Søndagene bliver mørkere og mørkere, hvilket naturligvis blot er årstidens skyld. I skal dog ikke snydes for den ugentlige Søndagsspiller, som i dag omhandler et nyt lys på redaktionen: IAmHestbech.

Det er ikke sikkert I bemærker hvem der skriver de forskellige artikler her på Daily Rush, men IAmHestbech, eller Carina som hun hedder i virkeligheden, har allerede to anmeldelser i sit repertoire. Den 21. september offentliggjorde vi hendes første anmeldelse af WRC 8 på PlayStation 4, og den 1. oktober var hun klar igen med nogle kritiske ord om Borderlands 3, som hun testede igennem på PC.

I har været yderst flittige til at holde en god dialog i kommentarerne til begge artikler, og Carina har da også givet udtryk for, at hun ser meget frem til at skrive endnu flere. I har åbenbart ikke formået at skræmme hende væk, hvilket enten taler for en behagelig modenhed blandt Rusherne, eller beundringsværdigt hård hud på Carina. Vi bag kulisserne glæder os i hvert fald også til at læse endnu flere anmeldelser fra Carinas hånd.

Hele redaktionen håber I vil tage rigtig god imod IAmHestbech, og så får hun naturligvis selv lov til at formulere afslutningen på denne Søndagsspiller:

Hej

Ja, jeg hedder som sagt Carina, men skriver og gamer som iAmHestbech. Jeg har siden jeg var ret lille været pjattet med at spille. Jeg fik til min fødselsdag i 1996 en PlayStation og det kickstartede min indre gamer. Siden har jeg både spillet Nintendo, Xbox og PC, så det med at spille, er ikke nyt for mig. Det er det med at skrive og anmelde derimod. Men jeg synes jeg er blevet taget rigtig fint imod, så jeg glæder mig til at skrive noget mere.

29 KOMMENTARER

 1. @nickell Det lyder som noget jeg kan komme galt afsted med at svare på?
  Altså, da jeg arbejde med træ blev neglene ordnet med en Bosch PSM Primo Multisliber? Men tvivler lidt på det var det svar du var ude efter ..

 2. Kvindelig gamer ?! A la Pewdiepie eller rent fysisk et hunkøn – eller voterer juryen stadig ?!

  Velkommen om bord ! Håber du tilgiver mig på forhånd for at behandle dig som een af fyrerne

 3. @fox jeg vil umildbart klassificere mig selv som “fysisk hunkøn” (Dog tror jeg nu aldrig jeg har beskrevet mig selv præcis med de ord ) Men, har altid passet bedre ind hos gutterne. Så du er helt tilgivet for at behandle mig som en af fyrene

 4. @iamhestbech
  Jeg har en teori om at alle personer som er fan af minions i 2019, er virkelige dårlige mennesker.
  Minions er fanme crazy frog 2.0 og jeg tror du ville givet et bedre førstehånds indtryk, hvis du have et profil billede med et hagekors i panden i stedet for den minion.

  Nogen kommentar? er du et dårligt menneske? Og hvordan skal jeg kunne stole på noget du siger nu??

 5. @tjaz hold da op alligevel. Jeg syntes du er en smule dramatisk. Om jeg er et dårlig menneske ved jeg ikke? Jeg kan ikke lige forestille mig hvor en person der sammenligner en minion med et hagekors vil placere mig på skalaen. Desuden er jeg ikke psykolog – så hvordan du overkommer dine trust issues ved jeg desværre ikke. Det heldige er jo så at der er andre anmeldere på siden og jeg lover (som plaster på såret for at have ødelagt din aften) at krydse fingre for at i har samme smag i spil OG profilbilleder.
  God aften til dig

 6. Jeg er ked af at sige det gutter. Men hun er ikke hårdhudet nok, hun overlever aldrig negleklipperne og instrumental musikken

 7. #25 haha klasse indlæg, det er faktisk ikke helt ualmindeligt at indlæg som disse kan komme out of nowhere when you least expect it.

  Synes du tog det pænt @iamhestbech men tror din BS radar skal fintunes lidt, men det kommer nok efterhånden som du lære folk at kende.