Søndag aften er atter over os, og det betyder som sædvanlig, at det er tid til ugens Søndagsspiller, som i dag handler om spilanmeldelser her på Daily Rush.

Vi elsker naturligvis at have et nyt spil i hænderne her på redaktionen. Der er ofte også en lille fryd i, at kunne sidde og kæmpe sig igennem de kommende udgivelser, mens debatten omkring forventninger lever lystigt i vores forum

Jeg husker tydeligt, hvordan jeg allerede havde lagt godt 50 timer i Fallout 4, mens I andre heftigt diskuterede hvordan I ville bygge jeres første karakter. Jeg havde meget lyst til at blande mig i debatten, men med de strikse embargoer der eksisterer ved anmeldelser, så holdt jeg mig pænt i baggrunden og læste med.

Vi vil gerne have endnu flere kvalitetsanmeldelser her på Daily Rush. Det er ikke fordi, vi mangler spil at anmelde. Hvad vi derimod godt kan bruge, er flere ildsjæle som har lyst til at kaste sig over de nye udgivelser, og fortælle de andre Daily Rush’ere om deres oplevelse.

Processen er yderst simpel:

 1. Du modtager et spil til den platform du har tilgængelig
 2. Du spiller det længe nok til at du kan give en retfærdig dom over kvaliteten af spillet, og husker naturligvis at tage screenshots undervejs
 3. Du skriver en anmeldelse med de kritikpunkter du mener er værd at nævne, både positive og negative
 4. Anmeldelsen kommer online og du beholder spillet for tid og evighed

Der er selvfølgelig forskel på, om man påtager sig en kompakt indie-udgivelse, som er gennemført på en eftermiddag, eller om man skal begrave sig foran skærmen i længere tid, for at nedlægge en RPG-mastodont. Anmeldelsen skal dog altid online, mens spillet endnu er aktuelt.

Du behøver ikke have kendskab til layout af websider eller viden om kodning. Dit vigtigste bidrag er selve anmeldelsen; vi skal nok hjælpe med resten.

Kan du derfor se dine fingre danse over tastaturet, med henblik på at videreformidle en ny spiloplevelse her på Daily Rush, så skal du gøre følgende:

 • Skriv en selvvalgt anmeldelse på mellem 600-1000 ord – om du tager et af dine yndlingsspil eller noget forbandet skrammel er helt op til dig
 • Send anmeldelsen og et par ord om dig selv i en mail til christian@dailyrush.dk
 • Fortæl hvilke platforme du kan anmelde på og evt. om der er genrer, du foretrækker
 • Husk at nævne dit Daily Rush brugernavn, hvis du har ét

Vi ser frem til at høre fra dig, og så må I alle ellers have en rigtig skøn søndag aften.

9 KOMMENTARER

 1. Jeg kan afsløre at jeg selv startede med spillene, men som tiden gik, blev jeg lige pludselig primus kuglepen på hardware! Endnu “værre” blev det, da jeg stod med et interview mellem hænderne! Det har næsten kun været fede oplevelser.
  Faktisk er min værste oplevelse dengang jeg skulle anmelde Total War: Attila. Det spil var VIRKELIG ikke min stil, men jeg måtte dog anerkende hvor veludført det var. Det var en tung anmeldelse at skrive og det var endnu tungere at spille det længe nok til at have noget fornuftigt at sige.

  Nærmest alt andet har været en absolut fornøjelse. Og så kan man få rigtig meget godt ud af at deltage i den efterfølgende tråd/diskussion. Vi har så mange dygtige og velformulerede nørder blandt Rush’erne, det er noget der holder!

 2. Har tiden til at teste spillene og har også altid en holdning til alt.

  Dog må jeg kende min egen begrænsning når det kommer til det skrevne ord, jeg er ikke god til at stille ting pænt op og bruge korrekt tegnsætning og alt det jazz.

  Det ville være næsten lige så stort et arbejde for andre at rette det igennem som det ville være for mig at skrive det, tror jeg ville egne mig bedre til at videoanmelde hvis det endelig skulle være.

 3. #3 – opsætning og tegnsætning skal du slet ikke være bekymret for. Vi andre på redaktionen kigger naturligvis en anmeldelse igennem og tjekker for eventuelle bøffer, før noget som helst ryger online.

  Det skal i hvert fald ikke være det, som afskrækker dig fra at joine os

 4. #3 De første par gange ville det nok være et arbejde af en vis størrelse at rette igennem, men når vi også får bedre styr på din skrivestil, bliver det nemmere for os at forstå hvad du mener. Du kommer sandsynligvis også selv til at lære en masse undervejs.

  De artikler du læser, er sjældent (læs: aldrig) gået igennem uden ekstra øjne på. Det kan godt være der kun står en enkelt skribent på, men man er aldrig alene om det

 5. Den selv valgte anmeldelse – er der krav om screenshots (fra spillet) til den? Tænker hvis man jo vælger et spil man har gennemført men ikke nødvendigvis har screenshottet helt vildt, vil det jo være en anmeldelse uden billeder – eller ville det være en ide at tilføje billeder fra nettet? (med kilde, selvfølgelig)