for at sikre det ikke “stikker af”!

  • Denne kommentar blev ændret for 10 måneder, 1 uge siden af  Mr_Wizard.
  • Denne kommentar blev ændret for 10 måneder, 1 uge siden af  Mr_Wizard.
  #11

  Stryfe
  Bruger
  529 indlæg
  Offline

  Jeg synes det er fint nok at sælge kosmetisk skins osv. En god alternativ måde at få noget mere indtjening på sit spil, når folk kun vi give 60$ for et AAA spil.

  #7 “Det er et menneskeligt psykologist element, som udviklerne udnytter og misbruger. Og helt ærligt? Jeg tror ikke på de folk der siger de er totalt ligeglade med hvordan deres karakter ser ud.”

  Så er det godt at der er tusinde forskellige slags muligheder at customize sit gear og se badass ud, inden man behøver at bruge penge på noget som helst.

  #12

  TormDK
  Bruger
  14.527 indlæg
  Offline

  De kommer til at følge Fortnite’s pris niveau, fordi det er verdens mest kendte spil for tiden, og folk ved derfor hvad det koster deri.

  Derudover er det selvfølgelig en storm i et glas vand fordi Bioware har sagt meget tydeligt at alting er subject to change, og derudover kan 20$ for et skin kan ikke få noget i kog hos mig.

  #13

  MiNo
  Bruger
  2.296 indlæg
  Offline

  En D&G t-shit med tryk koster nemt €795.

  Så €20 for et virtuelt skin er da ingenting.

  Begge dele er komplet unødvendige men tiltrækker nogle folk. Ingen af delene siger mig noget men kan ikke se det som et problem at det eksistere.

  Spiller dog stort set aldrig spil hvori det indgår, men så længe der er alternativer så ok.

  i7-6700K@4.5 Ghz|Noctua NH-D14|Asus Z170|GTX1080ti|32GB DDR4|Pro 950 512GB NVMe|2x 850 Evo 1TB SSD|CORSAIR AX 850W|R5|Asus PG279Q

  • Denne kommentar blev ændret for 10 måneder, 1 uge siden af  MiNo.
  #14

  Nioxic
  Bruger
  17.656 indlæg
  Offline

  de må da tage hvad som helst, for kosmetiske ting

  jeg er dog ikk fan af at både tage penge for sit spil OG have MTX.

  jeg er stor fan af path of exile, kan jeg dog godt indrømme.

  http://www.reddit.com/r/random/

  #15

  Deadmeat
  Bruger
  6.493 indlæg
  Offline

  #5:

  så længe det blot er skins de sælger og ikke play to win, så er det vel ligemeget?

  @knekker her er vi helt uenige – jeg håber dælme da at det (for)bliver ‘play to win’ 😜😀

  "Whose kitty litter box did I just shit in?"

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 35 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.