Tilføjet den 2/4-2020: Til trods for jeres yderst positive modtagelse af Daily Pass, må vi hellere lige understrege, at der naturligvis var tale om en aprilsnar. Vi har ingen intentioner om at tvinge gangbar valuta ud af vores læsere, for at kunne nyde nogle af de mest populære funktioner her på Daily Rush. Skins og et større udvalg af emojis er ej heller at finde på tegnebrættet, ligesom et prangende logo ved dit brugernavn, altså heller ikke kommer på tale.


Her på Daily Rush er vi stolte af det, vi tilbyder den danske gamingscene, både i form af vores nyhedsformidling, anmeldelser, previews og naturligvis vores omfattende forum. I samme ånd er vi også stolte af vores brugere, Rush’erne, som hver dag er med til at gøre Daily Rush til et af de mest livlige og fjollede steder, man kan opholde sig på det store Internet.

Derfor er vi ikke i tvivl om, at I vil tage rigtig godt imod vores nyeste påfund:

Med et Daily Pass får du adgang til eksklusivt indhold på Daily Rush. Du kan blandt andet se frem til:

 • månedlige loot boxes der indeholder eksklusive skins og emojis, så du kan personliggøre din oplevelse og brug af Daily Rush
 • muligheden for at læse og kommentere på vores bedste artikler, heriblandt anmeldelser, previews og den ugentlige Søndagsspiller*
 • fuld adgang til vores populære off-topic forum*
 • ubegrænset mulighed for at kommentere i øvrige forumtråde**
 • et 100% reklamefrit Daily Rush
 • et officielt “Daily Rush’er”-logo ved dit profilbillede, så ingen er i tvivl om, at du er en ægte bruger af Daily Rush

*fra og med den 2. april, vil denne funktion være låst for brugere uden Daily Pass

**fra og med den 2. april, vil brugere uden Daily Pass være begrænset til én kommentar i døgnet

Fra i morgen vil flere af vores artikler se således ud – men det er naturligvis kun for de uægte Rush’ere uden et Daily Pass.

Daily Pass er altså tiltænkt de hardcore Daily Rush’ere, som slet ikke kan undvære artiklerne, debatterne og den personlige identifikation med Daily Rush, som har fulgt dem i årevis. Vil du være en del af denne eksklusive gruppe, er der adskillige løsninger til rådighed:

 • Beginner Pass giver adgang til ovenstående fordele i et døgn
 • Easy Pass giver adgang til ovenstående fordele i syv dage
 • Normal Pass giver adgang til ovenstående fordele i 30 dage
 • Hardcore Pass giver adgang til ovenstående fordele i 365 dage

Er du klar til at blive en ægte Daily Rush’er, så klik her for at se priser og vælg dit Daily Pass.

26 KOMMENTARER

 1. Hvad koster Hardcore for life? Vi kan lige så godt få det ordnet på én gang.:D Jeg er i øvrigt stor fan af, at off-topic låses bag en paywall. Sådan bør det være.

 2. #16 På nyheder/klummer kan man kun redigere i de første 5 minutter. Efter det er din kommentar låst.

  Med mindre du snupper et Daily Pass. Så er der ubegrænset redigering!

 3. Helt seriøst (uden aprilsnar eller noget), hvorfor laver I ikke en Patreon eller lignene til Dailyrush hvor man kan betale lidt for at slippe for reklamer?

 4. #19 – Det har jo været prøvet tidligere, men blev fjernet igen efter et par måneder. Jeg kan dog ikke helt huske grunden til at det blev fjernet.