søndag, januar 24, 2021

15/20 minutters madlavning – opskrift!

Daily Rush Debat Off-topic 15/20 minutters madlavning – opskrift!

  • Forfatter
    Emne
  • #0

    Kondomet
    Bruger
    286 indlæg
    Offline

    Hej venner,

    Nu skal vi lave mad.

    Her er reglerne:

    1)Det må max tage 15/20min. inkl. tilberedelse.
    2)Det skal smage mega godt!

    Formål:
    En løsning til de lange nætter, når man gamer og bliver så sulten…
    Eller man er kommet hjem fra en travl dag og ikke har overskud til at lave en pizza fra bunden…

    Men man stadigt har lyst til rigtig mad og ikke fastfood!

Viser 11 kommentarer - 16 til 26 (af 26 i alt)
  • Forfatter
    Kommentarer
  • #16

    Krisp
    Bruger
    5.060 indlæg
    Offline

    1 pakke pølser
    1-2 løg efter smag
    Pasta skruer
    Ketchup

    Skær pølserne i skiver, hak løgene. Smid pølser og løg på en pande og steg det sammen.

    Kog pasta skruerne. Efter pastaen er kogt, hældes vandet ud. Pølser og løg kommes nu i gryden og blandes med pastaen.

    Tilsæt ketchup efter smag og rør det godt sammen. Voila. Smag evt til med lidt salt.

    Steam: Krisp89 - Origin: Krisp1989 - BattleTag: Krisp#2319

    #17

    FedeJoergen
    Bruger
    548 indlæg
    Offline

    Jeg har løsningen:

    +45 33 123456

    Canis_Lupus: "Troll-profil, smut hjem til din troll-farm i Rusland og hav et godt liv i din boble. Jeg er færdige med at spilde sekunderne på dig."

    #18

    Cylius
    Bruger
    299 indlæg
    Offline

    shakshuka

    I told u I was hardcore

    #19

    Geebus
    Bruger
    246 indlæg
    Offline

    Min go to:
    One pot pasta:
    400 g spaghetti
    1 ds hakkede tomater
    1 stor håndfuld friske basilikumblade
    1 løg, strimlet og finthakket
    2 fed hvidløg, finthakket
    15-20 cherrytomater, skåret i både
    1/2 groftrevet squash
    1 tsk oregano
    50 g. finthakket chorizo pølse
    5 dl grøntsagsboullion (eller hjemmelavet kyllingefond)
    2 spsk olivenolie
    1 tsk tørrede chili flager
    1 tsk salt
    friskkværnet peber

    alt op i gryden, kog op rør rund og lad simre i 10-15 min (til pasta er færdig)
    Server med parmesan og basilikum

    #20

    Koldbrand
    Bruger
    917 indlæg
    Offline

    Tunsalat på toast

    Toast/Flute eller andet, gerne groft

    1 Dåse tun
    2-3 modne tomater
    ½ rødløg
    1-2 limefrugter
    frisk basilikum
    Oliven
    evt. babyspinat hvis du ønsker at strække den
    Salt og peber efter smag

    Tomater, løg, oliven og basilikum hakkes fint og saften fra 1 el 2 limefrugter sprøjtes over og tunen blandes i.
    Spredes på ristet brød, tager <10 min og er i øvrigt lækkert og sundt.

    Velbekomme

    "If he was so smart, how come he's dead?"

    • Denne kommentar blev ændret for 2 år, 5 måneder siden af  Koldbrand.
    #21

    Nioxic
    Bruger
    17.988 indlæg
    Offline

    Smør på en varm pande (ikke teflon, det kan ikke tåle så høj varme)

    smid din rip-eye på panden med salt og peber

    vend efter et minuts tid, afhængigt af tykkelsen på bøffen

    og ja, så efter et minuts tid på den anden side er den færdig. spis den efter en 5-10 minutter

    Hvis en ikke er nok, så spis to. det er da det nemmeste i verden..

    det er min go-to

    er budgettet der ikke til rip eyes på dagligt basis så gør samme trick med noget andet oksekød. selv hakkebøffer smager fantastisk, hvis du lidt indkorporerer lidt hvidløg og rosmarin

    http://www.reddit.com/r/random/

    • Denne kommentar blev ændret for 2 år, 5 måneder siden af  Nioxic.
    • Denne kommentar blev ændret for 2 år, 5 måneder siden af  Nioxic.
    #22

    JHN
    Bruger
    330 indlæg
    Offline

    Kylling i kokosmælk med ris til.

    1. Steg 500 gr. kyllinge inderfileter. Krydr med salt og peber. Kun så de lige er færdige, ikke sprødstegte.
    2. Imens sætter du en sjat ris over. Jeg bruger basmati eller jasmin.
    3. Kyllingen væk fra panden, og svits løg og hvidløg (evt. ingefær)
    4. På med flere grønsager. (Jeg bruger peberfrugt, svampe, gulerødder og broccoli)
    5. De skal kun lige svitses et par minutter og ikke blive bløde.
    6. Ca. 1/4 hvidkål eller spidskål snittes i strimler og svitses med. De skal også kun have 1 minut.
    7. 1 dåse kokosmælk hældes udover grønsagerne, og 2 teskefulde karrypasta blandes i (rød eller grøn er smag og behag. De er begge gode)
    8. Så skal Kyllingen lige ned og bade det sidste minut, og det er færdigt.

    Retten smager næsten bedre dagen efter, så sørg for at gemme lidt

    • Denne kommentar blev ændret for 2 år, 5 måneder siden af  JHN.
    • Denne kommentar blev ændret for 2 år, 5 måneder siden af  JHN.
    #23

    Rieder73
    Bruger
    6.046 indlæg
    Offline

    1 del cheerios og 1 del chocopops og tilsæt iskold mælk. Tager ét minut og smager fantastisk.

    viewreview.podbean.com

    #24

    Ghidora
    Bruger
    8.646 indlæg
    Offline

    Lavede i dag en hurtig omelet med æg og tun.

    Det hele var på lager/rester.

    Løg og hvidløg svitses på pande.

    1 ds. Tun og 6 æg røres sammen. + Salt og peber.

    Halve Cherry tomater smides med på panden.

    Æggemassen hældes over.

    Puck “feta” klumper fordeles øverst.

    Kan evt smides i ovnen 10 minutter.

    Serveres med ristet rugbrød og gnave gulerødder.

    Ghidora84

    #25

    snowball42
    Bruger
    1.389 indlæg
    Offline

    Når jeg skal lave virkelig hurtig mad, så får vi frisk pasta med skinke eller kyllingetern.

    Opskriften er simpel, sæt vand over til pasta, gryde 2 smides en ½ boullionterning (kylling eller grønt), ca 1 dl mælk, lidt salt, peber og paprika. Varmes op, herefter smides tern i. Varmes op og jævnes til med en sovsejævner så det kan hænge på pastaen. Når pastaen er færdig blandes pasta og sovs sammen, velbekomme.

    Det er super hurtigt, og smager godt.

    Og tak for øvrige forslag, der er i hvert fald 2 der skal prøves af.

    #26

    Krael
    Bruger
    2.374 indlæg
    Offline

    #16 hvis du lige giver den en ordentlig røvfuld oregano og et enkelt hakket løg, så er det kongeæde.

Viser 11 kommentarer - 16 til 26 (af 26 i alt)
  • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.