Endnu en uge er gået, og weekenden lakker desværre mod enden. Men den er ikke slut endnu; der er stadig nogle timer tilbage at dyrke vores allesammens yndlingshobby i. Denne søndag aften har jeg spurgt et par af redaktionens medlemmer, hvad de selv spiller i øjeblikket. Du kan læse deres svar herunder, og bagefter vil vi også rigtig gerne høre i kommentarerne hvad I, kære Daily Rush’ere, spiller for tiden.

Chrism

For et par år siden fik jeg stiftet bekendtskab med The Talos Principle, som jeg endte med at få gennemført “forkert”. Jeg besluttede mig derfor for at starte spillet op igen, med henblik på at få den slutning, som åbenbart er endnu mere mindblowing, end spillet er i sig selv. Jeg er desuden stødt på adskillige hemmelige områder, som jeg ikke fandt i min første gennemspilning, hvilket bestemt også er en berigelse. Er man en puzzle-entusiast, kan jeg derfor varmt anbefale The Talos Principle.

Sideløbende har jeg også vandret rundt i det postapokalyptiske Hope County i Far Cry: New Dawn, og en anmeldelse af dette kan I se frem til i morgen på tirsdag.

M

Denne uge har stået i Apex Legends’ tegn. Det forventer jeg egentligt også, at de næste par uger gør. De få timer, jeg får afsat til gaming, er fuldstændig blevet overtaget af det hypede Battle Royale. Det er så tilfredsstillende at glide ned af bakken, sætte af og så lande et headshot med min Peacekeeper. Boom!

VampiricEye

Med et ingeniørstudie der æder det meste af min tid, og en datter som kræver resten, passer det mig pt. bedst med spil, der kan nydes, selvom man kun lige har fem minutter tilovers. I denne uge har jeg kastet mig over to nye spil på Nintendo Switch. Det ene er Tetris 99, som er en Battle Royale-udgave af det klassiske puzzle-spil. Det hele foregår online, hvor 99 spillere skal skæres ned til én vinder. Intenst, men underholdende. Det andet spil er Minesweeper Genius. Her er der tale om klassisk Minestryger krydret med elementer fra bl.a. Picross. En lille, gammel mand med en blottet hjerne (det er ikke så makabert, som det lyder) fejer sig vej igennem et minefelt for at nå frem til målet. Det perfekte spil til lige at få pulsen ned efter at have fået alt for mange tæv i Tetris 99.

PBT

De sidste par dage har jeg spillet Slay the Spire og Apex Legends. Hvis du ikke allerede kender Slay the Spire, er det en vanedannende blanding af roguelike (tilfældigt genererede baner og permadeath) og deck-building (du opbygger et deck af kort, mens du kæmper dig gennem spillets tre akter). En slags Darkest Dungeon møder Magic: The Gathering, som jeg kun kan anbefale på det varmeste. Det er også blevet til et par spil Apex Legends, men jeg kan desværre ikke genkende M’s ekvilibristiske moves. Det har mere været noget med at løbe forvildet rundt, og glemme at recharge mit shield… men der er helt klart potentiale.

22 KOMMENTARER

 1. Jeg hygger mig stadig gevaldigt med RDR2, så det blev til lidt jagt på forskellige sagesløse dyr efter at jeg har været væk fra spillet i små tre uger.

 2. Vanilla WoW. Kunne ikke vente længere på classic… Fuck hvor er det nostalgisk og bare et godt spil. Har brugt hele weekenden på at blive level 12!

 3. Er lige i skrivende stund blevet færdig med Anthem. Udemærket spil, med nogen fede øjeblikke, dog med mange frustrerende elementer. De irritations momenter der er i spillet bliver dog stærkt overdøvet når man flyver rundt i det flotte landskab og skyder ting i ansigtet med Mortar og Minigun.

  Rating: 6-7 stykker ud af 10

 4. Her de seneste dage har jeg gamet en del WarCraft 3 TD (LAN) med min hustru. Vi hygger os specielt med Cube Defense, Burbenog og Element TD.
  Ellers har jeg over de seneste uger spillet en del Diablo: Hellfire (1.02.A5). Det har jeg gjort både alene og hos en ven hvor vi havde lidt retroLAN for et par weekender siden. Hvis man er til retro gaming og synes om det gode gamle Diablo 1, så tjek endelig op på 1.02.A5. Det er ren nostalgi at spille denne udgave/mod.
  Ellers har jeg lige gennemført Hellblade (PS4) i denne uge.
  På work får jeg også spillet lidt. Primært en smule HotS og CS:GO. Jeg får det ikke nørde i fritiden dog.
  Jeg har en idé om at jeg gerne snart vil i gang med at bygge nogle Mario Maker baner på min Wii U, dog har det over de seneste uger desværre kun blevet ved tanken.

 5. Subnautica bliver der pt. hældt mange timer i her og ellers står den på multiplayer med Battlefield 5 og Project Cars 2 – så et solidt mix af spilgenrer!

 6. Har gang i Assassin’s Creed Odyssey og Anthem, som jeg hygger mig med lige pt. De holder mig væk fra CS:GO og BFV i øjeblikket.

 7. Samme problem som vampyr øje og sovseorglet… men det gav anledning til at bygge fed retropie maskine med B&o MX og RGB signal. Så den står på klassikere såsom Arkanoid, MK 1,2, Ninja Turles, Super Mario Bros og en masse Alex Kidd in Miracle World

 8. Hyggelig artikel

  Pt. Gamer jeg en del Elder Scrolls Online sammen med kæresten.
  Har lige fået klaret alle quest i Summerset som jeg misset da det udkom.

 9. er næsten ved at gennemføre Subnautica, og så spiller jeg en del Battlefleet Gothic Armada 2 (når jeg gider at slå mit internet fra… lorte DRM)

 10. Switchen bruges flittigt i denne uge pga vinterferie i feriehus. Den har primært stået på Hollow Knight som er yderst fedt. Derudover har sønnike og jeg battlet i smash bros

 11. jeg er til open world games. især survival spil. spiller pt. atlas på privat server. og så kigger jeg video af New World fra Amazon, som ser mega godt ud. skal helt klart ejes.