Nu har Søndagsspilleren vist holdt sommerferie længe nok! Og hvilket bedre tidspunkt for den at vende tilbage end første søndag i advent. Julesneen er godt nok ikke begyndt at falde endnu, men denne søndag og de næste tre søndage op til jul åbner vi alligevel en sæk med lækre julegaver til jer, kære Daily Rush’ere.

Den første præmie denne uge passer nok ikke i julesokken, men der er ikke desto mindre i den grad tale om en lækkerbisken: LEGOs version af den ikoniske Nintendo Entertainment System konsol.

Med 2646 elementer i æsken er der mange timers byggeri til en heldig vinder og det færdige resultat vil pynte i ethvert nørdehjørne. Du kan i øvrigt også snart læse vores anmeldelse af sættet her på Daily Rush.

Men der er mere! Vi har nemlig også koder til Microsoft Flight Simulator (Premium til PC), Gears Tactics (PC) og Minecraft Dungeons (Xbox og PC).

En stor tak herfra til LEGO og Microsoft, som har sponsoreret denne uges præmier.

Og hvad skal du så gøre for at vinde dem? Kommentér herunder og så er du med i lodtrækningen. Du kan kommentere frem til næste søndag kl. 12. Vinderne bliver annonceret om aftenen i næste uges Søndagsspiller, hvor du selvfølgelig også kan deltage i en ny lodtrækning om flere julegaver. Held og lykke!

Det med småt: Du deltager i lodtrækningen, når du har kommenteret herunder og i øvrigt opfylder betingelserne for deltagelse. Der udtrækkes fire vindere tilfældigt. Flere kommentarer øger ikke dine vinderchancer. Kun kommentarer skrevet inden søndag den 6. december 2020 kl. 12:00 deltager i lodtrækningen. Medlemmer af Daily Rush-redaktionen deltager ikke i lodtrækningen. Vindernes brugernavne bliver annonceret på Daily Rush, og vinderne bliver også kontaktet direkte via Daily Rushs beskedsystem.

Billedet “Christmas presents” herover er taget af Hades2k og licenseret under CC BY-SA 2.0.

102 KOMMENTARER

  1. Jeg troede det var en NES Mini de første 10 sekunder jeg kiggede på billedet, men hvor det dog cool med en NES Lego! Jeg kan sagtens finde plads til den, på skrivebordet

    #1 Det bliver svært, når det er mig der vinder!

  2. Hov, det er faktisk Premium-versionen af MS Flight Simulator og ikke Standard, vi har – så der følger altså noget mere med. My bad. Teksten er rettet.

  3. #87 Meget enig i at LEGO burde lave sådan én Komplet med et The Arcade joystick (Verdens Bedste Joystick, i hvert fald ifølge mig).