Vejret udenfor er begyndt at minde lidt om sommer, men nu hvor solen er på vej ned, er det tid til at trække indenfor. Det er blevet søndag aften på Daily Rush, og det betyder som sædvanlig den ugentlige Søndagsspiller, som i aften handler om et sted, mange af os tilbringer en del tid: gaminghjørnet.

Gaminghjørnet er den krog, vi har indrettet omkring en PC, en konsol eller måske både og. Det er i dets natur yderst individuelt og personligt, og der findes givetvis lige så mange forskellige, som der findes gamere derude. Det er et lille frirum, hvor vi kan dyrke vores hobby og hygge os.

Personligt sidder jeg omgivet af LEGO, actionfigurer, brætspil, et par gode whiskyflasker og en enkelt Commodore 64. Her er mit gaminghjørne:

64’eren er ikke med på billedet, men man kan bl.a. se en Lich King-figur fra World of Warcraft, en Omnic Crisis In Memory-mønt (Overwatch), et Babylon 5 DVD box set, en Robocop action figur, diverse blandet LEGO og et udsnit af min samling af brætspil. Og jo, jeg er glad for en skotsk single malt whisky

Hvordan har I, kære Daily Rush’ere, indrettet jeres gamingkrog? I et hjørne i stuen? Under trappen, Harry Potter-style? I kælderen? Noget helt fjerde? Fortæl os om det i kommentarerne, og del også meget gerne et billede, hvis du har lyst.

P.S. Det øverste billede er ikke mig; jeg har desværre ingen billeder af en ung PBT foran sin Commodore 64 i 80’erne

15 KOMMENTARER

  1. Er den stol specielt behagelig?

    Mit setup er lidt kedelig, gamer mest bare lidt MP med venner, små indie spiil på min pc da den er ved at hænge lidt efter. Så de store krævende titler bliver nakket på Konsollen i stuen. Så kan kæresten også følge lidt med i historien.

  2. Damn playmobil skibet sendte mig direkte tilbage til barndommen.
    Måtte lige ud på loftet og åbne mine flyttekasser med playmobil og LEGO. Hold kæft hvor var man forkælet! Det var tider 🙂

  3. Haha det er som taget ud af min barndom det der..! Jeg havde netop også det piratskib fra Playmobil. Dog fik jeg aldrig en C64. Mine forældre troede hårdnakket på det var en døgnflue med alt det edb pjat! Men fik dem dog på andre tanker senere hen og fik en Amiga 500 i julegave. Det må ha været i midten af 80erne tænker jeg. Tror jeg øjner en 9nåls printer på dit billede. For havde sådan en til min Amiga! Det lød jo nærmest som dommedag var i stuen, når man skulle printe noget ud på sådan en.. BWAAAAAAP-BAP-BAP-BAP.. (Jeg er i øvrigt nok også for dum til at uploade billede af min nuværende gamer krog, jeg har sammen med min ene datter. Vi elsker at game.

  4. Jeg har det piratskib stående, men børnene er ikke så tændt på det, dog uden de orginale sejl. Mine forældre købte det brugt til mig da jeg var lille, via et avis opslag i Den Blå Avis, da det var en avis. Det kom vist fra nivå- any one?