onsdag, maj 22, 2019

1 PS 4 og 2 controllere?

Daily Rush Debat Platform PlayStation 1 PS 4 og 2 controllere?

 • Dette indlæg indeholder 7 kommentarer, har 4 deltagere og blev senest opdateret af  Timberjim for 1 år siden.
 • Forfatter
  Emne
 • #0

  3nickma
  Bruger
  4.275 indlæg
  Offline

  Hvordan fungerer det lige? Og skal der altid bruges en gæstekonto?

  Modtog min sekundære og identiske controller i går. Satte kablet i og den ser ud til at fungerer uden problemer. Så hvis jeg selv spiller, så er det ligemeget om jeg bruge den ene eller anden controller? Kan i hvert fald ikke se, at det skulle gøre nogen forskel.

  Lagde dog mærke til noget, som jeg ikke helt var klar over ved brug af begge controllere på samme tid. Kræver det godt nok, at der hver gang den bruges bliver oprettet en midlertidig gæstekonto? Som slettes efter brug?

  I morgen får jeg besøg, og vi skal spille A Way Out i LAN, hvor 2 controllere kræves. Så kan jeg spille og gennemføre samt optjene achievements, stats osv. på min PSN konto samt en sidder ved siden af og spiller, uden det påvirker mig?

  Prøvede lige kort at starte et spil Diablo 3 for mig selv. Der kunne jeg også fint bruge begge controllers, men troede den sekundære controller kunne vælge en af mine andre chars. Den sagde dog jeg kun kunne spille LAN og måtte oprette en helt ny char til Guest1.

  Er det noget med, at hvis jeg får besøg af nogen, som også har en PSN konto, så kan de logge ind og nærmest spille som var de hjemme, og selv optjene achievements, stats osv. på deres egen konto?

  Indtil videre har jeg altid kun spillet for mig selv med 1 controller. Nu har jeg så 2 controllere, og kunne da være sjovt nok, hvis der kom besøg, at man lige kunne spille sammen både med og mod hinanden. Vil dog helst ikke have, at det går ud over mit spil mht. progress, stats osv.

  Ved heller ikke om det er muligt at have en Gæstekonto til alle andre, og måske en Sekundær konto til en rigtigt god og fast spilleven eller evt. kæreste, hvor det hele så kører via min PSN?

Viser 7 kommentarer - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #1

  Lucky
  Bruger
  3.275 indlæg
  Offline

  Svært lige at regne ud hvad dine spørgsmål er ;).

  Det er rimeligt nemt og frit med ps konti til ekstra controllere. Har både min brors og sønnikes PS Plus kontoer oprettet på min så vi kan spille sammen, derudover ekstra offline kontoer til kæreste, datter osv.
  Og bruger også gerne guest kontoer hvis det bare er et spil fifa med en kammerat.

  Kort sagt kan du få det lidt som du gerne vil have det

  Ad nauseam

  #2

  aloC
  Bruger
  8.836 indlæg
  Offline

  Du kan oprette en “fast” gæstekonto du bruger til folk der er på besøg som ikke selv har en playstation. Har du nogle gode venner kan de sagtens logge ind på din PS4 og bruge deres egen PSN-login på din PS4 med din sekundære controller og som du selv nævner derved også selv optjene trophies etc.

  "I am Guybrush Threepwood and i wanna be a pirate!"

  #3

  3nickma
  Bruger
  4.275 indlæg
  Offline

  #1 Må lige prøve at uddybe det lidt nærmere

  #2 Hvordan er det lige sikkert?? Jeg har fandme ikke lyst til at besøge en kammerat og have mine PSN login oplysninger liggende på hans PlayStation! Det synes jeg godt nok lyder spøjst.

  Det vigtigste er, at jeg i morgen kan spille lokal coop i A Way Out hjemme hos mig med hver vores controller. I takt med vi gennemføre spillet vil jeg optjene achievements, stats osv. på min konto. Herefter kan Gæsten/Player 2 kontoen blive lukket.

  Hvis jeg opretter én “fast” gæste konto, som kan bruges af alle andre end mig, optjener denne konto så dens egne achievements, stats osv.? Og kan denne spille online som f.eks. Battlefront 2 via mit PSN medlemskab? Dog uden at ødelægge mine stats!

  Foruden min primære konto som kun jeg bruger til gaming, og en gæste konto til alle andre, kan jeg så også have en fast speciel konto til en super god ven? Som kan tracke sine egne achievements, stats osv. uafhængigt af min primære konto og gæste kontoen?

  #4

  aloC
  Bruger
  8.836 indlæg
  Offline

  #3 hvis han er en god ven er det vel ikke noget problem? Sådan kører min kammerat og jeg det.. der er jo også mulighed for at tilføje en 4-cifret pinkode man skal taste når man logger ind på konsollen som ekstra sikkerhedslag.

  Du kan sagtens oprette flere konti på konsollen. Vær dog opmærksom på at en gæstekonto ikke kan spille online hvis ikke der er tilknyttet en PSN konto til den.

  "I am Guybrush Threepwood and i wanna be a pirate!"

  #5

  aloC
  Bruger
  8.836 indlæg
  Offline

  Og ja, hver konto optjener sine egne trophies

  "I am Guybrush Threepwood and i wanna be a pirate!"

  #6

  aloC
  Bruger
  8.836 indlæg
  Offline

  Hvad sikkerhed angår er det op til dig selv at sikre kontoen fremfor konsollen. Sørg for at der skal skrives kode hver gang der købes noget og evt login kode på din konto på en vens konsol.

  Vær i øvrigt opmærksom på at det er den der starter spillet op der er “host” og bestemmer i mange spil. Når begge brugere er logget ind skifter man bruger ved at trykke på PS knappen på den controller man vi skifte til. Du kan så se på navnet i højre hjørne i PS menuen hvem der er den aktive bruger.

  "I am Guybrush Threepwood and i wanna be a pirate!"

  #7

  Timberjim
  Bruger
  3.773 indlæg
  Offline

  Det har lige siden udgivelsen af PS4, været et forfærdeligt system, Sony har stablet på benene, når det kommer til couch multiplayer. Nogle spil foregår det smertefrit i, andre (eksempelvis FIFA 18, hvis du vil spille co-op online mod andre) skal du være logget på en PSN konto med begge controllere.

Viser 7 kommentarer - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at kommentere på dette indlæg.