Den danske sommer er for alvor ved at være over os, hvilket f.eks. giver sig udslag i, at den gamle “Sveder du ligenu?”-tråd er vågnet op til dåd. Men det er stadig søndag aften på Daily Rush, og det betyder som altid Søndagsspilleren.

Varmen skal selvfølgelig heller ikke gå ud over vores allesammens yndlingshobby. Da der jo typisk udkommer færre nye spil om sommeren, er det en god lejlighed til at arbejde sig gennem stakken af spil, man har købt, men endnu ikke fået prøvet. Vel at mærke lige indtil Steam Summer Sale fik stakken til igen at vokse i den forkerte retning…

For mig er det heller ikke alle spil, der egner sig lige godt til sommervejr og lyse nætter. Jeg forbinder f.eks. de store, episke RPG’er som The Elder Scrolls og The Witcher med efterår, gråvejr og vinden, der rusker udenfor.

Om sommeren, derimod, giver det mere mening med spil, man kan tage med sig. Det kan f.eks. være, at du har en Nintendo Switch med i tasken. Og nogle spil som f.eks. Niantics Pokémon GO og deres nye Harry Potter: Wizards Unite kræver decideret, at man bevæger sig udenfor for at spille dem, hvilket gør dem ideelle til sommervejr.

Man kan selvfølgelig også alternativt vælge en analog tilgang, og tage sit Magic deck med over i parken, og spille i skyggen under et træ.

Hvordan kombinerer I sommervarme og gaming, kære Daily Rush’ere? Tager I bærbar gaming med i lommen, går I analog, eller holder I stædigt fast i PC’en/konsollen, opgraderet med kolde drikke, ventilatorer eller aircondition?

10 KOMMENTARER

 1. Har altid 3 uger tvunget ferie fra midt juli til start august så der skal der games lidt indimellem ferie hyggen. Altid dejligt at kunne sætte sig ned og game et spil over en helt dag eller 2 uden forstyrelser af arbejde.

  Er lige blevet færdig med Borderlands 2 eller tænker jeg PresSequel skal klares.

  Venter på BL3 og WOW Classic på PC så lige nu står den også på Konsol gaming. Herr er jeg igang med Last of Us Remastered på PS4 mens Switchen står på lidt Dead Cells.

 2. Gamer på PC’en året rundt – også på de bedste sommerdage 😏 all in! I år skal sommerferien muligvis bruges til at opbygge en sim racer rig i kontoret derhjemme og så skal der satme køres race i varmen!

 3. Nu har jeg lige sagt mit arbejde op, og holder en lille god måned ferie, hvor efter jeg starter et nyt sted. Jeg kommer ikke til at bruge så meget tid på computerspil den her samme, men det bliver nok til lidt apex når season 2 starter på tirsdag. Men ellers er det lidt spil på mobilen.

 4. Har måtte opsætte et Aircondition anlæg for at holde varmen væk fra baby.

  Gaming er ikke sæson baseret så jeg gamer lige så meget nu som altid.

 5. Min bror og jeg har for vane at slæbe bærbare udenfor ved de gamles sted og game gode gamle spil. Oblivion er sjovt nok et sommerspil for mig.

 6. Blackout i Call of duty er da det fedeste sommerspil…. på med sommerskjorten på Hudson og så få ladt den Paladin HB50 og så bare finde et sted på bakken med solen i ryggen, vind i håret og rockstar briller på Yyyiiiippppeeee Kaaayyyyeeeeaaaahhhhh