Mechanical watch

Det er sket igen: Du blinker, og weekenden er næsten gået. Men fat mod, og hent en kop af din foretrukne varme drik, for søndag aften er lig med søndagsspilleren på Daily Rush. I aften taler vi om hvilke spil, vi går og venter mere eller mindre tålmodigt på. Det har jeg spurgt rundt på redaktionen om, og du kan læse svarene herunder.

Hvilke spil ser I, kære Daily Rush’ere, allermest frem til? Det vil vi rigtig gerne høre om i kommentarerne!

VampiricEye

The Legend of Zelda: Breath of the Wild er et af de bedste spil, jeg nogensinde har spillet. Til trods for, at jeg har været Nintendo-fan i 25+ år, var BotW samtidig det første spil i serien, jeg for alvor har brugt tid på. Sidenhen har jeg også gennemført A Link Between Worlds til Nintendo 3DS. Dette var ligeledes en fremragende spiloplevelse, og det fik mig til at drømme om at spille et 2D Zelda-spil på Nintendo Switch. Mine bønner er blevet hørt, og Nintendo har annonceret, at Link’s Awakening er på vej til min elskede Switch. Der er tale om et remake af et Game Boy-spil fra 1993, som jeg aldrig har spillet. Ud fra det vi har set indtil videre, ser det ganske glimrende ud. Jeg glæder mig meget til at kunne begive mig ud på endnu et eventyr med Link engang i 2019.

M

Da jeg købte min PlayStation 4 tilbage i 2014, sad jeg på Daily Rush og kiggede anmeldelser for at se hvilke spil jeg skulle investere i. Chrism talte varmt om The Last of Us: Remastered, og det blev det første spil jeg bootede op på min PS4. Jeg blev blæst fuldstændig bagover. Alt ved det spil var imponerende. Grafikken, historien, indlevelsen. Jeg var helt solgt. Derfor glæder jeg mig rigtigt meget til The Last of Us II. Et spil som er båret af en spændende og stemningsfuld historie, skræmmende fjender og gode stealth elementer. Ja, der har været andre gode titler fra Naughty Dog, og ja, Horizon Zero Dawn var også et fantastisk spil, men The Last of Us vil altid være min første.

Chrism

Der eksisterer blot en enkelt kort trailer, som ikke fortæller noget som helst. Ikke desto mindre har den min fulde opmærksomhed, udelukkende fordi de gyldne bogstaver afslører at The Elder Scrolls VI er under udvikling. Alt hvad der ellers florerer af artikler og videoer med analyser, rygter og gætterier, plejer jeg normalt at holde mig fra, men i TES VI’s tilfælde lapper jeg det i mig, som en skål Frosties med ekstra sukker… og Red Bull i stedet for mælk. Jeg savner et spil, som jeg kan dedikere mange hundrede timer til, og luften er efterhånden gået af ballonen (for mig) på Fallout 4 og The Witcher 3. Jeg har al tillid til, at Bethesda nok skal levere varen med The Elder Scrolls VI, selvom det nok ender med at være marineret i bugs og glitches. I ved hvad man siger: ”Bethesda. Bethesda never changes”.

PBT

Der er mange spil på vej, som jeg glæder mig til, men skal jeg vælge ét ud, bliver det Doom Eternal. Jeg har været fan siden det første spil udkom i 1993, og første gang jeg prøvede multiplayer FPS, var da også Doom deathmatch på LAN. Det var dog singleplayer, der for alvor trak, da det rebootede Doom udkom i 2016. Det var 100% klassisk FPS gameplay i den renest tænkelige form, og vi elskede det på Daily Rush. Det var der mange andre, der også gjorde, og spillet blev en velfortjent succes. Det betyder selvfølgelig en efterfølger, og tak for det, id Software! Nye baner, nye våben og nye monstre, men samtidig det over the top Doom gameplay, som vi kender og elsker. Jeg sidder klar bag skærmen, når Doom Eternal (forhåbentlig) udkommer senere på året.

10 KOMMENTARER

  1. #6 – Det er ikke ældet særlig yndefuldt … Historien er fed nok, men grafikken er virkelig håbløst grim – det skriger langt væk af 2005. Nu har jeg godt nok kun spillet på konsoller, så jeg skal ikke kunne sige om PC-versionen er noget værd i dag, eller om noget af det kan reddes med mods.

  2. Ja øv, selv om jeg også har fri i dag så syntes jeg de her dage er løbet afsted

    Fik dog spillet en masse Dawn of Men i går. Ganske fint spil.
    Samt lavet et par dungeons i ESO.

    Syntes faktisk ikke rigtig der er nogen spil jeg pt. ser frem til.
    Ikke rigtig noget der lige har fanget min opmærksomhed