mandag, juli 13, 2020

3F gør dig stærkere..

Daily Rush Debat Off-topic 3F gør dig stærkere..

 • Forfatter
  Emne
 • #0

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.289 indlæg
  Offline

  Men kun hvis du ligger røv til..

  Det må være den holdning som tidligere næstformand i 3F Kastrup, og bagagemedarbejderne i Kastrup lufthavn har – Med undtagelse af én vikar naturligvis – Og gudskelov at han kendte sin Grundlov!

  https://www.berlingske.dk/virksomheder/her-er-den-hemmelige-fil-saadan-truede-3fere-sas-vikar-i-lufthavnen

  Det kunne være sjovt, hvis nu andre medarbejdere har nossere til at stå frem, og oplyse, at de også er blevet truet til at melde sig ind af de to bumser man hører i den optagelse.

  Og utroligt at SAS lader dem beholde deres arbejde. De skulle være ude på deres røv omgående for illoyal opførsel, og for at true en medarbejder.

  Hatten af for ingeniøren

  Jeg har selv arbejdet i industrien, bl.a. som maskinarbejder, og på min første arbejdsdag fik jeg også at vide, at det var enten Dansk metal eller 3F, ellers kunne jeg godt gå hjem igen. Det er en fordummende og middelalderlig kultur.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 53 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  -zybr
  Bruger
  2.972 indlæg
  Offline

  Har hørt om sagen og kan kun ryste på hovedet. Er også ingeniør og i samme ingeniørforening som ham vikaren.

  De 2 spasser-aber der fra 3F skulle bare ud på røv og albuer, men det undre mig ikke at det er sådan tingene kører i 3F, tror der er mange der er blevet truet til bestemt fagforening i tidens løb. Hatten af for ham ingniøren der holdt fast på hans retitgheder og lov.

  "Tibet-kommissionen har derimod ikke kunnet læse de øverste chefers mails, fordi ”deres korrespondance simpelthen var væk. Slettet. Slettet også fra backup’en og væk", -Kommissionens formand, Tuk Bagger.

  • Denne kommentar blev ændret for 10 måneder siden af  -zybr.
  #2

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.289 indlæg
  Offline

  #2
  Helt enig. Sådan to bumser giver de personer et dårligt ry, der faktisk arbejder i 3F og gør det ordentligt.
  Jeg kender ikke lige til nogen konkret, men jeg er overbevist om at de er der, men man skal nok ikke lede efter dem i den ældre generation har jeg på fornemmelsen.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #3

  JVA
  Bruger
  1.271 indlæg
  Offline

  Hva faen er det for nogle mafia metoder

  Pak mig ind i min færøske trøje,
  mit olietøj og min sydvest,
  og drik jer en bajer
  den dag, jeg ta'r fra jer
  til det sted, hvor der aldrig er regn eller blæst.

  #4

  Steadi
  Bruger
  5.440 indlæg
  Offline

  Der er vel teoretisk set tale om negativ foreningsfrihed, ikke den positive her? Eller, vel egentlig en god blanding af begge dele.

  Grundloven beskytter kun den sidste, ikke den første. Det er EMRK (fik vi i hvert fald at vide i forfatningsret )

  OT: man kan håbe, at 3F overvejer om det er en konstruktiv tillidsmand, de har gående i Kastrup.

  My fellow Americans, I am pleased to tell you I just signed legislation which outlaws Russia forever. The bombing begins in five minutes.

  • Denne kommentar blev ændret for 10 måneder siden af  Steadi.
  #5

  Romby
  Bruger
  1.063 indlæg
  Offline

  Hold da kæft. At få ødelagt sin ferie pga. de 2 idioter.

  #6

  Uranos
  Bruger
  2.087 indlæg
  Offline

  På min arbejdsplads, er det faktum du kun kan få lønforhøjelse hvis du er medlem af en fagforening. (der er en 5-6 foreninger der har noget at sige).

  Fra mit synspunkt, har fagforeningerne overspillet deres rolle og er begyndt at have for mange negative konsekvenser.
  Ved godt vi kan takke dem for meget; Men mener altså ikke de bidrager særligt positivt i dagens Danmark

  Alle har deres særheder,,

  #7

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.289 indlæg
  Offline

  #5
  150 idioter imo.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #8

  Romby
  Bruger
  1.063 indlæg
  Offline

  #7 ja det er rigtigt. Nå men det er en ulovlig arbejdsnedlæggelse. Så jeg håber SAS smider deres tab i hovedet på 3F medarbejderne.

  #9

  SturmW-Ghost
  Bruger
  12.289 indlæg
  Offline

  #8
  Arbejdsretten har allerede meddelt at en skærpet bod kan komme på tale, og det håber jeg virkelig. At strejke over noget så åndssvagt.

  "In Hoc Signo Vinces" - "What was, What is, Will be once again" - Praise be to your glory, and from your decline a lesson should be learned. ZeroCool: "Jeg skal ikke gøre mig til dommer på andres færden".

  #10

  Demetric
  Bruger
  287 indlæg
  Offline

  Det er så dejligt at sidde her oppe og kigge ned på de satans ufaglærte “spasser-aber” – Her oppe har vi det jo meget godt, ikke sandt?

  At det er en forkert fremgangsmåde fra de 2 3F’ere kan vi godt blive enige om. Men ved i hvad konsekvensen ville være for de ufaglærte hvis folk organiserede sig i øst og vest?

  Siden 2008 -09 er arbejdsvilkårne for de uudannede blevet væsentligt ringere. Det eneste der står i vejen for de grådige og ubarmhjertige vilkår, som arbejdsgiveren ville byde de beskidte, gemene arbejdere, er en samlet organisering.

  Jeg ved det, ingen af jer aner noget om det. Men vi vokser ikke alle sammen op med bogreol og klaver.

  #11

  Emilsa
  Bruger
  11.160 indlæg
  Offline

  #10 +1, bare jeg er ikke enig i at det er en forkert fremgangsmåde

  Imagine explaining to someone with a Che Guevara shirt in 2003 that Britney Spears would end up to the left of Rage Against the Machine

  #12

  Caulnian
  Bruger
  914 indlæg
  Offline

  Tilbage i 07-08 var jeg postbud uden at være medlem af 3F. Jeg husker første gang tillidsmanden hev mig til side og råbte af mig for ikke at være medlem på dag 2 eller sådan. Det hjalp ikke på min lyst til at melde mig ind.
  Senere var jeg som politibetjent medlem af Politiforbundet som alle andre, men på et tidspunkt begyndte nogle få at melde sig ud i protest mod dårlig behandling og dårlige forhandlingsresultater fra forbundet af. De blev gjort opmærksom på, at hvis de på et senere tidspunkt ønskede at melde sig ind igen, skulle de altså lige hoste op med kontingent for hele den periode, de havde været meldt ud.
  Fagforeninger udspiller deres egen rolle ved at opføre sig som idioter. Hvilket er ærgerligt, for de er super vigtige og helt klart noget, jeg har ændret holdning til som voksen. Men shit nogle af de der gamle tillidsmænd er bare nogle røvhuller, og det virker altså bare ikke mere

  #13

  Genne
  Bruger
  496 indlæg
  Offline

  Det er virkelig en svær debat. Det er så nemt at stille sig på ryggen af det arbejde som fagforeninger og tidligere medlemmer af et fagforbund har kæmpet for og fået hjem til en faggruppe igennem virkelig mange år, for derefter at melde sig ud og lukrere på at de ting er blevet standarden uden at betale kontingent. 3F (og til dels Metal) vil altid være dem der er nødt til at gå hårdest til værks, fordi de repræsenterer de arbejdere der, hvis det ikke var for styrken ved at organisere sig, ville have de ringeste arbejdsforhold på arbejdsmarkedet. Det har de måske endda allerede, men hvis de ikke var organiserede ville det kun blive værre.

  På den ene side er man nødt til at være mange og kæmpe med næb og kløer for sine principper, på den anden side vil den enkelte arbejder optimere sin egen situation og kan i princippet være ligeglad med hvordan noget er opnået, bare man selv får gavn af det. Desuden er der jo frit valg, og jeg skylder ikke nogen noget. Der er en udtalt risiko for at nogen free-rider på andres kontingent/indsats/kollektive forhandlingsstyrke, så jeg kan godt forstå at fagforbundene vil gå langt for at fastholde og hverve ikke-medlemmer på arbejdspladser hvor man står stærkt eller hvor arbejdsgiveren vil gøre alt for at omkostningsoptimere. Husk at lufthavnen er ejet af en kapitalfond, og at deres eneste motiv er at tjene penge, hvilket bl.a. indebærer at man skærer de omkostninger man kan. Det andet er et eller andet sted et race-to-the-bottom over tid. Se på USA, Tyskland, Frankrig, Spanien og andre steder hvor der ikke er ret stærke fagforeningstraditioner for ufaglærte. Det er hele grunden til at man taler om “working poor” hvor folk i Tyskland f.eks. er nødt til at arbejde 2 eller flere jobs for overhovedet at kunne eksistere. Det kan ikke være ønskværdigt for nogen.

  Jeg har det også stramt med metoderne, men jeg har svært ved at se hvordan man ellers skal fastholde sin stærke, men også uhyre vigtige, position i en forhandling om vilkår for dem man repræsenterer. Vi kan godt blive enige om at det er imod loven og at det virker voldsomt når det blot er en vikar. Jeg har desværre bare ikke noget forslag til hvordan man kan undgå sådanne situationer, og jeg synes faktisk at det her er så vigtigt, at målet et eller andet sted helliger midlet, men dette kan naturligvis godt gøres på en bedre måde end tilfældet er her.

  #14

  anden145
  Bruger
  694 indlæg
  Offline

  De frygter naturligvis for deres arbejde og fremtid. Hvis der ikke var organisering og nogle der holdt arbejdsgiverne op på de overenskomster der nu er gældende, så ender vi med RyanAir-tilstande for baggage-medarbejderne derude.
  En tilstand, hvor ingen har overenskomst og det er personer fra 3. lande som udfører arbejdet uden nogle former for sikkerhed og ansættelses-mæssige regler og vilkår. De bliver ansat i et 4. land og udfører arbejdet til en pomfrit i timen…

  Jeg kan for sin vis godt forstå målet med deres protester derude. Midlet er dog ikke i orden.

  #15

  gumshot
  Bruger
  456 indlæg
  Offline

  Det er ikke nogen nyhed ligefrem, det har jo været sådan i 30år+

  Da jeg var 19 år og manglede et job, fik jeg job i lufthavnen på toldlageret i en periode, bare det at jeg var der, så kom tillidsmanden vadende og sagde jeg automatisk blev meldt ind i SID (som det hed dengang), og kontingent blev trukket over lønnen, for det var sådan på deres arbejdsplads, og jeg kunne bare ikke komme undenom.

  Så at det stadig er sådan, er jo bare fordi mafia metoder og bøller ikke er forsvundet og fagforeninger overlever på den tro og religiøse bunke fanatikere som render rundt og spreder fagforeningers krav/ønsker.

  Seneste eksempel viser, at intet har ændret sig, og der kommer sikkert flere afsløringer hvis de mener der er en historie i at afsløre fagforeningers mafia lignende afpresninger af medarbejdere, og deres såkaldte kollektive sammenhold ved at holde dig i folden med magt.

  Alt du skal vide - 4 8 15 16 23 42

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 53 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.