Endnu en søndag har ramt os – men ikke en hvilken som helst søndag. Julen begynder at nærme sig, hvis nogle skulle være i tvivl, og det er blevet første søndag i advent. Det skal selvfølgelig fejres, og det gør vi ved at Søndagspilleren i denne uge og de kommende tre uger bliver til en adventskalender, hvor I, kære Daily Rush’ere, kan vinde nogle tidlige julegaver.

Inden vi når til gaverne, vil jeg lige kaste et blik tilbage på ugen der gik. Sidste uges nyhedsstrøm om VR-spillet Half-Life: Alyx fortsatte ind i denne uge, hvor vi fik nogle flere detaljer om de systemkrav, ens maskine skal opfylde for at kunne trække spillet. Der var flere nyheder i virtual reality-afdelingen, da Facebook annoncerede at de har købt studiet bag Beat Saber.

Vi havde også et par nyheder relateret til bræt- og tabletopspil i denne uge. Den ene handlede om, at den anerkendte RPG-serie Divinity: Original Sin er på vej som brætspil. Warhammer-fans fik et kig på byen Marienburg i Warhammer: Odyssey – et MMO baseret på Warhammer Fantasy som er på vej til iOS og Android. Og endelig nåede vi lige præcis at få november måneds Pap, bræt og kort-klumme online. Denne gang kigger Hansen nærmere på brætspil, der er gode at spille med børn.

Men det var også de gaver, vi kom fra I den første adventskalender kan du være heldig at vinde:

  • Gears 5 Ultimate Edition (kode til Xbox One eller Windows 10 PC)
  • Roccat Vulcan 120 Aimo Gaming Keyboard
  • Turtle Beach Battle Buds In-Ear Gaming Headset

Vi siger tak til Microsoft, Roccat og Turtle Beach, der har sponsoreret første uges præmier!

For at være med behøver du ikke gøre andet end at kommentere herunder – så deltager du i lodtrækningen. Du kan kommentere frem til næste søndag kl. 12. Vinderne bliver annonceret i næste uges Søndagsspiller, hvor du samtidig kan deltage i næste lodtrækning om flere lækre adventspakker.

Det med småt: Du deltager i lodtrækningen, når du har kommenteret herunder og i øvrigt opfylder betingelserne for deltagelse. Der udtrækkes tre vindere tilfældigt. Flere kommentarer øger ikke dine vinderchancer. Kun kommentarer skrevet inden søndag den 8. december 2019 kl. 12:00 deltager i lodtrækningen. Medlemmer af Daily Rush-redaktionen deltager ikke i lodtrækningen. Vindernes brugernavne bliver annonceret på Daily Rush, og vinderne bliver kontaktet direkte via Daily Rushs beskedsystem for at aftale, hvor fysiske præmier skal sendes hen. Koder til spil modtager vinderne via Daily Rushs beskedsystem.

Billedet “baubles” herover er taget af Graeme Maclean og licenseret under CC BY 2.0.

60 KOMMENTARER

  1. What hvor fedt. Mit tastatur er lige stået af og bruger lige nu et gammelt trådløs Logitech k400. Jeg vil gerne i betragtning til det tastatur.

  2. Vil da helt sikkert gerne vinde Turtle Beach Battle Buds In-Ear Gaming Headset…
    Hvis i trækker mig til en af de andre gaver, insistere jeg på i trækker en anden, der rent faktisk bliver glad for gaven