Mere end et årti i sammen indpakning. Så længe at langt de fleste af jer efterhånden ikke troede på at vi nogensinde skulle skifte ham. Nu er det nye Daily Rush her. Vi har knoklet i seks intensive måneder og nu tager vi så springet ud i det nye.

Med andre og lidt mere direkte ord: Velkommen til det nye Daily Rush. Vi har valgt at sende det i luften nu og også selvom vi har meget vi gerne vil tilføje.

Det gamle Daily Rush blev, selvom indpakningen ikke skiftede meget, konstant forbedret. Undertegnede har igennem de sidste ti år alene stået for over 800 revisioner af den “gamle kode”.

Det vil ikke ændre sig. Det site du ser i dag, er kun begyndelsen. Vi mangler stadig et gøre en del fora-sider færdige og især en mørke udgave (Dark Side) af siden vil en del af jer skulle undvære lidt endnu.

Jeg må dog takke især tre personer for at vi kan være i luften i dag. BruneBanan og Chrism har i den grad trukket læsset med daglige nyheder / anmeldelser og har været stor årsag til, at jeg har kunne hellige mig det i ser i dag.

Dertil har PBT stået for al database-arbejdet med at konvertere vores database og 15 års data. Sidst men ikke mindst også en tak til vores anmeldere og moderatorer, som udover at tage sig af deres normale opgaver også har bidraget med løbende feedback til dette projekt.

launch_back

Der vil være fejl på siden her nu. Det kan ikke undgås. Vi har derfor oprettet en dedikeret tråd i vores forum, hvor du kan bidrage, hvis du opdager noget som ikke helt virker. Du skal være mere end velkommen til at bidrage med ris og især ros.

Og jo – jeg fik det sidste ord på det gamle site

60 KOMMENTARER

 1. Nøøøøøøøøøøøj! Så skal man bare lige lære alt det nye at kende. Tillykke med det Phon og alle jer andre. Og mig selv og alle os.

 2. Wow… var nød til at tjekke min adresse 2 gange, ventede den normale side og fattede intet xD

  Men damn der en del man skal vende sig til herfra !
  Ser godt ud dog.

 3. Hov, jeg synes også der mangler et stort tak til Chrism! Han har om noget trukket et kæmpe læs med en nærmest konstant mængde af anmeldelser! Uden ham havde her i lange tider været mangel på content. Tak Chrism!

 4. Tak, BuNzAi, men jeg tillader mig lige at spille den bold videre til Timberjim, M og GuitarLars, som altså også har bidraget til udvalget af anmeldelser. Jeg er ikke helt på 2014-niveau, hvor jeg nåede 33 anmeldelser fra januar til december.

  There’s no “I” in “Team”

 5. Tak for bolden, Chrism, men jeg spiller den altså tilbage igen. Jeg triller kun rundt og laver de lejlighedsvise PC-anmeldelser, mens du og andre konstant er på med nyheder og andet godt guf!

 6. Noget af en ændring, men jeg tror at jeg er klar på det nye design, med de nye tider der kommer Tillykke med den nye side Phone, og resten af sitet der trækker læsset, det ser lækkert ud, og lige meget hvor meget det gamle fungerede, så er dette nye design kærkommen, nødvendigt og tidsberettigt. Men, at have været Dark side bruger siden dag 1, så må jeg klart anbefale at dette må blive prioritet 1 på din liste, det skær i mine øjne når jeg er herinde!! :-))

 7. Aprilsnarrrrrrrr!…eller vent

  Ser sgu meget nice ud, men skal selvfølgelig lige vende mig til det efter SÅ mange år med det gamle look

 8. Indtil videre er jeg ok med det. Så længe at der kommer et dark side skinn som lovet.
  Den mobile del er ok. Dog forkommer den mig ikke helt så snappy som gl-dr.
  Flot arbejde. ??

 9. Say what. Er på pinse ferie og kommer hjem til et chok. Mit gamle hjem er væk og istedet finder jeg dette nye og noget anderledes site.

  Hmm må hellere vente med bedømmelsen til jeg har brugt lidt tid her.

 10. hmm kommer til at kræve tilvænning

  men nice at der sker noget.
  Skal der nødvendigvis være så meget luft omkring alting. det kan godt virke noget fragmenteret og uoverskueligt.
  derudover så syntes jeg at det er meget synd at have reklamer ind mellem indholdet. det virker meget cheap.

  bare lidt konstruktiv feedback herfra, ser frem til forbedringerne

 11. Tillykke med det nye site. Ser frem til flere justeringer så sitet kommer til at spille 100%.
  Poster også lige for at se om min avatar er blevet ændret.

 12. Forstår ikke helt hvorfor alt skal åbnes i en ny fane – er det noget jeg kan slå fra et sted for det er da mildest talt en turn off

 13. Tillykke med det nye site. Det ser godt ud! – Jeg må indrømme at jeg for første gang i går besøgte DR på fjæsen, udelukkende fordi jeg var ved at blive lidt bekymret da klokken hastigt nærmede sig midnat. Det er længe at gå, uden at tjekke DR forum xD

 14. mine evner kan ikke finde ud af at skrifte profil billede og coverbillede.

  Vælger billede beskær. Det kommer frem. Men der er ingen gem knap ? hvis jeg ændrer til vis hvor det eneste sted er en gem knap er profil billede væk. Ligeledes med Coverbilledet.