mandag, juni 24, 2019

Alien: Blackout (mobil)

Daily Rush Debat Platform iOS Alien: Blackout (mobil)

 • Dette indlæg indeholder 1 kommentar, har 2 deltagere og blev senest opdateret af  ngin for 3 måneder siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  3nickma
  Bruger
  4.285 indlæg
  Offline

  Do you guys not have phones??

  Fik lige gennemført Alien: Isolation – Crew Expendable DLC’en (fuck mine nerver!) i weekenden da jeg så, at der var tilbud på Alien: Blackout til 25 kr. i App Store. Normalprisen er 45 kr.

  Jeg tog chancen og må nok indrømme, at jeg blev positivt overrasket Jeg spillede det på min 10.5″ iPad Pro. Har ikke prøvet det på min iPhone X, men kan ikke forestille mig, at det er en særligt godt oplevelse på en lille mobilskærm. Det virker nok heller ikke særligt godt i lyse omgivelser.

  Jeg havde mørklagt rummet jeg spillede i om aftenen så meget jeg kunne, for at være i mest mulig stemning til at give det et forsøg. Det fanger faktisk overraskende godt stemningen af Alien: Isolation, da stilen er meget lig det

  Du styrer Amanda Ripley, som sidder isoleret i en ventilatorskakt, med en tablet agtig konsol foran sig, som styrer spilles gang. I skakten er der 1-3 åbninger, hvor Alien’en kan snige sig ind på dig. Når du hører rumlen i skakten gælder det om hurtigst muligt at frakoble konsollen og vurderer hvor Alien’en kommer fra, så du kan nå at lukke døren i før du bliver ædt.

  Du styrer typisk 2 crew members ad gang, som du kan beordre til at Snige, Løbe og Gemme sig, hen mod bestemte objectives. Alt imens kan du på konsollen aktiverer motion trackers, tegne den vej, som dine crew members skal gå, og se video feeds fra forskellige security cams. Alt sammen i håb om at spotte Alien’en og undgå den spiser dig og dit crew. Der er 7 missioner som hver kan tage maks. 8 min før der er Blackout og du bliver spist. Pga. diverse dødsfald kan man være nødt til at spille hver level flere gange. Spillet tager typisk et par timer at gennemføre.

  Spillet skulle angiveligt minde om 5 Nights at Freddys? Har aldrig spillet det spil, så skal jeg ikke kunne udtale mig om. Jeg ved godt, at mobilspil generelt bliver bashet en del, og typisk med rette. Dog synes jeg, at Alien: Blackout faktisk er et ret hæderligt spil i de rigtige omgivelser. Jeg har spildt 25 kr. på langt værre ting end dette. Om spillet er 45 kr. værd er måske at strække det for nogen, men på tilbud til 25 kr. synes jeg sagtens man kan give det en chance, hvis man har bare lidt interesse i spillet.

  Jeg har i hvert fald været glad for det so far

Viser 1 kommentarer (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  ngin
  Bruger
  2.718 indlæg
  Online

  Det lyder som du selv siger som en tro kopi af Five Nights at Freddy’s, bare med Alien tema. Det er nok heldigt at du ikke har gennemspillet de andre spil på forhånd, fordi så kører man hurtigt træt i konceptet

  • Denne kommentar blev ændret for 3 måneder siden af  ngin.
Viser 1 kommentarer (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.