Daily Rush ønsker at levere de mest relevante nyheder, saglige anmeldelser og kyndige indblik i gamingbranchen. Til det formål har vi nu brug for flere skribenter, som kan bidrage til at fylde forsiden med fængende artikler og skarpe vinkler på nyhedshistorierne.

Daily Rush drives 100% af frivillige ildsjæle, og der tilbydes derfor ikke løn for det arbejde der udføres. Viser du derimod gode takter, kan vi med tiden tilbyde dig at anmelde de nyeste spil, og nogle gange inviteres vi også til særlige arrangementer i både ind- og udland, hvor der er mulighed for at møde både udviklere, udgivere og andre prominente navne fra gamingbranchen.

Har du dertil en særlig interesse for et gamingrelateret emne, som du mener Daily Rush ikke dækker nok, er dette en gylden mulighed for at sætte dit personlige præg på formidlingen af denne type historier. Det kunne f.eks. være e-sport, mobilspil, hardware eller andet.

Du:

 • kan dedikere et par timer om ugen, og gerne mere, til at skrive nyheder til forsiden
 • har et levende skriftsprog og kan formidle nyheder, som ikke nødvendigvis fanger din egen interesse
 • har en almen interesse for gamingbranchen som helhed, og hertil også gerne en masse holdninger
 • forstår dig på kildekritik, og kan skelne mellem usandsynlige rygter og “breaking news”
 • har muligvis erfaring med WordPress, men dette er ikke et krav, da du nok skal få en grundig oplæring

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og har du lyst til at være en del af teamet bag Daily Rush, så send en mail til christian@dailyrush.dk med følgende:

 • En kort præsentation af dig selv og hvilke dele af gamingbranchen der fanger dig (f.eks. RTS-spil, hardware, etc.)
 • Hvor mange timer om ugen du vurderer du kan bidrage med.
 • Tre korte selvvalgte nyheder, som du selv formulerer. Du behøver ikke gøre noget særligt ud af layout, da det blot er for at kunne vurdere din skrivestil og grammatiske kunnen. Se evt. nogle af nyhederne på forsiden af Daily Rush, for at få en ide om hvordan vi formidler nyhederne.

Vi har ikke sat en decideret deadline for hvornår vi skal have modtaget din mail, men vi håber på at kunne sætte nye skribenter i gang allerede i starten af det nye år, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

21 KOMMENTARER

 1. Vi er her alle stadig (også Dennis), men vi har også dagjobs der skal passes, så vi kan ikke være over DR så ofte som vi ellers gerne vil – derfor vil nogle ekstra hænder blive taget imod med kyshånd.

 2. Det er et young mans game. Mit indtryk er dog, at gennemsnitsalderen er stigende herinde.

  Jeg startede i en periode, hvor man havde sendt mig i arbejdsløshedscenter/aktivering. Jeg sad der en måned, men skrev dag 1 til Jan, som lod mig komme om bord.

  Jeg blev en langt bedre skriver af at være i stald på DR, ligesom jeg fik et par fede oplevelser (fx. BF4 reveal i Stockholm).

  Har man tiden, så er det fedt at udforske et metaplan indenfor gaming, hvor man tænker tendenser, diskuterer design og holdninger.

 3. For år tilbage havde det været en spændende mulighed Nu med familie og fuldtidsjob synes jeg i forvejen jeg har svært ved at finde timer nok i ugen.

 4. Kun hvis jeg må skrive om GPU flaskehalse på 10+ år gamle Phenom CPUer
  eller MAX PIMP af Socket 3 og Socket 7 x86’ere.

  Men ALAS er presset nok med børn, egne og andres…

  ..og kræver det ikke en hvis interesse for nutiden og fremtidens spil?

 5. #20

  Det nærmeste vi kommer, er ind til videre de stykker periferals vi kan få lokket til anmeldelse. Det går ikke med lynets hast (hvilket måske er okay), men der er fremgang på fronten!