Det er årets sidste søndag – faktisk årtiets sidste – og udenfor er mørket faldet på. Det betyder, at det er blevet tid til den sidste Søndagsspiller i 2019. Velkommen!

Vi er nået til vejs ende med Daily Rushs adventskonkurrencer. I de tre første uger har vi sendt spil og hardware til 13 heldige Daily Rush’ere, som fik en tidlig julegave. Nu er julen overstået, men vi mangler stadig at annoncere vinderne i den fjerde og sidste konkurrence.

For sidste gang har en specialbygget supercomputer i kælderen under Daily Rushs hovedkvarter udtrukket tre tilfældige navne blandet deltagerne i konkurrencen. Og de heldige vindere blev:

  • A2010 vandt et Sennheiser GSP 370 Wireless Gaming Headset
  • SittingDuck_m vandt No Man´s Sky (kode til Xbox One)
  • Fribo vandt en Roccat Kain 120 AIMO gaming mus

Herfra lyder der et stort tillykke til alle vinderne i adventskonkurrencen og endnu en gang tak til præmiernes sponsorer. Vinderne har også fået direkte besked via Daily Rushs beskedsystem.

Og dermed er vi også nået til enden af årets sidste Søndagsspiller. Men frygt ikke! Søndagsspilleren er selvfølgelig også fast på programmet hver søndag, når kalenderen lige om lidt siger 2020.

Billedet “Christmas Presents” herover er taget af Ravi Shah og licenseret under CC BY 2.0.

7 KOMMENTARER

  1. Wauw, en herlig overraskelse – og jeg som aldrig vinder noget, ud over måske en pose pebernødder hver anden jul! Jeg takker.