Så blev det tid til årets sidste Søndagsspiller. Den kommer til at handle om lockdown-gaming, men først skal vi have annonceret vinderne af den sidste adventskonkurrence!

Vi har trukket fire heldige Daily Rush’ere op af en nissehue, og vinderne blev:

 • newersdk vandt en SteelSeries Aerox 3 Ultra Lightweight Gaming Mouse
 • Stryfe vandt et SteelSeries Arctis 9 Wireless Gaming Headset
 • mrm8 vandt et SteelSeries Apex 5 Gaming Keyboard
 • Munchkim vandt en LEGO Super Mario Character Packs display box

Stort tillykke til vinderne!

Året, der gak, har været bizart på mange måder. Vi har skullet se på Facebook-eksperter, politikere, rigtige eksperter og kendisser udbrede sig om dette og hint. Rygter svirrer til og fra alle sider, konspirationsteorier går helt amok og hudsulten breder sig. Og hvad så?

Social distance

Ja, det har jo været årets motto. Sådan, uofficielt-agtigt. Når en pandemi opstår og spredes via mennesker, er mennesker lige præcis hvad man skal holde sig fra. Vi, der er mere introvert inklinerede, har i snit haft det noget nemmere. Heldigvis har teknologien da også gjort det muligt for de mere ekstroverte at “mødes” på nogenlunde sikker vis.

Et af de mange memes, der er dukket op omkring afstand.

Og så er der os, der gamer. At skulle være låst inde herhjemme ville have været en katastrofe, hvis jeg ikke havde min computer. Okay, jo, jeg har bøger og film, men der er bare lige en dimension ekstra, når man spiller. Det kan enten være singleplayer eller online multiplayer, enten co-op eller pvp. Det vigtige er at man får en oplevelse hvori man deltager aktivt, hvor man med bøger og film, er passiv tilskuer.

Hjemmets trygge rammer

Spilindustrien har da også oplevet guldkronede dage, og lur mig om ikke de fleste Daily Rush’ere har været klar til diverse udsalg på Steam. Jeg har “heldigvis” skullet anmelde en stor håndfuld spil i år. Dog ved jeg, at jeg helt klart ville supplere med ekstra, hvis det skulle være nødvendigt.

Jeps, et lettelsens suk som dog næppe tager højde for at selv gamere har arbejde og familie.

Jeg har allerede udbredt mig om hvad jeg har spillet i år, og behøver næppe gennemgå listen igen. Jeg er dog nysgerrig på hvad du har at sige: Har årets lockdowns og karantæner påvirket dit gaming-bibliotek? Har du pludselig spillet spil, som du ellers ville have undgået? Hvordan har du klaret skærene?

20 KOMMENTARER

 1. Som matematiker sætter jeg stor pris på det første billede

  På trods af at arbejde osv. har været anderledes i år, så synes jeg faktisk ikke at det har været så slemt socialt. Men nu er jeg nok også allerede ret bekvem med at holde mig for mig selv det meste af tiden.

  Jeg har da fået lært en del omkring videooptagelse, samt diverse ting som Zoom, Teams, osv., så helt skidt er det ikke. (Men OK, det må gerne snart slutte!)

 2. Jeg er ikke matematiker, men jeg synes stadig, at det er et awesome meme.:D

  Jeg ville nok ikke have lagt 100+ timer i Animal Crossing: New Horizons i april, hvis ikke der havde været lockdown.:)

 3. Bliver spændende at se hvor mange kommentarer, der kommer til Søndagsspilleren, nu hvor der ikke længere er præmier på spil

  I har desuden stadig problemer med popup-reklamer, når man aktiverer skrivefeltet.

 4. Jeg har helt klart fået spillet mere – inkl. i nogle genrer, jeg normalt ikke dyrker. Til gengæld har jeg omvendt fået læst en del mindre, fordi der har været så lidt rejse- og pendlertid i år.

 5. #3 Jeg har lige sendt en portion videre til reklamefolkene, som fjerner dem. I mellemtiden skal man bare lukke det vindue, der åbner – så kan der skrives. Men irriterende er de.

 6. #1: Hehe, jeg er så hårdt ramt at jeg faktisk er matematikLÆRER! Så jo, jeg synes også det meme er pænt spas =)

  #2: Wow, 100 timer i AniCross alligevel? Daaaaaang!

 7. Pffth! Aftalt spil! Godt limen holder på HD555@595’eren. OG at min Steelkeys 6G stadig bliver ved!

  Og fårking tilykke til dem der vandt ;-D

 8. Tillykke til vinderne.

  #5 jeg skal opdatere siden (dailyrush) ellers kommer pop-uppen gentagne gange ved aktivering af skrivefeltet (mobil i Chrome)

  Glædelig jul!

 9. Tillykke til vinderene.
  På mit arbejde har vi brugt Teams siden det udkom, så professionelt har der ikke været de store ændringer udfordringer med at skulle arbejde rent digitalt, bortset fra ikke at skulle møde op på kontoret.

  På spilsiden er det blevet til en del Monster Train med 205,5 timer siden maj. Lidt Command & Conquer Remastered, 26 timer og på det sidste Teardown, 18 timer (som kan klart anbefales).

 10. Mine børn har taget ekstrem meget tid, så det er ikke blevet til så meget. Kun lidt Apex, Hunt, og Warzone. Så det er ikke kommet meget fra min side. Har prøvet at hjælpe folk på forum når det har været muligt.

 11. På spil fronten har covid ikke ændret noget for mig. Spillede fortnite i 2019 og lidt PoE og vanilla wow. I 2020 er det vist kun blevet til fortnite, den seneste PoE udvidelse sagde mig intet, og jeg kunne ikke tage mig sammen til at raide i vanilla, så det røg også på hylden.

  For mig kunne covid forsætte og det ville ikke gøre nogen forskel (jeg ville dog nok finde et andet job, at være IT konsulent og have alt interaktion med kunderne på teams, synes jeg ikke fungere optimalt – det fungerede bedre før hvor folk accepterede at man havde faste dage per kunde fordi man fysisk var hos dem, nu bliver man bombarderet med møder, fordi alt interaktion skal kalender planlægges, det er nitten.

 12. #14 Hehe, det er jo et spil, der er designet til, at du kan spille det for evigt. Det er meningen, at man skal spille lidt hver dag. Mange spillere får lagt flere hundrede timer i det.:)

 13. #18 Nah, i modsætning til Tamagotchi, så kan du ikke tabe. Og der er ikke noget, du absolut skal. Det styrer du egentlig helt selv.:) Spillet følger virkelighedens kalender, så lige nu er der fx sne og diverse vinteraktiviteter. Det er et svært spil at beskrive. Man skal nok prøve det for helt at forstå det. Og så kan man enten bliver totalt bidt af det eller tænke, at det er det værste lort nogensinde.:D Jeg var vildt hooked i en måned, men jeg har så ikke rørt det siden.