Happy birthday to us!
Happy birthday to us!
Happy birthday dear Daily!
Happy birthday to us!

Daily Rush – Danmarks stærkeste gaming community – har forladt teenageårene; i dag har vi nemlig været online i 20 år. Det føles ret uvirkeligt, at det er to årtier siden Webster aka David Heinemeier Hansson og undertegnede søsatte det gode skib Daily Rush, men jeg har dobbelttjekket kalenderen, og den er altså god nok

Det har været 20 år med mange forandringer. Både verden omkring os og gaming som fænomen har ændret sig meget. Daily Rush i sig selv har også ændret sig; i dag er vi på femte version af sitet. Men én ting har været konstant: Daily Rush’erne og det fantastiske community, I er med til at skabe. Det er først og fremmest jer, vi fejrer i dag.

I samme åndedrag sender jeg en særlig tanke til Jan de Sousa aka Phonetic. Jan var i sine mange år som chefredaktør den drivende kraft bag Daily Rush, men som mange af jer ved, mistede vi ham alt for tidligt til cancer i 2018. I aften vil jeg på Daily Rushs fødselsdag løfte et stille glas til hans ære.

Fødselsdage skal fejres, selvfølgelig, og runde fødselsdage skal fejres ekstra meget. I anledning af de 20 år afholder vi derfor en konkurrence, hvor du kan vinde lækre fødselsdagsgaver fra den helt øverste hylde. Lad os kigge på dem!

Fra vores meget gode venner hos Sony PlayStation Danmark har vi en fantastisk præmie. Én heldig vinder modtager nemlig den gennemsigtige limited edition 500 Million udgave af PlayStation 4 Pro, som Sony udgav, da de rundede 500 millioner solgte PlayStation-konsoller:

Et vaskeægte samlerobjekt af en maskine, som kan få enhver PlayStation-fan til at savle. Udover konsollen kan man også vinde en kode til ét af disse spil til PlayStation 4:

 • Dreams
 • Days Gone
 • God of War

Men vent, der er mere. Fra den danske gaming-gigant SteelSeries kan du være heldig at vinde et Apex Pro TKL mekanisk gaming keyboard eller et Arctis 7 trådløst gaming headset:

Men var det så det hele? Nope. Én heldig vinder modtager den eksklusive og for længst udsolgte Doom Eternal Collector’s Edition fra Bethesda:

Kassen indeholder bl.a. den ultra cool Doom Slayer hjelm, Mick Gordons Doom (2016) og Doom Eternal soundtracks på kassettebånd og en lore book – udover selvfølgelig spillet, som er til Xbox One.

Troede du vi var færdige her? Forkert igen! Fra Activision Blizzard har vi denne mega nice statue af Mercy fra Overwatch:

Heroes never die! Statuen er cirka 35 cm. høj og vil pynte i enhver Overwatch-fans gaminghjørne.

Sidst men absolut ikke mindst har vi 10 Steam keys til co-op shooteren Deep Rock Galactic fra danske Ghost Ship Games. Vi elsker Deep Rock Galactic på redaktionen, og nu får 10 heldige Daily Rush’ere også muligheden for at udforske hulerne på planeten Hoxxes IV.

Her er alle præmierne samlet:

 • 1 x PS4 Pro 500 Million Limited Edition
 • 1 x Dreams til PS4 (kode)
 • 1 x Days Gone til PS4 (kode)
 • 1 x God of War til PS4 (kode)
 • 1 x SteelSeries Apex Pro TKL mekanisk gaming keyboard
 • 1 x SteelSeries Arctis 7 trådløst gaming headset
 • 1 x Doom Eternal Collector’s Edition (Xbox One)
 • 1 x Overwatch-statue (Mercy)
 • 10 x Steam key til Deep Rock Galactic

Og hvad skal du så gøre for at være med i lodtrækningen? Det er nemt! Kommenter herunder og del din bedste Daily Rush-oplevelse, skriv om den all-time sjoveste tråd, fortæl om din favorit Daily Rush’er eller noget helt fjerde.

Da konkurrencen er vores fødselsdagsgave til Daily Rush’erne, har vi besluttet, at man denne gang kun kan deltage, hvis man allerede har en bruger på Daily Rush, når konkurrencen starter.

Konkurrencen er åben frem til søndag den 3. maj kl. 12:00, så sørg for at skrive din kommentar inden da, hvis du gerne vil være med i lodtrækningen. Vinderne annonceres i Søndagsspilleren om aftenen søndag den 3. maj.

Held og lykke til deltagerne, og et kæmpe tak fra alle på redaktionen til præmiernes sponsorer: Sony PlayStation Danmark, SteelSeries, Ghost Ship Games, Activision Blizzard og Bethesda.

Det med småt: Du deltager i lodtrækningen, når du har kommenteret herunder og i øvrigt opfylder betingelserne for deltagelse. Der udtrækkes atten (18) vindere tilfældigt. Flere kommentarer øger ikke dine vinderchancer. Kun Daily Rush brugere, der allerede var oprettet den 25. april 2020 kl. 18:30, kan deltage i lodtrækningen. Kun brugere, der har kommenteret inden den 3. maj 2020 kl. 12:00, deltager i lodtrækningen. Nuværende medlemmer af Daily Rush-redaktionen deltager ikke i lodtrækningen. Vindernes brugernavne bliver annonceret på Daily Rush søndag den 3. maj om aftenen, og vinderne bliver også kontaktet direkte via Daily Rushs beskedsystem.

246 KOMMENTARER

 1. Det er eddermame stærkt! Tillykke til DR og alle os, det er mange år!

  Bedste DR moment må vel være da jeg skrev lidt artikler i sin tid.

 2. Stort tillykke. Daily Rush var faktisk et af de første sites jeg nogensinde stiftede bekendtskab med på det store WWW, da vi fik bredbånd tilbage i år 2000~.

  Et af mine sjoveste minder må være da jeg i en alder af 11-12 år havde det som min største drøm at blive skribent på Daily Rush. Det var dengang der var kanaler på sitet, kan tydeligt huske der bl.a. var en Black and White kanal som M Ajine stod i spidsen for og der var en Diablo 2 kanal m.m.

  Jeg kan huske at Jan/Phon sagde at man skulle skrive 3 fiktive nyheder, for at kunne blive bedømt og blive skribent, hvis man var god nok. Jeg prøvede ihærdigt efter bedste evne som den unge knægt jeg var. Tror endda jeg gav mig i kast med det et par gange, men desværre var jeg ikke god nok. Skribent herinde blev jeg aldrig. :-D. Phon gav mig selvfølgeligt konstruktiv kritik tilbage. Det er sgu mange år siden. Dengang man også hang ud inde på #DailyRush på QuakeNet. :-).

 3. Stort tillykke. Ikke selv den mest aktive bruger på sitet men det har været hyggeligt at følge med i diskussionerne og hjælper altid gerne til med sikre at vi ikke løber ind i problemer med udløbne certifikater

 4. Hvor er det bare stort altså.

  Jeg har været med stort set hele vejen, og Daily Rush har altid været mit go to, hver gang jeg åbner for browseren, og er det stadig den dag i dag. Det er sgu en bedrift, og jeg tager også et lille glas i Jans minde i aften.

  Ligesom nEmo, mindes jeg også min lange tid som skribent med stor glæde. På Quake 3 – selvom jeg ikke var særlig gammel =D

  Kæmpe tillykke til alle jer bag sitet og alle os taknemmelige brugere! Hip hurra!

 5. Tillykke med de 20! Vildt at der er gået så lang tid, mange af os er ved at være nogle gamle røvhuller

  Favorite all-time Rusher er selvfølgelig vores allesammens Jan. Jeg drikker også en skål for ham i aften. Ære være hans minde og kæmpe tak til hele DR holdet for mange gode timer og må det blive til endnu flere.

 6. Stort tillykke til et glimrende site. For mig er det bedste ved DR, at debatterne kan variere lige fra seriøst og brugbart, til en værre gang ævl. DR er et af de få sites som jeg scroller igennem på daglig basis.

  Fede præmier i øvrigt. Den PS4Pro er ret så lækkert

 7. Da Daszoeb fortalte om en tur i byen, som gik videre med nogle lettere skumle typer (mener jeg?) der fik ham til at betale en tur over broen og benzin. Så tog han vist også et tog, hvor der blev hevet i nødbremsen – et moment Daszoeb brugte til at smutte ud af togen. Har glemt hvorfor han skulle ud af toget på daværende tidspunkt.

  Historien endte vist med at “næste weekend spiller jeg bare age of conan”…

  Det var også i den historie jeg lærte at man kan hive lidt stærkere drikke ind til lukkede festivaller/koncerter ved at hælde det i isterninge poser og så klæbe det til kroppen.

 8. Tillykke, det for vildt at der er gået 20 år. Jeg kan huske at jeg snakkede med en skole kammerat om det gamer site jeg brugte dagligt. Hvor til hans svar var lol din n00b, det er på http://www.dailyrush.dk, at de seje drenge hænger ud, og så var jeg jo nød til at oprette mig der. Det var for mit vedkommende snart 16 år siden.

  I dag har jeg virkeligt et love/hate forhold til DR. Halvdelen af tiden føles debatten toxic AF. Men når månen står rigtigt og instrumental musikken udsender de helt rigtige toner, så falder hele DR i takt og i en ophøjet enighed spørger om 3 Sommersby var kolde efter 2 uger i fryseren. (https://www.dailyrush.dk/debat/emne/smaafrossen-oel/). Og det gør bare det hele værd

 9. “Bliver I også helt vilde, når de nye 1. semester piger begynder på jeres skole?”

  – Det gjorde korkybitch i hvert fald! Hans tråd om semester pigerne får altid et smil frem hos mig når det regner udenfor. DailyRush har haft nogle sjove indlæg gennem årene, som har været et godt tidsfordriv når man holder pause fra gamingen.

  VampiricEye’s Let’s play LUPA har også været en stor inspiration for mig i voksenlivet.

  Og tillykke med de 20 år i 2020!

 10. Gz med de 20 år!

  Har været herinde i næsten 15 år, hvis ikke mere! Mit bedste øjeblik er helt klart fra bluray / HD DVD tiden med Stoffers vs. DR Hold da kæft hvor var det sjovt, at se hans korstog herinde.

  Har haft et love/hate relationship til DR også.. før i tiden, omhandlede det nærmest om, at slagte hinanden mest muligt.. hold da kæft nogle skænderier der har været herinde! Sjovt har det været men er glad for, at der er kommet mere ro på feltet.. Måske i takt med vi alle er blevet ældre? Men i hvert fald.. Tiden med Stoffers og hans korstog står solo klart for mig

 11. Jeg har haft mange gode minder på DR og ikke mindst på #quakenet i løbet af de snart 20 år jeg har været med.

  Jeg vil vælge min første møde med DR. Hvor jeg blev halvt tvunget til at tilmelde mig DR af en lidt ældre kammerat som var min primære indgang til sådan lidt mere seriøs gaming. Vi skulle være med i DRs starcraft ladder.

  Vi var til LAN på det HTX gymnasium hvor han var elev. De havde 256kb internet!!

  Jeg var nu ikke noget starcraft geni (hverken dengang eller nu). Men jeg opdagede at der var et fedt quake community, hvor jeg brugte ufattelige timer i AQ2 dengang

  Tillykke DR 🇩🇰

 12. Stort tillykke til DR og alle herinde selfølgelig.

  Satme noget af en præmie omgang i har fået samlet her.
  Ser jo helt vildt ud

  Tiden flyver, der står godt nok 2003 i min profil, men stalket her allerede den gang det stadig hed Quake.dk, så det sq mange år på det her site og med mange af de samme folk.

  Og så lige en stor tanke herfra til Phonetic

  Der burde næsten være en fysisk fest for DR, hvis det ikke havde været for det corona pis.

  Nogen at de ting jeg husker bedst når jeg tænker på DR er bla. jeg var med til en DR fest over i jylland en gang for mange år siden hos bananen, kom helt fra københavn af
  Det var god spas selv om jeg kun

 13. Øhh laver lige en dobbelt post, for #14 sletter halvdelen af min post hver gang jeg redigere i den? Bug?

  Stort tillykke til DR og alle herinde selfølgelig.

  Satme noget af en præmie omgang i har fået samlet her.
  Ser jo helt vildt ud

  Tiden flyver, der står godt nok 2003 i min profil, men stalket her allerede den gang det stadig hed Quake.dk, så det sq mange år på det her site og med mange af de samme folk.

  Og så lige en stor tanke herfra til Phonetic

  Der burde næsten være en fysisk fest for DR, hvis det ikke havde været for det corona pis.

  Nogen at de ting jeg husker bedst når jeg tænker på DR er bla. jeg var med til en DR fest over i jylland en gang for mange år siden hos bananen, kom helt fra københavn af
  Det var god spas selv om jeg kun var en ung dreng den gang og nok var lidt tilbageholdelse. Glemmer nok aldrig nogle af de personligheder der var der haha, specielt Tåger her inde fra, spøjs men super fed fyr

  Og så der forummet generelt, har godt nok brugt det meget igennem årene, man kan altid få svar på sine ting, og det er også et godt sted at få luftet ud hvis man har noget på hjertet.
  Har selv været igennem en del ting de sidste par år, og nogen gange er det bare rart at kunne skrive hvad man tænker og få et respons på det fra folk der ikke kender en og regere ud fra det.
  Så tak til jer alle på DR for at ha lyttet og for at være et super community med gode mennesker bag.

  Af tråden og diskussioner jeg husker bedst herinde fra må nok være Stoffers BlueRay drama
  Og så nogen af Daz, historier.

  Når men tror ikke jeg har så meget mere at sige lige nu ud over jeg syntes du gør det super godt herinde @pbt Og så Tillykke igen til DR

 14. Tillykke DR med de 20 år. Godt gået😄
  Quake Indlæg.
  Elskede det spil, brugte meget tid på at tweake Q1 scripts/skins.

  Stor tak til nuværende/tidligere DR “ansatte“

 15. Bedste oplevelse må være første gang den 100 push ups udfordring kørte og jeg ivrigt hver dag tog en masse armbøjninger. Det var sjovt at være med og følge andres deltagelse. Eller den gang jeg photoshoppe Stoffers bil, en Chrysler Neon, og skrev alle de ting han havde “i stald” på siden i bedste fast and furious stil.
  Men ellers bare mange gode minder

 16. Stort tillykke, nogle af de bedste minder for mig er klart DBB ine episke fortællinger om ex shampoen, var flad af grin. Syntes i gør det godt med at køre dette videre.

  Plus vil da gerne prøve at vinde en ps4 har aldrig eget sådan en fætter, bare nintendo så langt her i huset

 17. Tillykke med 20 år – det er alligevel en del år for et website!

  Husker nok bedst at bruge uforhodvis lang tid på at browse igennem WoW screenshots omkring release:
  https://www.dailyrush.dk/artikler/gallerier/world-of-warcraft-pc/

  Et andet lille ‘minde’ er at i mine yngre dage på Dailyrush, forstod jeg slet ikke hvordan Sven_Bent kunne være så ringe til at ramme tasterne når han skrev et indlæg.
  Efter jeg selv er blevet en mere moden herre, har jeg dog fundet ud af at skyldtes en cost/benefit analyse, da jeg selv har tillagt mig en lignende tendens når jeg skriver på min telefon.
  Kan folk forstå hvad jeg skriver – så er det tilstrækkeligt!

  P.S.
  Hvordan pokker bruger jeg de skønne gamle Dailyrush smileys? Synes at de plejede at dukke op af dig selv ved b

 18. Tillykke – 20 år er sgu alligevel godt gået for et community.

  Bedste minde – faktisk svært at svare på.
  Tiderne i de gamle Quake/CS dage.
  Brunebanan der blev stalket på sin uddannelse og skulle hjælpe med at score damer og agere wingman.
  Eller Apple event trådene, hvor Phon altid var aktiv og chattede.

 19. Stort tillykke – wauw!. .. og flot konkurrence i har stablet på benene til at fejre det!

  Først sender jeg også en tanke til Phonetic – man var aldrig i tvivl om at han levede og åndede og kæmpede for DailyRush til det sidste.

  Mit favorit “øjeblik” på DailyRush var nok i Quake tiden hvor klaner blev oprettet her, turneringer blev arrangeret. server blev aktive igennem DailyRush og diskussioner gik højt

  Det var også en god tid da jeg var en del af moderator teamet, for det var en god følelse at være med til at bevare dette forum i en god tone!

  Jeg har været med i mange år og har aldrig kunnet slippe DailyRush. Tror ikke jeg har været online siden starten uden DailyRush lige skulle besøges hver gang og jeg kan ikke se det skulle stoppe!

  Stort tillykke! og respekt herfra for at holde det kørende

 20. Stort tillykke Dailyrush. Har været med siden 2004 tror jeg og har logget ind næsten daglig, samt har været min Startside siden start.

  Har mange gode minder herfra og en masse støtte fra folk herinde i hårde tider, feks fornydeligt i en tråd vedr børn.

  Aner ikke hvad tråden hedder, men en af dem jeg har grint allermest af må være en tråd omhandlende hvordan folk gik på toilettet, der kom simpelthen så mange gode velformulerende kommentar ud af det. ville ønske jeg kunne finde den igen

 21. Stort tillykke med de 20 år Daily Rush.

  Jeg har selv været med siden 2001. Jeg var skribent i et par år omkring 2002-2003, og har både før og efter tjekket siden daglig.

  Jeg har solgt adskillige ting til brugere herinde, og købt mindst ligeså meget af andre. Herinde er der altid en fornuftig kommentar eller en anden synsvinkel på en problemstilling.

  Der er mange gode minder, både hvad angår historier men så sandelig også kommet til udtryk via de mange skæve personligheder vi har haft herinde igennem tiderne.

  Et community er først komplet, når det har sin egen humor, og herinde skal man bare skrive negleklipper eller instrumentalversion, så vælter det ind med sjove kommentarer og gamle grin.

  20 år mere?

 22. #27 Er nok en af de få herinde der aldrig rigtig har fanget det sjove i negleklipper.. men nok fordi jeg ikke har set den originale tråd eller kan huske den /hide

 23. Tillykke, DR er det site som jeg har besøgt længst tid og stadig jævnligt besøger (udover måske eb). Rigtig godt gået efter FB og YouTube efterhånden har slugt alle andre niche sites besøgende.

 24. Tillykke!
  Det at starte nyt arbejde og opdage at man har en rusher eller 2 som kollegaer, det gør pludselig ens verden en smule mindre og mere hyggelig.

 25. Tillykke med det! Min bruger er ‘kun’ lidt over 10 år gammel nu. Det er jo som at læse en fremmed persons kommentarer, når jeg kigger tilbage nu.
  Det har altid været fedt både at læse de gakkede historier, som man næsten ikke tør tro på og de gode råd man altid kan finde (og give) om alt mellem himmel og jord.

  20 mere!

 26. Tillykke!

  Quake tiden, med klaner i forummet og da forummet var på sit højeste, med “Stoffer” og alle de indlæg det affødte direkte af ham og indirekte om ham xD

 27. Først og fremmest, kæmpe stort tillykke! Det gør mig stadig ked af det hver gang jeg kommer i tanke om Jan, og at han ikke er i blandt os mere Jeg føler lidt jeg altid har haft en bruger herinde, og kommer her stadig dagligt og læser artikler og forum Det vil nok altid være sådan.

  Det er svært at komme i tanke om favorit tråde eller personer herinde, der er alt for mange til at tælle igennem årene.. jeg cringer mig selv halvt ihjel når jeg går ind og ser mine gamle tråde (advarsel hvis i har en gammel bruger på siden, don’t do it) xD!

  Tak for alle de nyheder der er leveret igennem årene, alle de fede diskussioner i forummet og al den fantastisk drama der også har været her igennem årene Dailyrush længe leve!

 28. Stort tillykke med fødselsdagen!

  Det er svært at pege på en ting, der er mit bedste minde. Jeg tror jeg som helhed vil pege på de mange debatter i forummet, som både har fået mig til at grine, blive eftertænksom, analyserende og til tider også fået mig helt op i det røde felt. Der er så mange meninger i forummet om spil, politik osv., men på en eller anden måde formår vi, som regel, at lande på en god måde og alle være enige om at være uenige om diskussionen, men enige om det fantastiske i at kunne debattere herinde.

  Skål for mange gode år fremover!

 29. Kæmpe til lykke til DailyRush….. og til de næste 20 år !!

  Den bedste gaming site i Danmark. Jeg har så mange gode oplevereelser, her. Om det så er helt tilbage til Quake3 tiden, hvor jeg fanget en beta server af Wolfenstien
  dailyrush.dk/nyheder/wolfenstein-beta-server/
  Eller hvad med alle de fantastiske anmeldelser, som dem fra BruneBanan, eller hvad med den helt igennem super hjælp man altid kan få her. Folk er her og hjælper. Jeg elsker sgu DailyRush.

  Til de næste mange år … Tillykke !

 30. Hurra! Der er alt for mange ting at vælge i mellem som det bedste, så jeg kan faktisk ikke komme på én ting jeg vil fremhæve. Jeg besøger stadig siden mindst en gang om dagen, så det er dejligt at det stadig kører så godt efter al den tid.

 31. Stort tillykke til DailyRush. Var ikke med fra starten, men 17 år og lidt til er det da blevet til.

  Er stadig så mange legendariske tråde herinde, er svært at vælge en favorit.

  Skål for 20 mere.

 32. Tillykke til jer / os alle sammen!

  Kan stadig huske i gamle dage når man var til lan og fik boostet sin forbindelse hos cybercity, så var det dailyrush man testede forbindelsen hos! Altid smæk på serveren!

  Et af mine sjoveste minder var da jeg modtog en negleklipper med posten!

  Derudover har Den Brunebanan og Dasz nok givet mig mest underholdning her på siden…

  Tak for alt.

 33. Kæmpe tillykke, hold da op hvor går tiden stærkt!

  Kan huske jeg første gang stiftede bekendtskab med DR tilbage i starcrafts storhedstid. Sidenhen er det godt nok blevet til mange timer brugt på de fantastiske forums.
  Det minde som får mig til at smile allermest eller bedste minde er dengang da Pink side blev lanceret Jeg var ved at spytte kaffe ud over skærmen da min startside pludselig var helt pink
  Generelt synes jeg altid at alle i gutter, som driver DR leverer høj kvalitet! for ikke at tale om feedback på forums.

  Min bedre halvdel havde i en årgang for vane at spørge om “der ikke er nogen på dine forums” som kunne svare på et spørgsmål. Det siger bare lidt om DRs alsidighed

  Jeg håber der kommer mange gode år fremover.

 34. #37 Jeg er ikke 100% sikker, men jeg mener quake3.dk startede i slutningen af 98 eller starten af 99. Vi blev først til Daily Rush i april 2000

 35. Stort tillykke til DR. Det har nok været DenBruneBanans anmeldelser og historier fra dagligdagen som har givet mig flest grin gennem årene. Af en eller anden grund husker jeg stadig at han postede følgende video som jeg døde af grin over: https://youtu.be/cKNzEvK_5u8

 36. Kæmpe stort tillykke til DR! Og ja, egentlig til os alle. Det er sgu imponerende, at folk har holdt ved så længe. Desværre er nogle af “de store” faldet fra igennem årene (ingen nævnt, ingen glemt), men alt i alt klarer vi os da vist stadig ganske godt.:)

  Man kommer selvfølgelig ikke udenom at tænke på Jan. Han er bestemt savnet.

  Bedste minde er jo umuligt, da der er så mange gode stunder at hive fat i. Et eksempel er denne tråd: https://www.dailyrush.dk/debat/emne/soeger-billede-af-fyr-med-pose-paa-hovedet/

  Billederne er desværre væk. Men alle endte med at tage billeder af sig selv med poser på hovedet. Og Dasz toppede den så lige med et billede, hvor han ikke var iklædt andet end plastikposer.:D

  #11 Hehe, jeg er da glad for, at jeg har bidraget positivt med et eller andet.;)

  #15 Jeg var også til den fest i Bananens lejlighed.:) Jeg husker også i hvert fald Syno og Taager. Og så Bageren med hans freaky 3-finger system i GH.

  Ps.: Jeg er stadig bitter over, at jeg ikke vandt de 500kr. Ikke for pengenes skyld, men for æren. Da vi var nede på 3 timer, satte jeg alarmer om natten og ødelagde min nattesøvn i flere dage. Og så var der lige én fucking bytur, hvor en rus skulle soves ud, og så var der ingen andre, der holdt skansen. Argh!!:D

 37. Så er DR squ ikke tenager længere – det er jo rimelig vildt, tillykke!

  Jeg startede herinde med at bede om hjælp til en folkeskole opgave, skulle vist lave et HL map men så fandt jeg ud af der var et Diablo forum, hvor man kunne finde folk at trade items med, det var noget der skulle planlægges dengang, fordi man ikke bare var online 24×7 når man blot have 56k Det var tider.

  Dem jeg spille D2 med blev så til CS buddies, men da vi stank til besluttede vi os for at spille BF42, og det var sgu nogle nice år med battlefield hvor man turnerede rundt for at spille LAN turneringer.

  Siden har jeg bare hængt ud herinde, læser stort set ikke nyheder, kommer her kun for forummet, fordi indlæggene er så alsidige og i min optik faktisk overvejende interessante

  Bedste tråd, den er sgu svær med Dasz skal næsten have titlen, jeg husker noget med en kano/kajak på hans altan han ikke kunne huske hvordan var havnet der

 38. Stort tillykke! Fedt, at vi stadigvæk er online and going strong! 💪🏼💪🏼🙏🏼

  Mit er egentlig ikke et decideret minde, selvom der bestemt også er en god håndfuld af dem. Det er en følelse. Følelsen af spænding hver gang jeg checker ind på DR – hvilket jeg gør mindst 5 gange om dagen. Det er det eneste site, der konsekvent har holdt min interesse fanget, siden jeg fandt DR tilbage i 2006. I en tidsalder, hvor det bliver sværere og sværere at fastholde interessen i noget som helst i mere end 2 minutter ad gangen, synes jeg, det er imponerende, at DR stadigvæk i dag formår dette – for mig og mange andre. Vi diskuterer alt herinde og det er herligt. Også selvom bølgerne til tider går lidt højt trods det er der stadigvæk plads til alle typer, og det er sgu befriende.

  Tak for det, DR. Lad os snuppe 20 år mere ✊🏼

 39. Bedste oplevelser er community’et, du kan med 99% garanti få hjælp/svar/gamer buddy’s eller hvad fanden man nu søger igennem her.

  Tillykke med de 20!

 40. tilykke med de 20 år – jeg har ikke været den mest aktive, men næsten dagligt lurket på sitet.
  Kan ikke huske hvorfor jeg i sin tid signede op som bruger her, men vil tro det havde noget at gøre med world of warcraft betaen tilbage i 2004 – passer i hvert fald med sign up date

  skål for 20 år mere!

 41. Tillykke med de 20 år! Min bedste oplevelse er den dedikation der er blevet givet af alle på redaktionen i forhold til at give interessante og relevante nyheder som er svært tilgængelige andre steder, jeg er personlig ikke særlig aktiv på forumerne men jeg kan fornemme engagementet fra alle involverede og det er en fornøjelse at være bruger!

 42. Jamen tillykke med de 20 år tiden går

  Den bedste oplevelse var da Redspeed Fik +20 andre bruger imod sig i en tråd jeg kan ikke lige huske den men kæft det var sjovt at læse

 43. Stort tillykke til siden! Vildt at den har kørt så lang tid, og vildt for mig selv at den har været et fast sted lige at tjekke i næsten lige så lang tid (!).

  Det minde som står stærkest for mig var da jeg holdte en DR fest heroppe i Aalborg for efterhånden mange år siden (tror det var 2007/2008). Fedt at se at folk kom fra hele landet, og det var sgu sjovt! Rent tilfældigt faldt jeg over billederne for nyligt 😊.

  … Sender også en tanke til Jan – det var et kæmpe chok for mig at han pludselig (jeg anede ikke han var så syg) gik bort. Nåede aldrig at møde ham i person, men det føltes alligevel som at en person i min omgangskreds gik bort.

  Edit: Nå ja, en

 44. Nå, sitet sletter det jeg redigerer… Det jeg ville tilføje er at DR på unik vis har dokumenteret mange brugeres transition til voksen livet – ikke et minde men mere en fascinerende tanke 😊

 45. Umiddelbart det bedste ved sitet er den diversitet der er imellem brugerne og de historier der er kommet ud af det. Derudover de memes der er startet – negleklipper, slaskende æselpik osv.

 46. Kæmpe stort tillykke!

  Det er sjovt at se hbordan folk er vokset. Nu bliver her diskuteret aktier, juridiske ting og ikke så mange Daily Rush fester, vilde beretninger fra byture og frags i Q3.

  Og kæmpe tak til holdet bag!!!! Og ikke mindst Phonetic for at være drivkraft bag ånden her, og holde det i live så mange år og bygge bygge noget der har kunnet leve videre selv efter hans død!

  Jeg vil bare sige et ord: negleklipper.

 47. TILLYKKE!!!

  Det er jo ikke nemt at pinpointe den bedste oplevelse.. DR er bare et godt sted både at lurke, finde inspiration.. bliver jo ved med at komme tilbage og lure efter mange år efterhånden

 48. Tillykke !

  Mange gode minder herinde fra. men højde punktet, er nok Dazoeb’s (ikke helt 100 på det navn) indlæg om alle de absurde situastioner han fandt sig selv i, og de efterfølgende kommenrare; Eller Stoffoers kamp om at få os til at se lyset.
  Desværre husker jeg det som at begge personer forlod os i frustration :S

  Men kan roligt sige det helt klart er min favorit dankse forum, men løbende inspiration til underholdning i form af andmeldelser med mere. Håber i kan holde den kørende !

 49. Kæmpe tillykke til DR 🎉 Næsten halvdelen af mit liv har DR været en del af hverdagen og kommer her stadig pga. det fantastiske og sammentømrede og hyggelige community.

  Det er altid et højdepunkt når der bliver fortalt crazy historier herinde fra det virkelige liv. Et par højdepunkter:

  @ken-the-killer der blandede hash i is med en kammerat, men de endte med at dele isen med lidt flere end planlagt: https://www.dailyrush.dk/debat/emne/fars-foerste-sygedag/

  @daszoeb der uopfordret fortalte om, hvordan han fik en bøde for at skide i en port https://www.dailyrush.dk/debat/emne/sidder-du-og-skider/

  Og for at fremhæve nogen brugere, så har @costanza og @denbrunebanan også været leveringsdygtige i fantastiske (røver) historier igennem årene. Der har været utallige gode diskussioner om hardware (forsættes) genn

 50. (fortsat) gennem årene med @sven_bent ofte indblandet og med skarpe holdninger fra @redspeed93.

  Folk søger også ind imellem råd om nogen ret tunge ting fra det virkelige liv herinde og ofte kan man få velment og brugbare inputs herinde – DR er også en slags familie

  Endelig hatten af til alle de frivillige der gennem årene og nu holder hjulene kørene på DR – stor tak til jer! Og ja en vemodig skål til Phonetic, der var en ildsjæl og hjertet for DR i mange år.

  Håber DR kan blive ved i mange år endnu – elsker stedet for sin sjæl og de fantastiske
  brugere, der gør det værd at besøge hver dag!

 51. stort tillykke daily rush
  skriver ikke så tit her inde men er inde hver dag og læse og kikke på nyhedder og
  alle jeres indlæg har virklig hygge mig med denne side som jeg ser som den bedste
  gaming side

 52. Kæmpe tillykke til Daily Rush! Omend jeg ikke har været med på rejsen siden årtusindeskiftet, er det dog stadig blevet til hele 13 år.

  Kæmpe tak til alle dem der igennem årenes løb frivilligt har holdt sitet kørende. Det har været, og er stadig, et af de sites der bliver tjekket på næsten daglig basis.

  Lad os tage 20 år til!

 53. Stort tillykke til DR!

  Knap en måned til jeg selv har 20 års jubilæum herinde. Wow.. Halvdelen af mit liv. Vildt nok at tænke på!

  Jeg var selv en af tilflytterne fra teamladder.dk og gik dengang under navnet DeathTutor (yeah!) og var del af Starcraft klanen Jackals. Det virker som en evighed siden nu..

  Der er rigtig mange minder igennem DR tiden. Dazoeb’s røverhistorier, Stoffers korstog, en helvedes masse diskussioner, mange lyspunkter også ligeså hvor DR altid har været klar på gode og velmente råd. Er der egentlig den profession vi ikke har repræsenteret herinde og som ikke på et eller andet tidspunkt ikke har givet råd ud til folk i vildrede?

  Alligevel må mit personlige highlight være et, som jeg flere gange har taget tilløb til at skrive om:

  Overgangen fra Jan’s tragiske død til det nuværende DR med PBT ved roret.

  Jeg synes PBT har gjort det fremragende efter sin overtagelse af styrpinden. Nyhederne har været støt kommende, der har været mange nye initiativer og stedet har absolut ikke faldet fra hinanden. Tværtimod. Det kunne kun have været sket, hvis der var en som havde samlet tøjlerne op, holdt dem stramt og med tålmodighed ført sitet fremaf. Godt arbejde, PBT!

 54. Stort tillykke til DK’s stærkeste gaming community.

  Jeg er new comer og fik noget af et chok, da jeg tog plunget ned i trådsumpen. Den første debat, jeg faldt over, handlede om utroskab, og der blev diskuteret heftigt, om hende fra arbejdspladsen skulle A: have en svingtur i analslyngen eller B: en ordentlig omgang med negleklipperen, gisp.

  Folk er dog rigtig hjælpsomme herinde. Tænker tit: “Nu bliver det interessant at se, hvad SturmGhost vil sige (til det hersens juridiske problem)”. Men også mange andre byder ind med deres specialviden, det er så fedt. Jeg har for nylig selv fået hjælp til at købe bil.

  Tak til Daily Rush journalisterne, jeg synes, I skriver noget lækkert indhold på meget højt fagligt niveau.

  Hurra.

 55. Først, hjertelig tillykke med fødselsdagen DR!
  Du har været der for mig de sidste 18-19 år og har tidligere været en central del af min ungdom og dagligdag.
  Dette projekt har ikke været muligt, uden alle de ildsjæle, der har lagt mange mange timer og en masse penge fra deres egne lommer, i projektet helt fra start. Starterne er blevet nævnt i OP, men synes også alle de frivillige skribenter og nyhedsbringere skal have en stor tak. I har gjort jeres arbejde uden at forvente noget som helst retur og flere af jer har måske aldrig mødt en anden person fra DR ‘in real life’. I gør det bare, fordi I har tid og lyst. Tak!

  Det er ikke svært, at finde på noget at skrive, hverken om sjove tråde, brugere

 56. Stort tillykke til os alle.

  Der har godt nok været mange sjove tråde og mindre sjove, og det er noget af det jeg elsker ved dette site. Jeg elsker der er plads til alle her inde.

  Mega godt gået til hele crew’et så fedt i har og holder det kørende. Skide godt arbejde.

 57. Tillykke til DR! Hurra!

  En tråd jeg aldrig glemmer, jeg husker dog ikke navnet, var hvor præmissen var at OP udlovede en pengepræmie til den person som lavede det sidste svar som fik lov at stå i X antal timer/dage. Så hver gang en ny person kommenterede startede timeren forfra. Jeg tror det blev en af DRs længste tråde, og jeg mener faktisk at mods til sidst måtte gå ind og låse den da den eller var fortsat for evigt xD

  For 20 år mere!

 58. Kæmpe stort tillykke med de 20 år. Jeg har smidt 18,5 år i min DR-profil, så selvom jeg har stemmeret herinde, er jeg dog endnu i mine teenageår.

  Der er flere åndssvage og mindeværdige forumtråde, end jeg kan tælle på samtlige af mine lemmer, både i form af negleklipperen, instrumentalversionen, pengepræmie-tråden, 1. semester-pigerne… Listen er jo nærmest uendelig, og jeg kan stadig få et godt grin ud af dem i dag.

  De stærkeste minder har dog på en eller anden måde inkluderet Jan, når vi har snakket i kulissen om hvad der rører sig i branchen, og vi både hver især og sammen har prøvet at pille pressemeddelelser, E3-præsentationer og andet PR-ævl fra hinanden. Det var altid med en god portion ærefrygt, når jeg vovede pelsen ved at fortælle Jan at han tog fejl omkring et særligt emne, men han var da heller aldrig bleg for at ytre et behersket “huh, du havde sgu ret”, når han godt kunne se han var galt på den.

  Den slags samtaler er der selvfølgelig ikke så mange af i dag, men DR-ånden, som han nærmest enemand har etableret, lever stadig i bedst velgående i forummet, og jeg kigger også med hver eneste dag, i håb om at den næste tåbelige diskussion oprettes, og i sit eget tempo kører af sporet.

  Alt det bedste til Daily Rush, de andre medlemmer af redaktionen og ikke mindst Rush’erne der slavisk følger med herinde!

  You guys are f@¤&ing family!

 59. Tillykke til os alle. 😁

  For 20 år siden var DR /quake3.dk med til at sætte en masse danske gamere sammen på kryds og tværs i vores land, som alle havde en fælles interesse i q3. Det har, tror jeg, mange fået en god oplevelse ud af i deres teenage år eller starten af 20erne.

  Klanhjemmesider og servere og så naturligvis forum og irc bandt os sammen i et, til tider, lettere aggresivt fællesskab.

  Har i set man kan se sine egne kommentarer fra for 20 år siden? 16 årige mig var sgu ikke altid lige skarp. 😁

  Her er til 20 år mere. Ses når jeg er 56.

 60. Stort tillykke med de 20 år, har altid været en af de sider, der lige skulle tjekket næsten dagligt. Både på grund af nyheder, anmeldelser og selvfølgelig forum hvor blandt andet Daszoeb historier var spændende læsning.

 61. Fedt. Stort tillykke – jeg håber vi fortsætter de næste 20 år

  DR skal lige tjekkes en gang om dagen – både nyheder og forum. Er dog ikke super aktiv i forums, men læser gerne med fra sidelinjen – der er mange spændende diskussioner, også de dybe og personlige

 62. Kæmpe tillykke med de 20 år
  Kan se min bruger er fra 2011, men har nok været “hang-around” siden start 00’erne.
  Jeg er dagligt forbi for at se hvad der sker i forummet og læse nyheder

  Det er nævnt nogle gang før, men Stoffers utrættelige bipolare kamp mod alt og alle herinde står lysende klart! Det vil for altid være de bedste tråde

  /Klaus

 63. Stort TILLYKKE til DR

  Har været med en stor del af vejen, og det som altid har været min primære grund til at hænge ud på siden, er alle de fantastiske brugere der har været igennem årene, og hvad de har delt med os andre.

  DenBruneBanan (aka Dennis) har altid underholdt mig med hans spilanmeldelser og store passion for gaming, og ikke mindst hans mange uheld med knubs til følge.

  Stoffers utrættelige kamp under den store format krig, var dælme god underholdning.

  Daszoeb vilde byture er jo nærmest legendariske.

  Sven_Bent imponerer som DR’s hardware guru og med sin manglende evne til at rette sine mange indlæg for stavefejl. Han bliver ofte tilgivet da han er DR’s svar på Chuck Norris.

  VampericEye med hans store passion for Nintendo og hans lyst til at lege med agurker for rullende kamera

  Mange flere kan nævnes ikke mindst Mr. DR aka Phonetic. Tak til jer alle for at bidrage.

  Det som slår mig er at jeg faktisk ikke kender nogen af jer fysisk, men alligevel føles det som om man har kendt jer i mange år.

  Ser frem til 20 år mere

  Hip Hip Hurra

 64. Jeg har ikke en dailyrush oplevelse der står ud. Når man læser igennem kommentarerne i konkurrencen dukker alle de nævneværdige tråde og sjove ting op. Jeg har haft mange grin på dailyrush igennem min ungdom. Tak for de 20 år.

 65. stort tillykke med fødselsdagen.

  Her er altid sjove indlæg, sure gamle mænd, og gode historier herinde.

  Blev selv helt glad da jeg fik en key til doom af en anden bruger herinde i en lodtrækning

  Men historierne er jo mange, og dailyrush er en fast fane i min browser i hvertfald

  God vind fremover

 66. Stort tillykke med de 20 år. hold da op som tiden flyver, selvom jeg desværre ikke har været med hele vejen.

  Selvom bare en Daszoeb utallige røverhistorier nok burde være på top over favorittråde, så er min favorit alligevel, dengang min gode IRL kammerart for mange år siden fik forvandlet Dailyrush til et panel af dating eksperter, da han udgav sig for at være en stakkels forelsket 16-årig.. Selvom hans nummer blev afsløret relativt hurtigt, så var det sjovt mens det varede, og det var også en af de første gange en forumtråd blev nævnt i nyhederne på sitet. Sidenhen har flere og flere luftet deres kærlighedsliv på sitet, men denne var en af de første der virkelig fik Dailyrush’s hold af håbløse romantikere ud af busken

 67. Stort tillykke DR! Vildt at siden er 20 år gammelt.

  Hvis jeg blev bedt om en forklaring på hvorfor DR er den side jeg dagligt tjekker, er svaret “Fordi det er DR”.

  DR er et velkendt tankskib, der nok skifter kurs, men gør det stille og roligt og altid fremad. Selvom brugerne langsomt skiftes ud, er tonen og mangfoldigheden stadig den samme.

  Man kan diskutere, forundres, grine, græde, græmmes og meget andet på forummet. Der er svar på alt mellem himmel og jord – og en gang i mellem en tråd der stikker helt af. Der er for mange guldkorn at vælge mellem.

  Anmeldelserne er gennemarbejdede og oser af entusiasme og ønsket om at formidle på højeste niveau. Det er fedt at læse! Baseret på jeres artikler, har jeg købt spil, hardware og senest brætspil. Tak for anbefalingerne og tak for indsatsen!

 68. Kæmpe tillykke til DR

  Jeg har selv været her siden 2006 og kigger stadig dagligt på siden. Jeg er langt fra så aktiv i debatterne som engang men får stadig et godt grin fra tid til anden ved at læse dem der kører.

  Det er nærmest umuligt at skulle udpege en favorit tråd eller Rusher, der er så mange der har haft stor indflydelse på min gang herinde.
  En af de ting jeg dog tilskriver DR som værende meget vigtigt i mit liv er da xcan herinde fra sætter en Minecraftserver op som jeg med tiden kommer til at spille på. Jeg tror aldrig jeg ville være faldet for et sådant spil hvis det ikke var fordi jeg havde udsigt til at spille med andre Rushere. Da jeg endelig joinede var de fleste dog stoppet igen, men servveren blev kørende og nu har jeg efterhånden lagt 9 år af mit liv i at gøre den til et fedt sted at være. Jeg fik venner derinde som jeg mødes med en gang eller to om året, alt dette ville ikke være sket hvis det ikke var for DR.

  Men udover det har jeg også handlet med folk herinde flere gange, foræret øl til deltagerne i Skive Festival, spillet sammen med jer i forskellige spil som lige var “det nye” på daværende tidspunkt, støttet jeres kærester med stemmer på diverse afstemninger, svaret på jeres spørgeskemaer og utallige andre småting som alle sammen er med til at give stedet her liv.

  SÅ til slut: tillykke til DR og TAK til DR og alle jer der er med til at biddrage herinde, på godt og ondt.

 69. Daily Rush er en af de eneste gaming sider jeg holder øje med og det må være det bedste ved DR. Jeg synes forummet er exceptionelt og anmeldelserne er originale og godt lavet. De her ting tilsammen gør at jeg vender troligt tilbage uge efter uge.

 70. Wuhu, tillykke!

  Dailyrush er den eneste danske gaming site jeg tjekker, og jeg tjekker den dagligt. Der er ALT på forummet og jeg har stor fornøjelse af at være en del af det site som er en veritabel konkurrent til hestenettet.dk med info.

  Desuden er nyhederne hyggelige at læse og i høj kvalitet, så jeg æder dem alle råt.

 71. KÆMPE TILLYKKE til alle jer bag DR, og tak til Phonetic for at være drivkræften bag DR I så mange år men også dem som så mega flot har taget den daglige kørsel af sitet videre. Var bange for at sitet ville lukke efter vi desværre så pludseligt mistede ham.

  Bedste minder må være DR Q3 men især Rocket Arena i Quake 3 var feee.! ommunitiet men også ræs mod Phonetic og time trials tider i de snart 10 år gamle F1 Codemasters. Han var sku en kæmper når man slog en af hans tider

  Ses til 40 års føfselsdags kommentarerne

 72. Tillykke med de 20 aar, damn er der gaaet saa lang tid, det er lidt vildt

  Tror ikke der kan vaelges en favorit person eller oplevelse her paa siden,
  der er mange . . .
  Altid fornojelig laesning hvad enten det er arkadespil, skotsk single malt, politiske holdninger, biler, eller hardware norderi . . .

 73. Stort tillykke til Daily Rush!
  Og stort tak til folkene bag DR. Det er med bravour at de har overtaget det fra vores højt elskede chief in command Jan. Må han hvile i fred.
  Tak til de folk som er med til at holde forumet i live hver dag, og gør det interessant/sjovt at læse, selvom vi nogen gange toppes en smule.
  Selvom jeg måske ikke selv er den mest aktive herinde, besøger jeg siden næsten hver dag, og det tror jeg ik stopper foreløbig.
  Daily Rush, længe leve! HURRA!

 74. Hip hip tillykke!

  Det er svært er nævne noget specielt, for DR’s styrke er at vidensniveauet højt, og folk er utrolig hjælpsomme. Så jeg vælger nok alle de tråde hvor folk starter med “Spørger lige DR’s orakler” … det er mindst 9/10 gange folk får svar/hjælp og tit lærer man selv noget undervejs.

 75. Danmarks bedste gamer community – 20 år. Jeg har været med siden start nullerne.

  Min bedste DR oplevelse er at det er holdt ved selvom meget andet i mit liv har ændret sig fra da jeg var i start 20erne til nu at være i start 40erne.

 76. Vanvittige præmier! Det er fanme en vild pulje.
  Stor tillykke til DR, og vel også lidt til os alle.

  Jeg er nok på diverse Dazoeb topics. De var for vilde.

  Lad os tage 20 år mere.

 77. Stort tillykke med den imponerende milesten!

  Jeg Tilslutter mig anerkendelsen af det evigt vidende DR ekspertpanel. Alt fra opsætning af netværk til diverse navlepilleri kan besvares her, når google fejler.

 78. Stort tillykke med de 20 år! Jeg er selv en “ung” rusher, da jeg kun har været medlem i 15 år

  Jeg er meget i tvivl om, hvad min bedste oplevelse har været herinde. Dog har det altid været en fornøjelse at følge med i off-topic emnerne. Hvor der bliver diskutteret alt med himmel og jord. Det har altid været enten informativt eller voldsomt underholdende

 79. Stort tillykke!
  jeg har altid nydt at følge med i lidt a hvert herinde og tjekker stadig siden og forumet et par gange dagligt

 80. Tillykke med den runde dag.
  DailyRush har været min browserstartside siden jeg blev medlem for snart 15 år siden, og den er kun blevet bedre med tiden.
  Tak for-, og fortsæt venligst med, jeres gode arbejde
  Fedt med en jubilæumskonkurrence!

  Min bedste oplevelse har nok været diverse Sven Bent rants, råd og ravings gennem årene. Og at følge med i Dazs vilde ture

 81. Tillykke og stærkt gået med at drive det videre i Jans ånd.

  Generalt syntes jeg bare der er en række forskellige tråde hvilket gør det interessant at kigge ind.

 82. Kææææmpe tillykke skal der lyde herfra, og et glas løftes for Phonetic!

  Spørgsmål oveni – David Heinemeier Hansson, er det racerkører David?

 83. Tillykke!

  For en del år siden blev en aktiv bruger banned fra siden. Han var content creator, og ville åbenbart gerne fortsætte med at dele sit content med DR – så han fik en kammerat til at dele det herinde.

  Jeg var ikke videre imponeret og fik skrevet en kommentar, der åbenbart ramte den kære creator lige i stoltheden, så han opsporede mit telefonnummer og ringede til mig.

  Jeg stod og klippede hæk i sommersolen, da jeg modtog hans opkald. Lettere overrasket over at blive kontaktet af en rusher, holdte jeg dog fast i, at jeg ikke var tvunget til at være positiv over for hans content, bare fordi han delte det med os.
  Tydeligt utilfreds over at jeg var så kold i røven insinuerede han, at jeg heller måtte passe lidt på og afsluttede opkaldet.

  Det er uden tvivl den DR-situation, som jeg husker allerbedst.
  Min indre troll griner lidt af det, men jeg har da lært at nogle mennesker er ikke så gode til at modtage kritik, derfor skal kritik og feedback leveres med omtanke.
  Så jeg blev da lidt klogere af det.

 84. #96 Det er den samme David, ja. Jeg sidder faktisk netop nu med aftenens Søndagsspiller, med lidt flere historier fra dengang. Stay tuned

 85. Stort tillykke til det ægte (ihvertfald for mig) DR

  Jeg har mange gode minder og oplevelser med og fra DR;

  – Jeg deltog i en fest i Ålborg med brugere fra DR. Det var sgu sjovt at se nogle rushers uden for deres normale online-habitat

  – Min første DR bruger er/var ældre end denne og havde et flot brugernavn i stil med CfH_DasD£v1l Oprettede min nuværende bruger da jeg ikke kunne huske kombinationen af tegn/bogstaver

  – Min yndlingsbruger er straks værre. Jeg har altid elsket at læse Dazs' historier og Emilsa's historiske anekdoter. Derudover har bogtråden fået mig igang med at læse igen, så en stor tak til PBT for ofte at minde mig om den tråd eksisterer. DenBruneBanans sjove tråde/anmeldelser, omend han lader til at være mindre aktiv på forummet end han engang har været. VampiricEye, fordi han havde mig i sin signatur i lang tid, da jeg gav ham mine gamle magic cards.
  SturmWGhost for sin juridiske… Bidrag, vælger jeg at kalde det

  Forummet og ikke mindst brugerne betyder rigtig meget. Det er ikke for sjov, når der snakkes om en helt særlig DR ånd. Der er altid et godt råd eller et modsat synspunkt.

  Sidst, men ikke mindst elsker jeg den helt særlige tilgang til anmeldelser på DR, hvad enten det er spil eller grej.

  Så tusind tak til DR for DR – tillykke med fødselsdagen og tillykke til os alle for fortsat at have DR

 86. Jeg var ved at redigere min post i #101 på min mobil, men det gik galt og nu er jeg forbi tidsfristen på 5 minutter;
  Jeg var ved at tilføje mit all-time yndlingsøjeblik nogensinde fra DR.

  Dengang Jan til game awards diskrev hev en a4-lap frem med en negleklipper.

  Hold nu kæft, det øjeblik var så fedt.

  I den anekdote var jeg også ved at tilføje Jan/Phonetic som en af mine yndlingsbrugere.

  Den særlige DR-ånd kom virkelig til syne ved bidragene til Jans bisættelse.

  Han er sgu savnet

 87. Stort tillykke.

  Kan bare vældig godt lide at læse herinde, og synes DR altid har haft en meget ligefrem og ærlig tilgang til gaming og livet generelt.

  Som fødselsdagsgave til alle medlemmerne kunne DR overveje at ændre forum, så nyeste kommentar står øverst (Måske det kunne være en præmie til en enkelt bruger. Det kunne være sejt, og en jeg gerne ville vinde)

 88. Tiløk!

  Det bedste var og er Stoffers! Men fra “nyere” tid er det Costanzas fortællinger, der står mit hjerte nær.

  #103 Ja men det er der så mange af os, der IKKE kan li’! De ældste først FTW

 89. Stort tillykke til os alle!!

  Det bedste ved DR er alle de sjove personligheder.
  Ham FCK-fanen, der har været AFK længe? – Der altid skrev om hans vanvittige byture, var nogle gange på grænsen til fiction, men det var sjovt at læse!

 90. Tillykke! Bedste minde må faktisk være da Aff3 introducerede mig til Dailyrush mens vi gik på udd sammen, hvor vi da også fik snakket en del om den famøse Stoffers, samt nogle af de andre lettere sindsyge historier der har været poppet op til tider

 91. Stort tillykke! Trofast læser af sitet Igennem – ja hold da op næsten 20 år for mit vedkommende (så lige hvornår min bruger blev oprettet – feeling old).

  Min forum signatur* er en af de udtryk jeg husker bedst herfra – det skal siges jeg er glad gamer på både PC og PS4 alligevel (og så at jeg vandt en private beta key til The Burning Crusade som var stort for mig dengang).

  Ser frem til 20 år mere

  * “Joypads i fps-spil er ligesom at pille bussemænd med boksehandsker på” – Ymer

 92. Ja tak jeg napper gern’ den ps4 dér.

  Bedste øjeblik på DR var vel forleden da vi fik at vide at der kommer lootboxes og medlemsskab!! KÆFT det havde jeg set frem til. At det så var en aprilsnar er jeg stadig ikke kommet over endnu

  Havde håbet at bruge min børneopsparing på daily pass.

 93. Hmmm jeg har været medlem i mange år, fandt DR fordi jeg havde et eller andet spørgsmål omkring WOW, har været med lige siden og tjekker det dagligt. DR er det eneste site, hvor jeg har tilladt reklamer.

  Det er svært at finde på et bestemt højdepunkt, så her er 5 ting som jeg lige nu husker fra min tid på DR

  En video lavet af BruneBanan mener jeg, hvor han laver smootie og som ægte gamer slutter han af med at lukke solen ude.
  Den gang, hvor vi havde en “Dagens Side9” tråd, som måtte lukkes, fordi den blev nævnt i diverse medier.
  Den gang en eller anden X-faktor deltager blev omtalt mindre flatterende og det blev nævnt i medierne
  Den gang, hvor jeg sad med tårer i øjnene over at Phon var død, til trods for jeg ALDRIG mødte ham.
  Forum for alle de fantastiske indlæg, gode spørgsmål og vilde historier og det fedeste er nok at vi ikke er enige, hvilket gør diskusionerne meget mere levende.

  Tak for mange fede år, lad os tage 20 år mere

 94. Stort tillykke med de 20 år DR!

  Jeg er nok mest en lurker her på DR, der følger med i de forskellige tråde, nyheder og reviews.
  Har altid vægtet DR’s reviews noget højere, end når jeg læser det på andre sites!

  Tak til brugerne, og folkene bag sitet der stadig holder liv i det! Min dag er ikke det samme, hvis jeg ikke lige kan få et dagligt DR fix.

  Held og lykke i konkurrencen!

 95. Kan ikke prale med at have været med i alle 20 år, men var da med på en kigger et par inden jeg oprettede en bruger, og en af mine bedste oplevelser på denne her side er at samtalernes emner ligesom følger med jo ældre vi alle bliver, kan da huske i starten var det jo næsten ren gaming og hardware, nu er der lige så meget snak om fastforrentede lån og tips til bleskift, og jeg elsker det

 96. ATJU!!!!
  Så blev der prikket til en ovre på det dersens Instagram omkring DR’s 20 års fødselsdag…..

  I mine unge år var jeg vel nok afhængig af DR og skrev stort set om alt og intet samtidig med jeg griefede for sygt i Asherons Call, Age Of Conan og lignende hvor SUN havde deres tilstedeværelse…

  Hvordan har jeg det nu?

  Tja som nogle har sagt i løbet af årene var jeg nok ik helt normalt og det har jeg så papir på nu

  PTSD, ADHD, Dysfunktionel Personlighedsforstyrrelse er der på papiret indtil videre (er fortsat under udrening) og det har staten kvitteret med via at udskrive

  ritalin
  pregabalin
  quetiapin

  og så lige en diabetes type II oveni (alt for meget alkohol og cola i lange baner)

  Jeg er dog fortsat lidt i “gamer mode” men kun i Spiderman på PS4 samt FIFA20
  Hver gang jeg ser CS:GO i TV’et overvejer jeg at købe en stationær men med 6 børn ved jeg sq ikke lige om de penge er givet godt ud (de store kan jeg spille PS4 med)

  min ABSOLUT bedste oplevelse var da Jan aka Phonetic gav mig fribillet til Danish Gaming Awards (og han samtidig gav fri bar) der endte jeg med at sidde med min blegfede krop og fadøl i hver hånd og råbte en del under livs udsendelsen (fik en lille røffel af Jan bagefter i sofa området) men negleklipperen og T-shirten var jo allerede legendariske (dog var det langt fra alle gamers i salen der anede hvad DR var)

  Jeg burde sq komme tilbage og poste noget mere herinde, mange minder vælter frem imens jeg skriver det her opslag

  OG FOR HELVEDE DA!

  Jeg er blevet BONDERØV!!!!

  Jeg er flyttet fra indre KBH og til Falster – boet hernede siden april 19

  Det er bedre for min PTSD og jeg tager ikke så mange dumme valg (selv om jeg i en Vodka brandert fik købt 2 høns på Dølle Fjelle sidste år – og jeg bor i lejlighed i Nyk. F det gav lidt ballade da jeg vågnede op med sur vicevært fordi alle havde klaget over de høns og der var lort i hele lejligheden)

 97. #115 Godt at høre fra dig, Dasz! Kan btw huske, at jeg var ovre at hjælpe dig med at flytte fra Østerbro for nogle år siden, efter du skrev herinde, at du manglede folk

 98. #116
  Yea tror det var i 2013 da jeg var gift med Ida og vi skulle flytte fra Østerbro til Amager 😅

  Tak for hjælpen dengang DR kan man altid regne med 🙏

 99. #115 Velkommen tilbage! Jeg var begyndt at studse over, hvad der mon var blevet af dig, efter jeg har “mistet” dig på Facebook og Snapchat. Jeg håber, at det går godt for dig og alle ungerne, omstændighederne taget i betragtning.:)

 100. Fedt med fødselsdagen! Tillykke!

  Jeg kan se jeg oprettede mig i 2010, så et par år er det blevet til.
  Har aldrig kommenteret så meget herinde, men har fulgt troligt med i årenes løb.
  Har ikke en favorit tråd eller oplevelse, men jeg er hængt ved herinde fordi DR føles lidt som et fedt og professionelt, men stadig personligt fællesskab.
  Man har sgu ikke brug for alle de andre fancy sites når man kan være her.

 101. Kan se min profil siger oprettet i 2003….jeg mindes ikke umiddelbart jeres “quake” hjemmeside, så jeg må have “hoppet ombord” lidt senere, efter I skiftede navn til DailyRush.

  Daily Rush blev vidst i sin tid hjemmesiden der “overtog pladsen” fra mit tidligere abonnement på spil magasinet PC-Player……som stedet hvor jeg hentede mine spil-nyheder på dansk.

  Når jeg endelig har deltaget på denne hjemmeside, har det dog oftest haft noget med hardware at gøre. Og husker derfor mest(udover Phonetic) brugere som SvenBendt. Men lytter nogen gange med når andre debattere…..det sker jo at man får en ny viden om noget, man ikke anede man manglede i sit liv! ;-P

 102. ….fortsat(ret venligst lige den bug der betyder at ens indlæg får tvunget en ny max tegn grænse som er lavere, når man redigerer sit indlæg…..ret irriterende at få kortet sit indlæg ned på denne måde! )

  OnTopic:

  ……jeg troede faktisk ikke at der var andre herinde end Jan, som har været med siden begyndelsen. Måske I burde overveje at lave en lille artikel omhandlende jer gutter der har været her fra starten….for at sætte et lille “personligt præg” på hjemmesiden. Måske enda en lille “redaktion sektion” med navne og evt. billeder(hvis I tør ) af dem der arbejder med hjemmesiden. Igen, for at tilføje siden endnu mere personlighed!

  Men tillykke med de 20 år og håber, jer der er tilbage, bliver ved lige så længe I har tiden og lysten til det! Der er nu alligevel “et eller andet” over at få sine nyheder serveret på dansk……samt endda af gutter, der er tæt på sin egen alder, så man deler lidt “spil historie”!

 103. Sikke en stor begivenhed – tillykke og tak til jer, PBT og kompagni og fortsat æret være Jans minde!

  Jeg har været en del af dette siden 2004. Jeg startede som nasserøv på filserverne, men blev hurtigt en del af communitiet.

  Der har været så mange hjernedødt sjove tråde, men det bedste har været de gennemgående jokes, der bare har levet i årevis! (instrumentalversionen, negleklippere og var det ikke også her, man skulle tage trøjen af? 😂)

 104. Kæmpe tillykke DR, vi er klar til 20 år mere
  Checkede lige min profil og kan se at jeg blev registreret i starten af 2001, så 19 ud af de 20 år har jeg haft fornøjelsen af DR, mange tak.

 105. De lange snakke om alt og intet med Taager og Tash i “late night chatting” tråden. Jeg kan slet ikke huske hvad vi snakkede om, men jeg kan huske at det var hyggeligt!

  Eller festerne! DR festerne! Jeg var selv med til en enkelt hos Dasz, og det var vildt! Blev samlet op på en togstation af en fellow Rusher, efter jeg meget spontant tog med toget fra min højskole ved Ribe til det store farlige KBH. Så fik jeg af omveje Dasz’ nummer, og kan stadig en stemme i røret sige “Og så er det bare lige over på den anden side af gaden! Der står Anja Andersen på døren.” – der var ikke nogen i den lejlighed som hed Anja.

  Tillykke til DR!! 🎉🎉🎉

 106. Efter at have været på siden i tæt på de 20 år som lurker ønsker jeg også stort tillykke til DR. Mine ynglingstråde igennem tiden har været trådene hvor DRs interne jokes som fx slaskende æselpik, dasz’ vilde historier og brunebanan der altid var god for en god skadestuehistorie.

 107. Tillykke med de 20 år!! Tænk sig at man har været medlem siden 2002.
  Jeg tror mine bedste minder var da jeg havde mine ’15minutes of fame’ da jeg rå lirede Guitar hero. Aldrig har jeg nørdet et spil som jeg nørdede dengang. Good times.

  Blev mindet om stoffers HD vs BRAY battle han havde gang i, fanme mange sjove indlæg igennem tiderne.

  Tak for at holde siden ved live så her længe! Godt arbejde. Og selvfølgelig tanker til Jan herfra.

 108. Hold da..! Er der virkelig allerede gået så mange år siden, at den blev startet – det er sgu stort alligevel!

  Jeg husker at jeg fandt min vej herind grundet filserveren dengang – jeg skulle sikkert have en spildemo eller en patch…

  Der gik flere år før jeg tog mig sammen og oprettede en decideret bruger herinde.

  Jeg har ofte været en aktiv læser på sitet – alt fra spil-anmeldelser til historier om negleklippere, syngende bagere, den årlige Le Mans tråd, sjove historier fra Dasz og meget mere.

  Jeg sender også lige Jan en tanke i samme omgang – han gjorde sitet til noget helt specielt.

  God vind fremover og forhåbentlig napper vi 20 år mere

 109. Stor bedrift. Jeg vil aldrig glemme DR, uanset hvad der sker. Det minder mig om en anden tid i mit liv, hvor jeg brugte enormt meget tid på blandt andet Quake og Diablo. Dette var DR en stor del af.

  Jeg har været med i mange år, men har primært været lurker – som min postcount også viser.
  Med årene er jeg blevet mindre og mindre aktiv, og nu er det efterhånden sjældent jeg besøger sitet. Men så synes jeg til gengæld det er fantastisk at jeg stadig føler mig hjemme, når jeg engang imellem kigger forbi.

  Skål for 20 år mere!!!

 110. Stort tillykke med de 20 år🙂 mit bedste minde er tilbage i 2002 på min første bruger herinde.
  Jeg havde lige fundet ud af hvad et Forum var for noget og fandt så Daily Rush og det blev brugt flittigt lige siden 😃

 111. Tillykke til os alle sammen!

  Husker bedst fjollede kommentarer om negleklippere, instrumental versioner og at tage trøjen af
  Gad godt vide hvor gamle de jokes er efterhånden.

 112. Stort tillykke med de 20 år!
  Selvom jeg først opdagede DR for et par år siden, så er det fantastisk med et dansk nyhedssite med fokus på spil og gaming!

 113. Stort tillykke jeg har desværre kun været en del af DR i de 15 af de flotte 20 år, men da jeg i 2005 endelig fik oprettet en profil efter have været smugkigger i længere tid har jeg aldrig set tilbage, i havde mig ved negleklipper.

  En tanke går selvfølgelig til DR crewet og Jan som sammen er skyld i det her lækre site stadig er her den dag i dag, og ikke bare er her men stadig levere det daglige rush vi alle går og savner.

  Stort tillykke og må de næste 20 blive endnu bedre end de første.

 114. Stort tillykke. Er der allerede gået 20 år? Ikke den mest aktive forum bruger, men siden er der blevet åbnet nogen gange i ugen for at snage i det mandlige svar på hestenettet hvor alt debateres og alt kan besvares.

  Tjekker ind for nyhedsstrømmen og tjekke specifikke ongoing tråde, for at se hvad der rør sig inden for switch, bøger og film/serier.

  En tanke til Phonetic/Jan, ikke at jeg som sådan har været engageret i communitiet som sådan, men at en drivende kraft for noget som har fulgt en det meste af livet, så pludseligt og
  så alt for tidligt forlod os gjorde et stort indtryk og andledning til refleksion. Glad for at siden bliver båret videre så flot.

  Tak for 20 gode år og vil se frem til 20 mere!

 115. Mine minder fra DailyRush er blandt andet fra at have vundet en konkurrence på DR i forbindelse med Xbox 360 lanceringen.
  Man skulle møde op i en penthouse lejlighed lige over for Palads biograferne i Kbh.

  Her var der så linet op med 4-5 Xbox 360’er som spillede forskellige launch titler.
  Jeg kan nu mest huske Kameo: elements of power og så at møde og snakke med Phon.
  Og så var der masser af pizza mm.

  Og så er der ellers de utallige tråde og svar fra Sven_Bent i hardware kanalen.
  Eller de sjove historier fra en som jeg ikke lige pt kan huske (historier om hvordan han stak af fra nogle der havde givet ham et lift fra Sverige, da de ville rulle ham).

  Men nok det sjoveste var den gang jeg pludselig i mailen fik et brev indeholdende en negleklipper. Dette var efter en eller anden negleklipper joke der florerede. Så var der en Rusher der havde fundet addresser på dem han kunne og så sendt en negleklipper med posten.
  Eller “Slaskende æselpik” der blev et Rushers favorit “bandeord” som også kom et eller sted fra.

 116. Stort tillykke! Jeg synes der har været rigtig mange sjove og brugbare tråde igennem tiden. God inspiration til film/serier og bøger. Gratis-spil tråden er også altid værd at holde øje med Savner dog lidt at høre fra bananen. Han havde mange gode indlæg, anmeldelser mm.

 117. Tillykke med de 20 år!! Jeg elsker indlæg omkring nye spil eller debatter også heromkring giver inspiration til hvad man selv skal prøve at spille

 118. @krisp ah yes! B&W kanalen. Det var satme fedt.

  Stort tillykke til DR og til os alle sammen. Det har været nogle fantastiske år.

  Et af mine bedste minder er fra en julefrokosten tilbage i 2003 eller 2004 med @phonetic, @evildonut, @egil, @onique og nok også @reli3f og en masse andre. Vi var hjemme hos Jan på Vesterbro og der blev spist og drukket til den store guldmedalje mens der blev fortalt røverhistorier.

  Runner up må være vores Chill Out Night på Mind The Gap Netcaféen. Shit det var hyggeligt.
  https://www.dailyrush.dk/artikler/konkurrencer/daily-rush-chill-out-night/

  Nu kommer jeg også lige i tanke om, at vi faktisk bookede Dagmar Bio og så LOTR sammen. Det var også legendarisk.

  Tak til DR for en masse gode oplevelser og tak til dig @pbt og resten af redaktionen, for det super arbejde i lægger i det. Tak!

 119. Kæmpe tillykke til DR!
  Jeg tænker tit tilbage på dengang, ja det er længe siden, i tiden hvor WoW var i beta. Jeg tjekkede nærmest hver time wow foraet for nye screenshot, lydklip eller andet. Sikke en tid. Har aldrig ventet på et spil sådan siden!
  Og nå ja, det berømte DR guild som desværre ikke kørte så længe. Men der var god stemning, og en fed fællesfølelse. Det er som om at gaming bare var federe dengang?

 120. Kæmpe tillykke.
  Jeg er klart mest læser. Og overvejede en del om min bruger stadig eksisterede den dag i dag.
  Med 3 mindre børn er tiden til spil dalet. Men Dailyrush tjekkes stadig fra tid til anden.

 121. Det var for Daily Rush’s Starcraft community, jeg begyndte at bruge Daily Rush tilbage i 2000.
  Sitet blev for mig hurtigt til mere end bare at læse Starcraft forumposts. Det jeg vil huske Daily Rush for vil især være de mange gode nyheder, både de store og de små. Men mest af alt, så vil jeg aldrig glemme Phonetic’s meningsdannende artikler og nyheder, om spilverdenen i de tidlige 0’ere. Der var altid en god, kritisk vinkel, som var set fra et andet perspektiv, end jeg selv lige havde tænkt over. Selv om jeg nødvendigvis ikke altid var enig, lærte jeg meget om spilbranchen og tidlig e-sport.

  Jeg kan ofte savne den måde gaming var på, da Daily Rush var spæd. Men selv om gaming-verdenen har ændret sig siden, er Daily Rush klart det site, jeg har været forbi allerflest gange i min tid på internettet.

  Så et kæmpestort tillykke herfra! Og tak for 20 gode år til alle dem, der har bidraget på en eller anden vis.

  Det har været en sand fornøjelse!

 122. Tillykke DR! Fantastisk sted og stadig i dag det eneste gaming site jeg besøger fast. Her er klart det bedste community, selvom det hele er blevet lidt mere stille.

  Mit ældste minde og veje herind var vidst i sin tid igennem Wolfenstein: Enemy Terrotory. Der var klaner som havde tags fyldt med forskellige tegn og man kunne så arrangere kampe igennem siden. Sådan husker jeg det hvert fald Dejlige minder fra et fantastisk spil. Det savner jeg sgu stadig nogle gange…

 123. Damn, jeg er sgu kun en årsunge på DR! Oprettede bruger i oktober 14, så ikke det vilde herfra.

  Det er selvfølgelig @chrism der er skyld i at jeg er med. Efter at han blev bassist (til stor fornøjelse) i mit band, fandt han ud af at jeg er glad for gaming og til tider kan levere en veldrejet floskel eller to. Det blev til at jeg skulle være spilanmelder inden for PC.

  Jeg nåede at hygge godt igennem med Phonetic/Jan til grillfest. Det var sgu spas! Og lige som alle andre Rush’ere, nærede jeg bange anelser for sitet, da Jan alt for tidligt gik bort. Heldigvis var @pbt klar til at træde op, så længe vi andre var klar på at træde med.

  Som sagt, så gjort, og nu sidder jeg også og skal gøre mig klog på hardware. Alt i alt et par fede, men også svære opgaver. Mest fordi jeg hurtigt lærte at Rush’ere er ærlige og interesserede. Deraf følgende ville jeg ikke kunne overleve som skribent her på DR, hvis jeg ikke levede op til de egenskaber.

  Jeg er her dog endnu, så helt galt har jeg åbenbart ikke gjort det.

  Så skål for at vi fortsætter!

 124. Kæmpe stort tillykke!

  At udpege én enkelt bruger, tråd eller episode, er sku svær. Men da nævne herunder Dazs vilde historier, Stoffers BluRay samling og Sven_Bents kryptiske beskeder.

  Men 2011 blev sommeren for DR brugere, med grønne fingre, da Moonie startede med at sende chili frø ud til interesserede brugere. – Fanget af interessen, købte jeg selv en stak frø, og kastede mig over chili dyrkning, med gro-lamper og spirekasser.

  Spiringen gik voldsomt godt, og 22 af de 25 frø spirede.

  Chili planter er meget søde, når de er små. Men ingen havde fortalt mig, at Jalapenos planter bliver op mod 2 meter høje…

  …på én sommer.

  Jeg måtte erkende at 22 chili planter, var for mange til min 1 værelses lejliged på ~23 m2, og adoptionsprocessen skulle started. De fleste planter blev adopteret af mine forældre (hurra for havestue), som høstede hundredevis af chili det år. Andre blev doneret til venner/familie.

  Jeg har ikke plantet én eneste chili plante siden.

 125. Tillykke med 20 fantastiske år!

  Må erkende at DR aldrig var kedelig at komme forbi, da Stoffers huserede her. Hans tråde, og tråde hvor han deltog, stak som regel HELT af.

  DR kan bryste sig af en perlerække af unikke personligheder, som alle bidrager med krydderi til hverdagen.

 126. Tillykke til DR og til os. En ting er efterhånden sikkert, jeg vender altid tilbage hertil. Noget af det jeg husker tydeligst må være Stoffers fanboy-tråde, i stald signatur og HD-DVD vs. Blu-ray tråden. Alle de kræfter der gik spildt på ligegyldigheder haha.

 127. Stort tillykke.

  Jeg ved ikke om det er samme tråd som #11 nævner men den tråd jeg husker bedst er den hvor Korkybitch forsøger at få BruneBanan til at hjælpe med at skaffe en 1. semester pige telefonnr ( som jeg husker det).

 128. Tillykke med de 20 år! Som må sitet snart drikke i USA :p

  Mit bedste minde, må helt sikkert være ” Var den kold ” tråden, den kan altså stadig bringe et smil frem.

 129. Tillykke med de første 20 år. Det er godt nok lang tid siden jeg sad i mine underbukser på datamatiker kollegiet og første gang spillede Q3 beta. Det kostede alt for meget søvn. Men det var kammeraterne på kollegiet der fik mig peget i retning af sitet her, så helt galt gik det da ikke.

  DR er et dejligt sted, hvor man kan få svar på spørgsmål og også få at vide, når det spørgsmål ikke er penslet helt korrekt ud og at der altså mangler væsentlige detaljer. Men svar ender man næsten altid med at få. Selv når man spørger om et stykke musik der starter med en “da da daaa da daa diiii” lyd.

 130. Det er mange ting jeg husker godt, men nogen af yndlings øjeblikke må være, Stoffers og hans kærlighed til Blu-ray. Dernæst Daszoeb og hans fortællinger om alt fra ture til Malmø til mere gaming orienteret posts

  Tak for mange års gode artikler og et forum der altid er spændende at dykke ned i

 131. Tillykke med de 20! Jeg runder som bruger snart et årti

  Har elsket at følge med i alle de mange tråde og fortællinger som f. eks Daszoeb og elsker de interne jokes, såsom negleklipperen

 132. Mange gange tillykke!

  Som en der har været med længe, om end ikke helt fra begyndelsen, har sitet siden midten af 00’erne fyldt i mine daglige online vaner.

  Jeg har derfor svært ved at koge det hele ned til ét godt minde; for sitet har gjort mig klogere på, hvad der sker i spilbranchen gennem DR’s nyhedsorienterede del, mens forummet har været en sand kilde til viden, humor og frem for alt; en grundlæggende god tone, med de variationer der nu altid forekommer på et online medie.

  Hvis jeg derimod skal vælge et bestemt minde, som står stærk, er det uden tvivl sitets sørgeligste, og relativt nylige tab af en unik og skelsættende bruger. Den måde sitet stod sammen på, og fik organiseret et farvel samt støtte, var meget rørende.

 133. 20 år alligevel? Tillykke

  Min sjoveste oplevelse med DR har nok været dengang Jan fortalte om at han skulle lave et interview med et spilhus i anledningen af en udgivelse til eksklusiv dækning, hvor alt gik galt for ham fra han stod ud af sengen til han nåede frem. Efter nogle dage hørte jeg historien af eb bekendt fra den anden side af bordet, der fortalte at de panikkede fuldstændigt da Jan ringede og sagde at han “var på vej og skyndte sig så meget han kunne”, fordi de var nødt til at få sat en demo op i en fart. Alle deltagere til mødet havde tilsyneladende være mere svedige end Steve Ballmer på en dårlig dag og forsøgt at skjule det på trucker-manér.

 134. Stort tillykke med de 20 år!

  Har ikke selv været den mest aktive bruger, men har fulgt med på sidelinjen siden 2001 og har Haft meget glæde af, at læse et utal af artikler og fulgt flittigt med på forummet.

  Daszoeb og hans historier kan nævnes som et af favorit minderne.

 135. Stort tillykke med de 20 år Daily Rush

  Har det som ovenstående og kan det blive bedre end Daz kommer tilbage for at fejre DRs 20 års fødselsdag?

 136. Tillykke.

  Det bedste er at Daily Rush har været her i 20 år, og har nyt en stor del af dem.
  og lad os håbe at det blive til mange år mere.

 137. Sjoveste oplevelser er fandme daz sindssyge historier! Har ikke været mange dage hvor man ikke bare logger ind, og håber der var flere af samme kaliber.

 138. Stort tillykke til DR og ære være mindet om Phon..

  Det der altid har fået mig til at gå ind på DR er ikke en enkelt tråd eller anmeldelse, men måden man som bruger har mulighed for at hjælpe hinanden og spørge om alt mellem himmel og jord.. Ja også Sven_bents indlæg.. Manden der ved alt om computer og altid gerne vil hjælpe.. Dog ikke altid nemt at læse :D. Han er en vaske ægte daily rusher! Kun ment på alle tænkelige gode måder!

  Tak for at skabe et forum, hvor man altid føler sig velkommen.

 139. Tillykke til DR!!

  Faldt tilfældigt over det her, selvom jeg er hoppet lidt af DR-vognen på det seneste. Det har ellers været mit andet hjem i rigtig mange år.

  Jeg vil starte med at fremhæve Jan. Jeg ved du ikke engang, hvad jeg skal sige om ham. Alt var bare i orden. 100% fed fyr.

  Så var der alle de ting, vi grinte af sammen. Negleklipperen, instrumentalversionen, Stoffers, Bananens anmeldelser og ulykker, alle mulige dobbeltbrugere og tilhørende forvrring, Mvh. Jacques-signaturerne og meget, meget andet.

  Jeg var også skribent herinde en overgang, og jeg var vist den første dansker, der skrev om, at Activision og IW gik hvert til sit. Det var ret vildt, da det skete i halen på megasuccesen Cod:MW.

  Jeg kan også huske, at jeg engang vandt en signeret Aqua cd fra en anden bruger ved at skrive en sang og lægge den på YouTube. Melodien var Bubbibjørnene, og teksten handlede om, hvorfor jeg skulle have cd’en.

  Og så er det bare så meget andet også. Men det bedste…det absolut fedeste ved DR er/var alle jer brugere og det faktum, at jeg aldrig nogensinde følte mig ensom, når jeg sad med DR på skærmen.

  Mange af jer har gjort meget for, at jeg kom igennem nogle svære tider. Tak for det.

 140. Tillykke med det.

  Kan se min profil er fra 2005.. mange posts er det nu ikke blevet til, men jeg vil nu også lige sende en tanke til Jan.
  Der var et eller andet arrangement i sin tid, hvor han troppede op med med et billede af en negleklipper.

  Tak til alle der har været med til at holde dette lille hjørne af internettet i luften alle disse år.

 141. Tillykke til DR. Som tiden dog flyver. Der har været så mange gode tråde herinde at det er umuligt at vælge en favorit. Men husker nok bedst “Hvorfor tager han trøjen af” tråden, da det var mig der startede den.

 142. Tillykke

  har ikke de vildeste historie, dog bliver DR tjekket næsten dagligt, og i de helt gamle dage blev der hentet demoer og diverse patches

 143. Tillykke!

  Oprettede først en bruger lidt sent i min DR historik, men stemningen herinde har alligevel været fed nok til at læse med de sidste mange år, selvom min egen aktivitet ikke har været det helt vilde :-). Mange gode grin gennem tiden!

 144. Tillykke til DailyRush!

  Nok den hjemmeside som har haft en fast plads i mine bookmarks længst af alle hjemmesider jeg besøger. Her kan man snakke om alt fra livets store beslutninger til negleklippere!

 145. Stort tillykke til DR.
  Mit bedste moment, må være og er stadigvæk. det at kunne gå ind på en hjemmeside som kan give mig nyheder og en masse emner forum om en af de vigtige ting i mit liv, nemlig gaming. så forsæt gerne 20 år endnu. jeg tager gerne 40 år jubilæum med jer

 146. Stort tillykke DailyRush!

  Det er den fedeste og bedste gaming site jeg har kendt til og besøgt siden jeg registered mig.
  Det sjoveste og mest fjollede var da negleklipperen kom på bordet.

 147. Kæmpe tillykke DR.
  Jeg har selv været her i mange år, og der har været mange sjove og gode tråde og artikler.
  Det jeg har grinet mest over, har helt klart været dengang med Stoffers VS DR

  Tak for at holde et godt dansk gaming community i live!

 148. Stort tillykke DailyRush.

  Min største oplevelse med DailyRush, må være det daglige besøg, altid en dejlig lille flugt fra den travle hverdag, vildt man har været bruger herinde i snart 20år tak for det og tager gerne 20 mere.

 149. Stort tillykke!

  Selv om jeg ikke skriver mange indlæg, er jeg herinde dagligt. Elsker at man kan spørger og få rådgivning til nærmest alt herinde.

  Har benyttet anmeldelserne meget og har tit investeret i spil efter, at have læst en anmeldelse herinde. Har også på et tidspunkt købt en computer herinde

 150. Da jeg startet med at bruge Daily Rush var det mest fordi sitet dengang var et af de bedste steder at downloade fra (hed vist Filer, den gang) på den danske del af internettet. Så hvis man ville hente en demo, mod eller bruge en driver var Daily Rush det endte sted der kunne makse vores internet forbindelse på kollegiet.

  Det var sku tider, også var forumet jo heller ikke helt skidt, men jeg var lurker i flere år før jeg oprettede mig tilbage i 06…

 151. Det er alligevel vildt som tiden dog flyver afsted. Jeg har dog ikke været med helt fra starten, og der gik nogle år inden jeg fik oprettet en bruger. Men det er godt nok blevet til mange år efterhånden.

 152. Jeg kan godt lide lige at tjekke siden ud og få det sidste nye med…jeg synes jo ældre man bliver jo svære bliver det at følge med i scenen, men det er sikkert meget naturligt.

  Det gav stor indtryk på mig at så mange støttede op om “indsamlingen” ved Jan’s død – det kan jeg ikke mindes at have set på andre sites og min hat af for alle der spyttede i kassen.

  EDIT – kan se at jeg den 27 Juni har 20 års DR-jubilæum….så jeg har været around siden starten….som tiden den går.

 153. Det må være dengang, jeg tog til Seattle for at anmelde Portal 2 for DR.
  Fik set Gabens knivsamling, snakket med Eric Wolpaw, spist stor 16 ounce bøf i Space Needle, anmeldt et all-time fav. spil for DR.

  Det var en fed tur

 154. 20 år.. Ubehageligt

  Det største på sgu være da vi lavede indsamling til Jan. PÅ ingen måde det sjoveste, men det er nok det jeg husker bedst.

  Og så var det skidesjovt at følge med i Stoffers Blu-Ray skriveri

 155. Vildt at man stadig efter 20 år holder gejsten højt, stort tillykke til det fremragende team bag DR!

  Det er nu temmelig svært at sætte ord på noget af det bedste, men det er vel nogle af de mange artikler som har bidraget til et endeløst køb af spil, som bare skulle prøves

 156. Tillykke tillykke

  Jeg har altid fundet BruneBanans indlæg og kommentarer sjove og underholdende, men generelt er det bare nogle skæve vinkler der kommer på indlæg. De er altid sjove at følge

 157. Tillykke til DR.

  Kan huske jeg selv lurepassede den første måned inden jeg følte det vigtigt nok til selv at bidrage. Så har også selv 20 års jubilæum her om en lille måned.

  Fantastisk med fanen højt efter så lang tid

 158. Først skal lyde et kæmpe tillykke, vildt fedt at noget stadig vedbliver i denne konstant forandrende verden.

  Det er simpelthen for svært at pege på noget specifikt. Gode brugere, gode debatter, grundige og fyldestgørende anmeldelser, det hele fortjener kredit.

  Tak for jer alle sammen.

 159. Det er godt nok vildt! 20 år. Hold da manner. Jeg har nok læst med i 15 af dem.

  Jeg er lidt splittet om det er dækningen af WOW ved udgivelsen, Stoffers- eller Daz-historierne der er det bedste minde. Negleklipperen er der jo også..

  Den er svær

 160. Kæft hvor tiden går, tror mine bedste erfaringer er når jeg har mødt nogle af I andre RL, typisk når jeg har solgt eller købt noget. Det har altid kun været positivt og meget ulig fruens erfaringer fra andre sider/facebook grupper Folk herinde er forholdsvis anstændige, det er nice

 161. Stooort tillykke, tænk at det allerede er 20år siden. Denne bruger er fra midt 2002, men lavede faktisk én i slut 2000, men glemte koden til både min e-mail og den konto.

  Største øjeblik må være i den gode gamle Quake3 tid, hvor jeg deltog i en Q3 Arena konkurrence, hvor jeg blev nævnt i en artikel som en af de RocketArena spillere, der godt kunne slå fra sig 😁

 162. Stort tillykke til DR, er ikke den store skribent herinde, men læser mange af indlæggene næsten hver dag.
  Har altid nydt de skæve indlæg, det er efterhånden et af de få forums der har så mange brugere, der til stadighed kommer med gode indlæg.

  Held og lykke med de næste 20 år.

 163. Tilykke og tak for alle de mange artikler, anmelders og diverse forum tråde der er lavet gennem så lang tid og alle kommene er ikke selv den store skriver og foretrækker nok at læse mere om andres erfaringer når det kommer til spil eller sjove oplevelser.

 164. Tillykke med de 20!
  Udover at DR var min danske go-to spil reviewer, så må det være de spilkammerater man har hygget sig med gennem DR. Good times!

 165. Tillykke med de 20 år gamle dreng:)

  Jeg har mange gode minder fra DR – jeg er en af dem der i den grad har grint af Banenens eventyr.

  Kiggede lige i min historik, og kan se at mit allerførste indlæg her indeholdt ordet “Fuckwhores”. Det er da en offensiv start på et nyt forum!

 166. Uhada! Stort tillykke til quake3.dk ! – eller som det jo kom til at hedde – dailyrush!

  Har godt nok fået spillet meget quake3, starcraft, world of warcraft og ikke mindst dota med folket herinde fra. (Endte tilmed med at møde min kone i WoW .. how is that for nerdy?)

  Selvom jeg ikke altid har været den som har kommenteret mest herinde har jeg altid fulgt med i div tråde – specielt @Dazoeb tråde har altid været garant for noget ganske skørt

  Og hvem husker ikke også stoffers! Jesus christ

  So many good memories!

 167. Tillykke til os alle sammen!

  For mig startede det tilbage i 2000-2001, hvor jeg var med i en startup kaldet Networkleague. Missionen var at kunne lave online match-making til Quake og CS. I alpha/beta var især DR folket behjælpelige! Der blev testet og givet feedback.

  Desværre kom vi aldrig videre og fik fixed de bugs der var, da dot-com boblen braste. Men siden dengang har DR altid haft en plads i hjertet , igennem utallige spil og mere eller mindre skøre forum topics

 168. Tillykke.
  Dailyrush er som navnet perfekt antyder en del af min daglige rutine.
  Altid god underholdning, og behjælpelige brugere.
  Fik som noget af det første hjælp til at finde det rette radeon 9800 pro, som selvfølgelig klarede alle spil i mange år.
  Takker.

 169. Stort tillykke.

  Har fulgt med i mange år, men ikke været særligt aktiv som bruger. Husker dog tydeligt indsamlingen til Jans minde. Det var trist men også rart at kunne bidrage lidt til. Det var fantastisk at se den store støtte fra brugerne, og det viste virkelig, hvor meget Jan betød for DailyRush. Uden ham ville denne fødselsdag ikke være aktuel.

  Og tak til alle de andre bag sitet, som har kørt det videre på fornem vis.

 170. STORT TILLYKKE Dailyrush og til alle der holder gang i DR.

  Min bedste Daily-rush oplevelse er nok Nintendo tråden
  https://www.dailyrush.dk/debat/emne/nintendo-switch-traaden/
  der har været SÅ Mange gode inputs der, og det var faktisk der at jeg
  blev introduceret til Mario Party spillet, og hold kæft hvor har det gjort aftenerne sjovere med min venner + øl. Og jeg tror faktisk at det var Vampyric som anbefalede den hvilket
  er det næste punkt, han er klart den bedste Rusher, der sjov, og kommer med masser af passioneret Nintendo info. Det er dejligt.

  Emilsa (og hans imponerende politiske/historiske viden) og Daszoebs (meget underholdende) tråde har virkelig også været fede, men jeg synes ikke vi har set så meget til dem her på det seneste.

  Anyways tillykke DR,,
  * krydser fingre for den PS4 den, den ville være fantastisk i denne corona tid *

 171. STORT TILLYKKE Dailyrush og til alle der holder gang i DR.

  Min bedste Daily-rush oplevelse er nok Nintendo tråden
  https://www.dailyrush.dk/debat/emne/nintendo-switch-traaden/
  der har været SÅ Mange gode inputs der, og det var faktisk der at jeg
  blev introduceret til Mario Party spillet, og hold kæft hvor har det gjort aftenerne sjovere med min venner + øl. Og jeg tror faktisk at det var Vampyric som anbefalede den hvilket
  er det næste punkt, han er klart den bedste Rusher, der sjov, og kommer med masser af passioneret Nintendo info. Det er dejligt.

  Emilsa (og hans imponerende politiske/historiske viden) og Daszoebs (meget underholdende) tråde har virkelig også været fede, men jeg synes ikke vi har set så meget til dem her på det seneste.

  Anyways tillykke DR,,
  * krydser fingre for den PS4 den, den ville være fantastisk i denne corona tid *

  ** jeg glemte lige en detalje, en af de sjoveste tråde er klart denne :

  https://www.dailyrush.dk/debat/emne/bumser/

  I må gerne slette #206

 172. Vildt nok at DR har været her så længe, har så utroligt mange gode minder herfra, men specielt Dasz og BruneBanan har været utroligt underholdende at læse om med alle deres totalt sindssyge oplevelser

  Men jeg savner sgu diskussionerne om Side 9 pigen lol

 173. Stort Tillykke til DR! 20 år alligevel… wow.

  Der er altid et eller andet at læse, småt og stort. Intet nævnt, intet glemt. Er, stort set, forbi dagligt, det er en indgroet rutine nu.

  #209 – Ja, der må laves et 18+ subforum, det må kunne gemmes bag en NEMID validering. xD

 174. Stort tillykke med fødselsdagen, vildt nok det er 20 år siden det startede.
  Selvom jeg ikke er særlig aktiv længere, er der altid en vis tryghed ved at browse rundt herinde i foraerne
  Kan huske Daszoub havde en masse grineren historier, den ene mere fucked end den anden. Det var sku underholdende læsning.

  Og stor respekt til Jan for at holde sitet kørende i alle de år! Trist skæbne han endte med at gå i møde Håber det går hans nærmeste godt.

 175. Tillykke til DR..

  DR har været rigtig god underholdning igennem årene..
  især husker jeg en DR fest i Holstebro og Dailyrush Airborn..
  tak til sven_bent for hans stor viden om hardware og ikke mindst at tvinge mig til at lærerrrrr hvordan man tyder de vildeste tastestejl..
  tak til Daz for de vildeste historier.
  tak til hele DR for at være det i når div servere var nede og snyderne blev for meget..
  god Jul Baby Vi ses uden trøje på, med en negleklipper, lidt uden for Esbjerg.. Møjn

 176. Tillykke Dailyrush!

  Jeg kan huske at jeg igennem en længere periode følte mig ganske underholdt hvergang en bestemt person skrev.
  Jeg kan ikke huske hvad han hedder og kunne heller aldrig helt hitte ud af, om han var seriøs, lavede sjov eller blot havde en smule OCD.

  Det var alt fra at Tinder/dating (tror dog der har været et par tråde herinde lige på det topic) til, at sigte efter bestemte jobs der kunne give ham “status” og en masse klejner i kassen.

  Folk havde lidt et love/hate forhold til ham

 177. Jeg husker at have tilbragt tid på forskellige fora i mine unge år og der var en stor forskel på brugerne, må man sige.
  Bl.a. var det tydeligt at mærke forskel på fx Boomtown.net og XplayN.com, og så Dailyrush.dk. Førstnævnte havde tydeligvis nogle meget unge brugere, som også dikterede tonen på forum.
  Og selvom det var fint med nyhederne, så var det fora, jeg prioriterede min tid på.

  At kunne fortælle, spørge, drøfte og give svar til andre mennesker, som for det første som udgangspunkt tog én alvorligt. Men som samtidigt også besad en meget bred vifte af viden. Der var svejsere, IT-ansvarlige, ledere, Microsoft-ansatte, kommende kendte youtubere, jurister og meget andet… Jeg blev lige overrasket hver gang.
  Og hvis der ikke var nogen med den rette ekspertise, blev man gerne hjulpet i den rette retning – hvis man havde gjort sit forarbejde.

  Den evige venten på opdateringer på siden blev, ligesom Halflife 3, en sjov og tilbagevendende joke. Men vigtigere var det heller ikke, så længe der var aktivitet på fora.

  Dét husker jeg ved Dailyrush. Og så alle de kendte, interne jokes, der er opstået med tiden. Der er sket meget i de 14 års tid, jeg har været bruger herinde. Og det er noget af en flot indsats fra jer, der har taget over efter vi måtte sige alt for tidligt farvel til Phonetic. Han vil være stolt over at vide, Dailyrush er i jeres trygge hænder…

 178. Tillykke DailyRush. Sitet som man stadig tjekker dagligt, selvom det er mere end 10 år siden man rigtigt var aktiv med gaming 😅

 179. Grats med de 20 år!

  Wow tiden flyver!

  Har aldtid været fan af de skæve… Daz historier, “Jeg vil tjene 50K – hvilken uddannelse skal jeg vælge”, t-shirt af, negleklipper, gode gamle Rick roll (havde Daz ikke en 3 kilometer lang historie hvor start bogstavet i hver paragraf var Rick roll)… OG meget meget mere

 180. Tillykke med et af forhåbentligt mange af de skarpe hjørner.

  Mit bedste og samtidig værste øjeblik på DR var da der blev samlet ind til Jan’s begravelse. Sørgeligt at det gik som det gik med Jan, men rørende oplevelse at følge med i indsamlingen, samt det arbejde der blev lagt i det fra bla. Bananen (mener han lagde en god portion arbejde i indsamlingen).

 181. Tillykke med de 20 år
  Noget af det jeg mindes er lanceringen af gta 5, hvor vi farmede den samme mission igen og igen og igen.. for at skaffe penge i online delen.
  Det var sku hyggeligt st sidde en mørk og stormfuld aften og chille

 182. Hold da op.
  Det er svært at koge 20 år som aktiv bruger på Daily Rush ned til enkeltstående begivenheder. Det er den eneste hjemmeside jeg aktivt har besøgt hver dag i så mange år. Herunder har jeg prøvet at beskrive nogle af dem jeg husker bedst.

  Aktiv skribent og turnerings-arrangør
  Tilbage i 2001 – 2002 var jeg en yderst aktiv skribent. Jeg sprøjtede hardware- og Quake3-nyheder ud i massevis. Over en lang periode var nyheder det første jeg kastede mig over når jeg kom hjem fra skole. Undersøgte hvad der var sket rundt omkring og skrev nyheder med den klassiske DR-vinkel.

  I 2002 arrangerede jeg også en online [url url="{https://www.dailyrush.dk/artikler/konkurrencer/unofficial-danish-ra3-championship/}"]{Q3-turnering med 160 deltagere}[/url]. Placering nummer 2 og 3 til turneringen [url url=”https://www.dailyrush.dk/nyheder/ra3-1on1

 183. Hov. Den gik helt galt – BBC koder virker åbenbart kun i forummet.

  Hold da op.

  Det er svært at koge 20 år som aktiv bruger på Daily Rush ned til enkeltstående begivenheder. Det er den eneste hjemmeside jeg aktivt har besøgt hver dag i så mange år. Herunder har jeg prøvet at beskrive nogle af dem jeg husker bedst.

  Aktiv skribent og turnerings-arrangør
  ————————————-
  Tilbage i 2001 – 2002 var jeg en yderst aktiv skribent. Jeg sprøjtede hardware- og Quake3-nyheder ud i massevis. Over en lang periode var nyheder det første jeg kastede mig over når jeg kom hjem fra skole. Undersøgte hvad der var sket rundt omkring og skrev nyheder med den klassiske DR-vinkel.

  I 2002 arrangerede jeg også en online Q3-turnering med 160 deltagere:
  https://www.dailyrush.dk/artikler/konkurrencer/unofficial-danish-ra3-championship/

  Placering nummer 2 og 3 til turneringen gik endda til folk fra mit eget hold 😊:
  https://www.dailyrush.dk/nyheder/ra3-1on1-turnering-endelig-afgjort/

  Første julefrokost for Daily Rush teamet hos Jan
  ————————————-
  Omkring år 2001 var jeg også til den første Daily Rush julefrokost. For mange ville det bare være en almindelig aften, men for mig var det noget specielt. Som 17-årig nordjyde havde jeg kun været på Sjælland én gang i mit liv (da jeg var omkring 5 år). Derfor var det underligt at tage toget alene til København for at deltage i en julefrokost med folk jeg aldrig havde mødt i virkeligheden 😊.

  Vi holdte den hjemme hos Jan, hvor jeg vist også overnattede.

  PS: En af jer der var med skylder mig stadig en 50’er, kan dog ikke huske hvem.

  Artikel der deler vandene og kommer på DR1
  ————————————-
  Engang i 2002 stoppede jeg næsten helt med at game, både singleplayer og multiplayer. Det fik mig til i slutningen af 2003 at skrive en artikel som fik en del opmærksomhed – Once a gamer, always a gamer?

  https://www.dailyrush.dk/artikler/once-a-gamer-always-a-gamer/

  Artiklen blev først læst af en journalist fra BT, som på den baggrund havde en dobbeltside med i avisen (den findes desværre ikke online længere). Dén artikel læste en journalist fra DR1, som førte til at jeg samme aften deltog i 19Direkte for at tale om gode og dårlige ting ved online gaming:

  https://www.dailyrush.dk/nyheder/daily-rush-skribent-deltager-i-19-direkte-i-aften/

  Daily Rush fester
  ————————————-
  Nogle år gik, og der begyndt at være tale om at bringe Daily Rush ud i virkeligheden. Det blev til at jeg arrangerede Daily Rush fest nummer 1 ved Dasz i København, 2 ved mig i Roskilde og 3 ved Julemanden i Aalborg.

  Der var også tale om en fest nummer 4, men den blev desværre ikke til noget.

  1: https://www.dailyrush.dk/debat/emne/daily-rush-fest-detaljer/
  2: https://www.dailyrush.dk/debat/emne/daily-rush-fest-ii-opdateret/
  3: https://www.dailyrush.dk/debat/emne/daily-rush-fest-iii-opdateret/
  4: https://www.dailyrush.dk/debat/emne/daily-rush-fest-v/

  De senere år
  ————————————-
  I de sidste par år har jeg været almindelig bruger på Daily Rush, og jeg besøger forummet hver dag. Jeg har ikke skrevet nogle artikler siden ”Once a gamer, always a gamer”, men i årene før det blev det virkeligt til mange nyheder og artikler.

  Måske jeg som nu 37 årig skulle skrive en artikel om hvordan den professionelle eSports-scene efterhånden er blevet det, som vi var så mange der håbede ville ske dengang for 20 år siden 😊.

 184. Tillykke DR! Vildt nok, at der er gået 20 år!

  Jeg har været med siden august 2000, og det er dermed over halvdelen af mit liv, at jeg på daglig basis har kigget forbi. Mit post count er ikke det højeste i forhold til min brugers alder, men jeg har lige taget et kig tilbage i tiden og fundet ud af, at man godt nok ændrer sig gennem 20 år! Tilbage i 2000 var jeg 16 år gammel, og man må nok bare sige, at man udvikler sig en del på de 20 år af ens liv ;-D

  Jeg mindes ikke mange enkeltstående oplevelser herfra, men mere en altid fed stemning og et forum hvis lige man ikke finder noget sted! Her er så uendeligt mange forskellige typer, og især politiske diskussioner kan stikke helt af – og så kan man endda lære nye ord som eksempelvis ‘utvetydelig’ ;-D

  Det jeg (desværre) husker bedst herfra, var, da Jan gik bort. Jeg har aldrig mødt ham, men hans skriverier var altid helt fantastiske, og det samme var hans tilstedeværelse på forummet. Samtidig var det også meget tydeligt, at han tog sig af DR som var det hans eget afkom. Hans død kom som et kæmpe chok, og det var derfor superfedt, at vi fik muligheden for at bidrage til en erkendtlighed til mindehøjtideligheden! Og hvem husker så ikke lige denne negleklipperepisode?
  https://www.youtube.com/watch?v=SojMgLGEB0Y&feature=youtu.be&t=3m17s

  Igen – tillykke til DR og brugerne! Fortsætter vi/I i samme stil, er der med lethed 20 år mere at hente

 185. Stort tillykke med de 20 år

  Jeg har primært lurket rundt herinde, men en gang imellem vovet pelsen og stillet en masse dumme spørgsmål. Min bedste oplevelse er nok ikke så crazy, men fik en god oplevelse ved at deltage i Nintendo Switch tråden og jeg vil gerne sige tak endnu en gang for VampiricEye og den omgang Super Mario cereal jeg fik tilsendt., som han havde købt i USA. Jeg ved ikke hvad der smagte mest syntetisk, morgenmaden eller papæsken det kom i

 186. Stort tillykke først og fremmest.
  Jeg har nydt stor gavn af de mange tråde herinde om alt muligt mellem himmel og jord men nok mest når computeren gør knuder og der altid er en Rusher klar med råd eller vejledning.

 187. Udover de mange historier om Bananen der kom hjem med en eller anden mærkværdig skade, eller Dasz der var endt i udlandet med toget, eller alle de sjove inside jokes så må min favorit del være det hele samlet.

  Alle de forskellige folk med forskellige holdninger og meninger der alle har et eller andet emne de kan bidrage med i debatten, det har været fantastisk at være en del af, også selvom jeg ligesom en del andre ikke bruger så meget tid herinde mere.

  Da jeg var yngre var DR dog en kæmpe del af min hverdag, om det så var folk der sendte chilifrø ud, Bananens historier, DR-manden evindelige stirren ind i min sjæl hver gang sitet loadede hurtigere end noget andet lignende site, utallige inside jokes, sven_bnet’s hellige skrifter og råd, eller bare når “voksne mennesker” ( ) som Bananen, Tormdk, og andre ikke havde noget imod at spille Battlefield eller andet med en akavat teenager som jeg, fordi vi kendte hinanden fra DR.

  Og ligesom Synonymet hjalp DR da også mig igennem nogle svære tider.

  Og så er der selvfølgelig Jan, han gjorde virkelig et indtryk på mig igennem årene, altid hjælpsom og nem at snakke med, på trods af han nærmest virkede som en mytisk skikkelse nogle gange, der var altså noget specielt ved det når han svarede på ens beskeder og indlæg!

  Der er så utroligt mange fede ting ved DR at jeg nok kunne bruge et par uger på at komme i tanke om dem alle. Det virker helt absurd at det har eksisteret så længe nu, jeg kan ærligt talt ikke huske hvad jeg brugte internettet til før jeg fandt DR.

  Tillykke til Daily Rush, og tusind tak til jer alle sammen for alt i har bidraget med igennem årene! Lad os håbe på 20 år mere!

 188. Stort Tillykke til DR. 20 år er ikke så lidt på internettet.

  I en kedelig Corona tid, så kom jeg lige forbi et smut. Mange gode historier, men som min postcount også antyder, så kommer her nogle rigtig gode:

  Nogle af de ting jeg husker igennem tiden, udover Dasz, er de hidtil uskrevne regler. De rammer bullseye, medmindre man hedder Dasz, og havde taget en kano med hjem på altanen efter en bytur, eller var crew, så var der ingen respekt
  https://www.dailyrush.dk/debat/emne/drs-hidtil-uskrevne-regler/

  Brunebanans evige uheld på den skodcykel og ned af bakken. What could go wrong? Heldigvis var det kun et par skrammer, og en enkelt brækket arm, så vidst jeg husker

  Taager’s late night chatting tråd. Den blev lang.

  Jeg mindes også en fyr ved navn Olaf, som havde problemer med pigerne. Som de uskrevne regler nævner, så var der mange parforholdseksperter
  https://www.dailyrush.dk/debat/emne/noo-hvordan-piger/

  Husker også 1. april hvor Phon lavede hele sitet lyserødt, og i forum blev alle s’er i alle indlæg erstattet med z, så vi alle fnizede som tøzer… det var sgu morsomt.

  De uskrevne regler nævner også Ekstrabladet. død og pine. blev faktisk endte vores kære forum i en udgivelse, efter vores debat om en X-factor deltager. Der blev DR Danmarkskendt.
  Et andet medie som også fik en Rusher med i rampelyset på 22 nyhederne, var da Dasz fik stjålet sin cykel, og han blev nævnt med fulde navn “Kristoffer Dasz”, som Poul Erik Skammelsen sagde det. Det var et genialt indslag.
  Dasz, jeg håber du har den som vækkeur tone.

  Den sidste jeg vil nævne er vores hemmelige world domination, som blev startet i 2007. Det blev starten på World Domination Rusher style.
  https://www.dailyrush.dk/debat/emne/world-domination/

  Dailyrush er det mest familære community jeg har set på internettet, også efter social medie bølgen er svømmet over os.
  Tak DR og endnu engang stort tillykke med de 20 år.

  PS: Denne besked er skrevet i notepad, af frygt for timeout og beskeden var gået tabt som på det gamle DR

  PPS: God tirsdag!

 189. 20 år er godt nok længe.
  og har nok været med siden starten mere eller mindre, først som lurker inden jeg fik min egen bruger for en del år siden.

  Det har været mange sjove ting her inde ved dr, altid en super stemning.

  men DenBruneBanans historier og ikke mindst uheld kommer jeg hurtig i tanke om når man husker tilbage og ikke mindst Daz fortællinger, nøj hvor jeg har grinet af dem og også rystet på hovedet.

  husker også en 1.april hvor Jan havde lavet hele siden lyserød og tøsset, satme en god aprils nar

  Må da indrømme at da vi fik beskeden om at Jan var gået bort så blev jeg rørt over hvor meget rusherne stod sammen og vi fik vist samlet en hel pæn bunke penge sammen.
  Og 10000 tak fordi i har kørt siden videre, det er skønt, er inde på DR flere gange dagligt.

 190. Tillykke. Jeres dækning af Q3 scenen er den jeg husker bedst. Ellers bare fedt med nye spil-nyheder, som jeg aldrig får tid til selv at spille

 191. Kæmpe tillykke!

  Lang tid siden, jeg har været logget ind. Har dog lurket jævnligt

  Daszoeb’s historier er dem, der skiller sig ud for mig. F.eks. den med fodboldkamp på storskærm i Malmø, der involverer:
  – Indsmugling af vodka til stadion i poser gemt i en dynejakke.
  – Karambolage med en familie, fordi han laver bytte-bytte-købmand med vodka og sodavand med datteren
  – Dem han kører med tilbage til Kbh. forsøger at rulle ham.
  – Vild tur på disco
  – Togtur til et sted på Sjælland uden billet, hvor han trækker i nødbremsen da kontrolløren kommer, for derefter at spæne væk over en mark.
  – Afsluttet med at sove den ud i sine bedsteforældres udhus.

  Så vidt jeg husker

 192. Kan se mit indlæg i #65 er blevet kraftigt forkortet af en eller anden grund, nå skidt

  Husker bedst DR fra min spæde AQ2 år. Har ikke lige én bestemt ting jeg klart husker, men mange små.

  – Kolben, der var en sej ældre gut fra Nørrebro? der sad og gamede AQ2 med hans ven på webcam, mens de sad og drak.
  – sven_bent og hans stavning
  – q3ut klanen House Valhalla som jeg var til lan med i Billund hos Sam. (Thumbler, Boulder, Twinduck, Mentor, Dennis (kan ikke huske dit nick, men du er herinde) Goldie og en masse andre var med. Vi ød daloon forårsruller i 3 dage da Thumbler var systemadministrator hos daloon på Fyn og havde 200 poser med.
  – Jcop der samlede på gammelt hardware
  – talløse diskussioner om quake eller half life var bedst
  -Chunkie, der altid har været sur fordi han mener jeg har kopieret hans nick

  Utallige ting jeg ynder at tænke tilbage på. Og alt dette pga DR. Tak

  Igen, tillykke!

 193. Tillykke til DR

  Der har sgu været mange sjove tråde igennem årene.

  Hvad der også har været rimelig sjovt… er at se udviklingen i den slags tråde der har været oprettet i takt med at de fleste af os er blevet ældre og nu er i 30’erne og 40’erne… Der kan dog stadig dukke en tråd op om vandkøling og lys i kabinettet i ny og næ

 194. Kæmpe tillykke! Jeg har nok mest været lidt af en lurker gennem alle årene, og fulgt med i diverse sjove og spændende diskussioner, og endda opdaget nyt gear som skærme og headsets gennem trådene. DR har altid været et af de sites jeg dagligt besøger et par gange om dagen, og ser hvad der er af interessante nyheder og diskussioner.

  Tak for de mange år med nyheder, reviews og sjove diskussioner

 195. I kender mig ikke, men jeg har luret herinde i mange år, måske siden 2005? Har desværret “mistet” min oprindelige konto, så kører på denne nu. Skriver ikke meget, men lurer og følger med i det meste. Man kan næsten altid finde en go’ kommentar herinde

  Tillykke med de 20!

 196. Kæmpe stort tillykke med de 20 år ! Også jeg har fulgt med fra sidelinjen som lurker siden 2002. Artiklerne og det aktive forum har altid været spændende. Og jeg husker helt klart Dasz vanvittige historier som noget af det sjoveste. Dailyrush altid har været DKs bedste gaming site og dertil et super fedt og aktivt community. Skål !

 197. Stort tillykke med de år DR. Bliver selv snart 18 år herinde. Dog mest som lurker.
  Dasz’ og Stoffers tråde var guld værd i gamle dage, og jeg husker en tråd som blev startet af en journalist, som ville sætte noget interview op. Den tråd blev kørt fuldstændig ud på et sidespor pga noget “god tirsdag” han fik fyret af på en forkert dag.

 198. DailyRush har budt på mange timers læsning, primært i Off-topic-forummet. Nogle af mine DR-helte er:
  SvenBent – hvordan kan man komme op på så mange indlæg!?!
  Dasz – Som flere andre skrevet, så har hans vilde anekdoter altid været værd at læse. Han har været savnet i sit fravær, så godt han har vist sig igen!
  DenBruneBanan – Jeg husker en periode hvor han pludselig begyndte at svare i ALLE tråde og hans indlæg steg lynhurtigt og pludselig var han ansat som en fast del af DR.
  Phonetic – Ham kan vil ikke lade være med at nævne. Det er mærkeligt hvor meget et dødsfald kan ramme en, når det er en person man aldrig har kendt som andet end et Alias på en hjemmeside. Men det føltes meget nært.

  Så er der alle trådene der springer frem i hovedet. Der er alle de klassiske tråde der kommer frem igen og igen. Hvem har ikke foreslået en instrumentalversion, op med trøjen eller en negleklipper som en løsning på stort og småt.
  Engang var der en der fint opsummerede Off-topic noget ala: “Hvis man ikke kan finde svaret på Hestenettet eller DR’s Off-topic, så var der ikke grund til at lede mere.” Der har virkeligt været vendt mange emner, også emner der bevæger sig langt fra spil og computere. Senest har jeg fået hjælp til Stadia, Blurays og ødelagte harddiske.

  Tak allesammen!
  Tillykke med fødselsdagen DR!