Weekenden går på hæld, men der er stadig nogle timer til kalenderen igen siger mandag, og hvilket bedre sted at bruge dem, end lige her på Daily Rush, hvor det er blevet tid til den ugentlige Søndagsspiller!

Det har ikke været en helt almindelig uge på Daily Rush; i torsdags havde vi nemlig 19-års fødselsdag Rigtig mange Daily Rush’ere – nye som gamle – kommenterede på nyheden, og det har været en sand fornøjelse at læse både jeres lykønskninger og jeres historier fra de første 19 år. Mange tak!

For at fejre fødselsdagen holdt vi en konkurrence, som sluttede kl. 17 i dag. Vi har nu kørt det program, der trækker seks heldige deltagere op af en virtuel hat, og vinderne af Daily Rushs fødselsdagskonkurrence blev:

 • Valiansa vandt et SteelSeries Arctis Pro headset
 • Carl vandt en Sony DualShock 4 Wireless Controller
 • Ryha vandt en Sony DualShock 4 Wireless Controller
 • -dut- vandt Forza Horizon 4 Ultimate Edition til Xbox One
 • Qipa vandt Crackdown 3 til Xbox One
 • JeBus vandt New Super Mario Bros. U Deluxe til Nintendo Switch

Vi ønsker alle vinderne tillykke, og siger endnu en gang tak til præmiernes sponsorer: SteelSeries, PlayStation Danmark, Microsoft og Nintendo.

Og ikke mindst tak til alle jer, kære Daily Rush’ere; I gør Daily Rush til det fantastiske community, det er. Vi glæder os til at fejre 20-års jubilæum sammen med jer næste år

11 KOMMENTARER

 1. #6 Ja men bare fordi du ikke har set dem, kan de godt have lurket rundt herinde længe, ligesom mig selv. Plus manden siger jo, han har trukket dem op af en hat med et program.

 2. #6 tror jeg selv har set 3 af dem. Men kan jo være de lurer og ikke skriver så meget😁
  Jeg er ikke selv en af dem der skriver så meget.

  Endnu en gang kæmpe tillykke til hele DR-crew og tak for at i holder det kørende.