Jul og nytår er overstået, og vi er nået frem til den første søndag aften i 2021. Det betyder selvfølgelig, at det er blevet tid til årets første Søndagsspiller, som samtidig er Søndagsspiller nummer 84 i rækken, siden vi startede den op igen tilbage i 2019. Velkommen til!

Som du måske bemærkede, bragte vi op gennem december en række klummer fra redaktionen, som dels handlede om hvordan vi så spilåret 2020 og dels om hvad vi ser frem til i 2021. Du kan finde alle klummerne her:

Selvom 2020 bragte uro, problemer og utryghed, var det faktisk et rigtig godt år for gaming. Og når der nu skal være lockdown og social distancing, er det selvfølgelig alt i alt udmærket, at der er gode spil at kaste sig over i mellemtiden.

Og de gode takter ser heldigvis ud til at fortsætte ind i 2021. Nogle spil er blevet forsinkede ind i det nye år pga. corona, og samtidig er nogle af de helt store titler til den nye konsolgeneration på vej.

Og her vil jeg så gerne spørge jer, kære Daily Rush’ere, hvilke spil I ser mest frem til i det nye år? Og har I planer om at kaste jer ud i den nye generation af konsoller? Lad os høre jeres tanker om spilåret 2021 i kommentarerne!

19 KOMMENTARER

 1. Skal have mig en PS5 her engang i februar/marts eller når det bliver muligt. Der er mange fantastiske titler på vej, men de spil jeg ser mest frem til må være

  SIngleplayer – Horizon : Forbidden West
  Multiplayer – Back 4 Blood

 2. Jeg har spillet lidt multiplayer Factorio med min søn, og det vil han vist gerne have bliver til mere. Ellers er det nok mest lidt FM21 det kommer til at stå på.

  Forøvrigt fint i lige havde en gennemgang af det bedste i havde fingrene i, I kunne godt lave sådanne updates løbende bare på alle de spil i lige har prøvet, det kunne måske give inspiration eller give info om at holde fingrene væk fra nogle titler.

 3. Jeg vil forsøge at anskaffe mig en PS5 når den bliver tigængelig for dødelige. Primært pga. Grand Turismo, som måske så også kan nå at udkomme i mellemtiden🤷‍♂️

 4. Jeg skal have Oculus Quest 2 her i løbet af årets 3 første måneder. Det bliver nok det store på hardware-fronten, med mindre Nintendo overrasker os med en New Super Switch. Jeg håber også på et par nye Game & Watches (der er mange jubilæer i år), men nu må vi se.:)

  På spilfronten venter jeg på at høre, hvad Nintendo har af planer for 2021 (come on, Breath of the Wild 2!), og ellers har jeg en uendeligt stor backlog, jeg kan kaste mig over. Jeg har spillet meget lidt siden juni, hvor barn nummer 2 landede, så det håber jeg også på at kunne lave lidt om på til foråret. Den ældste når forhåbentlig snart en alder, hvor vi kan spille lidt sammen.:)

 5. Skal have en ps5 hurtigst muligt. Hvad spil angår har jeg ikke de store ønsker, pt er det kun Cyberpunk 2077 der ligger og venter på ps5eren.

 6. Nope ingen konsoller i mit hjem

  Det jeg nok ser mest frem til er D4, men tvivlere dog på det bliver i år.

  Ser også frem til Knights of Honor II: Sovereign som nok er et at de lidt mindre kendte spil
  Og så at komme igang med Cyberpunk når det lige har fået en update mere eller to.

 7. #8 Tror også lige jeg giver Cyberpunk en måned eller to mere. I mellemtiden hygger jeg mig ret meget med Immortals Fenyx Rising. Sjoveste Ubisoft-spil jeg har spillet længe.

 8. Jeg hygger mig overraskende meget med Wow: Shadowlands. Uranos og mig og er lige begyndt på grim dawn. Det virker også rigtigt lovende. Også selvfølgeligt DRG engang imellem.

 9. Jeg fik fat i en ps5 lige inden jul via konkurrence ved telia. Totalt nice konsol.

  Havde så indbrud nytårsaften, hvor de stjal min fucking ps5 og nogle andre ting…

  Så jeg ser meget frem til at få en ny ps5 når det engang bliver muligt.

  Ser frem til at kunne tilbringe endnu mere tid i Spider-Man Miles Morales, astro bot, days gone, borderlands 3. Og masse andre titler.

 10. #9 Ja tror det en god i de. Men det er ikke helt let at vente haha.

  Udover det så har jeg gang i Grim Dawn fortiden sammen med nogen venner.
  Super godt spil når man venter på D4

 11. Ja sidste gang gik der jo 4 år fra de annoncerede Diablo 3 første gang til det rent faktisk udkom, så tænker godt vi kan skyde en hvid pil efter det, men lad os nu se når der er blizzconline her i slutningen af feb. så ved vi nok mere.

 12. Skal som flere have skaffet mig en PS5 så snart det kan lade sig gøre. Hvad titler angår:

  Horizon: Forbidden West

  Det nyeste Far Cry (6?)

  Spider-Man: Miles Morales

  Glæder mig også til PS5’eren fordi der er flere spil (Days Gone, The Last of Part II) som jeg gerne vil gennemføre igen, men denne gang i Performance eller Resolution mode. Har hørt det åbenbart skulle gøre en stor forskel.

 13. #5 Jeg har også selv varme følelser for en Oculus Quest 2, regner dog med at tage det “roligt” og nøjes med en 64GB-version. Jeg vil primært bruge det til PC-gaming, selv om jeg dog ville føle mig lidt dum, hvis jeg ikke lagde Beat Saber ind på det

  Så ja, jeg vil også smide et kabel oven i hatten, men jeg holder nu stadig øje med priserne. Hvis forskellen på 64GB og 256GB er lille nok, skillinger jeg sgu nok det ekstra ud for den ekstra plads.

 14. #16 Jeg regner med at snuppe den store udgave, da den “kun” koster 700kr. mere. Og der går lang tid, før jeg evt. skal bruge det sammen med en PC, da jeg ikke har en, der kan trække VR. Og så hader jeg at slette ting, så jeg er bedre fremtidssikret med den store udgave.:)

 15. #16 + #17 Husk det kræver FB login så længe i vælger Oculus, ikke sikkert det er et problem for jer overhoved, men synes da lige det var værd at nævne at FB stikker deres lange klamme finger ned i jeres privatliv som de jo altid gør.