Udenfor fortsætter det våde og blæsende vejr, men du sidder heldigvis lunt og tørt inden døre foran Daily Rush, hvor det er blevet søndag aften og dermed tid til Søndagsspilleren.

For lidt over en måned siden bød vi velkommen til et nyt medlem af redaktionen, nemlig VampiricEye, som siden da har kastet sig over dækningen af Nintendo-verdenen med stor entusiasme.

Her til aften har jeg den store glæde at kunne præsentere endnu et nyt ansigt på redaktionen. Måske har I allerede bemærket hans første klumme om minigames tidligere på dagen? Navnet er Wane, og han præsenterer sig selv sådan her:

Hey, hey Daily Rush’ere, Wane her. Jeg er – i forhold til mange af jer gamle gutter – en nytilkommer på Daily Rush. Jeg føler mig dog allerede meget godt hjemme et sted, hvor folk er lige passionerede omkring Anthems lancering og om hvorvidt de får penge tilbage i årsopgørelsen. My kind of people!

Jeg selv runder til sommer de 30 og bliver sammenfaldende færdig med en kandidatuddannelse i filosofi, med specialisering inden for AI og maskinkognition (emner som jeg aldrig bliver træt af at diskutere).

Jeg bor i Odense, sammen med min kone og min datter på halvandet år. Fritid er der altså ikke super meget af, men det der er, bruger jeg gerne foran min PC eller PS4. Har senest kastet mig over Apex Legends efter at være blevet semi-traumatiseret af en horribel slutning i The Witcher 3, så forvent masser af dækning af Respawns nyeste hit.

Tag godt imod Wane! Vi glæder os til at læse meget mere fra hans hånd.

10 KOMMENTARER