Danmarks Meteorologiske Institut har talt: Det bliver næppe hvid jul i år. Til gengæld er der udsigt til gaveregn lige her på Daily Rush, hvor det igen er blevet søndag aften og dermed tid til Søndagsspilleren. I aften tænder vi fjerde og sidste lys i adventskalenderen og tager samtidig hul på årets sidste adventskonkurrence.

Men før vi når dertil, skal vi selvfølgelig have annonceret vinderne af sidste uges konkurrence. Vores specialdesignede superlodtrækningscomputer har igen været på overarbejde og har fundet ni vindere. De heldige Daily Rush’ere er:

 • Ghidora vandt World of Warcraft: Shadowlands Epic Edition (kode til PC/Mac)
 • riest vandt World of Warcraft: Shadowlands Epic Edition (kode til PC/Mac)
 • Anubis vandt World of Warcraft: Shadowlands Epic Edition (kode til PC/Mac)
 • peldrol vandt The Last of Us Part II (kode til PlayStation 4)
 • Kraben vandt The Last of Us Part II (kode til PlayStation 4)
 • -dut- vandt Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (kode til PlayStation 5)
 • Creeker vandt Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (kode PlayStation 5)
 • harpun vandt Tell Me Why (kode til Xbox/PC)
 • Kenkari vandt ROCCAT Elo 7.1 USB gaming headsettet

Tillykke til vinderne! De får også direkte besked via Daily Rushs beskedsystem.

Og lad os så se hvad fjerde og sidste gavesæk indeholder! Der er tale om hårde pakker denne gang – med andre ord den bedste slags! – og de tre første kommer fra vores meget gode venner hos SteelSeries. Den første vinder modtager en SteelSeries Aerox 3 Wireless ultralet gaming mus med op til imponerende 200 timers batteritid:

Næste vinder bliver den glade modtager af det prisvindende SteelSeries Arctis 9 Wireless gaming headset:

Vinder nummer tre bliver klar til seriøs gaming med et SteelSeries Apex 5 mekanisk gaming keyboard (i den nordiske version, selvfølgelig):

Den allersidste præmie i år kommer fra de rare mennesker hos LEGO i Billund, og vi er igen ovre i LEGOs samarbejde med Nintendo. En heldig Daily Rush’er vinder en display box med 20 stk. LEGO Super Mario Character Packs med karakterer fra Super Mario-universet:

For at være med i lodtrækningen om de lækre præmier, skal du som sædvanlig bare kommentere lige herunder. Konkurrencen er åben til næste søndag kl. 12, så sørg for at have kommenteret inden da. Vinderne bliver annonceret i næste uges Søndagsspiller, som samtidig bliver årets sidste.

En stor tak til SteelSeries og LEGO, som har sponsoreret præmierne i den fjerde og sidste adventskonkurrence.

Det med småt: Du deltager i lodtrækningen, når du har kommenteret herunder og i øvrigt opfylder betingelserne for deltagelse. Der udtrækkes fire vindere tilfældigt. Flere kommentarer øger ikke dine vinderchancer. Kun kommentarer skrevet inden søndag den 27. december 2020 kl. 12:00 deltager i lodtrækningen. Medlemmer af Daily Rush-redaktionen deltager ikke i lodtrækningen. Vindernes brugernavne bliver annonceret på Daily Rush, og vinderne bliver også kontaktet direkte via Daily Rushs beskedsystem.

Photo credit: Billedet “Christmas Presents” herover er taget af Ravi Shah og licenseret under CC BY 2.0.

111 KOMMENTARER

 1. Fuck yeah!!! Det er jo for vildt. Jeg vinder aldrig noget, og så hiver I lige sådan en op af hatten kort før en kedelig jul. Der bukkes, nejes og takkes af hjertet.

 2. Ret så imponerende præmier, igen igen – lækkert!

  Nu hvor jeg endelig har været heldig, men ikke ejer en PS – er der evt. nogen der kunne være interesseret i, at bytte præmie?

 3. Sindssygt fede præmier I disker op med! Og jeg skal dæmme have et lod i puljen!

  Derudover får jeg igen irriterende reklamer, når jeg aktiverer tekstboksen, så jeg sender lige lidt screenshots.

 4. 4. gang lykkens gang, tillykke til alle vinderne, ser dog ud til 4. julesæk er den bedste af dem alle.

  Det er stadig for vildt DR går så langt med det i år, god stil.

 5. Findes der også LEGO Super Mario samlekort? whaaat
  Her gik jeg rundt og troede at verden kun havde Magic kort, Pokemon kort, og Dyrekort fra Føtex anno 2015. Kan du huske det Vampiric?

 6. #50 @roadrunnah, hov sent svar herfra, men ja, jeg kan godt huske det! Jeg hustlede for vildt, men jeg endte da også med et komplet album med alle de havdyr.:D Jeg kan ikke engang huske, om jeg måske faktisk har smidt det ud nu. Det fede var jagten. Efter albummet var fyldt, så gik gassen af ballonen.