Ikke nok med at det atter er blevet søndag, det er faktisk også den sidste søndag i sommeren 2019, da vi om syv dage officielt bevæger os ind i efteråret med modtagelsen af september måned. Derfor kommer denne aftens Søndagsspiller til at handle om de spil, som faktisk ikke er frygteligt langt fra at se udgivelse.

… og det er et yderst spændende efterår vi går i møde!

Borderlands 3

Vi er mange, der glæder os til at vende tilbage til Borderlands-universet, og den 13. september 2019 kan vi atter få stillet sulten. Med nye spilbare figurer, et overdimensioneret udvalg af våben, en unik grafisk stil og en overvældende følelse af kaos, så virker det som om Gearbox Software kun kan fucke denne stortitel op, hvis de gør det med vilje.

Er du bare det mindste i tvivl om hvad Borderlands 3 kommer til at byde på, så kræver det ikke mere, end at du lige kigger på traileren herunder:

The Outer Worlds

Nej, det er ikke Fallout, men hvis vi er bare en smule heldige, kan det være SÅ meget mere. Obsidian Entertainment er tydeligvis udmærket klar over, at mange har håbet på endnu en udgivelse fra deres hånd med den velklingende Fallout-mærkat på coveret. De er dog gået egne veje, og er i stedet lige på trapperne med The Outer Worlds, som indtil videre lugter langt væk af det Fallout-gameplay vi kunne håbe på, uden rent faktisk at være det.

I dag er der præcis to måneder til The Outer Worlds’ udgivelse, og IGN har en glimrende gannemgang af spillets primære mekanikker, som du kan se herunder:

Death Stranding

Det virker helt akavet at vente på en kommende spiludgivelse fra Hideo Kojima, som ikke bærer en titel der tilnærmelsesvis minder om Metal Gear Solid. Ikke desto mindre så er Death Stranding en titel som har fanget de flestes opmærksomhed. Det skyldes ikke kun navnet på manden bag, men bestemt også de opsigtsvækkende trailere, som sporadisk er blevet udgivet i løbet af de sidste par år.

Senest har der været en beskeden gameplay-demonstration ved Gamescom, og den videregiver vi da gerne til jer (tak til IGN). Det forklarer dog ikke meget mere om hvad spillet egentlig handler om, men pyt med det; Kojima skal nok formå at overraske alligevel, når Death Stranding udkommer den 8. november til PlayStation 4.

Gears 5

Skal man nævne en spilserie, som Xbox-ejere med rette kan være begejstrede for, så kan Gears of War, eller blot “Gears” som den hedder nu om dage, med rette nævnes blandt de mest populære. The Coalition står for udvikling af femte spil i serien, og at dømme ud fra Story traileren herunder, er der stadig masser af storladen og episk action og en fængende historie til at holde på interessen.

Det er den 6. september Gears 5 lander, og skal du med på den vogn, så bliver det enten på Xbox One eller en PC.

Der er selvfølgelig mange flere spil på vej inden året er omme, og vi vil naturligvis meget gerne høre hvilke titler, I ser frem til at bruge kræfter på dette efterår.

9 KOMMENTARER

  1. Doom ser jeg også mest frem til. Må sige Death Stranding er jeg spændt på at se hvad det spil rent faktisk ender med at blive til.