Der er stadig ingen sne at spore udenfor, men der er nu kun ni dage til juleaften, og vi er nået til tredje søndag i advent. Jul eller ej, søndag aften betyder Søndagsspilleren på Daily Rush, hvor vi i aften er nået til den tredje af vores fire adventskonkurrencer.

Og lad os starte med at løfte sløret for vinderne af denne uges konkurrence. Vi har trukket fire heldige vinderes navne op af en nissehue, og vinderne blev:

 • FunteX vandt Star Wars Jedi: Fallen Order (kode til Xbox One)
 • SturmW-Ghost vandt Star Wars Jedi: Fallen Order (kode til PC)
 • Mikaa vandt brætspillet Lost Cities: The Board Game
 • Threetoz vandt Sea of Thieves (kode til Xbox One eller Windows 10 PC)

Vinderne får også direkte besked via beskedsystemet på Daily Rush. Stort tillykke til alle fire – vi håber I bliver glade for de tidlige julegaver

Og vi har selvfølgelig en ny konkurrence denne uge! Vi har raidet julemandens hemmelige lager og i denne uge kan du være heldig at vinde:

 • Gears 5 Ultimate Edition (kode til Xbox One eller PC)
 • Mario and Sonic at The Olympic Games 2020 (fysisk spil til Nintendo Switch)
 • Turtle Beach Recon 70 Gaming Headset (til Xbox One)
 • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (kode til PC)
 • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (kode til Xbox One)
 • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (kode til PlayStation 4)

Vi siger tak til Microsoft, Nintendo, Turtle Beach og EA, som er denne uges glade præmiesponsorer!

For at være med i konkurrencen, behøver du ikke gøre andet end at skrive en kommentar herunder. Er du i julestemning eller ikke endnu? Har du bagt småkager, pyntet juletræ og købt alle dine julegaver? Fortæl os om det! Du skal skrive din kommentar inden næste søndag kl. 12. Vinderne bliver annonceret i næste uges Søndagsspiller, hvor du samtidig kan deltage i fjerde og sidste lodtrækning om flere lækre adventspakker.

Det med småt: Du deltager i lodtrækningen, når du har kommenteret herunder og i øvrigt opfylder betingelserne for deltagelse. Der udtrækkes seks vindere tilfældigt. Flere kommentarer øger ikke dine vinderchancer. Kun kommentarer skrevet inden søndag den 22. december 2019 kl. 12:00 deltager i lodtrækningen. Medlemmer af Daily Rush-redaktionen deltager ikke i lodtrækningen. Vindernes brugernavne bliver annonceret på Daily Rush, og vinderne bliver kontaktet direkte via Daily Rushs beskedsystem for at aftale, hvor fysiske præmier skal sendes hen. Koder til spil modtager vinderne via Daily Rushs beskedsystem.

Billedet “Christmas Balls” herover er taget af Theo Crazzolara og licenseret under CC BY 2.0.

48 KOMMENTARER

 1. Jeg har været i julestemning i flere uger nu og begynder altid på alt med gaver medio oktober. Så er alle pakkenelliker klaret engang i november. Mit rationale er, at de glider nemmere igennem postsystemet, og jeg har god tid til at finde det, jeg tror, folk ønsker sig.

  Julemaden er garanteret veltilberedt i år, da jeg har bestilt and, brunede kartofler, hvide kartofler med brun sovs, fyldte æbler og ris a la mande fra Meyers madhus i år. Jeg brændte flæskestegen på sidste år, så i år gør vi det nemme og det sikre. Vine står klar i kælderen, nu mangler vi bare det søde. Glædelig jul!

 2. Ny brugt bil, da den gamle ikke kunne mere. Kones fødselsdag, gammel støvsuger gik død så der er købt ny, ungerne vokser ud af deres flyverdragter, nyt sæt vinterdæk til en af bilerne. Indkøb af julegaver. Fyret fra job i sidste måned, dog med job igen til januar.

  Træls dyr måned

 3. Småkagerne er bagt, juletræet er pyntet og alle julegaverne købt… dog er jeg stadig ikke helt i julestemning. Skulle jeg gå hen og vinde kan det være at det alligevel bliver jul i år