Det er blevet søndag aften på Daily Rush, og dermed tid til den ugentlige Søndagsspiller.

For et par uger siden bragte vi et interview med Ghost Ship Games om deres spil Deep Rock Galactic, hvor vi bl.a. fik et par hints om den kommende Update 25. Siden da har de danske udviklere været en tur på messen GamesCom i Tyskland, hvor de løftede resten af sløret for deres store opdatering.

Nu er den lige ved at lande og opdateringen byder på udvidet gameplay, hvor der introduceres en ny type dobbeltmissioner, som endda også får deres egne ekstra udfordringer. Ikke nok med det, der kommer også nye måder at opgradere våben på. Der skal pløkkes!

Her er lige en video, så du kan få gang i mundvandet.

Man skulle ikke tro det, men spillet ER faktisk stadig i Early Access. Det vil altså sige, at der kommer endnu mere lækkerhed over tid, mens vi kan nyde et spil, som allerede er godt!

Hvis du endnu ikke har prøvet Deep Rock Galactic, har du nu chancen for at vinde en Steam key. Det eneste du skal gøre, for at være med i lodtrækningen, er at skrive en kommentar herunder. Konkurrencen er åben indtil næste søndag kl. 12. Vi udtrækker 8 navne, og vinderne offentliggøres i næste uges Søndagsspiller. Held og lykke!

Det med småt: Du deltager i lodtrækningen, når du har kommenteret herunder og i øvrigt opfylder betingelserne for deltagelse. Der udtrækkes 8 vindere tilfældigt. Flere kommentarer øger ikke dine vinderchancer. Kun kommentarer skrevet inden søndag den 8. september 2019 kl. 12:00 deltager i lodtrækningen. Medlemmer af Daily Rush-redaktionen deltager ikke i lodtrækningen. Vindernes brugernavne bliver annonceret på Daily Rush, og vinderne modtager deres Steam key via Daily Rushs beskedsystem.

63 KOMMENTARER

 1. Count me in! Kunne være en fin lille gave at komme tilbage til når jeg kommer hjem fra ferie mandag 😬 så kan jeg overtale mine venner til at købe spillet også!

 2. Ser ret fedt ud, og et spil med potentiale for mange timers COOP sjov!

  Kunne være rigtig lækkert at vinde det spil! Vi har længe snakket om at ville prøve dette spil, da det ser ret fedt ud! Så hvis man vandt en key, kunne man få overbevist ens vennekreds om at de også skal investere i dette spil!

 3. Bare for at få mere mulighed for co-op: Skal vi ikke lave os en tråd i forummet, hvor vi kan skrive gamer-tags?
  Og så vil jeg se om ikke jeg burde foreslå GSG at indbygge muligheden for at lave “Divisions” i firmaet. Det ville være fedt at kunne lave noget klan-agtigt, med mulighed for udvidet samarbejde =)

 4. Til alle jer der gerne vil prøve det, men synes at 28€ er meget at smide ud for et ukendt spil: Jeg forstår jer herremeget!
  Så til alle dem der ikke vinder en key på søndag, så håber jeg at I vil holde øje med spillet, især efter Update 25 går live! Det KUNNE jo være at det endte med at blive pengene værd for jer!

  Min egen holdning kender I sgu nok allerede, men jeg valgte altså at købe spillet på anbefaling af en ven fra arbejde. Jeg valgte efterfølgende at købe Supporter Edition, fordi jeg fandt det værdigt. Det er også mig selv, der (med hjælp fra Chrism) har opsøgt GSG for at lave interviews og sådan noget. Kort fortalt er min begejstring min egen, hvilket også er hvad Rush’ere med rette forlanger af en DR-skribent =)

 5. Som GuitarLars næsten siger…. hvis i ikke vinder så køb køb køb køb !
  Det er alle pengene værd !

  (frabeder mig at vinde.. har allerede betalt )

 6. #41 – Tak ! Jeg ville ikke lige være første-bussemand der skrev noget lign….jeg synes det er absolut så intetsigende som noget….selvom jeg umådeligt gerne ville have støttet op om noget dansk.

 7. En kommentar herunder.

  det virkede ret sjovt i beta, har været spændt på at se hvad de gør med det, har så heller ikke haft mere end betaen

 8. #41 og #42: Det er jo så fair som noget kan være!
  Hvilke spil er I så til? Og vil I foretrække at jeg udelader jer fra lodtrækningen på søndag? Personligt ser jeg helst keys havne hos nogen der godt kan lide spiltypen